| ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 | |
|
+75k8 600 kk stoui johnkapin geo k10 ivan93 kentaurosk8 JIMK7 krosfala RIGO zed660 enchanter breakdancer No Cash tsasbi Lelos69 petros67 leontas x4m3n0s susukakiask7 Batzio amstaff Nitoras goctor maikstain Black Eagle sak1s20zuki Koliolios nikolhs1 gsxr power k8 drakos j. Vortex george k6 Zuki panikas spyroszx κολτρέϊν sxlogo lotinia gphellas potis Big Daddy georgeIII Hlektrologos bagos pakis Chrisk6 kouzinas kontos 750 platonas achilles_r kostaskr6 GIXXERAKIAS DrIoannis kapnias dimmoy chrivas theatiss Georgio noodles Gixxerm@n Leroy TheVeteran Miou boutser louk6 black diamond giannis_suzuki totoulis Darksoul FLASKAS Schumi giannisK6 sfikaaa mistiriodis_tsantakias Sotoner 79 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
goctor Jr.gixxer
Όνομα: : Stelios Goctor Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 01 Ιαν 2014, 19:30 | |
| Kαλή χρονιά σε όλους , καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι ! Σχετικά με το θέμα , είμαι κάτοχος ενός gsxr 600 k8 με 1η άδεια 2009 , το μοτέρ το πήρα το καλοκαίρι 2013 . Μεταχειρισμένο μη γνωρίζοντας εάν είναι εισαγωγής Σφακιανάκη η όχι . Παίρνω τηλέφωνο στην 24ωρη γραµµή εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. http://www.efpolis.gr/filesbase/1681_sitefile-10837.pdf μιλάω με άτομο που με ενημερώνει ότι η μοτοσυκλέτα μου (δίνοντας τον αριθμό πλαισίου ) ότι δεν ανήκει στην λίστα για αλλαγή . Ενημερώνω για την κατάσταση , δηλαδή για την αγορά της μοτοσυκλέτας (το πότε έγινε κτλ ) και λέω επίσης οτι αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται (χρειάζεται εξαέρωση η μπροστινή τρόμπα φρένου ειδάλως τα φρένα δεν πίανουν σε ανύποπτη στιγμή). Η εξαέρωση έγινε και η μανέτα επανήλθε όχι εκεί που έπρεπε αλλά σε σημείο καλύτερο από πριν χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσει grip για να φρενάρει. Μου ζήτησαν επίσης να στείλω σε fax την άδεια κυκλοφορίας μου και με ενημέρωσαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με εξουσιοδοτημένο συνεργείο επί της Συγγρού και το άτομο που μίλησα με ενημέρωσε ότι πηγαίνοντας εκεί απλώς έχοντας μαζί μου την άδεια κυκλοφορίας θα γινόταν η αλλαγή. Μου είπε να επικοινωνίσω μαζί του από 7/1/2014 για να κλείσουμε ραντεβού σχετικά με το θέμα. Και ερωτώ: εμένα ποια η θέση μου αν μου πουν τελικά ότι δεν γίνεται να μου κάνουν την αντικατάσταση; Την δικαιούμαι; πού απευθύνομαι; Ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Είναι κάτι που χρειάζομαι για την ασφάλειά μου, είναι κάτι που γίνεται σε άλλους κατόχους της ίδιας μοτοσυκλέτας δωρεάν, είναι κάτι για το οποίο δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή. Σημειωτέον, η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση βρέξει-χιονίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Φιλικά πάντα, Στέλιος | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 01 Ιαν 2014, 19:48 | |
| Η ανάκληση είναι παγκόσμια και θα πρέπει να αλλαχτεί. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 01 Ιαν 2014, 20:14 | |
| Ειναι κανεις που πηγε με aftermarket τρομπα και να του την αλλαξαν? Ρωταω γιατι εμενα στα περιπου 18000χλμ ειχε κλασει κανονικοτατα και μετα παο 2-3 καλα φρεναρισματα ζουλουσα τα δαχτυλα στο grip. μεχρι οσο αντεχα τον πονο! Αναγκαστηκα λοιπον επρεπε να βαλω μια aftermarket. Την παλια βεβαια την εχω και ηδη εχω παει στην αντιπροσωπια και εχω ζητησει αντικατασταση. | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
Όνομα: : Γεωργιος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Αγωνιζόμενος : GPHELLAS Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2012
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 01 Ιαν 2014, 23:39 | |
| εγω εκλεισε ο χρονος μπηκε ο καινουριος και ακομα παιρημενω....... δεν ξερω αν φταιει η ΜΑΜΑ SUZUKI απεξω και δεν εχει στηλει τρομπα για κ7 600 στην ελλαδα η αν το μαγαζι που πηγα. (ισως απλα κοιταζει τους πελατες του πρωτα, μου περασε και αυτο απο το μυαλο) παντως υστερα απο ενα μηνα αναμονης εχω ξενερωσει αφανταστα με τη SUZUKI. κριμα. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 15:57 | |
| Σε άλλους έγινε η δουλειά τους μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Το μαγαζί που πήγες θα είναι φίλος. Αν και από ότι βλέπω εδώ στα γραφόμενα των παιδιών, γενικότερα στην Αθήνα επικρατεί ένα μπουρδέλο όσων αφορά αυτό το θέμα... Άλλα αντί άλλων... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 16:29 | |
| - gphellas έγραψε:
- εγω εκλεισε ο χρονος μπηκε ο καινουριος και ακομα παιρημενω.......
δεν ξερω αν φταιει η ΜΑΜΑ SUZUKI απεξω και δεν εχει στηλει τρομπα για κ7 600 στην ελλαδα η αν το μαγαζι που πηγα. (ισως απλα κοιταζει τους πελατες του πρωτα, μου περασε και αυτο απο το μυαλο) παντως υστερα απο ενα μηνα αναμονης εχω ξενερωσει αφανταστα με τη SUZUKI. κριμα.
Μηπως δεν φταιει η Suzuki ??? Εγω πηγα σε εξουσιοδοτημενο , οπου δεν ειμαι πελατης , στειλαμε τα χαρτια για εγγραφη στην Suzuki (μια που το μηχανακι ειναι παραεισαγωγης) μετα απο 3 εργασιμες ζητησαμε την τρομπα και σε 2 ημερες την ειχαμε. | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
Όνομα: : Γεωργιος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Αγωνιζόμενος : GPHELLAS Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2012
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 16:36 | |
| τι να πω δεν ξερω. εμενα μου εστηλε γραμμα για την ανακληση και η αντιπροσωπεια, αρα δεν παιζει να ειναι πραεισαγωγης. και οταν εκανα και την αιτηση στο συνεργειο που πηγα δεν μου ειπαν οτι οτι ειναι παραεισαγωγης. υστερα απο ενα μηνα αργοπορειας στο τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν τρομπες φρενου για κ7 600 και οταν ερθουν θα με παρουν τηλ. καλο πασχα να εχουμε! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 16:57 | |
| Αν ηταν παραεισαγωγης απλα θα ηθελε 2-3 μερες παραπανω.
Εγω παντος καπου στις αρχες Δεκεμβριου την εκανα.Δεν ξερω αν απλα ειναι διαφορετικες οι τρομπες κ6-κ7 απο του 08-09-10 και οντως υπαρχει ελλειψη.
Παντως περα απο αυτο , οταν ειχα το κ7 και χρειαστηκε να παραγγειλω κατι που δεν ειχε η suzuki hellas εκανε περιπου 25 μερες να ερθει.
Η δεν εχουν δει θερμα το θεμα εκει που πηγες η μια που πιανει ολα τα gsxr απο κυβισμο και παρα πολλα μοντελα χρονολογικα , η Suzuki δεν προλαβαινει να καλυψη την ζητηση. | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 17:01 | |
| ειναι διαφορετικες οποτε μαλων η ΜΑΜΑ SUZUKI φταιει.... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 17:10 | |
| Απλα μου φαινετε πολυ περιεργο εμενα να εγινε η αλλαγη σε 1 βδομαδα και εσενα ακομα , οπως και οτι σου ειπαν οτι δεν υπαρχουν τρομπες 1 μηνα μετα.
Σε εμενα κοιταξαν στον υπολογιστη και μου ειπαν οτι υπαρχει τρομπα στην Suzuki σε 5 λεπτα. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 17:47 | |
| Εμένα το όλο θέμα κράτησε 3 εργάσιμες μέρες από την πρώτη επαφή που είχα. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, Παρασκευή πρωί με πήραν τηλέφωνο να με πουν ότι είμαι στην ανάκληση και ότι έχουν παραγγείλει ήδη την τρόμπα και Τρίτη πρωί με πήραν να με πουν ότι η τρόμπα ήταν στο μαγαζί. Τρίτη απόγευμα φορέθηκε στο μηχανάκι. | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 19:13 | |
| καμια τρόμπα για τη χοντρούλα ρε παιδιά? μέρες που είναι ^^..
μεγία οι τρόμπες ! | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 02 Ιαν 2014, 21:48 | |
| αυριο πρωι θα παρω το σφακιανακη να τους ρωτησω αν μπορω να παρακαμψω το συνεργειο που πηγα και να παω στους ιδιους να δω τι θα μου πουν. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Παρ 03 Ιαν 2014, 17:12 | |
| Εκανα και γω σημερα στον Καπερνεκα την ανακληση τρομπας καθως και τις βιδες του σταντ. Πρωτες εντυπωσεις απ το συνεργειο ως το σπιτι και μια πολυ μικρη βολτουλα εδω γυρω,ειναι οτι πλεον δεν εχει αυτη την σουζουκαδικη σπογγωδη αισθηση.Αυτα προς το παρον απο μενα. | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Παρ 03 Ιαν 2014, 22:44 | |
| εδω ακομα περιμενουμε απο τον Νοεμβρη και ουτε φωνη ουτε ακροαση | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Σαβ 04 Ιαν 2014, 18:41 | |
| απο οτι ακουσα δεν εχουν ερθει πολλα κοματια κ βαζουν πρωτα σε παιδια που εχουν προβλημα. γιαυτο κ δεν την εχω βαλει ακομα για βαλουν καποιοι που εχουν θεμα | |
|
| |
Batzio Jr.gixxer
Όνομα: : Ηλίας Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 13:31 | |
| ΟΚ η αντικατάσταση και για μένα από τις 6 Δεκεμβρίου στον Τσαλίκη στα Γλυκά Νερά. Μου είχε έρθει ήδη η επιστολή του Σφακιανάκη, την έστειλα με φαξ μαζί με την άδεια στο συνεργείο, και μέσα σε λιγότερο από εβδομάδα ήρθε το κουτάκι και με φώναξαν και κάναμε την αλλαγή (Κ9-750). Σωληνάκι αλλάχθηκε μόνο αυτό του δοχείου. Απόδοση νέας τρόμπας, ίδια με την παλιά. Νομίζω ότι όποιες διαφορές υπάρχουν, έχουν να κάνουν με την εξαέρωση. Extreme καταστάσεις δεν δοκίμασα (καντήλι ακολουθούμενο από ρολινκ έντο, κλπ.. ). Ερώτηση (με ενδιαφέρει για φίλο): Τελικά αντικαταστάσεις σε παραεισαγωγής έγιναν, ή ακόμα στο περίμενε είναι όσοι ζήτησαν; | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 15:03 | |
| Μόλις με πήραν απο την σουζουκι και ο τυπος εφαγε τα μπινελικια της ζωης του!!!! για να μου αλλαξουν την τρομπα θέλουν λεει να του παω την μηχανή εκεί αλλιώς δεν γίνεται. αφου του εξηγησα οτι η μηχανη δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω οτι δεν εχει πλαστικα (τα οποία καταστραφηκαν γιατι η τρόμπα τα εκλασε πάνω στην στροφή) και εχω παραδώσει κ πινακίδες. τους ενημέρωσα οτι αν δεν το κάνουν χωρις να τους πάω ολη τη μηχανη θα πάω στην προστασία καταναλωτή και θα απαιτήσω να αντικατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση. θα με ξαναπάρουν είπε. Σκατοελληναραδες εισαγωγείς!!!!!! | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 15:08 | |
| Εγω αν κ παραεισαγωγης αλλαξα κανονικα... Εντυπωσεις οταν βρω λεφτα για βολτα ΚΑΛΗ. | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 18:42 | |
| τωρα τι να πω? ποιος με δουλευει? πηρα τη suzuki στο βοτανικο και τους ειπα το προβλημα μου. το οποιο ειναι οτι απο τις 14 νοεμβριου εχω παει σε ενα αλλο εξουσιοδοτημενο και εχω δηλωσει και εγω πως θελω να αλλαξουμε την τρομπα αλλα απο τοτε μεχρι τωρα τιποτα δεν με εχουν ειδοποιησει. μαλιστα υστερα απο τηλ που εκανα εγω μου ειπαν οτι τρομπα δεν υπαρχει για κ7 600 και γυριζει και μου λεει ο υπαλληλος ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει? φερε τη μηχανη σου οποτε θες να την περασουμε.... ωριστε λεω... μπορω αυριο το πρωι? βεβαιως μου απανταει... 8.30 ημουν εκει 8.50 εφυγα απο εκει. διαφορα στο φρεναρισμα χμμμ αυτο που καταλαβα γιατι μου φενεται ποιο αποτομο στο φρενασρισμα ειναι οτι κανει λιγοτερη διαδρομη η μανετα σε σχεση με πριν. καποιος ειπε οτι αλλαζουν σε αυτους που εχουν προβλημα εγω δεν ξερω αν ειχα (με την αλλαγη σα να μου φενεται οτι ειχα) κανω ομως καθε μερα περα δωθε με τη μοτο και δεν καθετε καθολου οποτε γιατι να επρεπε να παιρημενω να μου συμβει το μοιραιο και μετα να ελεγα ισως επρεπε να ειχα αλλαξει την τρομπα νωριτερα ξερωντας οτι εχουν καποιο προβλημα. τελος καλο ολα καλα για μενα -1 για το εξουσιοδοτημενο +1 για την αμεση εξυπηρετηση απο suzuki στο βοτανικο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 18:45 | |
| - potis έγραψε:
- Μόλις με πήραν απο την σουζουκι και ο τυπος εφαγε τα μπινελικια της ζωης του!!!! για να μου αλλαξουν την τρομπα θέλουν λεει να του παω την μηχανή εκεί αλλιώς δεν γίνεται. αφου του εξηγησα οτι η μηχανη δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω οτι δεν εχει πλαστικα (τα οποία καταστραφηκαν γιατι η τρόμπα τα εκλασε πάνω στην στροφή) και εχω παραδώσει κ πινακίδες. τους ενημέρωσα οτι αν δεν το κάνουν χωρις να τους πάω ολη τη μηχανη θα πάω στην προστασία καταναλωτή και θα απαιτήσω να αντικατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση. θα με ξαναπάρουν είπε. Σκατοελληναραδες εισαγωγείς!!!!!!
Το ξέρεις ότι μπορείς να το απαιτήσεις και να τα πάρεις τα λεφτά, έτσι; Το θέμα είναι πόσο έχεις όρεξη να τραβιεσαι.... | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 08 Ιαν 2014, 19:44 | |
| Φίλε μην το αφήσεις έτσι κυνηγάτε. Είχα και εγω παραπλήσιο θέμα και τελικά δικαιώθηκα ποντάρουν στο χρόνο που έχεις να διαθεσεις | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 09 Ιαν 2014, 00:55 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Πεμ 09 Ιαν 2014, 01:16 | |
| λογικοτατο αυτο που σου λενε ... αν σου δοσουνε την τρομπα και την βαλεις οπος εσυ λες, αυτοι πρεπει να συμπλιροσουνε μια φορμα ...στα χαρτια τους διχνει οτι στην βαλανε αυτοι διοτη αυτη ειναι η διαταγη απο τη ιδια την σουζουκι ιαπονιας . αν εσυ πας την επομενη μερα και πεις οτι επεσες γιατι δεν ειχε γινει π.χ. καλη εξαεροση ειναι υπολογη αυτοι και μπωρεις να τους κυνηγησεις δικαστικα . οστοσο μην ανησηχης αυτη η ανακληση θα ισχυει για παντα οταν το βγαλεις το μηχανακη θα πας να την αλαξεις δεν καταλαβενο γιατι τρελενεσε να την αλαξεις σε κατι που δεν δουλευει .... | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 Τετ 22 Ιαν 2014, 09:35 | |
| Ρε παιδια εχει κανα μηνα μπορει και παραπανω που μου ειπαν οτι και το δικο ειναι στη λιστα και οτι εχουν παραγγειλει τρομπα εχει περιπου κανα μηνα μπορει και παραπανω και ακομα τιποτα.Οποιος καταφερε και την αλλαξε σε ποσο καιρο το εκανε?Αν ειναι να παω να τους ζορισω λιγο | |
|
| |
| ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 | |
|