| πληροφοριες για αγορα αναρτησης | |
|
+14cks cpantelo sfikaaa boutser JIMK7 err babis k8 DrIoannis k8 600 kk Schumi Darksoul Miou Painterz gv_gr 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gv_gr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 23/07/2010
| Θέμα: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Πεμ 07 Φεβ 2013, 13:51 | |
| Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα αναρτησης . Μηχανη suzuki gsxr 600 k8 και ενδιαφερομαι για ohlins ttx η wp super competition. Oι τιμες τους στην Ελλαδα ειναι απαγορευτικες μηπως καποιος γνωριζει αν υπαρχει καποια διαφορα τιμης απο εξωτερικο ? ebay κλπ. Καθε αποψη θα ειναι βοηθεια.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γιωργος.
| |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Πεμ 07 Φεβ 2013, 15:32 | |
| καλησπερα εγω θα σου προτεινα να μην ξοδεψεις τα λεφτα σου σε αφτερ μαρκετ αναρτηση...καλυτερα ειναι να κανεις ενα revalving ισως και να αλλαξεις αμα θες ενα ελατήριο και θα εισαι super!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Πεμ 07 Φεβ 2013, 21:37 | |
| η τιμη εχει διαφορα με το εβαυ... κοιτα εκει κατι θα βρεις σιγουρα... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Πεμ 07 Φεβ 2013, 23:43 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 01:27 | |
| Όταν και άμα βρεις άκρη κάνε ένα κόπο και πόσταρέ το εδώ να ξέρουμε περίπου τι παίζει. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 01:58 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 09:52 | |
| Αν δεν υπάρχουν τα μην πας σε Ohlins/WP είναι εξαιρετικά ακριβές και το κάτι καλύτερο,αν υπάρχει,ούτε που θα το μυριστείς.Προσωπικά θα πήγαινα Wilbers,Elka,Nitron(UK),Hyperpro.Δες γιατί υπάρχουν ευκαιριούλες στο net. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 12:21 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 12:31 | |
| ειπα ΛΙΓΟ εψαξα, αμεσως εσυ ! εξαλλου 300-400 πανω κατω σιγα τα διφραγκα ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 12:46 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 14:34 | |
| Γιατί με μπριζώνετε τώρα έτσι ρε κουφάλες;;; :P :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 17:05 | |
| - Painterz έγραψε:
- καλησπερα εγω θα σου προτεινα να μην ξοδεψεις τα λεφτα σου σε αφτερ μαρκετ αναρτηση...καλυτερα ειναι να κανεις ενα revalving ισως και να αλλαξεις αμα θες ενα ελατήριο και θα εισαι super!!!!!
Αναλογως για τι χρηση μιλαμε... Γιατι αν μιλαμε οτι καποιος θελει να ψαξει το "κατι" παραπανω στην πιστα απο τον απλο-χομπιστα αναβατη του 1.10+ στα Μεγαρα,η αφτερμαρκετ αναρτηση ειναι μονοδρομος | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| |
| |
gv_gr Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 18:08 | |
| Κυριοι σας ευχαριστω ολους για τον ενδιαφερον και τις προτασεις. Ενδιαφερομαι για χρηση πιστας.(χρονοι στις σερρες στο 1.30-1.31). Τι προτεινουν οι εμπειροτεροι ? | |
|
| |
err Jr.gixxer
Όνομα: : Ερρίκος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Παρ 08 Φεβ 2013, 20:32 | |
| για την emc τι λέτε, δε βλέπω να την αναφέρουν συχνά αλλά έχου ακούσει καλά λόγια, την έχει κανείς? | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Σαβ 09 Φεβ 2013, 11:10 | |
| - gv_gr έγραψε:
- Κυριοι σας ευχαριστω ολους για τον ενδιαφερον και τις προτασεις.
Ενδιαφερομαι για χρηση πιστας.(χρονοι στις σερρες στο 1.30-1.31). Τι προτεινουν οι εμπειροτεροι ? Νομιζω οτι η TTX ειναι μονοδρομος... Κ ο λογος απλος για μενα:Την φορανε οι περισσοτεροι οποτε κ μπορουν να σε βοηθησουν να εχεις μια βαση για να ξεκινησεις την ρυθμιση της μοτο σου. Ασε που την ξερουν ολοι οι εμπειροι αναρτησαδες οποτε μπορουν να σου κανουν ευκολα service Aπο'κει κ περα πιστευω οτι ολες οι αφτρεμαρκετ ειναι του ιδιου επιπεδου με την TTX εκτος της wp-κατα την ταπεινη μου γνωμη-η οποια χωρις να την εχω δοκιμασει αλλα απ'οτι ακουω κ διαβαζω ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη για τα μηχανακια μας Απο προσωπικη εμπειρια,υστερα απο revalving κ service στην μαμα,με το που μπηκε η TTX πισω ηταν κυριολεκτικα η μερα με την νυχτα... Κ να προσθεσω πως ρυθμισα sag-πηγα πιστα βαλαμε καποιες στανταρ ρυθμισεις κ απο τοτε δεν ασχοληθηκα παλι μαζι της... 1.01 .100 μεγαρα 1.26.500 σερρες ανετα-χωρις κουνηματα κ με ενα μπροστινο σε μαυρο χαλι... Ειλικρινα σου λεω δεν με απασχολησε παλι ο πισω τροχος με την ttx Aξιζει 1000% τα 1000 ευρω (ή τα 600-700 ευρω αν την βρεις μεταχειρο) | |
|
| |
gv_gr Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Σαβ 09 Φεβ 2013, 13:05 | |
| Βabi σε ευχαριστω πολυ.
Και εγω νομιζω οτι η ttx αξιζει τα λεφτα για ολους τους λογους που ανεφερες . Μπροστα εχω βαλει ελατηρια wp (τα οποια μπηκαν λογο ελειψης εκεινη τη εποχη απο την ελληνικη αγορα των ohlins ) και ομολογω οτι μου αρεσουν παρα πολυ. Δουλευει τα 3/4 τησ διαδρομης και μου δινει εμπιστοσυνη χωρις να εχω σημειωσει κατι αρνητικο (στους χρονους που γυριζω φυσικα απο εκει και κατω δεν ξερω) Η μονη διαφορα που επισημαινω ειναι οτι το μπροστινο δινει περισσοτερο εμπιστοσυνη απο την πισω αναρτηση η οποια ειναι μαμα με 15000χλμ (τα 10000 περιπου πιστα ). Ετσι νομιζω οτι ειναι η ωρα της αφτερμαρκετ. Οπως ανεφερες και το wp απο αυτα που εχω διαβασει (κυριως στο gixxer.com ) δουλευει αψογα στα gixxer αλλα για καποιο λογο ολοι στην Ελλαδα προτιμουν την ttx. Kαι παλι ευχαριστω για την βοηθεια . Ελπιζω να σε δουμε στις πιστες και αυτη τη χρονια
| |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Σαβ 09 Φεβ 2013, 13:19 | |
| - gv_gr έγραψε:
- Βabi σε ευχαριστω πολυ.
Και εγω νομιζω οτι η ttx αξιζει τα λεφτα για ολους τους λογους που ανεφερες . Μπροστα εχω βαλει ελατηρια wp (τα οποια μπηκαν λογο ελειψης εκεινη τη εποχη απο την ελληνικη αγορα των ohlins ) και ομολογω οτι μου αρεσουν παρα πολυ. Δουλευει τα 3/4 τησ διαδρομης και μου δινει εμπιστοσυνη χωρις να εχω σημειωσει κατι αρνητικο (στους χρονους που γυριζω φυσικα απο εκει και κατω δεν ξερω) Η μονη διαφορα που επισημαινω ειναι οτι το μπροστινο δινει περισσοτερο εμπιστοσυνη απο την πισω αναρτηση η οποια ειναι μαμα με 15000χλμ (τα 10000 περιπου πιστα ). Ετσι νομιζω οτι ειναι η ωρα της αφτερμαρκετ. Οπως ανεφερες και το wp απο αυτα που εχω διαβασει (κυριως στο gixxer.com ) δουλευει αψογα στα gixxer αλλα για καποιο λογο ολοι στην Ελλαδα προτιμουν την ttx. Kαι παλι ευχαριστω για την βοηθεια . Ελπιζω να σε δουμε στις πιστες και αυτη τη χρονια
Λιγοι ξερουν απο αναρτησεις ακομα λιγοτεροι για την wp... Ας μας πει κ ο jim κ7 την γνωμη του που την εχει,αν διαβασει το ποστ αυτο. Παντως η wp δεν εχει μεγαλη περαση λογω της απαγορευτικης της τιμης για τα ελληνικα δεδομενα καθως κ λογω διαφημισης.Η ohlins εχει μεγαλη διαφημιση λογω moto gp ομως εχει μεινει πισω σε εξελιξη οσων αφορα superstock κατηγορια ευρωπης.Τουλαχιστον αυτα διαβαζω απο το εξωτερικο Καλη σου επιτυχια σε οτι κανεις ή ακομα καλυτερα αν τρεξεις,εμενα δυσκολα θα με δεις ξανα μεσα στην πιστα,ισως αραια κ που στα pit για βοηθεια σ'ενα φιλο που σκεφτεται να ασχοληθει. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Σαβ 09 Φεβ 2013, 14:08 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Κυρ 10 Φεβ 2013, 09:37 | |
| σχετικα με τα λευτα που δινουμε ολοι για την βελτιωση των κ μας ακουσα σε μια συζητηση προσφατα οτι το ρεκορ πιστας στις σερρες εχει γινει με μαμα κ9 1000!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Κυρ 10 Φεβ 2013, 10:00 | |
| δεν νομιζω οτι εχει να κανει τοσο με την μηχανη οσο με τον οδηγο .... οταν ειχε ερθει ο σβαντς να κανει τα μαθηματα ουτε ζωγραφιστη δεν ειχε δει την πιστα .... και με μαμα μηχανακι δεν τον εφτανε κανενας ο,τι μηχανακι να ειχε ...
το ρεκορ νομιζω το εχει ο βουλγαρος τωρα πια , το πηρε απο τον μπουστα που το ειχε με το χοντα ... εαν κανω λαθος παρακαλω συγχωρεστε με ... | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Κυρ 10 Φεβ 2013, 16:34 | |
| για ρωτα και μία στον αλαμανο στας Σερρας Το θεμα που ειναι σημαντικοτερο για εμενα ειναι ...''ποιος θα τις σεταρη ''?????? εχω εχω βαλει extremetech3 κ ειμαι πληρος ευχαριστημενος | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Κυρ 10 Φεβ 2013, 16:50 | |
| - boutser έγραψε:
- σχετικα με τα λευτα που δινουμε ολοι για την βελτιωση των κ μας ακουσα σε μια συζητηση προσφατα οτι το ρεκορ πιστας στις σερρες εχει γινει με μαμα κ9 1000!!!!
Αυτο δεν ισχυει γιατι κανεις με οποια μαμα μηχανη δεν εχει πεσει το 1:20.000 ενω το ρεκορ ειναι στο 18 ψηλα απο τον choy νομιζω... Για το νοημα ομως που θες να περασεις, πως και με μαμα μηχανη τα ορια ειναι παρα πολυ ψηλα θα σημφωνησω με μια μικρη διαφορα ομως... Τα aftermarket ανταλλακτικα που ειναι καλυτερα απο τα μαμα , οπως ειναι και η αναρτηση , μπορει να εχουν ορια που δεν θα τα φτασουμε ποτε αλλα θα μας βοηθησουν πολυ να εξελιχθουμε με περισσοτερη ασφαλεια! Ασε που εαν πχ το αμορτισερ το χεις 4 χρονια , θα εχει βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του απο αρκετες τουμπιτσες που θα σε εχει γλυτωσει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης Κυρ 10 Φεβ 2013, 18:05 | |
| Το μεγαλο προβλημα με τα μαμα αμορτισερ ειναι οτι μετα απο 2 με 3 γυρους η αποδοση τους πεφτει κατακορυφα ενω ομως με μια επωνυμη αφτερ μαρκετ οσους γυρους κι αν κανεις θα δουλευει το ιδιο | |
|
| |
| πληροφοριες για αγορα αναρτησης | |
|