| Λαμπακι λαδιου σε cbr | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
apollon111 Jr.gixxer
Όνομα: : apollon Τόπος : glyfada Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 29/08/2013
| Θέμα: Λαμπακι λαδιου σε cbr Τετ 03 Σεπ 2014, 15:44 | |
| γεια σασ πιρα πριν 2 βδομαδεσ ενα ψβρ1000 του 08 ...ολλα καλα μεχρι πριν 5 μερεσ εκανα σερβισ λαδια κ φιλτρο λαδιου κ μ συμπλιρωσε παραφλου.. πριν 2 μερεσ ενω πιγενα κανονικα ,το μιχανακι μ εσβισε κ αναψε το λαμπακι του λαδιου( η ενδιξη ειναι λαδιου κ θερμοκρασιασ) αλα πηρε παλι αμεσοσ .. χτεσ παλι τα ιδια κ παλι πιρε αμεσοσ. και τσ 2 φορεσ π μ το εχει κανει εκανα κατεβασμα κ εσβισε. ξερει κανενασ να με διαφωτισει???? (ααα κατι αλλο π δν κσερω αμα θα βοηθισει ..οταν μ σιμπλιροσε παραφλου κ το πιρα μια βολτα αρχισε να κανει υπερχιλιση απο ενα σωλινακι κ μετα παρκαρα σε μια αποτομη κατιφορα και χι8ικε κ αλλο αρκετο παραφλου) ευχαριστω!!! | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Τετ 03 Σεπ 2014, 16:14 | |
| και γω ιδιο μηχανακι εχω και μου φαινεται πολυ περιεργο ολο αυτο που σου συμβαινει. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Τετ 03 Σεπ 2014, 16:54 | |
| Το φίλτρο λαδιού ειναι το μαμα; | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Τετ 03 Σεπ 2014, 19:25 | |
| Με γεια το εργαλείο!
Θα πω μπαρούφα, αλλά θα την πω γιατί ποτέ δεν ξέρεις (δεν ξέρω και από ποια μεριά έχει τη βαλβίδα για τα λάδια): Μήπως έχει να κάνει με τον αισθητήρα του σταντ (υποθέτω πως έχει); Μήπως όταν σου αλλάξανε λάδια έγινε τίποτα και ο αισθητήρας δε λειτουργεί σωστά και σου σβήνει τον κινητήρα. | |
|
| |
apollon111 Jr.gixxer
Όνομα: : apollon Τόπος : glyfada Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 29/08/2013
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Παρ 05 Σεπ 2014, 01:55 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Το φίλτρο λαδιού ειναι το μαμα;
ναι το γνησιο ειναι το φιλρτο | |
|
| |
apollon111 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Παρ 05 Σεπ 2014, 02:00 | |
| - [alex] έγραψε:
- Με γεια το εργαλείο!
Θα πω μπαρούφα, αλλά θα την πω γιατί ποτέ δεν ξέρεις (δεν ξέρω και από ποια μεριά έχει τη βαλβίδα για τα λάδια): Μήπως έχει να κάνει με τον αισθητήρα του σταντ (υποθέτω πως έχει); Μήπως όταν σου αλλάξανε λάδια έγινε τίποτα και ο αισθητήρας δε λειτουργεί σωστά και σου σβήνει τον κινητήρα. ευχαριστς πολυ !!!! ναι αλλα οταν μου σβινει το μιχανακι αναβει κ το λαμπακι του "λαδιου-θερμοκρασιας"... | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Παρ 05 Σεπ 2014, 11:41 | |
| Να πω κ γω την γνωμη μου??Οταν σβηνει ενας κινητηρας αναβει το λαμπακι του λαδιου οπως σε ολους μας σωστα?Αρα κ σενα αναβει οταν εχει σβησει απ οτι καταλαβα κ δεν αναβει στην πορεια οπως δουλευει το μοτερ. Αρα ειναι λογικο να αναβει αν σβησει... Οπως ειπες σου εσβησε 2-3 φορες οταν εκανες κατεβασμα κ οχι σε αλλη περιπτωση αν μας ειπες ολες τις φορες που εγινε αυτο. Μηπως εχει να κανει στο θεμα αποσυμπλεξης??Κ απλα δεν απομονωνει ο συμπλεκτης με επακολουθο να σβηνει το μοτερ??Μαλλον αλλου ειναι το θεμα πιστευω κ οχι στα του λαδιου. Ετσι το σκεφτομαι εγω με αυτα που διαβαζω κ καταλαβαινω. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Παρ 05 Σεπ 2014, 18:48 | |
| Χρηστο έχεις δικιο. Εγω του έγραψα για το φίλτρο γιατι νομιζα ανάβει εν κινήσει λογο μη σωστης πιεσης στα λαδια. Πιστεύω παίζει και το θέμα του αισθητήρα του σταντ. | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Σαβ 06 Σεπ 2014, 14:53 | |
| το λαμπακι ειναι κανονικο να μενει αναμενο δεν εχει σχεση κατι αλλο ειναι | |
|
| |
apollon111 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:49 | |
| - Chrisk6 έγραψε:
- Να πω κ γω την γνωμη μου??Οταν σβηνει ενας κινητηρας αναβει το λαμπακι του λαδιου οπως σε ολους μας σωστα?Αρα κ σενα αναβει οταν εχει σβησει απ οτι καταλαβα κ δεν αναβει στην πορεια οπως δουλευει το μοτερ. Αρα ειναι λογικο να αναβει αν σβησει...
Οπως ειπες σου εσβησε 2-3 φορες οταν εκανες κατεβασμα κ οχι σε αλλη περιπτωση αν μας ειπες ολες τις φορες που εγινε αυτο. Μηπως εχει να κανει στο θεμα αποσυμπλεξης??Κ απλα δεν απομονωνει ο συμπλεκτης με επακολουθο να σβηνει το μοτερ??Μαλλον αλλου ειναι το θεμα πιστευω κ οχι στα του λαδιου. Ετσι το σκεφτομαι εγω με αυτα που διαβαζω κ καταλαβαινω. ναι εχεισ δικιο για το λαμπακι .. το πηγα παλι στ μαστορα κ μ σιμπλιροσε παραφλου παλι πριν 3-4 μερσ κ δν μ το εχει κσανακανει .. αθτεσ τσ 2 φορεσ μ το εχει κανει μονο ... κ τσ 2 ιτανε σε πολυ ιρεμο κατεβασμα που ειχα πατημενο τν συμπλεκτη κ μολισ τν αφινω πολυ υρεμα απλα εσβησε τ μηχανακι | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| |
| |
apollon111 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Λαμπακι λαδιου σε cbr Πεμ 16 Απρ 2015, 23:31 | |
| Ευχαριστω για την βοηθεια σας τελικα κατι γινοτανε με τον συμπλεκτη . Τρ ειναι μια χαρα | |
|
| |
| Λαμπακι λαδιου σε cbr | |
|