| gear indicator και κάτι αλλα ψιλά | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Δευ 27 Μάης 2013, 16:49 | |
| Αξιότιμοι συμφορουμίτες θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνοντας στο ebay βρήκα τα εξής φτηνά πραγματάκια :
Gear indicator apo ebay 16€ με τα μεταφορικά (θα μ άρεσε να έχω πάντα εικόνα του τι ταχύτητα έχω μέσα , και είναι φτηνό) .
Βάση για ψηφιακή στο τεπόζιτο 15€ με μεταφορικά επίσης (για να γίνουμε και λίγο καλλιτέχνες χωρίς να ψάχνουμε την ψηφιακή στον δρόμο). Θα έβαζα λινκ , αλλά απο ότι μου λέει το site ειμαι μικρός ακόμα !!!
Παίζουν και στην ελλάδα αυτά , και ποιά είναι η γνώμη σας?
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Δευ 27 Μάης 2013, 20:49 | |
| στειλε μου ενα πμ με τα λινκ να τα βαλω εγω.
gear indicator αν θυμαμαι καλα πουλαγε και ο φροζεν | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Δευ 27 Μάης 2013, 21:04 | |
| | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 09:00 | |
| Φίλε Ghost και στα δυο έπεσες διάνα!!! Αυτά έχω δει (μπορεί και ακριβώς απο τον ίδιο seller) Θα παραγγείλω και η παναγιά μαζί μας !!! Ελπίζω ο κινέζος να τα στείλει γρήγορα για να σας πώ εντυπώσεις. Μετά απο αυτό μένει να σηκώσω τεπόζιτο για να βγάλω φωτο την φίσα του σερβο για τις πάνω πεταλούδες... Το έχει βγάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και εχω μόνιμα αναμένο το λαμπάκι του FI ... Εχω βρεί ενα αμερικάνο που φτιάχνει ενα καλώδιο που τo σβήνει , ο Decosse, αλλά πρέπει λέει να έχω την φίσα με τα 2 και όχι τα 4 pin | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 09:02 | |
| - Miou έγραψε:
- στειλε μου ενα πμ με τα λινκ να τα βαλω εγω.
gear indicator αν θυμαμαι καλα πουλαγε και ο φροζεν Ευχαριστώ miou , μe κάλυψε ο ghost! What is Frozen btw ??? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 10:00 | |
| frozen ειναι ενα μελος απο εδω μεσα..... ενα ταλαιπωρο παιδι που πλεον καβαλαει ρενα .... και κρυβετε απο τα 750 -600 ..... απλα τυχαινει και εχει και συνεργεο .... https://gixxer.forumgreek.com/t7812-topic | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 10:19 | |
| | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 10:40 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τρι 28 Μάης 2013, 21:06 | |
| | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gear indicator και κάτι αλλα ψιλά Τετ 29 Μάης 2013, 09:42 | |
| - frozen έγραψε:
- skizotix έγραψε:
-
απλα τυχαινει φιλε μου και με το κ που ειχα αλλα και με το ρ1 να μην με βλεπουν ουτε με τα κιαλια και οι δυο τους.....αν και πολυ καλοι μου φιλοι και οι δυο δεν του κανω την χαρη να χαρουν....οσο για το αλλο το πουλησα......μιου θα σε φτιαξω το σαββατο... Νικόλα , εγώ ακόμα είμαι πιο αργός και απο τις φωτογραφίες , οπότε δεν κρίνω...! Αλλά στην επόμενη βόλτα που θα σας δώ όλους μαζί , μπορώ να πω μια αντικειμενική γνώμη (δωροδοκούμαι έυκολα , συνεργείο είπαμε οτι έχεις? ) | |
|
| |
| gear indicator και κάτι αλλα ψιλά | |
|