Greek GSX-R forum
Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_l10Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_c10Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_r10 
JIMK7
Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_l10Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_c10Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Τέλος εποχής για Rossi-Burgess

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΠαρ 08 Νοε 2013, 22:12

Τέλος εποχής για Rossi-Burgess Valent10

Επτά φορές έχει κερδίσει ο Valentino Rossi τον τίτλο των MotoGP με αρχιμηχανικό τον Αυστραλό Jeremy Burgess. Αλλά 8ο τίτλο δεν πρόκειται να πάρουν -μαζί τουλάχιστον.
Γιατί οι δρόμοι τους χωρίζουν. Ο Rossi πήρε την απόφαση πριν λίγες ημέρες, περίμενε όμως να φτάσει στον αγώνα της Valencia για να την ανακοινώσει ο ίδιος προσωπικά στον βετεράνο Αυστραλό.
«Ναι, είναι αλήθεια, του χρόνου ο Jerry δεν θα είναι ο αρχιμηχανικός μου», ανέφερε ο Rossi στη Συνέντευξη Τύπου στην Βαλένθια. Δεν ήταν μια απόφαση στιγμής: «Ήταν για μένα μια πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή έχω μια τεράστια ιστορία με τον Jeremy. Δεν είναι μόνον ο αρχιμηχανικός μου. Είναι σαν μέλος της οικογένειάς μου. Στους αγώνες είναι ο πατέρας μου.»
Όμως αναγκάστηκε, είπε, να πάρει την απόφαση, αναζητώντας μιαν αλλαγή για να επανακτήσει την ανταγωνιστικότητά του. «Αποφάσισα ότι για του χρόνου χρειάζομαι να αλλάξω κάτι για να βρω ένα νέο κίνητρο, κάτι που θα δώσει νέα ώθηση στη ταχύτητά μου, θα ανεβάσει το επίπεδό μου. Είναι λοιπόν ο τελευταίος μου αγώνας με τον Jeremy.»
Η είδηση διέρρευσε πρώτα από την ιστοσελίδα PU24.it η οποία ασχολείται με ειδήσεις από την περιοχή στην οποία ανήκει η Tavullia, η ιδιαίτερη πατρίδα του Rossi. Στην ιστοσελίδα αναφέρθηκε πως ο Rossi ήταν εκνευρισμένος από την έλλειψη καλών αποτελεσμάτων στους αγώνες, αλλά και από κάποια σχόλια που είχε κάνει τελευταία ο Burgess σχετικά με την ικανότητά του.
Στην Valencia ο Rossi αρνήθηκε κατηγορηματικά οτιδήποτε τέτοιο. «Αυτό το διάβασα πρώτη φορά χτες στις εφημερίδες, αλλά όχι δεν είναι αυτό», δήλωσε στην Tammy Gorali, τη ρεπόρτερ του ισραηλινού καναλιού Sport 5.
«Καθίσαμε αντίκρυ και μιλήσαμε. Η επόμενη χρονιά είναι κρίσιμη για μένα και χρειάζομαι νέα κίνητρα. Στους τελευταίους αγώνες ένιωθα πως ήθελα να δουλέψουμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πριν καιρό η Yamaha με είχε ρωτήσει τι σκοπεύω να κάνω το 2014, αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισα.»
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.gixxer.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΠαρ 08 Νοε 2013, 23:04

Ημαρτον τωρα του φταιει και ο Jeremy Burgess Rolling Eyes 
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΠαρ 08 Νοε 2013, 23:10

JIMK7 έγραψε:
Ημαρτον τωρα του φταιει και ο Jeremy Burgess Rolling Eyes 

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις το διάβασα...!!mal@kies 
http://www.gixxer.gr
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΚυρ 10 Νοε 2013, 10:27

Aυτο ξαναπες το!
Ας το παρει επιτελους αποφαση πως δεν μπορεις να εισαι παντα στην κορυφη,καποια στιγμη θα βρεθουν ικανοι αναβατες να σε νικησουν.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΚυρ 10 Νοε 2013, 10:35

Το θεμα ειναι και δικιο να εχει στη τελικη Rolling Eyes δεν μου αρεσε ο τροπος του pnixton  για ενα μηχανικο που του χαρισε τοσα πρωταθληματα ssss 
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΚυρ 10 Νοε 2013, 17:38

της κοντης π@@@@@ τις φταινε οι τριχες. συγνωμη για το χαρακτηρισμο αλλα δε γινεται
να εισαι τοσο αχαριστος (βλ. ροσσι).
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΔευ 11 Νοε 2013, 11:06

JIMK7 έγραψε:
Το θεμα ειναι και δικιο να εχει στη τελικη Rolling Eyes δεν μου αρεσε ο τροπος του pnixton  για ενα μηχανικο που του χαρισε τοσα πρωταθληματα ssss 
Kαλα αυτο εννοειται!!!
Ας επαιρνε αλλον αρχιμηχανικο και ας τον εβαζε σε αλλη θεση,οχι ομως ετσι!
Μακαρι να τον παρουν σε αλλη ομαδα παντως!
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τέλος εποχής για Rossi-Burgess   Τέλος εποχής για Rossi-Burgess EmptyΔευ 11 Νοε 2013, 13:17

Ανακοινώθηκε από τη Yamaha κι επίσημα το όνομα του νέου αρχιμηχανικού του Valentino Rossi, για το 2014: Silvano Galbusera.

Ο Galbusera ήταν μέχρι πρότινος ο αρχιμηχανικός του Marco Melandri στη Yamaha και στη BMW. "Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha και τον Valentino, που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω δίπλα σ' έναν πολυ-Πρωταθλητή", δήλωσε ο Galbusera. "Χαίρομαι που επιστρέφω στην οικογένεια της Yamaha κι έχω την ευκαιρία να είμαι σε μια τόσο επιτυχημένη ομάδα, που είναι πάντα στην κορυφή".

Ο Galbusera ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 με την Gilera, δουλεύοντας 14 χρόνια τόσο μέσα στις πίστες όσο και εκτός, όπως για παράδειγμα στο Paris-Dakar με τον Michele Rinaldi. Το 1994 πήγε στην Cagiva και δούλεψε στα 500cc με τον John Kocinski. Την επόμενη χρονιά ήρθε στη Yamaha, όπου κι έμεινε μέχρι το 2011. Στο διάστημα αυτό εργάστηκε ως αρχιμηχανικός και Τεχνικός Διευθυντής στα SBK και στην κατηγορία Supersport, καθοδηγώντας αναβάτες όπως οι Troy Corser, Noriyuki Haga, Cal Crutchlow και Ben Spies, εξασφαλίζοντας παράλληλα το 2009 τον Παγκόσμιο Τίτλο στα SBK. Το 2012 και 2013, ο Galbusera εργάστηκε με τον Melandri στην ομάδα της BMW στα SBK.

Από την πλευρά του, ο Massimo Meregalli τόνισε: "Είναι ωραίο που καλωσορίζουμε πίσω τον Silvano, στην οικογένεια της Yamaha. Έχοντας δουλέψει δέκα χρόνια μαζί του, σέβομαι στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες και τις τεχνικές του γνώσεις. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί στο MotoGP, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα ηγηθεί με επιτυχία της προσπάθειας του Valentino Rossi για το 2014".

Τέλος εποχής για Rossi-Burgess
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ολο rossi rossi rossi...το βαρεθηκα!
» Το τέλος του Bikenet?
» ΤΕΛΟΣ ο toseland...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚA ΝEΑ :: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com