| Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Πεμ 12 Δεκ 2013, 04:31 | |
| Ο πίσω δίσκος μου άρχισε να μου περνάει κραδασμό στο λεβιέ οπότε νομίζω οτι είναι αρκετά στραβός για να χρίζει αλλαγής.Πείτε μου καμιά ιδέα και τι χρήματα περίπου να υπολογίζω.Εγώ είδα και μου άρεσε το δισκάκι της Braketech αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό στις 178 λίρες.Τα φώτα σας κύριοι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Πεμ 12 Δεκ 2013, 09:53 | |
| ειναι ακριβο δεν σου φαινεται ... αλλα μην ξεχνας οτι ειναι καλες δισκοπλακες ... γνωμη μου ειναι να βαλεις ο,τι σου αρεσει περισσοτερο μιας και δεν ειναι κατι που αλλαζεις καθε χρονο και μην κρινει ςμονο απο το οικονομικο ....
επισης θα σου ελεγα να αρχισεις να φρεναρεις με το μπροστα και να ξεχασεις το πισω ... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Πεμ 12 Δεκ 2013, 10:05 | |
| Στο δικο μου εχω βαλει BREKING μπρος πισω με μικροτερο βαρος από τους μαμα με καλυτερο φρενο και επισης πολύ πιο ομορφοι, με λιγοτερα λεφτα από αυτόν που σου αρεσει [img] [/img] | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:05 | |
| - Miou έγραψε:
- ειναι ακριβο δεν σου φαινεται ... αλλα μην ξεχνας οτι ειναι καλες δισκοπλακες ...
γνωμη μου ειναι να βαλεις ο,τι σου αρεσει περισσοτερο μιας και δεν ειναι κατι που αλλαζεις καθε χρονο και μην κρινει ςμονο απο το οικονομικο ....
επισης θα σου ελεγα να αρχισεις να φρεναρεις με το μπροστα και να ξεχασεις το πισω ... Ανάθεμα και το πατάω ποτέ το πίσω,πραγματικά είναι άξιο απορίας πως στράβωσε. Jim o Braking θυμάσαι πόσο σου βγήκε; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Πεμ 12 Δεκ 2013, 16:10 | |
| ρε τωρα μου ηρθε η φλασια .. πουλαγε ο γατος μια πισω βρακινγκ .... για τσεκαρε στις αγγελιες ή στειλε του κανα πμ ... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Παρ 13 Δεκ 2013, 10:07 | |
| Μόνο την μπροστινή που δίνει βρήκα δυστυχώς.Έχουμε όμως χρόνο κάτι θα βρώ. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Παρ 13 Δεκ 2013, 10:13 | |
| - lotinia έγραψε:
- Miou έγραψε:
- ειναι ακριβο δεν σου φαινεται ... αλλα μην ξεχνας οτι ειναι καλες δισκοπλακες ...
γνωμη μου ειναι να βαλεις ο,τι σου αρεσει περισσοτερο μιας και δεν ειναι κατι που αλλαζεις καθε χρονο και μην κρινει ςμονο απο το οικονομικο ....
επισης θα σου ελεγα να αρχισεις να φρεναρεις με το μπροστα και να ξεχασεις το πισω ... Ανάθεμα και το πατάω ποτέ το πίσω,πραγματικά είναι άξιο απορίας πως στράβωσε.
Jim o Braking θυμάσαι πόσο σου βγήκε; Τοτε τις ειχα παρει σετ μαζι με τους μπροστα και δεν θυμαμαι λογικα πρεπει να κανει γυρο στα 100 ευρω Παρε ένα τηλ να σου πουνε | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Παρ 13 Δεκ 2013, 11:32 | |
| Τους βρήκα στο e-shop τους πράγματι κάπου 105 euro είναι. | |
|
| |
| Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. | |
|