Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 16:42 | |
| ρε παιδια μιλαμε για τον Λευτερη Καρετσο .....(λεκαρε για οσους τον ηξεραν απο την ενασχοληση με το χωμα ...) τωρα πια το εχει γυρισει στο τραιαλ ο ανθρωπος δεν ειναι ζωγραφος αλλα πρωην οδηγος αγωνων και πλεον εμπορας φυσικα και δεν τα βαφει αυτος αλλα καποιος αλλος για λογαριασμο του ....
καλο θα ηταν οποιος δεν τον ξερει να ψαξει λιγο γιαυτον τον οδηγο που εχει αφησει ΤΟ σημαδι του στους ελληνικους αγωνες στο χωμα ... (με ανεξητιλο χρωμα μαλιστα ...) | |
|
apo81 Jr.gixxer
Όνομα: : Apostolos Τόπος : Gerakas Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2013
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τρι 04 Ιουν 2013, 17:46 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε παιδια μιλαμε για τον Λευτερη Καρετσο .....(λεκαρε για οσους τον ηξεραν απο την ενασχοληση με το χωμα ...) τωρα πια το εχει γυρισει στο τραιαλ
ο ανθρωπος δεν ειναι ζωγραφος αλλα πρωην οδηγος αγωνων και πλεον εμπορας φυσικα και δεν τα βαφει αυτος αλλα καποιος αλλος για λογαριασμο του ....
καλο θα ηταν οποιος δεν τον ξερει να ψαξει λιγο γιαυτον τον οδηγο που εχει αφησει ΤΟ σημαδι του στους ελληνικους αγωνες στο χωμα ... (με ανεξητιλο χρωμα μαλιστα ...) Alex εγώ προσωπικά τον ξέρω τον Καρέτσο(εξάλλου το αναφέρει και το άρθρο ότι ήταν πρώην οδηγός) αλλά από ότι γράφει το άρθρο μόνος του τα βάφει και εννοώ τα μαγαζί του τώρα εάν τα βάφει ο ίδιος ή κανένας μάστορας που έχει δεν το ξέρω, εγώ άπλα έστειλα το link για να βοηθήσω. | |
|
aerografiaNIK banned
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2014
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 25 Ιουν 2014, 23:46 | |
| ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ. ΑΠΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ. ΝΙΚΟΣ τηλ: 6943******
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gixxermak στις Πεμ 26 Ιουν 2014, 17:16, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : banned) | |
|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Αερογραφια σε κρανος Τετ 25 Ιουν 2014, 23:49 | |
| Σε βλέπω για μπανακι αδερφέ | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |