Greek GSX-R forum
7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_l107ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_c107ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_l107ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_c107ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

7ο athens on track /ψυχογυιος

Πήγαινε κάτω 
+13
spyroszx
Oikopedofagos
Darksoul
busa respect
JIMK7
GIXXERAKIAS
Aristosk8
lakou636
cpantelo
Miou
magfaria
BillyGsxR
mistiriodis_tsantakias
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
BillyGsxR
Adv. gixxer
Adv. gixxer
BillyGsxR

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Ιλιον , Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 548
Αγωνιζόμενος : του Clubbing
Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010

7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 11:10

JIMK7 έγραψε:
cpantelo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
cpantelo έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω....

Οσοι ξαναπαμε στα μεγαρα δεν σεβομαστε τον αδικο χαμο του παιδιου ??
Δεν μας ενδιαφερει  η ασφαλεια μας ???  
Δεν θελουμε να αλλαξει τιποτα ???

Διαβαζω τοσα σχολια για το συμβαν και ολοι λενε λενε λενε.... Η αποχη λενε ειναι η μονη λυση τερμα τελεια και παυλα. Οσοι ξαναπανε στα μεγαρα ειναι και αυτοι συνυπευθυνοι! Μαλλον εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Προσωπικα εχω δει απειρα ατυχηματα στα μεγαρα αλλα ελαφρια και αλλα βαρια. Οταν αποφασιζεις να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη αυτοματα αναλαμβανεις και το ρισκο. Η πιθανοτητα ειναι παντα εκει οσο μικρη και να ειναι δεν πρεπει να το ξεχναμε ποτε αυτο . Ακομα και στις καλυτερες πιστες του κοσμου με τους καλυτερους αναβατες και στα καλυτερα πρωταθληματα παλι γινονται θανατηφορα ατυχηματα.
Ναι η πιστα των Μεγαρων εχει πολλα κενα ασφαλειας αλλα και παλι ειναι 1.000.000 φορες καλυτερη απο τον δρομο.

Για εμας λοιπον που συνεχιζουμε να θελουμε να οδηγαμε στη πιστα και μενουμε στην ΑΘηνα τι επιλογες εχουμε? Να πουλησουμε τις μηχανες μας?

Νομιζω οτι μιλησα σαφεστατα ( και η ζωη συνεχιζεται ) αρα δεν ειναι θεμα σεβασμου αλλα για την δικη σας ασφαλεια , γιατι απο την στιγμη που το επαθε ενας ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα υπαρχει και δευτερος eleison

Νομιζω οτι μια αποχη απο ολους εσας , θα τους κανει να δουνε τα πραγματα λιγο διαφορετικα ssss

Απλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ο Στεφανος xmmm 

Θα συμφωνισω οτι και στις καλυτερες πιστες του κοσμου γινοντε ατυχηματα αλλα οχι τετοιου ειδους, δηλαδη να φευγει ο αλλος απο την πορεια και να καρφωνει πανω στα τσιμεντα αυτο δεν υπαρχει σε καμια πιστα του κοσμου παρα μονο στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ssss

Δεν ξερω για σας μαγκες αλλα εγω τους εγω βαλει ενα μεγαλο Χ σ αυτη τη πιστα εχω παει 3 φορες ολες κι ολες και δεν το βλεπω να ξανα παω αν δεν κανουν κατι ssss
Επειδη ακριβως με ενδιαφερει η ασφαλεια μου γι'αυτο πηγαινω μονο στη πιστα και δεν οδηγω καθολου στο δρομο.

Για μενα αποχη σημαινει απλα τα παραταω εντελως αφου δεν υπαρχει αλλο μερος να οδηγησω.

Για τα κενα ασφαλειας τα ειπαμε δεν εχω κατι να προσθεσω. Το ζουμι ειναι οτι οσο επικινδυνα και να ειναι τα μεγαρα ειναι πολυ πιο ασφαλη απο τον δρομο.

Το Χ να το ριξεις εσυ που μενεις στη Κρητη και οπως λες εχεις ανεβει μονο 3 φορες μεγαρα ειναι πολυ πιο ευκολο απο μενα οπου μενω στα 50 χιλιομετρα και πηγαινω 3 με 4 φορες τον μηνα.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος που αμφισβητει τις καλες σου προθεσεις με αυτα που γραφεις αλλα τα πραγματα δεν ειναι ασπρα ή μαυρα για ολους αυτο θελω να τονισω και να καταλαβουν και οι υπολοιποι. beer 

Εχω ερθει 3 φορες μονο  οχι γιατι ειμαι μακρια αλλα γιατι δεν αξιζει το κοπο να μπω στο χωραφι που εχετε και για να καταλαβεις στις Σερρες που ειναι πολυ πιο μακρια εχω παει περισσοτερες φορες και εχω τρεξει και αγωνα ακομα file αλλα τωρα που την εχουν κανει σκατα κι αυτη με βλεπω για μερια Ιταλια ssss 

Συγνωμη Δημητρη αλλα η οικονομικη μου κατασταση εμενα δεν μ επιτρεπει να παω Ιταλια ... εμενα κ πολλων παιδιων εδω μεσα!οποτε απτο να ειμαι ενας Ινδιανος στν Αττικη οδο ή στν εθνικη καλυτερα να παω Μεγαρα στο Χωραφι
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.renaultservicedelios.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 13:12

BillyGsxR έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
cpantelo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
cpantelo έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω....

Οσοι ξαναπαμε στα μεγαρα δεν σεβομαστε τον αδικο χαμο του παιδιου ??
Δεν μας ενδιαφερει  η ασφαλεια μας ???  
Δεν θελουμε να αλλαξει τιποτα ???

Διαβαζω τοσα σχολια για το συμβαν και ολοι λενε λενε λενε.... Η αποχη λενε ειναι η μονη λυση τερμα τελεια και παυλα. Οσοι ξαναπανε στα μεγαρα ειναι και αυτοι συνυπευθυνοι! Μαλλον εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Προσωπικα εχω δει απειρα ατυχηματα στα μεγαρα αλλα ελαφρια και αλλα βαρια. Οταν αποφασιζεις να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη αυτοματα αναλαμβανεις και το ρισκο. Η πιθανοτητα ειναι παντα εκει οσο μικρη και να ειναι δεν πρεπει να το ξεχναμε ποτε αυτο . Ακομα και στις καλυτερες πιστες του κοσμου με τους καλυτερους αναβατες και στα καλυτερα πρωταθληματα παλι γινονται θανατηφορα ατυχηματα.
Ναι η πιστα των Μεγαρων εχει πολλα κενα ασφαλειας αλλα και παλι ειναι 1.000.000 φορες καλυτερη απο τον δρομο.

Για εμας λοιπον που συνεχιζουμε να θελουμε να οδηγαμε στη πιστα και μενουμε στην ΑΘηνα τι επιλογες εχουμε? Να πουλησουμε τις μηχανες μας?

Νομιζω οτι μιλησα σαφεστατα ( και η ζωη συνεχιζεται ) αρα δεν ειναι θεμα σεβασμου αλλα για την δικη σας ασφαλεια , γιατι απο την στιγμη που το επαθε ενας ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα υπαρχει και δευτερος eleison

Νομιζω οτι μια αποχη απο ολους εσας , θα τους κανει να δουνε τα πραγματα λιγο διαφορετικα ssss

Απλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ο Στεφανος xmmm 

Θα συμφωνισω οτι και στις καλυτερες πιστες του κοσμου γινοντε ατυχηματα αλλα οχι τετοιου ειδους, δηλαδη να φευγει ο αλλος απο την πορεια και να καρφωνει πανω στα τσιμεντα αυτο δεν υπαρχει σε καμια πιστα του κοσμου παρα μονο στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ssss

Δεν ξερω για σας μαγκες αλλα εγω τους εγω βαλει ενα μεγαλο Χ σ αυτη τη πιστα εχω παει 3 φορες ολες κι ολες και δεν το βλεπω να ξανα παω αν δεν κανουν κατι ssss
Επειδη ακριβως με ενδιαφερει η ασφαλεια μου γι'αυτο πηγαινω μονο στη πιστα και δεν οδηγω καθολου στο δρομο.

Για μενα αποχη σημαινει απλα τα παραταω εντελως αφου δεν υπαρχει αλλο μερος να οδηγησω.

Για τα κενα ασφαλειας τα ειπαμε δεν εχω κατι να προσθεσω. Το ζουμι ειναι οτι οσο επικινδυνα και να ειναι τα μεγαρα ειναι πολυ πιο ασφαλη απο τον δρομο.

Το Χ να το ριξεις εσυ που μενεις στη Κρητη και οπως λες εχεις ανεβει μονο 3 φορες μεγαρα ειναι πολυ πιο ευκολο απο μενα οπου μενω στα 50 χιλιομετρα και πηγαινω 3 με 4 φορες τον μηνα.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος που αμφισβητει τις καλες σου προθεσεις με αυτα που γραφεις αλλα τα πραγματα δεν ειναι ασπρα ή μαυρα για ολους αυτο θελω να τονισω και να καταλαβουν και οι υπολοιποι. beer 

Εχω ερθει 3 φορες μονο  οχι γιατι ειμαι μακρια αλλα γιατι δεν αξιζει το κοπο να μπω στο χωραφι που εχετε και για να καταλαβεις στις Σερρες που ειναι πολυ πιο μακρια εχω παει περισσοτερες φορες και εχω τρεξει και αγωνα ακομα file αλλα τωρα που την εχουν κανει σκατα κι αυτη με βλεπω για μερια Ιταλια ssss 
Συγνωμη Δημητρη αλλα η οικονομικη μου κατασταση εμενα δεν μ επιτρεπει να παω Ιταλια ... εμενα κ πολλων παιδιων εδω μεσα!οποτε απτο να ειμαι ενας Ινδιανος στν Αττικη οδο ή στν εθνικη καλυτερα να παω Μεγαρα στο Χωραφι

Nα μην πηγαινεις 3 με 4 φορες το μηνα οπως λες και να πηγαινεις 3 μ 4 φορες το χρονο ιμολα η Mugello file μπορει να οδηγεις λιγοτερες φορες το χρονο αλλα τουλαχιστον θα εισαι σε πιστα και οχι σε χωραφι tongue
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 13:17

spyroszx έγραψε:

να το παρω σαν αστειακι,που θελει να σπασει τον παγο,σε ενα τοσο σοβαρο θεμα?

Οχι δεν κανω καθολου πλακα και αυτα ηταν λογια του kenny roberts Wink 

Λιγο μετα το ατυχημα που ειχε γινει μπροστα στα ματια του kenny roberts ( ειχε πει αυτα τα λογια ) δεν μπορουσε να πιστεψει τι ειχε γινει γιατι σ αυτο το σημειο επρεπε να κοψεις ταχυτητα και ο katoh τον περασε με κολλημενο το γκαζι Shocked
BillyGsxR
Adv. gixxer
Adv. gixxer
BillyGsxR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 16:54

Jim οταν και αν πας με το καλο δωσε τα φωτα σου γτ με ενδιαφερει.... και τι τιμες παιζει κτλπ...
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 16:58

Συγνωμη το να εχεις ενα μηχανακι 200 αλογα και να μπαινεις να τρεξεις σε πιστα καρτ δεν ειναι επικινδυνο; Γιατι στην 5η φωτογραφια δεξια βλεπω ενα μπαλωμα σαν γηπεδο 5χ5.

Επισης επικινδυνο δεν ειναι και το Τυμπακι; Και οποιαδηποτε αυτοσχεδια πιστα κατω στην Κρητη;

Νομιζω και εσεις εκει κατω απλα ειστε τυχεροι ακομα που δεν εχει τυχει ενα παρομοιο συμβαν και μακαρι να μην συμβει ποτε.

100 φορες να πηγαινουμε στα Μεγαρα μια στο τοσο να ξεκαβλωνουμε λιγο παρα να κανουμε χαζομαρες στο δρομο. Καλα εγω δεν ειμαι και κανας χερας αλλα πραγματικα καλυτερα να παω πιστα με 10 φιλους να περασω καλα και να δοκιμασω 2 πραγματακια παραπανω με ασφαλεια απο οτι θα εκανα στον δρομο.

Για το θεμα Ιταλια τωρα. Ειναι κατι που θελει πολυ καλο προγραμματισμο και πολλα χρηματα. Δεν νομιζω πλεον οτι ετσι οπως ειναι πλεον οι δουλειες να μπορουμε να κανουμε τοσο καλο πλανο αλλα και δεν νομιζω ολοι να εχουμε τετοια οικονομικη ανεση η ανεση να κλεισουμε τα μαγαζια μας η να παρουμε αδειες απο τις δουλειες μας.

Το track day το κανει ο Ψυχογιος. Ο ανθρωπος δεν μας βλεπει σαν πορτοφολια και το εχει αποδειξει που εχει ερθει σε 3 gixxer trackdays χωρις να εχει παρει ευρω και εχει βαλει και απο την τσεπη του. Οχι σαν κατι αλλους που ελεγε "θα χασω λεφτα απο τα μαλακισμενα εαν γινει το δικο τους trackday".

JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 19:29

Vartholomaios έγραψε:
Συγνωμη το να εχεις ενα μηχανακι 200 αλογα και να μπαινεις να τρεξεις σε πιστα καρτ δεν ειναι επικινδυνο; Γιατι στην 5η φωτογραφια δεξια βλεπω ενα μπαλωμα σαν γηπεδο 5χ5.

Επισης επικινδυνο δεν ειναι και το Τυμπακι; Και οποιαδηποτε αυτοσχεδια πιστα κατω στην Κρητη;

Νομιζω και εσεις εκει κατω απλα ειστε τυχεροι ακομα που δεν εχει τυχει ενα παρομοιο συμβαν και μακαρι να μην συμβει ποτε.

100 φορες να πηγαινουμε στα Μεγαρα μια στο τοσο να ξεκαβλωνουμε λιγο παρα να κανουμε χαζομαρες στο δρομο. Καλα εγω δεν ειμαι και κανας χερας αλλα πραγματικα καλυτερα να παω πιστα με 10 φιλους να περασω καλα και να δοκιμασω 2 πραγματακια παραπανω με ασφαλεια απο οτι θα εκανα στον δρομο.

Για το θεμα Ιταλια τωρα. Ειναι κατι που θελει πολυ καλο προγραμματισμο και πολλα χρηματα. Δεν νομιζω πλεον οτι ετσι οπως ειναι πλεον οι δουλειες να μπορουμε να κανουμε τοσο καλο πλανο αλλα και δεν νομιζω ολοι να εχουμε τετοια οικονομικη ανεση η ανεση να κλεισουμε τα μαγαζια μας η να παρουμε αδειες απο τις δουλειες μας.

Το track day το κανει ο Ψυχογιος. Ο ανθρωπος δεν μας βλεπει σαν πορτοφολια και το εχει αποδειξει που εχει ερθει σε 3 gixxer trackdays χωρις να εχει παρει ευρω και εχει βαλει και απο την τσεπη του. Οχι σαν κατι αλλους που ελεγε "θα χασω λεφτα απο τα μαλακισμενα εαν γινει το δικο τους trackday".

Η πιστα καρτ δεν ειναι τοσο επικινδυνη γιατι δεν μπορεις να μαζεψεις χιλιομτερα , αλλα δεν παει κι αυτη να εχει παγιδες oooyes

Το τυμπακι δεν ειναι καν πιστα αλλα αεροδρομειο ,  τουλαχιστον δεν εχει σε καμια εξοδο τσιμεντα nono

Οσο για τα Μεγαρα σιγουρα ειναι καλυτερη απο το δρομο αλλα ρε παιδια εδω μιλαμε για κατι καλυτερο αυτο προσπαθω να σας πω γιατι στη τελικη παιζουν με τις ζωες μας ssssκαι χωρις θυσιες μην περιμενετε για κατι καλυτερο nonoδεν περιμενω να μας φτιαξουν μια πιστα σαν την ιμολα fafoutis αλλα μερικα πραγματα μπορουν να τα φτιαξουν file
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 19:43

Mα ειναι αυτο που λεει ο Στεφανος.

Ο μεγαριωτης χεστηκε εαν θα παμε η δεν παμε. Αυτος δινει την πιστα σε 2-3 ατομα , μπορει και 2 εαν ειναι μονο αυτοι που φανταζομαι, και δεν τον νοιαζει τι γινεται μεσα. Οποτε εαν δεν παμε εμεις θα πει δωστε την πχ σε νταλικες να κανουν οτι θελουν εκει μεσα.

Παμε δεν παμε αυτος δεν ξερει τι παιζει μεσα. Λεφτα θελει να τσιμπησει μονο.

Αλλα να σου πω την αληθεια κ εσεις σαν χρωματιστοι ,οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα ολοι αν και ξερω χρωματιστο φιλο που συμφωνει μ αυτο που θα πω, επρεπε να ειχατε ριξει λουκετο σε ατομα που βαζουν εδω μεσα διαφημιση για td που μας βλεπουν σαν πορτοφολι. Γιατι κακα τα ψεματα το ξερουμε οτι μας βλεπουν ετσι και θα επρεπε και αυτοι να πιεσουν καταστασεις αλλα οταν ειναι το χρημα στην μεση θελουν να βαλουν στην τσεπη οσο παραπανω γινεται.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 19:45

BillyGsxR έγραψε:
Jim  οταν και αν πας με το καλο δωσε τα φωτα σου γτ με ενδιαφερει.... και τι τιμες παιζει κτλπ...
Θελω να πιστευω απο τον καινουργιο χρονο ( που θα εχω παρει και ενα τρειλερ γιατι χωρις αυτο δεν γινεται δουλεια ) θα μπαινω σε 2 πιστες καθε χρονο Very Happy για μενα αυτο ειναι αρκετο Very Happy

Σιγουρα μιλαμε για Ιmola - Mugello - Brno που ειναι και η αγαπημενη μου πιστα Very Happy Νομιζω οτι ο Γατος εχει μπει στο Brno xmmm

Φετος μου ειχε δοθει η ευκαιρια να μπω σε μια πιστα στη SLOVAKIA RING με ενα 600 κ9 αλλα λογο πολυ φορτο δουλειας εκεινη τη περιοδο δεν πηγα toixos

Αφου πρωτα θα εχω τελειωσει με το μοτορι ισως τρεξω και σε κανενα Ιταλικο track day οπως αυτα που πανε καμια φορα μερικοι δικοι μας Very Happy ολα αυτα βεβαια ειναι ονειρα απατηλα αλλα εχει ο Θεος tongue

JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 19:48

Vartholomaios έγραψε:

Ο μεγαριωτης χεστηκε εαν θα παμε η δεν παμε. Αυτος δινει την πιστα σε 2-3 ατομα , μπορει και 2 εαν ειναι μονο αυτοι που φανταζομαι, και δεν τον νοιαζει τι γινεται μεσα. Οποτε εαν δεν παμε εμεις θα πει δωστε την πχ σε νταλικες να κανουν οτι θελουν εκει μεσα.

Αλλα να σου πω την αληθεια κ εσεις σαν χρωματιστοι ,οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα ολοι αν και ξερω χρωματιστο φιλο που συμφωνει μ αυτο που θα πω, επρεπε να ειχατε ριξει λουκετο σε ατομα που βαζουν εδω μεσα διαφημιση για td  που μας βλεπουν σαν πορτοφολι. Γιατι κακα τα ψεματα το ξερουμε οτι μας βλεπουν ετσι και θα επρεπε και αυτοι να πιεσουν καταστασεις αλλα οταν ειναι το χρημα στην μεση θελουν να βαλουν στην τσεπη οσο παραπανω  γινεται.
Αν ισχυει αυτο που λεει ο Στεφανος τη πατησαμε oooyes δεν προκειται να γινει ποτε τιποτα nono
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 19:59

Μα μπορει να γινει πολυ απλα με τον τροπο που σου ειπα.

Οχι με αποχη αλλα με κραξιμο. Και τι εννοω , οχι τιποτα τσαμπουκαδες και βρισιδια , αλλα ξεμπροστιασμα. Πχ μια αυξηση τιμης απο 50 σε 55 σε περιοδο κρισης ειναι κατι παραπανω απο προκλητικο. Τα 150 ατομα μεσα σε καθε γκρουπ ειναι επικινδυνο. Και πολλα αλλα τετοια. Καποιοι αγωνιζομενοι και καποιοι πολυ γρηγοροι τα ξερουν ολα τα καλα και τα χειροτερα.

Τερμα τα ψεματα. Οσοι το κανουν για επαγγελμα αυτοι να ριξουν αυτοι νερο στο κρασι τους. Και οχι εμεις που αγαπαμε την μοτοσυκλετα. Και αυτοι ετσι το ξεκινησαν με προσχημα την αγαπη προς την μοτοσυκλετα αλλα αγαπανε πιο πολυ την τσεπη απο την ασφαλεια μας.

Δεν γινεται οι λιγοι να επωφελουνται απο την αγαπη μας και την καβλα μας με τιμημα την ζωη του οποιδηποτε απο εμας.

potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 05 Οκτ 2013, 21:47

δεν τελειώνετε το σπαμ σχετικά με την ασφάλεια? το θέμα είναι το συγκεκριμένο τρακ ντει. ας φτιάξει κάποιος ένα άλλο θέμα και να το καθαρίσετε παρακάλώ.
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 06 Οκτ 2013, 14:32

Προσωπικη μου αποψη μετα απο 4 αγωνες κ καμια 15αρια προπονησεις στα Μεγαρα ειναι οτι το συμβαν ηταν καθαρα θεμα "τυχης"...

Κ ο Μαρκεζ "εφυγε" στο Μουτζελο σε σημειο που απλα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ κ ομως εφυγε κ κοντεψε να σκοτωθει στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ...

Ποιος το περιμενε αυτο;;;;;

Λαστηχα δεν ειχαν εκει...

Στα Μεγαρα το μονο που με φοβιζε ηταν οι "αμμοπαγιδες" (ποιες;;Wink - χωραφι...

Οπως εχω ξαναπει,επεσα στην λακουβα στη κ7 κ αντι να στριψω αριστερα βρεθηκα να πηγαινω ευθεια μεσα στο χωραφι με πολλα.Κ εκει που νομιζα οτι θα πεσω βρεθηκα στην πλατεια ΚΑΘΕΤΑ Shocked ευτηχως χωρις να χτυπησω με καποιο αλλο μηχανακι...

Αλλο θεμα στα Μεγαρα στα τρακ-ντεϋ ειναι το ποιοι απο τους "οργανωτες" εχουν ασφαλεια για να καλυπτει τετοιου ειδους ατυχηματα στην πιστα;;;;

Αν ειχα παντως ακομα το κ8 μου,μετα τους αγωνες η μονη λυση για διασκεδαση ηταν 1-2 φορες Μισανο-Μουτζελο που ειναι το μεν Μισανο μολις 50 χλμ απο την Ανκονα,5 λεπτα με το ποδηλατο απο την Κατολικα (τουριστικο θερετρο με ξενοδοχεια απο 25-30 ευρω) κ θα ετρεχα σε παγκοσμια πιστα κ θα εκανα κ τουρισμο...

mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 06 Οκτ 2013, 15:16

JIMK7 έγραψε:
Vartholomaios έγραψε:

Αλλα να σου πω την αληθεια κ εσεις σαν χρωματιστοι ,οχι συγκεκριμενα εσυ αλλα ολοι αν και ξερω χρωματιστο φιλο που συμφωνει μ αυτο που θα πω, επρεπε να ειχατε ριξει λουκετο σε ατομα που βαζουν εδω μεσα διαφημιση για td  που μας βλεπουν σαν πορτοφολι. Γιατι κακα τα ψεματα το ξερουμε οτι μας βλεπουν ετσι και θα επρεπε και αυτοι να πιεσουν καταστασεις αλλα οταν ειναι το χρημα στην μεση θελουν να βαλουν στην τσεπη οσο παραπανω  γινεται.
Αν ισχυει αυτο που λεει ο Στεφανος τη πατησαμε oooyesδεν προκειται να γινει ποτε τιποτα nono
δυστιχος ετσι ειναι μητσο ...αμα νιαζοτανε αλοστε θα ειχε κανει κατι χρονια ...οτι εχει κανει μεσα στην πιστα τα τελεφτεα χρονια ειναι μονο για τιν προσοπικη του λητουργικοτιτα ,οπος το κτιριο που παρκαρη τα σαραβαλα που μαζευει
http://www.myspace.com/stefanosk
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Οκτ 2013, 09:49

τα εχουμε πει 1000 φορες ο τυπος που εχει την πιστα την βλεπει σαν οικοπεδο !
στα @@ του και αν ειναι πίστα στα @@@ και αν το νοικιάζει τον χώρο να παρκάρουν κοντέινερ!
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Οκτ 2013, 10:04

Μηπως ολα αυτα ειναι λογια του αερα για να σας κανουν να μην εχετε απαιτησεις , λεω εγω τωρα ssss και αν ειναι τοσο ανετος γιατι τοσα χρονια δεν βαζει τα κοντεινερ να εχει και το κεφαλι του ησυχο ssss
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 07 Οκτ 2013, 14:42

γιατι εχει οπος ειπαμε την αποθηκη για της σακαρακες του και γαι να παρκαρει το ελικοπτεροτου ...για να καταλαβεις δλδ μιτσο ποσο στα αυτα του ειναι εχει και εληκοπτερο
http://www.myspace.com/stefanosk
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Στον κόσμο μου.
Αριθμός μηνυμάτων : 631
Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση.
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 15 Οκτ 2013, 11:53

καλησπερα, και εγω θελω να ερθω για βολτα, αλλα δεν εχω μεταφορικο μεσων.
Οποτε οποιος μπορει να περασει απο καβαλας(παλατακι) εχει χωρο και την διαθεση να με ανεκτει, (κοντα ειναι ενταξειgeek ) ας επικοινωνισει.(και με πμ)
Θα ειμαι σταντ μπάι.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 15 Οκτ 2013, 12:39

αλεξανδρε . εγω θα παω αυριο μια βολτα απο εκει ... μετα το μεσημερι φυσικα γιατι δουλευω . σχολαω 4

αμα θες να βαλω πισω σελακι να παμε μαζι . αλλα δεν θα βιαστω να γυρισω πισω ... το βραδυ θα επιστρεψω ...

παρε με τηλ ή στειλε κανα πμ ...
BillyGsxR
Adv. gixxer
Adv. gixxer
BillyGsxR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 7ο athens on track /ψυχογυιος    7ο athens on track /ψυχογυιος  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 15 Οκτ 2013, 19:14

αντε ετσι να βλεπουμε κοσμοοοοοοοοοοοοοοοοο Smile

7ο athens on track /ψυχογυιος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα
» 6ο Track day - Athens On Track
» ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ SOS

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: TRACK DAYS-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com