Γεια χαρα λεβεντες..... Θα προσπαθησω να ειμαι περιεκτικος και συντομος αλλα χωρις να παραλειψω τις λεπτομεριες γιατι εχουν σημασια....
Πριν απο 6 μηνες περιπου αποφασησα να πουλησω την κουκλα μου....
ενας γνωστος μου λοιπον ο οποιος χρονια ηθελε την μηχανη μου μολις εμαθε οτι πωλειται η μηχανη μου ηρθε κατευθειαν...
Καναμε συμφωνια να πληρωσει ολα τα τελη που χρωστουσα, να μου δινει 200 ευρω το μηνα (1000 ευρω) να παρει τη μηχανη σε λιγο ασχημη κατασταση και μου εδωσε και ενα σαραβαλακι αμαξι....
Μεταβιβασεις δεν γινανε. καναμε λοιπον 2 υπευθυνες δηλωσεις οι του πουλαω τη μηχανη εναντι 500 ευρω και το αντιστιχο για το αμαξι.
Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν ειχε διπλωμα....
Μαζεψε λοιπον καμια 10ρια κλησεις μιας και εκανε καγκουριλικια χωρις πινακιδες και παραβασεις... και σε λιγο καιρο σκοτωσε εναν παππου... δεν ειχε ΟΥΤΕ ασφαλεια... συνκατηγορουμενος ο πατερας μου, μιας κ στονομα του ειναι η αδεια...
Λεφτα λοιπον δεν πηρα ποτε παρα τον 1ο μηνα.. αφου συνεχισε να με δουλευει, του ειπα οτι θα παρει πισω το αμαξι του (στο οποιο εχω τιμολογια οτι εριξα 650 ευρω κ ας μην τα εδωσα ποτε..) και θα μου δωσει πισω τη μηχανη.. παρολο που παραδωθηκε πινακιδα κ αδεια για 2 χρονια λογο μη ασφαλειας διπλωματος και θανατηγορου ατυχηματος..
Η κ@ριολα η μοιρα με εκανε να τρακαρω το αμαξι του λιγακι ασχημα, και να μεινει στην αθηνα... λιγο πριν την ανταλλαγη... (πραγμα ο δν γνωριζει αυτος)..
Σημερα λοιπον ηταν να μου φερει τη μηχανη. Εμαθα οτι συνεχισε να την κυκλοφορει μετα απολαυτα....
(ξερω ποσο ηλιθιος ειμαι και ποσα λαθη εκανα, αλλα μην με κραξετε ειχα αναγκη απο αμεσο ΙΧ κ χρηματα...
Πριν απο μερικες ωρες λοιπον με πηρε τηλ ο χρησαυγητης "νταης" αδερφος του και μου ζητησε κ τα ρεστα.. μου λεει θα παρεις τα @@ μου και μην ξαναπαρεις τηλεφωνο.. δεν περνεις μηχανη, ξεχνα το. επισης με απειλησε οτι θα μας μαμησει ολους και διαφορα τετοια χαριτωμενα..
1. Πως μπορω να κινηθω νομικα? τι πρεπει να κανω για να διεκδικησω τη μηχανη μου? (μεταβιβασεις δεν γιναν ποτε οπως ειπα κ παραπανω περα απο τις υπευθυνες δηλωσεις.
2. Προτεινετε μου εναν καλο δικηγορο στην θεσσαλονικη....
3. Αν καταστρεψει την μηχανη μου, θα εχει συνεπειες?... και παιζει ρολο η ζημεια που εκανα εγω στο σαραβαλο του?...
4. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....... πριν μιλησω με εναν δικηγορο για να ξερω λιγο πολυ τι να περιμενω.....
ευχαριστω προκαταβολικα