Greek GSX-R forum
Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_l10Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_c10Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_l10Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_c10Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Με έχετε τρελάνει......

Πήγαινε κάτω 
+8
gsxrk71000
krosfala
brwmogazos
vd
topetwrx
kontos 750
Oikopedofagos
Georgio
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 09 Μαρ 2013, 16:16

Παιδιά σήμερα κατά τύχη βρήκα την καλύτερη τιμή για τα Bridgestone Battlax Hypersport S20 (E) στα 280€ okk περασμένα τα παραγγείλαμε και μέσα στη βδομάδα η χοντρούλα μου θα έχει καινούρια παπουτσάκια cheers
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 10:02

Επειδή έρχεται και η δική ώρα για λάστιχα (σε λιγότερο από 1000 χιλ.) ξανά, χρόνο δεν έκλεισαν αυτά που έχω, σαν BRIDGESTONEάκιας που είμαι, καταλήγω και εγώ στα Bridgestone Battlax Hypersport S-20 Ε. Από ότι κατάλαβα είναι πολύ καλά λάστιχα και καλύτερα από τα MICHELIN POWER που έχω, με τα οποία έχω κάτι περίεργα μικρογλιστριματάκια σε στροφές, αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό φταίω εγώ, το λάστιχο ή η μηχανή μου! Rolling Eyes Ελπίζω να φταίνε τα λάστιχα, μια που εκ των υστέρν τελικά διάβασα άσχημα πράγματα για αυτά!

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο; Μιλώ για χρήση δρόμου. Όχι σε πόλεις, αλλά σε επαρχιακούς στριφτερούς δρόμους.
http://www.scooby.gr
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 19:17

Φίλε μου Απόστολε εγώ αν δεν έβαζα τα Bridgestone Battlax Hypersport S-20
θα έβαζα τα METZELER M5 ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 γιατί διάβασα πολύ καλές κριτικές.Κατέληξα στο Bridgestone γιατί είναι ένα μικρο κλικ πιο πάνω από ότι μου είπαν σε γνωστό (μότο)βουλκανιζατέρ τις Θεσσαλονίκης.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:20

Georgio έγραψε:
Φίλε μου Απόστολε εγώ αν δεν έβαζα τα Bridgestone Battlax Hypersport S-20
θα έβαζα τα METZELER M5 ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 γιατί διάβασα πολύ καλές κριτικές.Κατέληξα στο Bridgestone γιατί είναι ένα μικρο κλικ πιο πάνω από ότι μου είπαν σε γνωστό (μότο)βουλκανιζατέρ τις Θεσσαλονίκης.

Να είσαι καλά Γιώργο!! Και εγώ εκεί καταλήγω 99%, απλά είπα να ρωτήσω! Wink Αυτά θα περαστούν τέλη Μαϊου, οπότε τότε θα έχω εντυπώσεις. Wink
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:32

Απόστολε πόσο τα βρήκες αν επιτρέπετε, εγώ 280 περασμένα.
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 292
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:34

καλησπερα. μεχρι το Μαιο εχεις να ακουσεις, γνωμες πολλες. απο προσωπική πειρα τα σ-20 δεν μ αρεσαν καθολου. και δεν μ βγαλανε και πολλα χλμ (6000). σε αντιθεση με το bt-016 (8500). εχω ουτε ενα μηνα βαλει τα Μ5 και το μηχανακι βεντουζαρει. τα οποια μ προτεινε φιλος με BUSA που φοραει το Μ5 και εχει κανει και ΤD με αυτο το λαστιχο. ρωτα και τον ghost. εχει αλλαξει αρκετα και εχει busa
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:35

τοσο τα ειχα βαλει και εγω περισυ 280. και τα Μ5 φετος μ πηγαν 300
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:43

Georgio έγραψε:
Απόστολε πόσο τα βρήκες αν επιτρέπετε, εγώ 280 περασμένα.
Δεν ρώτησα ακόμη, αλλά κάτι μου λέει ότι σαν την τιμή που τα βρήκες δεν θα τα βρω. Μέχρι 300-310 τα δίνω, από εκεί και πάνω λυπάμαι, αλλά έρχομαι Θεσ/κη να τα περάσω, εφόσον βέβαια ισχύουν τα 280 που τα έβαλες εσύ Γιώργο. Τα MICHELIN μου είχαν βγει με περαστικά 350 ευρώ. Μεγάλη διαφορά!!!
Κατά τα άλλα τα δικά μου έχουν 4000 χιλ. και εκτιμώ ότι θα βγάλει το πίσω το πολύ άλλα 1000.
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 22:46

Και για αυτά στα 340 με τα περαστικά μου έλεγαν αλλά ψάξε ψάξε
Smile
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 23:01

Georgio έγραψε:
Και για αυτά στα 340 με τα περαστικά μου έλεγαν αλλά ψάξε ψάξε
Smile

Μεγάλη διαφορά πάντως ρε συ Γιώργο!! Πως είναι δυνατόν;;; Rolling Eyes

chris8790 έγραψε:
καλησπερα. μεχρι το Μαιο εχεις να ακουσεις, γνωμες πολλες. απο προσωπική πειρα τα σ-20 δεν μ αρεσαν καθολου. και δεν μ βγαλανε και πολλα χλμ (6000). σε αντιθεση με το bt-016 (8500). εχω ουτε ενα μηνα βαλει τα Μ5 και το μηχανακι βεντουζαρει. τα οποια μ προτεινε φιλος με BUSA που φοραει το Μ5 και εχει κανει και ΤD με αυτο το λαστιχο. ρωτα και τον ghost. εχει αλλαξει αρκετα και εχει busa

Το bt1 σε σχέση με το s20 τι διαφορές έχουν; Εννοώ για τι χρήση είναι το ένα και τι το άλλο; Ποιο καινούριο πιο είναι; Κατά τα άλλα, είμαι ανοιχτός και σε άλλες γνώμες....
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 23:03

Ποιο καινούρια είναι τα Σ 20 και ποιο εξελιγμένα.
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 23:05

Απόστολε έχεις pm
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 01 Απρ 2013, 23:10

απο οτι εχω ακουσει καμια σχεση τα βτ16 με τα σ20 ...
τα 016 τα εχω δοκιμασει ... ειναι καλα για ταξιδια και γρηγορες βολτες εθνικη ... αλλα μεχρι εκει πιστευω ( για εμενα) ...
τα σ20 ειναι αρκετα πιο καινουργια ....
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 03 Απρ 2013, 08:25

αυτο ακριβως π λεει ο αλεξ. τα 20 ειναι τα επομενα απο τα 016. σκληρα λαστιχα με 3 ζωνες το πισω και 2 το μπροστα. καλα για χλμ σε εθνικη. τα εχω δοκιμασει και τα 2. μιας και ειχα μεινει ικανοποιημενος απο τα 16 εβαλα τα 20 αλλα τελικα μ φανηκαν μουφα.(προσωπικη αποψη και χωρις να ειμαι κανας rossi ετσι) κ οπως εγραψα πιο πανω τα 20 μ βγαλανε τα 2/3 σε χλμ απο τα 016.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 03 Απρ 2013, 08:29

chris8790 έγραψε:
αυτο ακριβως π λεει ο αλεξ. τα 20 ειναι τα επομενα απο τα 016. σκληρα λαστιχα με 3 ζωνες το πισω και 2 το μπροστα. καλα για χλμ σε εθνικη. τα εχω δοκιμασει και τα 2. μιας και ειχα μεινει ικανοποιημενος απο τα 16 εβαλα τα 20 αλλα τελικα μ φανηκαν μουφα.(προσωπικη αποψη και χωρις να ειμαι κανας rossi ετσι) κ οπως εγραψα πιο πανω τα 20 μ βγαλανε τα 2/3 σε χλμ απο τα 016.

Πέρα από το ότι δεν βγάλανε χιλιόμετρα, τι άλλο ήταν αυτό που δεν σου άρεσε, γιατί από κριτικές τα πάνε πολύ καλά.
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Απρ 2013, 00:07

αποστολη εμενα δεν μ αρεσαν σαν κρατημα. κ σκεψου οτι δεν παω κομματια ετσι..!!! δεν θα σχολιασω οτι σε κοντινες βολτες κανεις πατιναζ γτ αυτο το ξερουμε και το διαλεγομε. πεοσωπικα απο τα 016 ημουν πολυ ευχαριστημενος κ γι αυτο το λογο εβαλα τα 20αρια αλλα δεν... κ τωρα πηγα σε Μ5. δν εχω κανει αρκετα χλμ ακομα γι να εχω αποψη κ να σε βοηθησω, αλλα μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλα.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Απρ 2013, 09:05

chris8790 έγραψε:
αποστολη εμενα δεν μ αρεσαν σαν κρατημα. κ σκεψου οτι δεν παω κομματια ετσι..!!! δεν θα σχολιασω οτι σε κοντινες βολτες κανεις πατιναζ γτ αυτο το ξερουμε και το διαλεγομε. πεοσωπικα απο τα 016 ημουν πολυ ευχαριστημενος κ γι αυτο το λογο εβαλα τα 20αρια αλλα δεν... κ τωρα πηγα σε Μ5. δν εχω κανει αρκετα χλμ ακομα γι να εχω αποψη κ να σε βοηθησω, αλλα μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλα.
Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση. Wink

Αυτό που κατάλαβα είναι τα S20 και τα M5 είναι κορυφαία στην κατηγορία τους, με κορυφαίες κριτικές. Το Μ5 λένε ότι έχει 5 ζώνες πέλματος (3 κατάλαβα εγώ από το σχεδιάγραμμα), δηλαδή σκληρή στην μέση για διάρκεια ζωής, μεσαία για μέση κλίση και μαλακή για μεγάλες κλίσεις. Τα άλλα λάστιχα έχουν 2 ζώνες (με την λογική της METZELLER 3 ζώνες), έτσι δεν είναι;; Θεωρητικά το Μ5 με τις 3 ζώνες υπερέχει. Στην πράξη δεν ξέρω.... Διάβασα επίσης ότι τα Μ5 είναι πολύ ντελικάτα στην σωστή πίεση αέρα. Μιλάνε για μεταμόρφωση είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, ακόμη και με διαφορά 2-3 psi. Ψυχολογικά πάντως και εφόσον οι διαφορές τους είναι μικρές, μου κάθονται τα bridgestone... Rolling Eyes
chris8790
Normal gixxer
Normal gixxer
chris8790

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Απρ 2013, 11:16

Αποστολη ειναι σχεδον τα ιδια. ναι υπερεχει το Μ5 σε ζωνες. και εγω ετσι ημουν πριν τα βαλω μιας και μ αρεσε το bridgestone. την ιδια τιμη περιπου τα βρίσκεις.! λιγο πιο ακριβα τα Μ5. Τολη κανε οτι θεωρεις ΕΣΥ καλυτερο. σ λεω εμενα μπορει να μν μ αρεσε και εσενα να σε ξετρελανει.
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Απρ 2013, 20:20

Εμένα πάλι τα Μ5 μου τα έλεγαν ποιο φθηνά και τα S20 ποιο ακριβά.
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Με έχετε τρελάνει......   Με έχετε τρελάνει...... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Απρ 2013, 20:35

Ας πεταχτω και εγω.

Καλο θα ηταν οποιος εχει γραψει πιο πριν για bt16 , να διευκρινιζει αν μιλαει για τα απλα η τα pro.Καλως η κακως υπαρχουν και τα 2 στην αγορα , με χαοτικη διαφορα το ενα με το αλλο.

Επισης τα aftermarket bt ειναι κλασεις ανωτερα απο τα μαμα (bt14,bt16) ,και τα bt16pro ειναι καλυτερα απο τα απλα bt16 (κ σε κρατημα κ σε διαρκεια ζωης).

Πιο πολυ εγραψα γιατι μερικα καταστηματα εχουν μονο τα bt16 και τα δινουν σε τιμες pro(κ s20) ,ενω ειναι 30-40 ευρω φθηνοτερα,οποτε οσοι διαβαζουν εδω για συμβουλες να εχουν τον νου τους.

Με έχετε τρελάνει......
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Θα με τρελανει το φαναρι πισω!
» Το έχετε δει αυτό??
» Εχετε κι εσεις προβλημα???

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com