| Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... | |
|
+4κολτρέϊν amorfotos gsxr power k8 Hlektrologos 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Πεμ 19 Δεκ 2013, 18:32 | |
| Ρε παιδια μου το ειχε ξανακανει πριν κανα μηνα παλι το ειχε ξεπερασει και παλι τα ιδια εδω και δυο μερες. Οταν μπαινω στο Forum παταω πανω δεξια για να μου δειξει τις δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια μου επισκεψη.Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι οτι δεν υπαρχουν νεες δημοσιευσεις ενω υπαρχουν μιας και τις βλεπω απο τα σημερινα ενεργα θεματα. Να προλάβω να πω οτι μπαινω μια φορα καθε μερα στο forum συνηθως απο εναν συγκεκριμένο υπολογιστη ο οποιος μεχρι να επισκευτω ξανα το forum παραμένει κλείστος. Για πειτε καμια ιδέα. | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Πεμ 19 Δεκ 2013, 20:27 | |
| εγω παλι στον δικο μου υπολογιστη δεν μπορω να δω φωτογραφιες. σε αλλον υπολογιστη βλεπω κανονικα. μηπως ξερεις καποιος πιο προγραμμα μου λειπει?????????????????? | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Παρ 20 Δεκ 2013, 00:40 | |
| - Billakos έγραψε:
- Ρε παιδια μου το ειχε ξανακανει πριν κανα μηνα παλι το ειχε ξεπερασει και παλι τα ιδια εδω και δυο μερες. Οταν μπαινω στο Forum παταω πανω δεξια για να μου δειξει τις δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια μου επισκεψη.Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι οτι δεν υπαρχουν νεες δημοσιευσεις ενω υπαρχουν μιας και τις βλεπω απο τα σημερινα ενεργα θεματα. Να προλάβω να πω οτι μπαινω μια φορα καθε μερα στο forum συνηθως απο εναν συγκεκριμένο υπολογιστη ο οποιος μεχρι να επισκευτω ξανα το forum παραμένει κλείστος. Για πειτε καμια ιδέα.
Καταλιλοτερη απαντηση θα παρεις απο καποιον αντμιν-μοντερεητορ, αλλα εγω για να δω τα τελαυταια ποστ παταω στο "Πορταλ"(αριστερα πανω) και βλεπεις τις τελευταιες δημοσιευσεις. Αυτο που κανεις, δεν ξερω ακριβως τι κανει. - gsxr power k8 έγραψε:
- εγω παλι στον δικο μου υπολογιστη δεν μπορω να δω φωτογραφιες. σε αλλον υπολογιστη βλεπω κανονικα. μηπως ξερεις καποιος πιο προγραμμα μου λειπει??????????????????
Ή ο Η/Υ σου σερνεται ισως και η συνδεση σου(δεν λες αν ειναι απο αλλο σπιτι ο αλλος Η/Υ), Ή εχεις εγκατεστημενο καποιο τοιχος προστασιας, Ή εχεις πολυ αυστηρες ρυθμισεις στο τοιχος προστασιας των γουιντοους. Υ.Γ.Δεν ειμαι και πληροφορικαριος. Τα βασικα που κοιτας στην αρχη σου προτηνα. Ελπιζω να βοηθησα. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Παρ 20 Δεκ 2013, 17:37 | |
| Βασιλη, στη σελιδα ''φορουμ'' τερμα κατω, πανω απο το κουτι που δειχνει ποιος ειναι online, γραφει ''Να σημειωθούν όλες οι Δ.Συζητήσεις ως αναγνωσμένες''. πατησε το αυτο και καποια στιγμη ξανα δοκιμασε να πατησεις εκει που λεει για δημοσιευσεις μετα την τελευταια επισκεψη. αν ειναι ενταξει, θα διαβαζεις αυτα που θελεις και μετα θα πατας αυτο που σου ειπα. αν γινεται παλι το ιδιο μαλλον θα ειναι κατι απο το σερβερ. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Τρι 17 Μαρ 2015, 21:09 | |
| ρε παιδια που πηγαν τα μενου του forum? εξαφανιστηκαν τα παντα...ουτε για νεο θεμα δεν υπαρχει επιλογη | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Τετ 18 Μαρ 2015, 16:18 | |
| - ghost έγραψε:
- ρε παιδια που πηγαν τα μενου του forum? εξαφανιστηκαν τα παντα...ουτε για νεο θεμα δεν υπαρχει επιλογη
Κώστα κι εμενα όλα καλά τα βγάζει...συνεχίζει τι πρόβλημα σε σένα? A και κάτι άλλο με mozilla μου έκανε κι εμενα θέμα με το μενού και σε αλλα forum,απ'όταν γύρισα αποκλειστικά σε chrome σωθικά!!! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... Τετ 18 Μαρ 2015, 17:12 | |
| το adblock μου την εκανε για λιγο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
| Πρόβλημα με δημοσιεύσεις..... | |
|