| πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... | |
|
+38DrIoannis topetwrx terrorzone Zuki lKiNG BillyGsxR Leroy wtfrmlk FLASKAS riderspower babis k8 opoulian sfikaaa cpantelo GIORGIO7 gabri panikas k8 600 kk teo46 JIMK7 ripseventh Painterz cks diam nktr magfaria mistiriodis_tsantakias Chrisk6 Miou Bozos Kydo GIXXERAKIAS Black Eagle Aristosk8 busa respect kouzinas Vortex mx5 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τρι 01 Δεκ 2015, 16:20 | |
| Μεγάλο κρίμα και άδικο να βλέπουμε λέσχες και club να συνεχίζουν να διοργανώνουν track day στην "πίστα¨των Μεγάρων ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη για τα βασικά που χρήζει μια πίστα. Εδω θα μου πείτε γίνονται αγώνες για το Π.Π.Τ. Δυστυχώς όταν το πάθος και το μεράκι συνδυάζεται με οικονομικό όφελος τότε συνήθως στραβώνει το γλυκό. Αυτός που εκμεταλεύεται την πίστα κοιτάζει μόνο το κέρδος,δεν έχει την καύλα του μηχανόβιου! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τρι 01 Δεκ 2015, 19:57 | |
| Καποτε που εμπαινα στα μεγαρα ενας διοργανωτης μας εβαλε και υπογραφαμε χαρτι οτι οτι και να παθουμε δεν εχει καμια ευθυνη εκεινος. Οταν τον ρωτησα γιατι αυτο μου ειπε "αν σου αρεσει,αν δεν σου αρεσει φυγε". Και φυσικα εφυγα. | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 00:51 | |
| Και τώρα κάτι τέτοιο υπογράφουν; Ένα χαρτί τελοσπάντων ούτε καν το διάβασα που δίνεις τα στοιχεία σου, τηλέφωνα ανάγκης κλπ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 10:57 | |
| υπογραφεις ο,τι να ειναι χωρις να το διαβασεις ρε φριξο?
το πουλι σου και την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις μου ελεγε απο μικρο ο πατερας μου | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 10:57 | |
| σε οποιαδηποτε πιστα του κοσμου αυτο το χαρτι που λες το υπογραφεις.τωρα αν ηταν τοσο εριστικος και σου ειπε αμα γουσταρεις ειναι αλλο θεμα και εγω θα εφευγα λογο συμπεριφορας διοργανοτη.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 15:34 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 17:19 | |
| | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 18:20 | |
| Δν θα εχει κ πολλη κινηση νομιζω γτ στις 6 ειναι του Αγ. Νοκολαου οποτε θα βγουν ολοι το Σαββατο να πιουν....Τουλαχιστον οι Νικολαοι δν θα πανε.... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 19:11 | |
| | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 19:46 | |
| - Miou έγραψε:
- υπογραφεις ο,τι να ειναι χωρις να το διαβασεις ρε φριξο?
το πουλι σου και την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις μου ελεγε απο μικρο ο πατερας μου Εννοώ δεν έδωσα σημασία. Άλλωστε όλοι το υπογράφουν αναγκαστικά αλλιώς δε μπαίνεις. Προφανώς θα λέει για το ότι λαβαίνεις γνώση ότι δεν ισχύουν ασφάλειες, μπαίνεις με δικιά σου ευθύνη κλπ. Τι άλλο να λέει; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Τετ 02 Δεκ 2015, 20:15 | |
| - Zuki έγραψε:
- Miou έγραψε:
- η μαλακια και η κοροιδια πανε συννεφο
http://www.bikerspirit.net/main/track-day-tis-l-e-mot-gia-to-asthenoforo-tis-pistas-megaron-6-12-2015/ Για πες μου τώρα ρέ Αλέξανδρε,αν πάω θα είμαι μαλακας εγώ η ο διοργανωτής???Ρητορική είναι η ερώτηση..... μλκ γιαννη εχω μεινει μ@λακας το διαβαζα και δεν το πιστευα ... - Koyfo έγραψε:
- Miou έγραψε:
- υπογραφεις ο,τι να ειναι χωρις να το διαβασεις ρε φριξο?
το πουλι σου και την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις μου ελεγε απο μικρο ο πατερας μου Εννοώ δεν έδωσα σημασία. Άλλωστε όλοι το υπογράφουν αναγκαστικά αλλιώς δε μπαίνεις. Προφανώς θα λέει για το ότι λαβαίνεις γνώση ότι δεν ισχύουν ασφάλειες, μπαίνεις με δικιά σου ευθύνη κλπ. Τι άλλο να λέει; πανω κατω αυτο λεει ασχετα εαν δεν ισχυει νομικα .. η ασφαλεια που εχεις για την μηχανη φυσικα δεν ισχυει εκει μεσα γιαυτο μερικες τουμπες που εχουν γινει μεσα τελικα εχουν "γινει" εξω απο την πιστα ... για ιδιωτικη ασφαλεια ζωης δεν ξερω τι ισχυει | |
|
| |
| πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... | |
|