| HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Δευ 04 Νοε 2013, 21:28 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Δευ 04 Νοε 2013, 21:46 | |
| Ωραίος! Από τί μοντέλο είναι η ντίζα;Απ'τα πρώτα Busa; Έχω κάνει το ίδιο στο Κ7 μου εδώ και χρόνια γιατί εμένα δεν έχει καν βίδα και ρυθμίζεται αυτόματα με βαλβίδα όπως στα καινούρια ... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Δευ 04 Νοε 2013, 22:04 | |
| πολυ ωραια μοντα !!!!!!!!! μπραβο .!!!!!!!!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Δευ 04 Νοε 2013, 22:58 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Ωραίος! Από τί μοντέλο είναι η ντίζα;Απ'τα πρώτα Busa; Έχω κάνει το ίδιο στο Κ7 μου εδώ και χρόνια γιατί εμένα δεν έχει καν βίδα και ρυθμίζεται αυτόματα με βαλβίδα όπως στα καινούρια ... :D
Νίκο είναι από τα πρώτα busa, εσύ μια χαρά είσαι με την αυτόματη ρύθμιση :)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Georgio στις Δευ 04 Νοε 2013, 23:08, 1 φορά | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Δευ 04 Νοε 2013, 23:02 | |
| - busa respect έγραψε:
- πολυ ωραια μοντα !!!!!!!!! μπραβο .!!!!!!!!!!
Δεν είναι δική μου ιδέα :)απλά το είδα κάπου και είπα να το μοιραστώ με τους συμφορουμιτες μου!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Τρι 05 Νοε 2013, 09:25 | |
| Υποτιθεται οτι αυτο το βιδαλακι το ρυθμιζεις μια φορα και δεν το πειραζεις συνεχεια και για αυτο το εβγαλαν και το εβαλαν σε σημειο που δεν εχεις προσβαση και ο λογος ειναι οτι καθε φορα που πειραζεις το ρελαντι πρεπει να βλεπεις και το tps και οχι μονο | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Τρι 05 Νοε 2013, 09:29 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Τρι 05 Νοε 2013, 11:08 | |
| Γιώργο ΠΟΛΥ προσεγμένη αλλαγή, αν και όπως σου είπα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επεμβαίνουμε όλη την ώρα στο ρελαντί! Ούτε και η δικιά μου έχει πολύ σταθερό, μια είναι κανονικό και άλλες φορές ψηλό (1400-1500 στρ.), αλλά δεν ασχολούμαι! Πριν τη ρύθμιση των πεταλούδων ήταν ψηλότερο με ζεστό κινητήρα. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Τρι 05 Νοε 2013, 12:39 | |
| Έχω ένα θέμα με το ρελαντί μια είναι πολύ χαμηλά μια ψηλά τελευταία πήγα να το ξεκαπνίσω λίγο και όταν γύρισα είχε ανέβει κοντά στις 2500 και το κατέβασα πάλι μου λέει ένας ότι μπορεί να είχε κανένα σκουπιδάκι και με το που έφυγε να μου ανέβασε.. θα δείξει τώρα το κατέβασα και είναι οκ. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Πεμ 07 Νοε 2013, 22:44 | |
| Παιδιά ο φίλος Cube Capacity-Γιώργος μου έστειλε αυτό αλλά τι θέλει να πει ο ποιητής???? μετά από εκεί που λέει ότι ο κινητήρας πρέπει να είναι ζεστός δεν βγάζω άκρη......... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. Παρ 08 Νοε 2013, 00:20 | |
| | |
|
| |
| HAYABUSA ωραία μετατροπή για εύκολη πρόσβαση στο ρελαντί. | |
|