| πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... | |
|
+38DrIoannis topetwrx terrorzone Zuki lKiNG BillyGsxR Leroy wtfrmlk FLASKAS riderspower babis k8 opoulian sfikaaa cpantelo GIORGIO7 gabri panikas k8 600 kk teo46 JIMK7 ripseventh Painterz cks diam nktr magfaria mistiriodis_tsantakias Chrisk6 Miou Bozos Kydo GIXXERAKIAS Black Eagle Aristosk8 busa respect kouzinas Vortex mx5 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:03 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:05 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:27 | |
| Jim προλαβα και μπηκα σερρες 2 φορες με τη καινουρια ασφαλτο....σαν θεατης εχω παει και σε πολυ ανωτερες πιστες στο εξωτερικο....Οποτε ξερω τι παει να πει πιστα!
Τα μεγαρα δεν τα θεωρω πιστα αλλα προπονητικο κεντρο και τουλαχιστον ψευτοκαλυπτομαι με αυτο! Δεν αρκει μονο του φυσικα και με ενοχλησε πραγματικα που χασαμε τις Σερρες αλλα τουλαχιστον μπορω να κανω καπου προπονηση καθε βδομαδα....
Εξω απο τη πλακα για τις πιστες που μιλας απλα ονειρευομαι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα ( γιατι αμα εχεις τα φραγκα ολα τα προβληματα λυνονται) να μπαινω οπως τα μεγαρα απλα την ονειρευομαι!!!! Φυσικα καποια στιγμη θα μπω και mugello και imola και ισως και instabul park. Το ευχομαι πριν κρεμασω τα γαντια μου που λενε!!!! Μια επισκεψη ομως δεν αρκει....πρεπει να γινεται συχνα αλλιως εισαι παλι στο 0 δυστυχως.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:36 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Jim προλαβα και μπηκα σερρες 2 φορες με τη καινουρια ασφαλτο....σαν θεατης εχω παει και σε πολυ ανωτερες πιστες στο εξωτερικο....Οποτε ξερω τι παει να πει πιστα!
Τα μεγαρα δεν τα θεωρω πιστα αλλα προπονητικο κεντρο και τουλαχιστον ψευτοκαλυπτομαι με αυτο! Δεν αρκει μονο του φυσικα και με ενοχλησε πραγματικα που χασαμε τις Σερρες αλλα τουλαχιστον μπορω να κανω καπου προπονηση καθε βδομαδα....
Εξω απο τη πλακα για τις πιστες που μιλας απλα ονειρευομαι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα ( γιατι αμα εχεις τα φραγκα ολα τα προβληματα λυνονται) να μπαινω οπως τα μεγαρα απλα την ονειρευομαι!!!! Φυσικα καποια στιγμη θα μπω και mugello και imola και ισως και instabul park. Το ευχομαι πριν κρεμασω τα γαντια μου που λενε!!!! Μια επισκεψη ομως δεν αρκει....πρεπει να γινεται συχνα αλλιως εισαι παλι στο 0 δυστυχως.... Μα νομιζω οτι κοροϊδευομαστε η μου φαινεται πας καθε βδομαδα πιστα οπως λες και δεν εχεις οικονομικη ανεση Μα καλα ποιος σου πληρωνει λαστιχα - βενζινες - τακακια - service και εξοδα της πιστας | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:41 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Jim προλαβα και μπηκα σερρες 2 φορες με τη καινουρια ασφαλτο....σαν θεατης εχω παει και σε πολυ ανωτερες πιστες στο εξωτερικο....Οποτε ξερω τι παει να πει πιστα!
Εξω απο τη πλακα για τις πιστες που μιλας απλα ονειρευομαι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα ( γιατι αμα εχεις τα φραγκα ολα τα προβληματα λυνονται) να μπαινω οπως τα μεγαρα απλα την ονειρευομαι!!!! Φυσικα καποια στιγμη θα μπω και mugello και imola και ισως και instabul park. Το ευχομαι πριν κρεμασω τα γαντια μου που λενε!!!! Μια επισκεψη ομως δεν αρκει....πρεπει να γινεται συχνα αλλιως εισαι παλι στο 0 δυστυχως.... τις Σερρες θα τις ξαναβρουμε αργα ή γρηγορα.....Αλλα αυτο το οικονομικο......καπου ειδα οτι πηγαινες Μεγαρα 3-4 φορες τον μηνα δηλ. το κατοσταρικο στο νερο την καθε φορα.... Δηλ 1200 +ενα΄; ζευγος λαστιχα.....sto τριμηνο.Ξερεις μεχρι που φτανεις για ενα γεματο 3ημερο??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sfikaaa στις Παρ 01 Νοε 2013, 15:43, 1 φορά | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 15:42 | |
| Αυτή την απορία έχω και εγώ.....με το ζόρι έκανα ένα δικό μας track day και από τότε έχει βγεί η μηχανή μετρημένες φορές στα δάχτυλα του ενός χεριού.... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 16:12 | |
| Παιδες τα μεγαρα πλεον μου κοστιζουν 200 ευρω τη φορα τα παντα ολα μεσα.... 4 φορες το εκανα το σεπτεμβρη δεν μπορει καθε μηνα να πηγαινει ετσι....για να το κανω βεβαια αυτο σημαινει οτι δεν εχω κανενα αλλο μεγαλο εξοδο και εχω κοψει ολες τις αλλες απολαυσεις....οτι βγαζω το τρωω σχεδον πανω στη μηχανη και κυριως στα λαστιχα...
Σερρες το 3ημερο ειναι 1200 ευρω και θελεις +2 μερες πηγαινε/ελα....
Το τελειο για μενα ειναι τουλαχιστον 2 φορες σερρες το χρονο και καμια 10ρια μεγαρα....συνολο κοντα στα 4500 το χρονο...το ποσο δεν ειναι τρελο ειδικα εαν εχεις το κολημα οπως εγω...
To misano βγαινει πάνω απο 2000 η φορα για 3ημερο trackday...δηλαδη 2 φορες το χρονο ζεις για 6 μερες συνολο....τις υπολοιπες 359 πεφτεις σε χειμερια ναρκη. Δεν φτανει δυστυχως...
Αν παμε σε αλλη πιστα το κοστος αυξανεται....Slovakia και brno δεν θα εχει μεγάλη διαφορά αφου το μεγαλυτερο εξοδο παντα ειναι τα λαστιχα που θα τα φας οπως και να εχει. Να βρισκεσαι σε μια πισταρα και να μην εχεις λαστιχο να γυρισεις ειναι μαρτυριο δεν το κανεις! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 17:31 | |
| Kαλα ρε σεις καθεστε και αναλωνεστε με διαφορα σχολεια και ειρωνειες που εκτοξευει ο ενας στον αλλον...γιατι ρε σεις,δεν εχεται καταλαβει οτι αμα δεν κανουμε εμεις τιποτα δεν προκειται να αλλαξει κατι σ αυτην την ρημαγμενη απο λαμογια χωρα,σχολιαζετε οτι μαλακια γραφει ο καθε απατεωνας επιτροπος,μελος εξετ/κης επιτροπης ιδιοκτητης,συμφεροντολογος, κ.οκ...γτ? για να γευτουμε παλι μια απ τα ιδια?κοροιδεια και παλι κοροιδεια..εγραψα και πιο πανω...αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια,τα αλλα τ α αφηνω σε εσας | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 17:57 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Kαλα ρε σεις καθεστε και αναλωνεστε με διαφορα σχολεια και ειρωνειες που εκτοξευει ο ενας στον αλλον...γιατι ρε σεις,δεν εχεται καταλαβει οτι αμα δεν κανουμε εμεις τιποτα δεν προκειται να αλλαξει κατι σ αυτην την ρημαγμενη απο λαμογια χωρα,σχολιαζετε οτι μαλακια γραφει ο καθε απατεωνας επιτροπος,μελος εξετ/κης επιτροπης ιδιοκτητης,συμφεροντολογος, κ.οκ...γτ? για να γευτουμε παλι μια απ τα ιδια?κοροιδεια και παλι κοροιδεια..εγραψα και πιο πανω...αλλα κανεις δεν εδωσε σημασια,τα αλλα τ α αφηνω σε εσας
Αγαπητέ Λουκά καλησπέρα,πρόσεξα πολύ καλά τι έγραψες παραπάνω!Ωραία και θετική η σκέψη σου αλλά δυστυχώς δεν είναι ρεαλιστική! Εδώ δεν υπαρχουν λεφτά για πιο βασικά πράγματα όπως η υγεία και η παιδεία ,νομίζεις ότι θα διαθέσουν ένα σωρό λεφτά για πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 19:38 | |
| - cpantelo έγραψε:
- Παιδες τα μεγαρα πλεον μου κοστιζουν 200 ευρω τη φορα τα παντα ολα μεσα.... 4 φορες το εκανα το σεπτεμβρη δεν μπορει καθε μηνα να πηγαινει ετσι....για να το κανω βεβαια αυτο σημαινει οτι δεν εχω κανενα αλλο μεγαλο εξοδο και εχω κοψει ολες τις αλλες απολαυσεις....οτι βγαζω το τρωω σχεδον πανω στη μηχανη και κυριως στα λαστιχα...
Σερρες το 3ημερο ειναι 1200 ευρω και θελεις +2 μερες πηγαινε/ελα....
Το τελειο για μενα ειναι τουλαχιστον 2 φορες σερρες το χρονο και καμια 10ρια μεγαρα....συνολο κοντα στα 4500 το χρονο...το ποσο δεν ειναι τρελο ειδικα εαν εχεις το κολημα οπως εγω...
To misano βγαινει πάνω απο 2000 η φορα για 3ημερο trackday...δηλαδη 2 φορες το χρονο ζεις για 6 μερες συνολο....τις υπολοιπες 359 πεφτεις σε χειμερια ναρκη. Δεν φτανει δυστυχως...
Αν παμε σε αλλη πιστα το κοστος αυξανεται....Slovakia και brno δεν θα εχει μεγάλη διαφορά αφου το μεγαλυτερο εξοδο παντα ειναι τα λαστιχα που θα τα φας οπως και να εχει. Να βρισκεσαι σε μια πισταρα και να μην εχεις λαστιχο να γυρισεις ειναι μαρτυριο δεν το κανεις! Αρα με 10 φορες το χρονο δεν πας καθε εβδομαδα οπως μας ελεγες πριν Βλεπεις τωρα οτι οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες γιατι στα Μεγαρα τις 4 φορες θελεις 800 ευρω (κατι που δεν νομιζω γιατι δεν σε φτανουν 1 ζευγαρι λαστιχα εκτος αν τις 2 τελευταιες φορες απλα γυρνας στη πιστα ) και στις Σερρες για 3 φορες θελεις 1200 . Τωρα αν θες 1200 ευρω για Σερρες απο που και εως που θες πανω απο + 800 για misano τεσπα σε ενα θα συμφωνησω το ακριβο εξοδο ειναι τα λαστιχα αλλα αν ειναι να τα φαω καπου τουλαχιστον εκει που θα τα λιωσω ας ειναι σε πιστα και οχι σε χωραφι | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Παρ 01 Νοε 2013, 23:23 | |
| - JIMK7 έγραψε:
Αρα με 10 φορες το χρονο δεν πας καθε εβδομαδα οπως μας ελεγες πριν
Βλεπεις τωρα οτι οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες γιατι στα Μεγαρα τις 4 φορες θελεις 800 ευρω (κατι που δεν νομιζω γιατι δεν σε φτανουν 1 ζευγαρι λαστιχα εκτος αν τις 2 τελευταιες φορες απλα γυρνας στη πιστα ) και στις Σερρες για 3 φορες θελεις 1200 .
Τωρα αν θες 1200 ευρω για Σερρες απο που και εως που θες πανω απο + 800 για misano τεσπα σε ενα θα συμφωνησω το ακριβο εξοδο ειναι τα λαστιχα αλλα αν ειναι να τα φαω καπου τουλαχιστον εκει που θα τα λιωσω ας ειναι σε πιστα και οχι σε χωραφι
Καταρχην 200 τη φορα βγαινει all inclusive...λαστιχα/βενζινες/συμμετοχη/σερβις/ανταλλακτικα/εργατικα/τις καλτσες μου/τη μανα μου και τον πατερα μου.Εαν υπολογισεις συνολικο εξοδο το χρονο προς τις φορες που εκανες προπονηση τοσο βγαινει πανω/κατω. Μεγαρα εαν πας ολη τη χρονια ( για εμενα σημαινει Σεπτεμβρη-δεκεμβρη και Μαρτη-Ιουνη ) συνολο βγαινουν περιπου 20 φορες... γι'αυτο το διαστημα σημαινει κοντα μια φορα την εβδομαδα...Φυσικα και καποιες φορες θα πας απλα να δουλεψεις αλλα πραγματα γιατι δεν θα εχεις λαστιχο. Πλεον θελει καινουριο καθε φορα αλλα δυστυχως δεν βγαινει.Φτασαμε σε σημειο να κανουμε κοντα 280 χλμ με λαστιχα που ειναι σχεδιασμενα για maximum 80 χλμ στη πιστα. Ρισκο θα μου πεις και χρονος ετσι δεν βγαινει το ξερω αλλα ειναι πολλα τα λεφτα.... Εαν παιξουν σερρες πας 10 φορες μεγαρα για οικονομια δεν βγαινει αλλιως.... και σιγουρα πουλας και session για να κρατησεις λαστιχο... Τωρα misano το 3ημερο οργανωμενα ειναι κανα 500ρι μονο η πιστα.Σχεδον τα διπλα απο σερρες! Το καραβι καμπινα / φορτηγακι ειναι 600+ πηγαινε/ελα απ'οτι θυμαμαι....βαλε για σιγουρια και ενα ζευγαρι λαστιχα την ημερα....+1000 χοντρα χοντρα.Βενζινες/φαγητα/διαμονη τα βασικα δε συζηταω για κανα απροοπτο δεν υπολογισαμε....οποτε θες 2500 να εισαι σιγουρος οτι εχεις και καβατζα...Οκ πολλα τα λεφτα! Δε λεω φοβερη εμπειρια αλλα και πολλα τα λεφτα ομως.Το κανεις μια φορα για να εχεις να το λες δεν βγαινει οπως οι Σερρες που και παλι ειναι ακριβες με 1200. Τελευταια φορα παντως σερρες σε υπολογισμο χιλιομετρα πιστα / συνολικο εξοδο βγαινει πανω απο 10 ευρω ο γυρος.....χαχαχαχα ΤΣΑΜΠΑ! Τωρα συγκεκριμενα για σενα που οπου και να πας ειναι ταξιδι οκ φυσικα και δεν πας μεγαρα....καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να πας καπου αλλου. Αμα τα ειχες διπλα σου δεν θα εμπαινες ομως? Εγω πιστευω πως ναι και εας σε ενοχλουσαν πολλα πραγματα.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 09:56 | |
| | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 10:54 | |
| καλημερα.χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα απο τους δυο απλα εκφερω την αποψη μου. Δημητρη δεν μπορεις να κραζεις το χωραφι (μεγαρα) και να λες για αποχη και τετοια οταν εσυ μπαινεις με το υπεροπλο σου σε πιστα καρτ στην κρητη που σιγουρα δεν εχει αδεια για τετοιες μηχανες οπως και να κανεις αγωνες πανελληνιου πρωταθληματος σε αεροδρομιο με κορινες,αλματα ,ψευτικα κερμπ κτλ.οσο για την σλοβακια που λες σε συμφερει να πας μονο αν σε περιμενει ενα μηχανακι εκει για να μπεις αλλιως ουτε κατα διανοια δεν αξιζει. Κωστα πιστευω οτι εισαι και συ λιγο υπερβολικος στα εξοδα και στον τροπο που σκεφτεσαι ενα track day.δεν μπορεις να λες οτι καθε προπονηση που κανεις θες καινουρια λαστιχα εκτος αν καθε φορα που πας θες να κανεις πανελληνιο ρεκορ.δλδ καθε τρια sessions 80κμ οπως προαναφερεις θες πισω λαστιχο(σορυ αλλα ουτε οι χρονοι σου ουτε η ικανοτητα σου σαν οδηγος το δικαιολογουν η πρεπει να βαζεις πιο σκληρα γιατι οπως λες ειναι το προπονητηριο σου και σε ενα προπονητηριο δεν τα δινουμε ολα καθε φορα) πιστευω πως η λυση ειναι καπου στην μεση και τα δυο παιδια πιο πανω δεν αντιπροσωπευουν τον μεσω χομπιστα.(οπως ειπα χωρις καμια παρεξηγηση γιατι δεν σας ξερω προσωπικα και ουτε εχω καποιο θεμα με κανεναν)
Τωρα για τα μεγαρα.ναι χρειαζεται αρκετες διορθωσεις η πιστα για να γινει πιο ασφαλες μερος οδηγησης αλλα ειναι τετοια η χαραξη και η διαμορφωση που και παλι ειναι επκινδυνη και αυτο το φαινομενο υπαρχει σχεδον σε ολες τις στροφες.απλα για μενα πρεπει οι διαχειριστες να φτιαξουν καλυτερα τις διαφυγες να μην εποικινωνουνε οι στοφες μεταξυ τους οταν εχεις μια εξοδο και αλλα πολλα που οι ιδιοι τα ξερουν καλυτερα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα κανουν μιας και τα λεφτα που τους δινουμε ειναι υπεραρκετα στις μερες μας για ολα αυτα.
ελπιζω να μην κουρασα και παρεξηγησα κανενα διοτι δεν ειχα καμια προθεση...
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 12:06 | |
| - opoulian έγραψε:
- καλημερα.χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα απο τους δυο απλα εκφερω την αποψη μου.
Δημητρη δεν μπορεις να κραζεις το χωραφι (μεγαρα) και να λες για αποχη και τετοια οταν εσυ μπαινεις με το υπεροπλο σου σε πιστα καρτ στην κρητη που σιγουρα δεν εχει αδεια για τετοιες μηχανες οπως και να κανεις αγωνες πανελληνιου πρωταθληματος σε αεροδρομιο με κορινες,αλματα ,ψευτικα κερμπ κτλ.οσο για την σλοβακια που λες σε συμφερει να πας μονο αν σε περιμενει ενα μηχανακι εκει για να μπεις αλλιως ουτε κατα διανοια δεν αξιζει. Κωστα πιστευω οτι εισαι και συ λιγο υπερβολικος στα εξοδα και στον τροπο που σκεφτεσαι ενα track day.δεν μπορεις να λες οτι καθε προπονηση που κανεις θες καινουρια λαστιχα εκτος αν καθε φορα που πας θες να κανεις πανελληνιο ρεκορ.δλδ καθε τρια sessions 80κμ οπως προαναφερεις θες πισω λαστιχο(σορυ αλλα ουτε οι χρονοι σου ουτε η ικανοτητα σου σαν οδηγος το δικαιολογουν η πρεπει να βαζεις πιο σκληρα γιατι οπως λες ειναι το προπονητηριο σου και σε ενα προπονητηριο δεν τα δινουμε ολα καθε φορα) πιστευω πως η λυση ειναι καπου στην μεση και τα δυο παιδια πιο πανω δεν αντιπροσωπευουν τον μεσω χομπιστα.(οπως ειπα χωρις καμια παρεξηγηση γιατι δεν σας ξερω προσωπικα και ουτε εχω καποιο θεμα με κανεναν)
Τωρα για τα μεγαρα.ναι χρειαζεται αρκετες διορθωσεις η πιστα για να γινει πιο ασφαλες μερος οδηγησης αλλα ειναι τετοια η χαραξη και η διαμορφωση που και παλι ειναι επκινδυνη και αυτο το φαινομενο υπαρχει σχεδον σε ολες τις στροφες.απλα για μενα πρεπει οι διαχειριστες να φτιαξουν καλυτερα τις διαφυγες να μην εποικινωνουνε οι στοφες μεταξυ τους οταν εχεις μια εξοδο και αλλα πολλα που οι ιδιοι τα ξερουν καλυτερα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα κανουν μιας και τα λεφτα που τους δινουμε ειναι υπεραρκετα στις μερες μας για ολα αυτα.
Καταρχας ποιος σου ειπε οτι μπαινω πια στη πιστα καρτ (που μπορει να ειναι μικρη σε χαραξη αλλα τουλαχιστον ειναι τεχνικη ) η στο τυμπακι αυτα τα εκανα υποχρεωτικα οταν ετρεχα αγωνες, δεν γινοταν αλλιως τωρα πια δεν με βλεπουν ουτε με κιαλια Απο εδω και περα ομως θα διαλεγω που θα μπαινω σαφως τα εξοδα ειναι περισσοτερα σε μια αλλη χωρα αλλα και οι πιστες ειναι αλλου και θα το συνδυαζω με βολτα Υ.Γ. κουβεντα κανουμε εδω και προσπαθουμε να βρουμε μια λυση 2 Υ.Γ σιγουρα οι απαντησεις σας θα ειναι πολλες απο κι και περα οπως τη βλεπει ο καθενας | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 14:54 | |
| - opoulian έγραψε:
- καλημερα.χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα απο τους δυο απλα εκφερω την αποψη μου.
Δημητρη δεν μπορεις να κραζεις το χωραφι (μεγαρα) και να λες για αποχη και τετοια οταν εσυ μπαινεις με το υπεροπλο σου σε πιστα καρτ στην κρητη που σιγουρα δεν εχει αδεια για τετοιες μηχανες οπως και να κανεις αγωνες πανελληνιου πρωταθληματος σε αεροδρομιο με κορινες,αλματα ,ψευτικα κερμπ κτλ.οσο για την σλοβακια που λες σε συμφερει να πας μονο αν σε περιμενει ενα μηχανακι εκει για να μπεις αλλιως ουτε κατα διανοια δεν αξιζει. Κωστα πιστευω οτι εισαι και συ λιγο υπερβολικος στα εξοδα και στον τροπο που σκεφτεσαι ενα track day.δεν μπορεις να λες οτι καθε προπονηση που κανεις θες καινουρια λαστιχα εκτος αν καθε φορα που πας θες να κανεις πανελληνιο ρεκορ.δλδ καθε τρια sessions 80κμ οπως προαναφερεις θες πισω λαστιχο(σορυ αλλα ουτε οι χρονοι σου ουτε η ικανοτητα σου σαν οδηγος το δικαιολογουν η πρεπει να βαζεις πιο σκληρα γιατι οπως λες ειναι το προπονητηριο σου και σε ενα προπονητηριο δεν τα δινουμε ολα καθε φορα) πιστευω πως η λυση ειναι καπου στην μεση και τα δυο παιδια πιο πανω δεν αντιπροσωπευουν τον μεσω χομπιστα.(οπως ειπα χωρις καμια παρεξηγηση γιατι δεν σας ξερω προσωπικα και ουτε εχω καποιο θεμα με κανεναν)
Σπυρο συζητηση κανουμε δεν τσακωνομαστε οποτε ο καθενας μπορει να πει την αποψη του. Το θεμα ειναι να δεχομαστε ο ενας την αποψη του αλλου. Φυσικα και εγω δεν ειμαι ο μεσος χομπιστας οποτε δεν μπορω να ειμαι μεσο συγκρισης . Οσο για τα λαστιχα σπυρο πλεον στο 3 θελει καθε φορα πισω καινουριο αμα θες να εισαι τυπικα σωστος και να μην κινδυνευεις.Το μπροστα αντεχει σαφως παραπανω . Βλεπω τα γρηγορα παιδια που μπαινουμε μαζι πως αλλαζουν λαστιχα και καραφλιαζω. Εγω παω με τουμπα στη τουμπα και διαφορες αλχημιες ωστε να βγαλω τη χιλιομετρικη αποσταση που θελω . Δεν παω για ρεκορ απλα θελω συνεχεια να κατεβαζω χρονο μεσα απο την προπονηση . Αυτο γινεται σωστα μονο με καινουριο λαστιχο . Σαφως και ο στοχος ειναι καποια στιγμη να τρεξω αγωνα αλλα αυτο θελει πολυ προπονηση.Τη κουβεντα αυτη την εχω κανει απειρες φορες και ξερεις τι μου λενε οι γρηγοροι? Ποσο κοστιζει ενα λαστιχο και ποσο κοστιζει μια τουμπα? Μαλλον το λαστιχο ειναι φθηνοτερο.... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 15:56 | |
| - cpantelo έγραψε:
-
Ποσο κοστιζει ενα λαστιχο και ποσο κοστιζει μια τουμπα? Μαλλον το λαστιχο ειναι φθηνοτερο.... σοφη κουβεντα ! ειδικα αν εχεις πληρωσει ηδη τουμπα απο λαστιχο | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 19:28 | |
| - cpantelo έγραψε:
- opoulian έγραψε:
Σπυρο συζητηση κανουμε δεν τσακωνομαστε οποτε ο καθενας μπορει να πει την αποψη του. Το θεμα ειναι να δεχομαστε ο ενας την αποψη του αλλου.
Φυσικα και εγω δεν ειμαι ο μεσος χομπιστας οποτε δεν μπορω να ειμαι μεσο συγκρισης . Οσο για τα λαστιχα σπυρο πλεον στο 3 θελει καθε φορα πισω καινουριο αμα θες να εισαι τυπικα σωστος και να μην κινδυνευεις.Το μπροστα αντεχει σαφως παραπανω . Βλεπω τα γρηγορα παιδια που μπαινουμε μαζι πως αλλαζουν λαστιχα και καραφλιαζω. Εγω παω με τουμπα στη τουμπα και διαφορες αλχημιες ωστε να βγαλω τη χιλιομετρικη αποσταση που θελω . Δεν παω για ρεκορ απλα θελω συνεχεια να κατεβαζω χρονο μεσα απο την προπονηση . Αυτο γινεται σωστα μονο με καινουριο λαστιχο . Σαφως και ο στοχος ειναι καποια στιγμη να τρεξω αγωνα αλλα αυτο θελει πολυ προπονηση.Τη κουβεντα αυτη την εχω κανει απειρες φορες και ξερεις τι μου λενε οι γρηγοροι? Ποσο κοστιζει ενα λαστιχο και ποσο κοστιζει μια τουμπα? Μαλλον το λαστιχο ειναι φθηνοτερο.... Συγνωμη που παρεμβαινω,αλλα αν θες να τρεξεις,το γυρολογιο πρεπει να σε απασχολει κ οχι ο χρονος... Κ το γυρολογιο ερχεται με προπονηση με φθαρμενα ελαστηκα για να παρεις "αισθηση".Γιατι δουλευεις λιγοτερες μοιρες κλισης κ περισσοτερο "σωμα". Ετσι οταν παρεις αισθηση απο το φθαρμενο οταν βαλεις το καινουριο ελαστηκο,παιζεις με μεγαλυτερες κλισεις κ λιγοτερο σωμα,οποτε ο χρονος κατεβαινει γιατι εχεις αλλη ψυχολογια κ αλλη αυσθηση με κανουριο λαστηχο. Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος για το πισω.Ακομα κ ολα τα σεσσιον του τρακ-νταϋ να κανεις εχεις σιγουρα 4 προπονησεις σε χρονους στο 1.02-03 κ χωρις ιδιαιτερο ρισκο. Οσο για τα Μεγαρα ολα τα παιδια εχουν τα σδικια τους γιατι δυστηχως ειναι μονοπωλιο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να φτιαξει τις αμμοπαγιδες ο τυπος κ τα τσιμεντα.Για μενα αυτο ειναι κ το μοναδικο θεμα της πιστας. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 19:34 | |
| ψηλε αν καταλαβα καλα λες οτι βγαζεις 4 ημερισια τδ με το ιδιο πισω λαστιχο και γυρολογια στο 1.02 -03 εγω με τπτ παντος ... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Σαβ 02 Νοε 2013, 22:41 | |
| Αν και στα Μεγαρα εχω παει μονο 3 φορες και δεν την ξερω καλα, αλλα ιδικα με 1000 και χρονους κατω το 1,03 δεν νομιζω το πισω λαστιχο να σε βγαζει πανω απο 2 μερες | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Κυρ 03 Νοε 2013, 12:02 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Κυρ 03 Νοε 2013, 12:19 | |
| - Miou έγραψε:
- ψηλε αν καταλαβα καλα λες οτι βγαζεις 4 ημερισια τδ με το ιδιο πισω λαστιχο και γυρολογια στο 1.02 -03
εγω με τπτ παντος ... Στο gixxer track-day που ειχα ερθει πριν δωσω το κ8 μου,γυρνουσα με michelin slick poy ειχαν 4 ελευθερα παρασκευης με χρονους στο 3-4,το μεσσημερι εβαλα πισω μεταχειρο σλικ ιδιου τυπου με 2 προπονησεις κ γυριζαμε μαζι με τον gabri-θα θυμαται σιγουρα-στο 2-3 εγω σταθερα. Το οτι επεσαν πολυ γρηγορα τα γυρολογια μου απο το 1.03.500 πριν τρεξω αγωνα κ με 5 φορες ολες κιολες στα Μεγαρα στο 1.01.100 του τελευταιου αγωνα με γυρολογιο σταθερο στο 1.01 ΚΑΙ χωρις να εχω ξανακανει τετοιους χρονους,κατα την γνωμη μου ωφειλεται στην εμμονη μου στα μεταχειρισμενα λαστηχα. Τις παρασκευες στα ελευθερα με κραζανε ολοι επειδη εκανα προπονηση με οτιδηποτε μου ειχε ξεμεινει εκτος απο τα gp racer που τρεχαμε.Θυμαμαι ειχε ερθει ο μηχανικος του Πιππου στις Σερρες κ με ειχε πιασει κ μου ελεγε οτι ειναι εγκληματικο αυτο που κανω... Ελα μου ομως που εγω ειχα κ εχω αλλη γνωμη μιας κ με τα παλια λαστηχα παιρνεις αισθηση στο γλιστρημα,στο κουνημα,βαζεις το μυαλο σε λογικη να μην παρω γκαζι στην εξοδο αλλα να μπω με μεγαλύτερη φορα κ να διατηρησω την ταχυτητα μου μεσα στην στροφη. Γι'αυτο κ σε οσους αγωνες ετρεξα την Κυριακη ημουνα παντα πανω απο 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορος απο το Σαββατο.Γιατι με τα καινουρια λαστηχα ειχα πλεον κ το πλεονεκτημα πλεον να περνω γρηγορα κ γκαζι στην εξοδο εκτος απο φορα στην εισοδο. Αποτελεσμα των παραπανω στον τελευταιο αγωνα στα Μεγαρα 1.02.300 το Σαββατο με μεταχειρισμενα λαστηχα απο Σερρες οπου το μπροστινο ειχε κανει σκαλοπατι κ επι της ουσιας δεν πλαγιαζε το μηχανακι.Υπηρχε λοιπον περιπτωση να μην κανω καλυτερο χρονο την Κυριακη;;;Ετσι λοιπον ηρθε το 1.01.100 της Κυριακης με γυρολογιο σταθερο στο 1.01. Κ μια φωτο απο Σερρες,την δευτερη φορα που πηγα σερρες κ την 3η συνολικα που ειχα μπει σε πιστα.Με το συγκεκριμενο ελαστηκο "γυριζα" στο 1.31...με καλυτερο χρονο το 1.29.500 [url= ] [/url] | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Κυρ 03 Νοε 2013, 17:39 | |
| - babis k8 έγραψε:
Στο gixxer track-day που ειχα ερθει πριν δωσω το κ8 μου,γυρνουσα με michelin slick poy ειχαν 4 ελευθερα παρασκευης με χρονους στο 3-4,το μεσσημερι εβαλα πισω μεταχειρο σλικ ιδιου τυπου με 2 προπονησεις κ γυριζαμε μαζι με τον gabri-θα θυμαται σιγουρα-στο 2-3 εγω σταθερα.
Nαι όντως τα λάστιχα δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση τους, και οι χρόνοι οι δικοί σου ήταν στο 2 χαμηλό αν θυμάμαι καλα...! Πάντως έχει μια λογική αυτό που λες, γιατί όταν έχεις σταθεροποιήσει χαμηλά το γυρολόγιο σου με μεταχειρισμένα ελαστικά, η εμπιστοσύνη και μόνο που σου δίνει ενα καινούριο σετ, μπαίνοντας με περισσότερη φόρα στη στροφή και ανοίγοντας πιο νωρίς το γκάζι, σου κατεβάζει τον χρόνο χωρίς να το καταλαβαίνεις...! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... Δευ 04 Νοε 2013, 01:43 | |
| | |
|
| |
| πίστα Μεγάρων...συζήτηση..... | |
|