xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 Πεμ 06 Ιουν 2013, 12:39 | |
| θέλω να κάνω αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 γιατι είναι κατάμαυρα και δεν έχω καλή αποσυμπλεξη. ποιος είναι ο ποιο σωστός τρόπος απο πάνω προς τα κάτω η ανάποδα και βάζοντας τα καινούρια υγρά κάνοντας εξαέρωση μέχρι να βγει όλο το παλιό υγρό? επίσης μια απορία που έχω στην μανετα δεν θα έπρεπε να έχει ένα εξαερωτηρακι? πως βγάζουμε τον αέρα που πιθανόν θα μείνει εκεί?
| |
|
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 Πεμ 06 Ιουν 2013, 12:51 | |
| Βγαλε το υγρο με μια συριγγα και αφου εχεις καθαρισει το κυκλωμα τοτε θα βαλεις τα καινουργια υγρα. | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 Πεμ 06 Ιουν 2013, 13:04 | |
| - xrhstos έγραψε:
- θέλω να κάνω αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 γιατι είναι κατάμαυρα και δεν έχω καλή αποσυμπλεξη.
ποιος είναι ο ποιο σωστός τρόπος απο πάνω προς τα κάτω η ανάποδα και βάζοντας τα καινούρια υγρά κάνοντας εξαέρωση μέχρι να βγει όλο το παλιό υγρό? επίσης μια απορία που έχω στην μανετα δεν θα έπρεπε να έχει ένα εξαερωτηρακι? πως βγάζουμε τον αέρα που πιθανόν θα μείνει εκεί?
Βγάλε τα υγρά απ'το ποτηράκι με μια σύριγγα ή με κάποιο χαρτί άστο να τα αποροφήσει,άνοιξε το εξαερωτηράκι που είναι πάνω στο καπάκι του γραναζιού λίγο και βάλε στο ποτηράκι καινούρια υγρά και τρόμπαρε μέχρι να σου βγάζει από κάτω καθαρά υγρά. | |
|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή υγρών συμπλέκτη σε k8 1000 Πεμ 06 Ιουν 2013, 13:18 | |
| - Παράθεση :
- Βγάλε τα υγρά απ'το ποτηράκι με μια σύριγγα ή με κάποιο χαρτί άστο να τα αποροφήσει,άνοιξε το εξαερωτηράκι που είναι πάνω στο καπάκι του γραναζιού λίγο και βάλε στο ποτηράκι καινούρια υγρά και τρόμπαρε μέχρι να σου βγάζει από κάτω καθαρά υγρά.
ωραία και στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε εξαέρωση κάνουμε μονο από κάτω ?πάνω δεν γίνετε? | |
|