Greek GSX-R forum
Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_l10Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_c10Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_r10 
JIMK7
Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_l10Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_c10Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

Άντρας Όνομα: : Σωκράτης
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠεμ 12 Δεκ 2013, 04:31

Ο πίσω δίσκος μου άρχισε να μου περνάει κραδασμό στο λεβιέ οπότε νομίζω οτι είναι αρκετά στραβός για να χρίζει αλλαγής.Πείτε μου καμιά ιδέα και τι χρήματα περίπου να υπολογίζω.Εγώ είδα και μου άρεσε το δισκάκι της Braketech αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό στις 178 λίρες.Τα φώτα σας κύριοι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠεμ 12 Δεκ 2013, 09:53

ειναι ακριβο δεν σου φαινεται ... αλλα μην ξεχνας οτι ειναι καλες δισκοπλακες ...
γνωμη μου ειναι να βαλεις ο,τι σου αρεσει περισσοτερο μιας και δεν ειναι κατι που αλλαζεις καθε χρονο
και μην κρινει ςμονο απο το οικονομικο ....

επισης θα σου ελεγα να αρχισεις να φρεναρεις με το μπροστα και να ξεχασεις το πισω ...
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠεμ 12 Δεκ 2013, 10:05

Στο δικο μου εχω βαλει BREKING μπρος πισω με μικροτερο βαρος από τους μαμα με καλυτερο φρενο και επισης πολύ πιο ομορφοι, με λιγοτερα λεφτα από αυτόν που σου αρεσει  Very Happy 

[img]Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. R592[/img]
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠεμ 12 Δεκ 2013, 16:05

Miou έγραψε:
ειναι ακριβο δεν σου φαινεται ... αλλα μην ξεχνας οτι ειναι καλες δισκοπλακες ...
γνωμη μου ειναι να βαλεις ο,τι σου αρεσει περισσοτερο μιας και δεν ειναι κατι που αλλαζεις καθε χρονο

επισης θα σου ελεγα να αρχισεις να φρεναρεις με το μπροστα και να ξεχασεις το πισω ...

Ανάθεμα και το πατάω ποτέ το πίσω,πραγματικά είναι άξιο απορίας πως στράβωσε.

Jim o Braking θυμάσαι πόσο σου βγήκε;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠεμ 12 Δεκ 2013, 16:10

ρε τωρα μου ηρθε η φλασια .. πουλαγε ο γατος μια πισω βρακινγκ ....
για τσεκαρε στις αγγελιες ή στειλε του κανα πμ ...
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠαρ 13 Δεκ 2013, 10:07

Μόνο την μπροστινή που δίνει βρήκα δυστυχώς.Έχουμε όμως χρόνο κάτι θα βρώ.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠαρ 13 Δεκ 2013, 10:13

lotinia έγραψε:
Miou έγραψε:

Ανάθεμα και το πατάω ποτέ το πίσω,πραγματικά είναι άξιο απορίας πως στράβωσε.

Jim o Braking θυμάσαι πόσο σου βγήκε;

Τοτε τις ειχα παρει σετ μαζι με τους μπροστα και δεν θυμαμαι  scratch λογικα πρεπει να κανει γυρο στα 100 ευρω  xmmm 

Παρε ένα τηλ να σου πουνε  Very Happy 
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.   Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο. EmptyΠαρ 13 Δεκ 2013, 11:32

Τους βρήκα στο e-shop τους πράγματι κάπου 105 euro είναι.

Παιδιά δώστε μια ιδέα για πίσω δισκόφρενο.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Στραβο πισω δισκοφρενο
» Δωστε τα φωτα σας!!!
» «Δώστε καλύτερες και πιο οικονομικές μοτοσικλέτες στους ιδιώτες»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΦΡΕΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com