Greek GSX-R forum
Βοηθεια αλανια Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Βοηθεια αλανια Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Βοηθεια αλανια Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Βοηθεια αλανια Poll_l10Βοηθεια αλανια Poll_c10Βοηθεια αλανια Poll_r10 
JIMK7
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Βοηθεια αλανια

Πήγαινε κάτω 
+3
kontos 750
Miou
alaska
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alaska
Normal gixxer
Normal gixxer
alaska

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 134
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΠαρ 20 Σεπ 2013, 21:38

Γεια χαρα λεβεντες..... Θα προσπαθησω να ειμαι περιεκτικος και συντομος αλλα χωρις να παραλειψω τις λεπτομεριες γιατι εχουν σημασια....
Πριν απο 6 μηνες περιπου αποφασησα να πουλησω την κουκλα μου....
ενας γνωστος μου λοιπον ο οποιος χρονια ηθελε την μηχανη μου μολις εμαθε οτι πωλειται η μηχανη μου ηρθε κατευθειαν...
Καναμε συμφωνια να πληρωσει ολα τα τελη που χρωστουσα, να μου δινει 200 ευρω το μηνα (1000 ευρω) να παρει τη μηχανη σε λιγο ασχημη κατασταση και μου εδωσε και ενα σαραβαλακι αμαξι....
Μεταβιβασεις δεν γινανε. καναμε λοιπον 2 υπευθυνες δηλωσεις οι του πουλαω τη μηχανη εναντι 500 ευρω και το αντιστιχο για το αμαξι.
Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν ειχε διπλωμα....
Μαζεψε λοιπον καμια 10ρια κλησεις μιας και εκανε καγκουριλικια χωρις πινακιδες και παραβασεις... και σε λιγο καιρο σκοτωσε εναν παππου... δεν ειχε ΟΥΤΕ ασφαλεια... συνκατηγορουμενος ο πατερας μου, μιας κ στονομα του ειναι η αδεια...
Λεφτα λοιπον δεν πηρα ποτε παρα τον 1ο μηνα.. αφου συνεχισε να με δουλευει, του ειπα οτι θα παρει πισω το αμαξι του (στο οποιο εχω τιμολογια οτι εριξα 650 ευρω κ ας μην τα εδωσα ποτε..) και θα μου δωσει πισω τη μηχανη.. παρολο που παραδωθηκε πινακιδα κ αδεια για 2 χρονια λογο μη ασφαλειας διπλωματος και θανατηγορου ατυχηματος..
Η κ@ριολα η μοιρα με εκανε να τρακαρω το αμαξι του λιγακι ασχημα, και να μεινει στην αθηνα... λιγο πριν την ανταλλαγη... (πραγμα ο δν γνωριζει αυτος)..
Σημερα λοιπον ηταν να μου φερει τη μηχανη. Εμαθα οτι συνεχισε να την κυκλοφορει μετα απολαυτα....
(ξερω ποσο ηλιθιος ειμαι και ποσα λαθη εκανα, αλλα μην με κραξετε ειχα αναγκη απο αμεσο ΙΧ κ χρηματα...
Πριν απο μερικες ωρες λοιπον με πηρε τηλ ο χρησαυγητης "νταης" αδερφος του και μου ζητησε κ τα ρεστα.. μου λεει θα παρεις τα @@ μου και μην ξαναπαρεις τηλεφωνο.. δεν περνεις μηχανη, ξεχνα το. επισης με απειλησε οτι θα μας μαμησει ολους και διαφορα τετοια χαριτωμενα..

1. Πως μπορω να κινηθω νομικα? τι πρεπει να κανω για να διεκδικησω τη μηχανη μου? (μεταβιβασεις δεν γιναν ποτε οπως ειπα κ παραπανω περα απο τις υπευθυνες δηλωσεις.

2. Προτεινετε μου εναν καλο δικηγορο στην θεσσαλονικη....

3. Αν καταστρεψει την μηχανη μου, θα εχει συνεπειες?... και παιζει ρολο η ζημεια που εκανα εγω στο σαραβαλο του?...

4. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....... πριν μιλησω με εναν δικηγορο για να ξερω λιγο πολυ τι να περιμενω.....

ευχαριστω προκαταβολικα Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΠαρ 20 Σεπ 2013, 23:06

κλαιν μαν που λετε εκει πανω ετσι οπως τα εκανες ...
τουλαχιστον στις δηλωσεις που κανατε εχεις γραψει ξακαθαρα οτι απο εκεινη την στιγμη εχει αυτος και μονο αυτος την πληρη ευθυνη για την κυκλοφορια της μηχανης? και φυσικα να το εχεις παει βολτα στους μπατσους ή στα κεπ για σφραγιδες υπογραφες κτλ ??
εαν ναι μπορει και να μην εχεις και εσυ ευθυνες

αμα η μηχανη ειναι ακομα στο ονομα σου πας σε εισαγγελεα και κανεις εισαγ παρεμβαση ... μπορεις ακομα και να πεις στους μπατσους οτι στην εχει κλεψει , το εμαθες , την βρηκες και δεν στην δινει πισω.
αμα ομως βγαλει μετα το χαρτι που λεει οτι εχετε κανει ανταλαγη δεν ξερω τι γινεται ...

και να σου καταστρεψει την μηχανη και να βγει δικαστηριο υπερ σου αμα δεν εχει λεφτα να σου δωσει τι θα του κανεις δλδ?? θα φαει μια ποινη εξαγορασιμη και αντε γεια . εσυ φραγκο δεν θα παρεις ...

γενικα μην περιμενεις και πολλα ετσι οπως τα καταφερες . μιλα με κανα λαμογιο δικηγορο μπας και εχει να σου προτειενι κατι ...
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΣαβ 21 Σεπ 2013, 00:16

Miou έγραψε:
κλαιν μαν που λετε εκει πανω  ετσι οπως τα εκανες ...
τουλαχιστον στις δηλωσεις που κανατε εχεις γραψει ξακαθαρα οτι απο εκεινη την στιγμη εχει αυτος και μονο αυτος την πληρη ευθυνη για την κυκλοφορια της μηχανης? και φυσικα να το εχεις παει βολτα στους μπατσους ή στα κεπ για σφραγιδες υπογραφες κτλ ??
εαν ναι μπορει και να μην εχεις και εσυ ευθυνες

αμα η μηχανη ειναι ακομα στο ονομα σου πας σε εισαγγελεα και κανεις εισαγ παρεμβαση ... μπορεις ακομα και να πεις στους μπατσους οτι στην εχει κλεψει , το εμαθες , την βρηκες και δεν στην δινει πισω.
αμα ομως βγαλει μετα το χαρτι που λεει οτι εχετε κανει ανταλαγη δεν ξερω τι γινεται ...

και να σου καταστρεψει την μηχανη και να βγει δικαστηριο υπερ σου αμα δεν εχει λεφτα να σου δωσει τι θα του κανεις δλδ?? θα φαει μια ποινη εξαγορασιμη και αντε γεια . εσυ φραγκο δεν θα παρεις ...

γενικα μην περιμενεις και πολλα ετσι οπως τα καταφερες . μιλα με κανα λαμογιο δικηγορο μπας και εχει να σου προτειενι κατι ...

συμφωνω με τον αλεξ....
ασε που και δικηγορο να βαλεις δεν σε συμφερει...
κοιταξε πρωτα να ξεμπλεξεις μς τις κλησεις και το τροχαιο και ασε τα υπολοιπα...
για 1000 € αν καταλαβα καλα που κοστιζει η μηχανη δεν σε συμφερει να πας δικαστικα....
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΣαβ 21 Σεπ 2013, 08:27

αυτο που θα πρεπει να σε απασχολησει με το δικηγορο σου ειναι πρωτα πως να ΜΗΝ πληρωσεις και απο τη τσεπη σου για τις παραβασεις του αλλου και το τροχαιο και σε δευτερο λογο για το αν και ποτε θα παρεις τη μηχανη πισω και σε τι κατασταση

οσο για δικηγορο ενδεικτικες τιμες....... απο συμβουλες κτλπ ξεκινας απο 200-300 και αν εχει και παρασταση σε δικη πας σε 800 και ανεβαινεις αναλογα με το ποσο θα κρατησει εξοδα παραστασης δικαστικα εξοδα κτλπ
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΣαβ 21 Σεπ 2013, 17:28

k8 600 kk έγραψε:
αυτο που θα πρεπει να σε απασχολησει με το δικηγορο σου ειναι πρωτα πως να ΜΗΝ πληρωσεις και απο τη τσεπη σου για τις παραβασεις του αλλου και το τροχαιο και σε δευτερο λογο για το αν και ποτε θα παρεις τη μηχανη πισω και σε τι κατασταση

οσο για δικηγορο ενδεικτικες τιμες....... απο συμβουλες κτλπ ξεκινας απο 200-300 και αν εχει και παρασταση σε δικη πας σε 800 και ανεβαινεις αναλογα με το ποσο θα κρατησει εξοδα παραστασης δικαστικα εξοδα κτλπ  
ποοοοο τι λαμογια που ειναι ρε φιλε αυτη η φαρα  ακου 200-300 ευρο.fafoutis 

καλα ξεμπερδεματα φιλε Crying or Very sad
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΣαβ 21 Σεπ 2013, 17:57

maikstain έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

σοβαρα;;

ειναι λαμογια οι δικηγοροι;;;

θες να το βγαλω φωτοτυπια και να το στειλω πουθενα;;;

Laughing Laughing Laughing 
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΣαβ 21 Σεπ 2013, 22:30

Vartholomaios έγραψε:
maikstain έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

σοβαρα;;

ειναι λαμογια οι δικηγοροι;;;

θες να το βγαλω φωτοτυπια και να το στειλω πουθενα;;;

Laughing Laughing Laughing 
θες να σε mpanana
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΚυρ 22 Σεπ 2013, 21:18

Με ντοκουμεντα θα σκασω μυτη φιλε Μιχαλη!

lol! lol! 
Giannakos k7
Jr.gixxer
Giannakos k7

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 28
Hμερομηνία εγγραφής : 11/08/2013

Βοηθεια αλανια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βοηθεια αλανια   Βοηθεια αλανια EmptyΚυρ 06 Οκτ 2013, 17:39

Φιλε Κωςτα απ οςο ξερω μια εξουςιοδοτηςη κραταει για ενα μηνα και η υπευθυνη δηλωςη για τρεις μηνες.... ςιγοθρεψε το ςε ενα κεπ αν ειναι οπως λεω κανε μια δηλωςη κλοπης και αντε γεια ςας πες τους μετα

Βοηθεια αλανια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου
» γεια σας αλάνια!!!
» HELP, ΒΟΗΘΕΙΑ ??????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com