Greek GSX-R forum
πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_l10πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_c10πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_l10πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_c10πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

πληροφοριες για αγορα αναρτησης

Πήγαινε κάτω 
+14
cks
cpantelo
sfikaaa
boutser
JIMK7
err
babis k8
DrIoannis
k8 600 kk
Schumi
Darksoul
Miou
Painterz
gv_gr
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cks
Normal gixxer
Normal gixxer
cks

Άντρας Όνομα: : χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 51
Αγωνιζόμενος : παλια
Hμερομηνία εγγραφής : 16/11/2012

πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Φεβ 2013, 22:30

Πιο πανω σωστα ειπωθηκαν πολλα. ομως καπου στη μεση βρισκεται η αληθεια.
ναι ειναι πολυ σκαλυτερη μια after market αναρτηση, απο πολλες normal. ομως μεγαλο ρολο παιζει και το set up. για παραδειγμα καποιος που δεν ξερει τι πειραζει και πως το καθετι επειρεαζει την λειτουργια του αμορτισερ και συνεπως της συνολικης συμπεριφορας της μοτ/τας , ειναι ευκολο να "αχρηστεψει" την οποιαδηποτε ΤΤΧ WP NITRON κτλ. επεισης οι αναρτησεις θελουν και service. ειται ειναι νορμαλ ειται after καθε καποιες ωρες λειτουργειας αν μιλαμε για πιστα ή καποια χιλιομετρα για δρομο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Τάσος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK
Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Φεβ 2013, 23:07

Μόνο εμένα μου αρέσει η στόκ ανάρτηση;;;;
Μέγαρα ολόημερα TrackDays δεν πειράζω κλίκ γυρολόγια 1.03+ απο εμενα
Σέρρες ΠΠΤ Σεπτεμβρη ΠΣΚ γυρολόγιο 1.26 δεν πείραξα ούτε κλίκ... Από εμενα

ΥΓ. Επεσε στοίχημα στο τραπέζι με γιώργο μαρκεσσινη οτι οι μαμά αναρτήσεις θα κλάσουν στα μέγαρα σε λίγους γυρους... εκανε 25 γύρους στα μέγαρα με γυρολόγιο 1.00.00 χωρίς κλίκ...

Οποιος δεν πιστεύει μπορεί να ρωτήσει τν ΝΚΤΡ...
http://www.bikepics.com/members/tasos1010
tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

BMU
SBK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Φεβ 2013, 23:11

Ξέχασα, η ανάρτηση η μαμά δεν άλλαξε ΠΟΤΕ απόδοση όσο και ξύλο να έφαγε......
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 01:12

tasos1984 έγραψε:
Μόνο εμένα μου αρέσει η στόκ ανάρτηση;;;;
Μέγαρα ολόημερα TrackDays δεν πειράζω κλίκ γυρολόγια 1.03+ απο εμενα
Σέρρες ΠΠΤ Σεπτεμβρη ΠΣΚ γυρολόγιο 1.26 δεν πείραξα ούτε κλίκ... Από εμενα

ΥΓ. Επεσε στοίχημα στο τραπέζι με γιώργο μαρκεσσινη οτι οι μαμά αναρτήσεις θα κλάσουν στα μέγαρα σε λίγους γυρους... εκανε 25 γύρους στα μέγαρα με γυρολόγιο 1.00.00 χωρίς κλίκ...

Οποιος δεν πιστεύει μπορεί να ρωτήσει τν ΝΚΤΡ...

*το έχω δει το πόστ αλλά....

σωστά, με revalving στην απόσβεση επαναφοράς
και δεν αρέσει και δουλεύει μόνο στον Τάσο
αλλά σε καμμιά 25 αριά αναρτήσεις που έχουν γίνει έως τώρα.
Η πρώτη δε που έχει γίνει από το 2009 σε ένα CBR 600RR με πόσα συνεχόμενα tday στην πλάτη της
το Σεπτέμβρη (μετά από 3,5 χρόνια δηλαδή) χρειάστηκε να δώσουμε +ένα τέταρτο της επαναφοράς και έχει ακόμα +4 μισές !!!
Από τέρμα σφικτή η απόσβεση επαναφοράς την έφτασε ο KShock να μας τη φτιάξει να δουλεύει στη μέση. Εάν δεν το έβλεπα σε τόσα σώματα να γίνεται, να δουλεύει και να αντέχει θα έλεγα και εγώ ότι δεν παίζει το έργο με την καμμία.
Όντως η μεγαλύτερη πλάκα ήταν με το Μαρκεσίνη που του το λέγαμε και εκείνος μας έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση και μόλις μπήκε μέσα και λύσαξε για ένα μισάωρο στο 1.00 και κάποια 59άρια με το GSXR K6 στόκ του Τάσου, βγήκε έξω και λες και είχε πιεί το αμίλητο νερό.....παραμιλούσε: απίστευτο....
Κι όμως εάν κάποιος επαγγελματίας του χώρου των αναρτήσεων γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σωστά στη δουλειά του και να είναι ψαγμένος μέσα από δοκιμές με όλα τα λάδια της αγοράς το αποτέλεσμα είναι πραγματικά α π ί σ τ ε υ τ ο.

*...δεν θέλω πλέον να τα γράφω γιατί κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν γραφικό.
Τη γνώμη μας γράφουμε μέσα από αυτά που έχουμε δοκιμάσει, άλλωστε γι αυτό είναι τα φόρουμ.
Ο καθένας ας πράξει λοιπόν όπως νομίζει καλύτερα beer
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 09:25

Ηξερα ατομα με διαλυμενες αναρτησεις και γυρνουσαν πολυ γρηγορα και ο λογος ηταν γιατι ηξεραν πολυ καλα τη πιστα oooyes η παλι αλλοι μου ελεγαν οτι η αναρτηση τους δουλευει χαλια ( και μετα απο δοκιμη που εκανα ηταν μια χαρα
) μετα τους ελεγα τωρα που στη ρυθμισα δοκιμασε τη ξανα και κατεβαζαν ενα δευτερολεπτο μονο με την ιδεα fafoutis

Παιδες δεν με πειθετε με τιποτα nono αν θελετε παραδειγματα εχω κι εγω και μαλιστα με το Μπουστα που δοκιμαζε μηχανακια μαμα στις Σερρες και οχι στα Μεγαρα Laughing ( που μονο πιστα δεν ειναι ) και ελεγε οτι μετα απο 3 γυρους η πισω αναρτηση τα ειχε κλαση Laughing νομιζω οτι κατι παραπανω ξερει απο μας Very Happy ασε δε ποτε δεν τον θυμαμαι να ετρεχε με νορμαλ αναρτησεις ssss

Υ.Γ. Αν ακομα δεν θελετε να καταλαβετε το προφανες ετσι για την ιστορια υπαρχει μηχανημα που μετραει τη συμπεριφορα της αναρτησης αναλογα με τη θερμοκρασια κ.τ.λ. κ.τ.λ. το εχει ο Τασουλης μπορειτε να πατε να δοκιμασετε και να συγκρινετε τη φτιαγμενη νορμαλ αναρτηση με μια wp και να δειτε τις διαφορες file

2 Υ.Γ. Νομιζω οτι αυτη τη συζητηση την εχουμε κανει αρκετες φορες ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξανασχοληθω Rolling Eyes
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 10:18

Δημήτρη και εγώ γι αυτό δεν ήθελα να γράψω γιατί τα έχουμε ξαναπεί.
Μην καταδικάζεις όμως κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει.
Μόνο μία δοκιμή θα πείσει τον καθένα που τον ενδιαφέρει να φτιάξει την ανάρτησή του
ή να κάνει revalving σε μία ανάρτηση παραγωγής και να τη δοκιμάσει.
η ακόμα καλύτερα να δεις μία τέτοια ανάρτηση στη πίστα μόλις βγεί μετά από ένα σέσσιον.

H διαφορά είναι ότι εμπιστεύτηκα το μηχανικό μου, που έτρεχε χρόνια στο πρωτάθλημα
τον ξέρω χρόνια και ότι μου έχει πει ισχύει και όταν μου το πρότεινε το είδα θετικά και είπα ας το δοκιμάσω για να ξέρω και εγώ εάν όντως ισχύει και ίσχυε. Ποτέ μη λές ποτέ. Very Happy

Λες να έγραφα κάτι που δεν ισχύει και να το έγραφα στη τύχη?!>?
ή μήπως πρέπει να γράψω για όλα αυτά τα χρόνια που μέσα από συνεργεία και συνεργασίες που είχαν φίλοι και γνωστοί κατά πόσο άλλαξε η ποιότητα του σέρβις των αναρτήσεων σε κάποια επώνυμα μαγαζιά που πήγαινα και εγώ πριν?

Τέσπα μεγάλη συζήτηση και δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και ούτε μαγαζί με αναρτήσεις έχω.
Η δουλειά μου είναι άλλη !!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα beer

*το κατάστημα που τις πάω έχει από τους πρώτους στο χώρο δυναμόμετρο αναρτήσεων από το 1999 και ίσως και ο πρώτος αλλά αυτό κατ΄εμέ είναι ένα από τα λιθαράκια για το όλο έργο της σωστής δουλειάς.
Η μόνη απόδειξη είναι αυτός που θα τη λιώσει στην προπόνηση και στον αγώνα και θα μας πει τι και πως.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 14:12

Νικο σιγουρα δεν μιλαω στη τυχη και το καταδικαζω γιατι το εχω δοκιμασει oooyes τεσπα ουτε εγω πουλαω αναρτησης αλλα δεν μπορω να πιστεψω ολα αυτα που ακουγοντε nono

Ακομα εχω μια απορια νομιζω οτι στο μηχανακι σου εχεις Ohlins γιατι δεν τις πουλας να βαλεις τις μαμα μιας και ειναι το ιδιο και να βγαλεις μερικα fraga δεν το λεω ειρωνικα για να μην παρεξηγηθω κουβεντα κανουμε Very Happy
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 15:19

Δημήτρη για το ότι δεν πουλάω αναρτήσεις το είπα για μένα για να δείξω σε όσους διαβάζουν ότι δεν έχω κάποιο όφελος από το θέμα που γράφω και ότι γράφω απλώς όπως ένας χρήστης με ότι εμπειρίες έχω συλλέξει από το χώρο της μοτό
όπως και εσύ άλλωστε που είσαι μηχανικός και δεν πουλάς αναρτήσεις.

Το μοτό αυτό το πήρα έτσι με ότι προίκα είχε πάνω του το 2009 ότι ξεκινήσαμε με το θέμα revalving.
Δεν έχω ανάγκη να το "σπάσω" και να του πουλήσω τα πράγματα προς το παρόν και άλλωστε και γι αυτό δεν το έκανα και όταν ήταν να το πουλήσω.

Στην επόμενη αγορά εάν και εφόσον κάνω πίστεψέ με ότι μπρος πίσω οι αναρτήσεις θα είναι στοκ με μόνο revalving.

Να σου πω και το τελευταίο....?

Είναι ποτέ δυνατόν να δίνεις 3χιλιάρικα για after επώνυμο μπροστινό και να θέλει revalving η επαναφορά? mal@kies
Δηλαδή ο άνθρωπος από τον οποίο το πήρα είχε δώσει τόσα ευρώ για το μπροστινό και χρειάστηκε να κάνω revalving στην επαναφορά για να φτάσει από το τέρμα σφικτό που ήταν στο -10 για να δουλεύει σωστά?
Το ίδιο και ο Νάσσος με το απίστευτο Marzocchi και ο Αντώνης με το RSV4 aprc, και τα Ducati με τα ohlins και .... και .....και.....ε, ρπμ να παν να ninza

Για ποιό λόγο λοιπόν να δώσει ο καθένας ειδικά για μπροστινό τόσα λεφτά όταν θέλει revalving?
για το χρυσό του χρώμα θα μου πει αυτός που ενδιαφέρεται. Οκ αυτό είναι άλλο θέμα και όχι οδήγησης.
Οπότε κάνεις το δικό σου μαμά revalving και τελείωσε το όλο θέμα.

Τώρα για το πίσω ήταν ένα πείραμα που έγινε και μας βγήκε.
Δεν διαφωνώ ότι το πίσω εάν το βρεις σε σωστή τιμή μεταχειρισμένο
και σε σωστή κατάσταση ας το πάρεις γιατί τα λεφτά σου δεν τα χάνεις,
αλλά εάν δεν μπορείς να διαθέσεις ακόμα και αυτά τα 600 ευρώ για μεταχειρισμένο
μπορείς να δώσεις 140 ευρώ για σέρβις και revalving της πίσω και να κάνεις hard core χρήση
όπου και όπως θες.

Για να το κλείσω το θέμα,
εγώ απλώς σαν Νίκος (μιλάω μόνο για τον εαυτό μου) λέω και θεωρώ ότι 1000ευρώ για το πίσω και 3000 για το μπροστά δεν θα έδινα να τα αγοράσω όταν μπορείς να κάνεις πολύ σωστά τη δουλειά σου με revalving.

Επιλογές πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχουν πολλές (αγορά αναρτήσεων ή revalving) και η δουλειά με όποια γούστα και τσέπη γίνονται πλέον αξιοπρεπώς.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 15:29

βεβαια νικο με 140ε δεν κανεις ρεβαλβνγκ ... να αλλαξεις βαλβιδες κοστιζει πολυ περισοτερο .... με 140ε λαδια και ροδελες θα αλλαξεις μονο ...

καπως αλλοιως δεν λεγετε αυτο κανονικα???

και το δικο μου μηχανακι μπροστα αυτο εχω κανει στον αντωνη και εγω ... δεν εχει καμια μα καμια σχεση πως δουλευε αλλο σουζουκι με ολινς που ειχα οδηγησει στο χωραφι .....μερα με την νυχτα .... και το εχεις δει πως δουλευει το μπροστα μου . και μετα την προσθηκη λαδιου που μου εκανες παλι δεν δουλευει σαν το ολινς
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 15:33

Miou έγραψε:
βεβαια νικο με 140ε δεν κανεις ρεβαλβνγκ ... να αλλαξεις βαλβιδες κοστιζει πολυ περισοτερο .... με 140ε λαδια και ροδελες θα αλλαξεις μονο ...

έχεις δίκιο απλώς δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη ωρολογία
όπως και την όλη διαδικασία που κάνουν στο πίσω.
Με αλλαγή ροδέλων έχει να κάνει πάντως.
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 15:43

Miou έγραψε:
και το δικο μου μηχανακι μπροστα αυτο εχω κανει στον αντωνη και εγω ... δεν εχει καμια μα καμια σχεση πως δουλευε αλλο σουζουκι με ολινς που ειχα οδηγησει στο χωραφι .....μερα με την νυχτα .... και το εχεις δει πως δουλευει το μπροστα μου . και μετα την προσθηκη λαδιου που μου εκανες παλι δεν δουλευει σαν το ολινς

δηλαδή?
εγώ πάντως τρώω περισσότερο ξύλο από το μπροστινό στο δρόμο και σε ασιδέρωτη πίστα.
Μόνο στις Σέρρες αρχίζουμε και συμπαθιόμαστε.
Τα μπροστινά των μαμά μοτό φοράνε προοδευτικά ελατήρια και δίνουν καλύτερη πληροφόρηση σε τέτοιες πίστες εν αντιθέση πάλι κατ΄εμέ και του papagym που είχε και αυτός ohlins και φοράνε γραμμικά ελατήρια και είναι για σκληροπυρινικούς στο ξύλο.

Επειδή έχω και τα δύο μπροστινά after στο K7 και μαμά με ροδεLοLρηβάλβινκ στο κ2 του κ2 προσωπικά μου αρέσει σε αίσθηση.

Στην επόμενη συνάντησή μας στη πίστα που θα γίνεις και πάλι καλά ταύρος !!! θα στο δώσω για ένα σέσσιον και μου λες.
Feelgood
Normal gixxer
Normal gixxer
Feelgood

Άντρας Ηλικία : 48
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 16:32

Με revalving κάνεις δουλειά.

Με aftermarket ακόμα καλύτερα αλλα εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου.

Γνώμη μου κανε revalving ( εκτός αν διαθέτεις τα λεφτά ή θέλεις την ανάρτηση να δουλεύει για πολλούς γύρους το ίδιο )

Εγω φαντασου είμαι με μαμά ανάρτηση αλλά παραπάνω από 10 γύρους δεν κάνω
tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

BMU
SBK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 17:08

Είδα και τις WP, αγοράσα το 2008 και μετά απο λιγο καιρο έκοψε κορμό απο την πολύ καλή κατασκευή της, μάλλον οι After αναρτήσεις δεν αντέχουν αναβάτη 100 κιλών... Ειναι φτιαγμένες μόνο για παγκόσμιους αναβάτες... tongue

ΥΓ. Εχω 1+ χρονο να πειραξω αναρτησεις με δεν θυμαμαι ποσα Trackday και εναν αγώνα, ακόμα κλίκ δεν έχω κάνει...

Η συνέχεια δικιά σας...
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

Άντρας Όνομα: : Σωκράτης
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 18:10

Τι εννοείς έκοψε κορμό,μιλάμε δλδ για κάτι επικίνδυνο,έκατσε όλο το πίσω μέρος και τέτοια πράγματα;Και πως ακριβώς συνέβη αυτό,εννοώ σε σαμαράκι ή κάτι παρόμοιο ή στα καλά καθούμενα.Πρώτη φορά ακούω πάντως κάτι τέτοια για οποιαδήποτε πίσω ανάρτηση δεδομένου οτι όλες οι δυνάμεις που δέχεται φαντάζομαι είναι παράλληλες στον άξονα της και για να "σπάσει χρειάζονται δυνάμεις "πλάγιες" ώς προς τον άξονα της.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 19:43

nktr έγραψε:
Δημήτρη για το ότι δεν πουλάω αναρτήσεις το είπα για μένα για να δείξω σε όσους διαβάζουν ότι δεν έχω κάποιο όφελος από το θέμα που γράφω και ότι γράφω απλώς όπως ένας χρήστης με ότι εμπειρίες έχω συλλέξει από το χώρο της μοτό
όπως και εσύ άλλωστε που είσαι μηχανικός και δεν πουλάς αναρτήσεις.

Το μοτό αυτό το πήρα έτσι με ότι προίκα είχε πάνω του το 2009 ότι ξεκινήσαμε με το θέμα revalving.
Δεν έχω ανάγκη να το "σπάσω" και να του πουλήσω τα πράγματα προς το παρόν και άλλωστε και γι αυτό δεν το έκανα και όταν ήταν να το πουλήσω.

Στην επόμενη αγορά εάν και εφόσον κάνω πίστεψέ με ότι μπρος πίσω οι αναρτήσεις θα είναι στοκ με μόνο revalving.

Να σου πω και το τελευταίο....?

Είναι ποτέ δυνατόν να δίνεις 3χιλιάρικα για after επώνυμο μπροστινό και να θέλει revalving η επαναφορά? mal@kies
Δηλαδή ο άνθρωπος από τον οποίο το πήρα είχε δώσει τόσα ευρώ για το μπροστινό και χρειάστηκε να κάνω revalving στην επαναφορά για να φτάσει από το τέρμα σφικτό που ήταν στο -10 για να δουλεύει σωστά?
Το ίδιο και ο Νάσσος με το απίστευτο Marzocchi και ο Αντώνης με το RSV4 aprc, και τα Ducati με τα ohlins και .... και .....και.....ε, ρπμ να παν να ninza

Για ποιό λόγο λοιπόν να δώσει ο καθένας ειδικά για μπροστινό τόσα λεφτά όταν θέλει revalving?
για το χρυσό του χρώμα θα μου πει αυτός που ενδιαφέρεται. Οκ αυτό είναι άλλο θέμα και όχι οδήγησης.
Οπότε κάνεις το δικό σου μαμά revalving και τελείωσε το όλο θέμα.

Τώρα για το πίσω ήταν ένα πείραμα που έγινε και μας βγήκε.
Δεν διαφωνώ ότι το πίσω εάν το βρεις σε σωστή τιμή μεταχειρισμένο
και σε σωστή κατάσταση ας το πάρεις γιατί τα λεφτά σου δεν τα χάνεις,
αλλά εάν δεν μπορείς να διαθέσεις ακόμα και αυτά τα 600 ευρώ για μεταχειρισμένο
μπορείς να δώσεις 140 ευρώ για σέρβις και revalving της πίσω και να κάνεις hard core χρήση
όπου και όπως θες.

Για να το κλείσω το θέμα,
εγώ απλώς σαν Νίκος (μιλάω μόνο για τον εαυτό μου) λέω και θεωρώ ότι 1000ευρώ για το πίσω και 3000 για το μπροστά δεν θα έδινα να τα αγοράσω όταν μπορείς να κάνεις πολύ σωστά τη δουλειά σου με revalving.

Επιλογές πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχουν πολλές (αγορά αναρτήσεων ή revalving) και η δουλειά με όποια γούστα και τσέπη γίνονται πλέον αξιοπρεπώς.

Νικο το οτι παιρνεις ενα μπροστινο απλο Ohlins δεν σημαινει οτι εισαι και οκ και ποτε δεν εχω πει σε κανενα να βαλει ολοκληρο μπροστινο nono ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα ( ενας λογος που δεν το εχω κανει στο μηχανακι μου ) ssss αλλα αν βαλεις ενα Cartridge Kit σε ενα μπροστινο γινεται πραγματικα απιστευτο και χωρις να δωσεις τρελα λεφτα Very Happy η ακομα κι αν του κανεις revalving με πολυ λιγοτερα λεφτα γινετε πολυ καλυτερο απο ενα απλο Ohlins του εμποριου oooyes

Τωρα κι εγω μιλαω σαν Δημητρης οσα μηχανακια κι αν αλλαξω τον ιδιο δρομο θα χαραξω fafoutis παντος χωρις πλακα φιλε Νικο ξερεις ποσο σε γουσταρω και σε εκτιμω σαν ανθρωπο oooyes πιστευω να μην με παρεξηγεις αλλα δεν συμφωνω με οσα λες nono σεβομαι αυτα που λες αλλα εισαι λαθος tongue
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 19:46

Miou έγραψε:

Ετσι ειναι οπως τα λες oooyes και που να κανεις βολτα ενα με Cartridge Kit θα παθεις πλακα Very Happy
tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

BMU
SBK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 20:56

To αμορτισέρ έκανε ρίγμα στο πάνω μερος στο δοχείο του λαδιού ριγμα εμφανεστατο με το ματι, δεν ξερω τι έγινε... Διαδρομη Κορινθο-Τριπολη κλειδωμένο γκάζι... Μόλις σταμάτησα μετα τα τουνελ ειχε πετάξει κάποιες πιτσιλιές...
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 21:29

Ενας αναβατης που ψαχνει το κατι παραπανω στην πιστα ξερει οτι θελει να περασει πολλες ωρες προπονησης με την μοτο οποτε θελει κ κατι αναλογο που να αντεχει σε παρατεταμενη χρηση κ το οποιο θα εχει την ιδια αποδοση για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Εχοντας κανει revalving πισω συγκρινοντας το με την ttx (ετρεχα με τις ιδιες ρυθμισεις Σερρες-Μεγαρα-Τριπολη ειτε με dunlop gp racer ειτε σλικ michelin ειτε σλικ pirelli -δεν ψαχτηκα καθολου στις ρυθμισεις,ιδιες κ για τα 3 λαστηχα Shocked ) το μερα με την νυχτα ειναι λιγο... oooyes

Φαντασου να ειχα ψαχτει αρκετα κιολας ssss

Απο'κει κ περα ουτε που με απασχολησε ο πισω τροχος ξανα...

Με το μπροστινο που εκανα ροδελοrevalving,μια απο τα ιδια...ρυθμισεις επι ρυθμισεων με αποτελεσμα μια τρυπα στο νερο.

Φιλε nktr τα ξερεις απο πρωτο χερι,τα ειχαμε συζητησει για τα εγκληματα που ειχαν γινει στο μπροστινο μου neura

Εχανα πιστευω μισο δευτερολεπτο στα Μεγαρα κ πανω απο 1-1,5 δευτερολεπτο στις Σερρες απο τις mal@kies που μου ειχαν κανει mastigio

Κ μην μου πειτε για τον Μπουστα που κανει Σερρες 1.20 με στοκ μηχανη cyclops

Ξεχνατε ομως οτι κανει 2-3 γυρους ΜΟΝΟ file

Γιατι ολοι εμεις σκοπο εχουμε την βελτιωση,δεν ειμαστε ετοιμοι οδηγοι αγωνων οπως Μπουστας-Σινιορης κ.α. οι οποιοι εχουν στανταρ επιδοσεις.

Τι να τους πω εγω που ειμαι στο 1.01 στα Μεγαρα οταν αυτοι γυρνουν 2 με 3 δευτερα πιο κατω γυρολογιο;;; Shocked

Ειμαι στην διαδικασια που ψαχνομαι-οποως κ ολοι οσοι μιλαμε εδω-κ για να βελτιωθω θελω ενα στημενο μηχανακι το οποιο θα συγχωρησει το λαθος μου ετσι ωστε να συγκεντρωθω στις γραμμες μου κ στην οδηγηση μου κ να αποδοσω το 100% των δυνατοτητων μου ή κ να κανω το κατι παραπανω για να "βγαλω" χρονο.

Με στοκ αναρτηση θα δω βελτιωση;;;

Στο πρωτο ζορι που θα φαει οταν ζεσταθει θα εχω ξαπλωσει... fafoutis

Αυτο ειναι που σου προσφερει κ η αφτερμαρκετ αναρτηση.Για εμας τους "κοινους θνητους" σκοπος μας ειναι η-οσο το δυνατον-γρηγορη κ ασφαλη βελτιωση χωρις..."παρατραγουδα" (σαβουρα)

Οσοι εισασταν στο 3ο gixxer track-day θα θυμαστε ενα μεγαλοπρεπες high που γλιτωσα στην πλατεια.Αν ειχα την στοκ αναρτηση ακομα θα σερνομουνα... lol!

Κ τελος επειδη αναφερθηκατε στο μηχανακι του Τασου,ας παει να κανει λεπτο κ ο Τασος με το κ5 του οπως κ ο Μαρκεσινης...κ τι εννοω;;;

Ο Μαρκεσινης τον "εχει" τον χρονο αυτο ενω ο Τασος "ψαχνεται",οποτε κουνηματα κ γλιστρηματα του φαινονται φυσιολογια του ψηλου. oooyes Μακαρι να ειχατε μια TTX (ή οποιαδηποτε αφτερμαρκετ αναρτηση) κ με το που εβγαινε να του την βαζατε.Πιστευω πως θα εκανε τον ιδιο κ χαμηλοτερο χρονο αλλα με περισσοτερη ευκολια... Very Happy

Sorry για το μακροσκελεστατο του μηνυματος μου...ελπιζω να μην κουρασα Laughing

beer

tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

BMU
SBK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 21:35

Μπαμπίνο φίλε μου, το 2011 ο μαρκεσσινης ετρεχε με Κ6 με αμορτισερ πίσω Ohlins SU503 και μπροστά oολόκληρο Matris... 1.01+ είχε κάνει όσο και αν το πάλεψε, επίσης σερρες ειχε κανει 23 ψηλολ! Οπότε τι θές να πιστέψω;;; Εγω που εχω γυρίσει καλύτερο 1.03 ειναι επειδη δεν το έχω... Ξαναλέω... μισή ωρα γυρναγε στον ασσο ο ψηλός χωρίς να κάνει τπτ Κιχ το καραστοκ μηχανάκι μ......
tasos1984
Normal gixxer
Normal gixxer

BMU
SBK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 21:40

Για να μην γίνομαι κουραστικός άλλο και για κάποιους ενοχλητικός στα γραφόμενα μ, όποιος δεν έχει την δυνατότητα να πάρει κατι επώνυμο ας ψαχτεί με τα ήδη υπάρχοντα πιστεύω θα βγάλει άκρη, καλή συνέχεια παίδες... Smile
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 21:46

tasos1984 έγραψε:
Μπαμπίνο φίλε μου, το 2011 ο μαρκεσσινης ετρεχε με Κ6 με αμορτισερ πίσω Ohlins SU503 και μπροστά oολόκληρο Matris... 1.01+ είχε κάνει όσο και αν το πάλεψε, επίσης σερρες ειχε κανει 23 ψηλολ! Οπότε τι θές να πιστέψω;;; Εγω που εχω γυρίσει καλύτερο 1.03 ειναι επειδη δεν το έχω... Ξαναλέω... μισή ωρα γυρναγε στον ασσο ο ψηλός χωρίς να κάνει τπτ Κιχ το καραστοκ μηχανάκι μ......

Ρε τσσο το 11,το λες κ μονος σου...

Κ εγω φετος ξεκινησα στο 1.03.500 κ εφτασα στο 1.01.100 με 2 προπονησεις.Δεν λεει κατι αυτο.Εβλεπα ομως οτι το πισω ουτε που μ'ενοχλουσε ενω το μπροστινο με ειχε ζαλισει.Κατι μου εφταιγε.

Για να βελτιωθω ομως δεν μπορουσα με αυτο το μπροστινο

Αν επερνε το μηχανακι μου ο ψηλος,λεπτο με 59 θα γυρνουσε κ ολα οκ θα ηταν

Αυτο δεν σημαινει οτι κ το μπροστινο μου ηταν καλο,σωστα;;;

Καταλαβε την διαφορα αυτου που σου λεω... beer1

nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 21:48

όπως και να έχει είναι καλό να ακούγονται όλες οι γνώμες και οι απόψεις απλά να μην είμαστε κάθετοι στη γνώμη μας.

Όλες οι απόψεις είναι δεκτές και καλό είναι να γράφουμε παντού και σε όλα τα θέματα τις εμπειρίες μας.
Είναι καλό για όλους μας και για το σκοπό που έγιναν τα φόρουμ.

Απλά όλοι κερδίζουμε μέσα από αυτό. Όσο περισσότερες εμπειρίες τόσο περισσότερο τροφή για σκέψη, τόσο περισσότερες γνώσεις beer

open your mind !!! study cheers
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πληροφοριες για αγορα αναρτησης   πληροφοριες για αγορα αναρτησης - Σελίδα 2 EmptyΔευ 11 Φεβ 2013, 22:29

Kαποια πραγματα σε καποιους δουλευουν σε καποιους αλλους παλι οχι!

Οπως κ σε καποιους κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια κ σε αλλους παλι ΟΧΙ! file

Τα 140 ευρω για revalving στο πισω-αν θυμαμαι καλα- ηταν το..."τυρακι" (σε σχεση με τα 1000+ευρω της TTX) που μ'επεισε κ το εκανα.

Με την εμπειρια απο τις πιστες που εχω πλεον εδω κ 3 χρονια,αν ειχα το μυαλο που εχω τωρα θα επερνα TTX απο την αρχη κ δεν θα εμπαινα στην διαδικασια αυτη (revalving) ασε που θα ειχα φτιαξει κ το μπροστινο μου σωστα εδω κ πολυ καιρο κ δεν θα εχανα χρονο κ χρημα με ημιμετρα. oooyes

Αυτη την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ μεταφερω εδω στο φορουμ κ προσπαθω να γλιτωσω κ αλλους απο ασκοπο τρεξημο,λυσε-δεσε κ ψαξημο,ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ Rolling Eyes

...τουλαχιστον για κ7-8 1000 που ειχα την χαρα να οδηγω 4 χρονια τωρα cheers καθως κ για οσους θελουν να εξελιχθουν μεσα στην πιστα-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

geia

πληροφοριες για αγορα αναρτησης
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πληροφοριες σχετικα με τα κλειδια
» Θελω πληροφοριες για την πιστα σερρων
» Ζητούνται πληροφορίες για οδηγό που εγκατέλειψε τα θύματά του

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com