Greek GSX-R forum
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_l10ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_c10ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_r10 
JIMK7
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_l10ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_c10ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13

Πήγαινε κάτω 
+75
k8 600 kk
stoui
johnkapin
geo k10
ivan93
kentaurosk8
JIMK7
krosfala
RIGO
zed660
enchanter
breakdancer
No Cash
tsasbi
Lelos69
petros67
leontas
x4m3n0s
susukakiask7
Batzio
amstaff
Nitoras
goctor
maikstain
Black Eagle
sak1s20zuki
Koliolios
nikolhs1
gsxr power k8
drakos j.
Vortex
george k6
Zuki
panikas
spyroszx
κολτρέϊν
sxlogo
lotinia
gphellas
potis
Big Daddy
georgeIII
Hlektrologos
bagos
pakis
Chrisk6
kouzinas
kontos 750
platonas
achilles_r
kostaskr6
GIXXERAKIAS
DrIoannis
kapnias
dimmoy
chrivas
theatiss
Georgio
noodles
Gixxerm@n
Leroy
TheVeteran
Miou
boutser
louk6
black diamond
giannis_suzuki
totoulis
Darksoul
FLASKAS
Schumi
giannisK6
sfikaaa
mistiriodis_tsantakias
Sotoner
79 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
goctor
Jr.gixxer
goctor

Άντρας Όνομα: : Stelios Goctor
Αριθμός μηνυμάτων : 26
Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 01 Ιαν 2014, 19:30

Kαλή χρονιά σε όλους , καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι ! Σχετικά με το θέμα , είμαι κάτοχος ενός gsxr 600 k8 με 1η άδεια 2009 , το μοτέρ το πήρα το καλοκαίρι 2013 . Μεταχειρισμένο μη γνωρίζοντας εάν είναι εισαγωγής Σφακιανάκη η όχι . Παίρνω τηλέφωνο στην 24ωρη γραµµή εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. http://www.efpolis.gr/filesbase/1681_sitefile-10837.pdf μιλάω με άτομο που με ενημερώνει ότι η μοτοσυκλέτα μου (δίνοντας τον αριθμό πλαισίου ) ότι δεν ανήκει στην λίστα για αλλαγή . Ενημερώνω για την κατάσταση , δηλαδή για την αγορά της μοτοσυκλέτας (το πότε έγινε κτλ ) και λέω επίσης οτι αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται (χρειάζεται εξαέρωση η μπροστινή τρόμπα φρένου ειδάλως τα φρένα δεν πίανουν σε ανύποπτη στιγμή). Η εξαέρωση έγινε και η μανέτα επανήλθε όχι εκεί που έπρεπε αλλά σε σημείο καλύτερο από πριν χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσει grip για να φρενάρει. Μου ζήτησαν επίσης να στείλω σε fax την άδεια κυκλοφορίας μου και με ενημέρωσαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με εξουσιοδοτημένο συνεργείο επί της Συγγρού και το άτομο που μίλησα με ενημέρωσε ότι πηγαίνοντας εκεί απλώς έχοντας μαζί μου την άδεια κυκλοφορίας θα γινόταν η αλλαγή. Μου είπε να επικοινωνίσω μαζί του από 7/1/2014 για να κλείσουμε ραντεβού σχετικά με το θέμα. Και ερωτώ: εμένα ποια η θέση μου αν μου πουν τελικά ότι δεν γίνεται να μου κάνουν την αντικατάσταση; Την δικαιούμαι; πού απευθύνομαι; Ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Είναι κάτι που χρειάζομαι για την ασφάλειά μου, είναι κάτι που γίνεται σε άλλους κατόχους της ίδιας μοτοσυκλέτας δωρεάν, είναι κάτι για το οποίο δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή. Σημειωτέον, η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση βρέξει-χιονίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Φιλικά πάντα, Στέλιος
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 01 Ιαν 2014, 19:48

Η ανάκληση είναι παγκόσμια και θα πρέπει να αλλαχτεί.
TheVeteran
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheVeteran

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 457
Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω!
Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 01 Ιαν 2014, 20:14

Ειναι κανεις που πηγε με aftermarket τρομπα και να του την αλλαξαν? Rolling Eyes 
Ρωταω γιατι εμενα στα περιπου 18000χλμ ειχε κλασει κανονικοτατα και μετα παο 2-3 καλα φρεναρισματα ζουλουσα τα δαχτυλα στο grip. affraid  μεχρι οσο αντεχα τον πονο!
Αναγκαστηκα λοιπον επρεπε να βαλω μια aftermarket. Την παλια βεβαια την εχω και ηδη εχω παει στην αντιπροσωπια και εχω ζητησει αντικατασταση.
gphellas
Normal gixxer
Normal gixxer
gphellas

Άντρας Όνομα: : Γεωργιος
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 65
Αγωνιζόμενος : GPHELLAS
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 01 Ιαν 2014, 23:39

εγω εκλεισε ο χρονος μπηκε ο καινουριος και ακομα παιρημενω.......  Crying or Very sad 
δεν ξερω αν φταιει η ΜΑΜΑ SUZUKI απεξω και δεν εχει στηλει τρομπα για κ7 600 στην ελλαδα
η αν το μαγαζι που πηγα. (ισως απλα κοιταζει τους πελατες του πρωτα, μου περασε και αυτο απο το μυαλο) παντως υστερα απο ενα μηνα αναμονης εχω ξενερωσει αφανταστα με τη SUZUKI. κριμα.

Schumi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Schumi

Άντρας Όνομα: : Οδυσσέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 715
Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε...
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 15:57

Σε άλλους έγινε η δουλειά τους μέσα στην πρώτη εβδομάδα.
Το μαγαζί που πήγες θα είναι φίλος. Αν και από ότι βλέπω εδώ στα γραφόμενα των παιδιών, γενικότερα στην Αθήνα επικρατεί ένα μπουρδέλο όσων αφορά αυτό το θέμα...
Άλλα αντί άλλων...
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 16:29

gphellas έγραψε:
εγω εκλεισε ο χρονος μπηκε ο καινουριος και ακομα παιρημενω.......  Crying or Very sad 
δεν ξερω αν φταιει η ΜΑΜΑ SUZUKI απεξω και δεν εχει στηλει τρομπα για κ7 600 στην ελλαδα
η αν το μαγαζι που πηγα. (ισως απλα κοιταζει τους πελατες του πρωτα, μου περασε και αυτο απο το μυαλο)  παντως υστερα απο ενα μηνα αναμονης εχω ξενερωσει αφανταστα με τη SUZUKI. κριμα.

Μηπως δεν φταιει η Suzuki ??? Εγω πηγα σε εξουσιοδοτημενο , οπου δεν ειμαι πελατης , στειλαμε τα χαρτια για εγγραφη στην Suzuki (μια που το μηχανακι ειναι παραεισαγωγης) μετα απο 3 εργασιμες ζητησαμε την τρομπα και σε 2 ημερες την ειχαμε.
gphellas
Normal gixxer
Normal gixxer
gphellas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 16:36

τι να πω δεν ξερω. εμενα μου εστηλε γραμμα για την ανακληση και η αντιπροσωπεια, αρα δεν παιζει να ειναι πραεισαγωγης. και οταν εκανα και την αιτηση στο συνεργειο που πηγα δεν μου ειπαν οτι οτι ειναι παραεισαγωγης. υστερα απο ενα μηνα αργοπορειας στο τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν τρομπες φρενου για κ7 600 και οταν ερθουν θα με παρουν τηλ. καλο πασχα να εχουμε!
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 16:57

Αν ηταν παραεισαγωγης  απλα θα ηθελε 2-3 μερες παραπανω.

Εγω παντος καπου στις αρχες Δεκεμβριου την εκανα.Δεν ξερω αν απλα ειναι διαφορετικες οι τρομπες κ6-κ7 απο του 08-09-10 και οντως υπαρχει ελλειψη.

Παντως περα απο αυτο , οταν ειχα το κ7 και χρειαστηκε να παραγγειλω κατι που δεν ειχε η suzuki hellas εκανε περιπου 25 μερες να ερθει.

Η δεν εχουν δει θερμα το θεμα εκει που πηγες η μια που πιανει ολα τα gsxr απο κυβισμο και παρα πολλα μοντελα χρονολογικα , η Suzuki δεν προλαβαινει να καλυψη την ζητηση.
gphellas
Normal gixxer
Normal gixxer
gphellas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 17:01

ειναι διαφορετικες οποτε μαλων η ΜΑΜΑ SUZUKI φταιει....  Crying or Very sad 
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 17:10

Απλα μου φαινετε πολυ περιεργο εμενα να εγινε η αλλαγη σε 1 βδομαδα και εσενα ακομα , οπως και οτι σου ειπαν οτι δεν υπαρχουν τρομπες 1 μηνα μετα.

Σε εμενα κοιταξαν στον υπολογιστη και μου ειπαν οτι υπαρχει τρομπα στην Suzuki σε 5 λεπτα.
Schumi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Schumi

Άντρας Όνομα: : Οδυσσέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 715
Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε...
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 17:47

Εμένα το όλο θέμα κράτησε 3 εργάσιμες μέρες από την πρώτη επαφή που είχα.
Πήγα Πέμπτη απόγευμα, Παρασκευή πρωί με πήραν τηλέφωνο να με πουν ότι είμαι στην ανάκληση και ότι έχουν παραγγείλει ήδη την τρόμπα και Τρίτη πρωί με πήραν να με πουν ότι η τρόμπα ήταν στο μαγαζί. Τρίτη απόγευμα φορέθηκε στο μηχανάκι.
Nitoras
Normal gixxer
Normal gixxer
Nitoras

Άντρας Όνομα: : Νώντας
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 366
Αγωνιζόμενος : PokerStars
Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 19:13

καμια τρόμπα για τη χοντρούλα ρε παιδιά?
μέρες που είναι ^^..

μεγία οι τρόμπες !
gphellas
Normal gixxer
Normal gixxer
gphellas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 02 Ιαν 2014, 21:48

αυριο πρωι θα παρω το σφακιανακη να τους ρωτησω αν μπορω να παρακαμψω το συνεργειο που πηγα και να παω στους ιδιους να δω τι θα μου πουν.
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠαρ 03 Ιαν 2014, 17:12

Εκανα και γω σημερα στον Καπερνεκα την ανακληση τρομπας καθως και τις βιδες του σταντ.

Πρωτες εντυπωσεις απ το συνεργειο ως το σπιτι και μια πολυ μικρη βολτουλα εδω γυρω,ειναι οτι πλεον δεν εχει αυτη την σουζουκαδικη σπογγωδη αισθηση.Αυτα προς το παρον απο μενα. piano 
amstaff
Normal gixxer
Normal gixxer
amstaff

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης
Τόπος : Περαμα
Αριθμός μηνυμάτων : 376
Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια
Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠαρ 03 Ιαν 2014, 22:44

εδω ακομα περιμενουμε απο τον Νοεμβρη και ουτε φωνη ουτε ακροαση
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΣαβ 04 Ιαν 2014, 18:41

απο οτι ακουσα δεν εχουν ερθει πολλα κοματια κ βαζουν πρωτα σε παιδια που εχουν προβλημα.

γιαυτο κ δεν την εχω βαλει ακομα για βαλουν καποιοι που εχουν θεμα  Very Happy 
Batzio
Jr.gixxer
Batzio

Άντρας Όνομα: : Ηλίας
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 13:31

ΟΚ η αντικατάσταση και για μένα από τις 6 Δεκεμβρίου στον Τσαλίκη στα Γλυκά Νερά. Μου είχε έρθει ήδη η επιστολή του Σφακιανάκη, την έστειλα με φαξ μαζί με την άδεια στο συνεργείο, και μέσα σε λιγότερο από εβδομάδα ήρθε το κουτάκι και με φώναξαν και κάναμε την αλλαγή (Κ9-750). Σωληνάκι αλλάχθηκε μόνο αυτό του δοχείου.

Απόδοση νέας τρόμπας, ίδια με την παλιά. Νομίζω ότι όποιες διαφορές υπάρχουν, έχουν να κάνουν με την εξαέρωση. Extreme καταστάσεις δεν δοκίμασα (καντήλι ακολουθούμενο από ρολινκ έντο, κλπ..  Laughing ).

Ερώτηση (με ενδιαφέρει για φίλο): Τελικά αντικαταστάσεις σε παραεισαγωγής έγιναν, ή ακόμα στο περίμενε είναι όσοι ζήτησαν;
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 15:03

Μόλις με πήραν απο την σουζουκι και ο τυπος εφαγε τα μπινελικια της ζωης του!!!! για να μου αλλαξουν την τρομπα θέλουν λεει να του παω την μηχανή εκεί αλλιώς δεν γίνεται. αφου του εξηγησα οτι η μηχανη δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω οτι δεν εχει πλαστικα (τα οποία καταστραφηκαν γιατι η τρόμπα τα εκλασε πάνω στην στροφή) και εχω παραδώσει κ πινακίδες. τους ενημέρωσα οτι αν δεν το κάνουν χωρις να τους πάω ολη τη μηχανη θα πάω στην προστασία καταναλωτή και θα απαιτήσω να αντικατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση. θα με ξαναπάρουν είπε. Σκατοελληναραδες εισαγωγείς!!!!!!
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 15:08

Εγω αν κ παραεισαγωγης αλλαξα κανονικα... Εντυπωσεις οταν βρω λεφτα για βολτα ΚΑΛΗ.
gphellas
Normal gixxer
Normal gixxer
gphellas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 18:42

τωρα τι να πω? ποιος με δουλευει?
πηρα τη suzuki στο βοτανικο και τους ειπα το προβλημα μου.
το οποιο ειναι οτι απο τις 14 νοεμβριου εχω παει σε ενα αλλο εξουσιοδοτημενο και εχω δηλωσει και εγω πως θελω να αλλαξουμε την τρομπα αλλα απο τοτε μεχρι τωρα τιποτα δεν με εχουν ειδοποιησει. μαλιστα υστερα απο τηλ που εκανα εγω μου ειπαν οτι τρομπα δεν υπαρχει για κ7 600 και γυριζει και μου λεει ο υπαλληλος ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει? φερε τη μηχανη σου οποτε θες να την περασουμε....
ωριστε λεω... μπορω αυριο το πρωι? βεβαιως μου απανταει...
8.30 ημουν εκει 8.50 εφυγα απο εκει.
διαφορα στο φρεναρισμα χμμμ αυτο που καταλαβα γιατι μου φενεται ποιο αποτομο στο φρενασρισμα ειναι οτι κανει λιγοτερη διαδρομη η μανετα σε σχεση με πριν.
καποιος ειπε οτι αλλαζουν σε αυτους που εχουν προβλημα εγω δεν ξερω αν ειχα (με την αλλαγη σα να μου φενεται οτι ειχα) κανω ομως καθε μερα περα δωθε με τη μοτο και δεν καθετε καθολου οποτε γιατι να επρεπε να παιρημενω να μου συμβει το μοιραιο και μετα να ελεγα ισως επρεπε να ειχα αλλαξει την τρομπα νωριτερα ξερωντας οτι εχουν καποιο προβλημα.
τελος καλο ολα καλα για μενα
-1 για το εξουσιοδοτημενο
+1 για την αμεση εξυπηρετηση απο suzuki στο βοτανικο.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 18:45

potis έγραψε:
Μόλις με πήραν απο την σουζουκι και ο τυπος εφαγε τα μπινελικια της ζωης του!!!! για να μου αλλαξουν την τρομπα θέλουν λεει να του παω την μηχανή εκεί αλλιώς δεν γίνεται. αφου του εξηγησα οτι η μηχανη δεν μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω οτι δεν εχει πλαστικα (τα οποία καταστραφηκαν γιατι η τρόμπα τα εκλασε πάνω στην στροφή) και εχω παραδώσει κ πινακίδες. τους ενημέρωσα οτι αν δεν το κάνουν χωρις να τους πάω ολη τη μηχανη θα πάω στην προστασία καταναλωτή και θα απαιτήσω να αντικατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση. θα με ξαναπάρουν είπε. Σκατοελληναραδες εισαγωγείς!!!!!!

Το ξέρεις ότι μπορείς να το απαιτήσεις και να τα πάρεις τα λεφτά, έτσι;  trampala fafoutis 
Το θέμα είναι πόσο έχεις όρεξη να τραβιεσαι....
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
spyroszx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
spyroszx

Άντρας Όνομα: : Σπυρος βενζινας
Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι
Αριθμός μηνυμάτων : 664
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ????
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 08 Ιαν 2014, 19:44

Φίλε μην το αφήσεις έτσι κυνηγάτε. Είχα και εγω παραπλήσιο θέμα και τελικά δικαιώθηκα ποντάρουν στο χρόνο που έχεις να διαθεσεις
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 09 Ιαν 2014, 00:55

Leroy έγραψε:
potis έγραψε:

Το ξέρεις ότι μπορείς να το απαιτήσεις και να τα πάρεις τα λεφτά, έτσι;  trampala fafoutis 
Το θέμα είναι πόσο έχεις όρεξη να τραβιεσαι....
εμενα παλι μου φενεται πολυ λογικο να θελουν να στην αλλαξουν αυτοι  ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 66599
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΠεμ 09 Ιαν 2014, 01:16

λογικοτατο αυτο που σου λενε ...
αν σου δοσουνε την τρομπα και την βαλεις οπος εσυ λες, αυτοι πρεπει να συμπλιροσουνε μια φορμα ...στα χαρτια τους διχνει οτι στην βαλανε αυτοι διοτη αυτη ειναι η διαταγη απο τη ιδια την σουζουκι ιαπονιας .
αν εσυ πας την επομενη μερα και πεις οτι επεσες γιατι δεν ειχε γινει π.χ. καλη εξαεροση ειναι υπολογη αυτοι και μπωρεις να τους κυνηγησεις δικαστικα .
οστοσο μην ανησηχης αυτη η ανακληση θα ισχυει για παντα οταν το βγαλεις το μηχανακη θα πας να την αλαξεις δεν καταλαβενο γιατι τρελενεσε να την αλαξεις σε κατι που δεν δουλευει ....
http://www.myspace.com/stefanosk
pakis
Normal gixxer
Normal gixxer
pakis

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13 - Σελίδα 11 EmptyΤετ 22 Ιαν 2014, 09:35

Ρε παιδια εχει κανα μηνα μπορει και παραπανω που μου ειπαν οτι και το δικο ειναι στη λιστα και οτι εχουν παραγγειλει τρομπα εχει περιπου κανα μηνα μπορει και παραπανω και ακομα τιποτα.Οποιος καταφερε και την αλλαξε σε ποσο καιρο το εκανε?Αν ειναι να παω να τους ζορισω λιγο

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GSXR ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ 04-13
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 11 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΝΑΚΛΗΣΗ GSXR 1000 K5-K6
» Ανακληση ελαστικων continental
» ΑΝΑΚΛΗΣΗ SUZUKI

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com