Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπερα στην παρεα!Εψαξα στην αναζητηση για καταργηση σερβομοτερ και σβησιμο fi σε κ6-κ7 600 αλλα δεν μπορω να βρω κατι σχετικο.Βρηκα μονο για κ8 και μετα!Μπορει καποιος να βοηθησει? στελνοντας μου οδηγιες η και το λινκ απο υπαρχουσα συζητηση! Εχουν φαγωθει τα δοντακια στα γραναζια του σερβομοτερ μου και εχω μονιμα αναμενο fi. Ευχαριστω εκ των προτερων.....καλα μπανια σε ολους!
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Στο 600 κ5 μου, έχει χαλάσει από το 2008 (30.000 km) o μηχανισμός. Έχω βγάλει την φίσα του και είναι μόνιμα ανοιχτές οι πεταλούδες και αναμμένο το λαμπάκι fi. Τότε μου είχαν ζητήσει γύρω στο 500ρικο για νέο από τη suzuki. Τώρα είμαι στα 72.000 km και δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ούτε έχω δει διαφορά στην απόκριση του γκαζιού.
sebleb Jr.gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
παιδια θελω να το κατεργησω και ναμην αναβει το λαμπακι ωστε σε περιπτωση αλλης βλαβηςνα μου το δηξει!καποιος αν μπορει να μου στειλει το λινκ απο το φορουμ οπου αναφερεται το κολπακι με το καλωδιο απο την κεντρικη φησα για κ6-κ7 600.Αυτο ψαχνω και δεν μπορω να βρω!
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
παιδια θελω να το κατεργησω και ναμην αναβει το λαμπακι ωστε σε περιπτωση αλλης βλαβηςνα μου το δηξει!καποιος αν μπορει να μου στειλει το λινκ απο το φορουμ οπου αναφερεται το κολπακι με το καλωδιο απο την κεντρικη φησα για κ6-κ7 600.Αυτο ψαχνω και δεν μπορω να βρω!
υπάρχει κάτι τέτοιο;;; έχει γραφτεί εδώ μέσα;;
sebleb Jr.gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
δεν χριαζεται να αγορασεις τπτ ενα καλοδιακι ειναι ψαχτο και στο αγγλικο παντος εγω αυτα τα δινω 20 ευρο αμα ενδιαφερεσε εχο 4-5
ναι αλλα πιο καλωδιακι ειναι απο ολα και που βρισκεται η κεντρικη φυσα!η ντιζες πρεπει να βγουνε? αυτα θελω να μαθω!αν βγουνε οι ντιζες μενει ανοιχτη η πεταλουδα της εξατμισεις?
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
δεν χριαζεται να αγορασεις τπτ ενα καλοδιακι ειναι ψαχτο και στο αγγλικο παντος εγω αυτα τα δινω 20 ευρο αμα ενδιαφερεσε εχο 4-5
ναι αλλα πιο καλωδιακι ειναι απο ολα και που βρισκεται η κεντρικη φυσα!η ντιζες πρεπει να βγουνε? αυτα θελω να μαθω!αν βγουνε οι ντιζες μενει ανοιχτη η πεταλουδα της εξατμισεις?