| Quick shifter ιδιοκατασκευη. | |
|
+28bonepeeler kentaurosk8 poulitzer Zuki janis.pegasos maiandros9 frozen kapnias [alex] vasilis987 k8 600 kk kostaskr6 Miou theatiss giannis_suzuki Black Eagle noodles mistiriodis_tsantakias T.R.E bougas13 lakou636 akisrio Leroy maikstain cks boutser JIMK7 Car00ly 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 10:37 | |
| αδερφε εχω στειλει πμ στον φιλο σου και δεν απανταει,με ενδιαφερει.δωστε καμια πληροφορια.με το fi τι εγινε τελικα πως δεν αναβει τωρα.σε αναποδο μπαινει ρωτησα και δε πηρα απαντηση.ετσι δουλεια δε γινεται δωστε καμια πληροφορια.ειμαι απο Θεσσαλονικη σε περιπτωση που παθει κατι ποιος με καλυπτει.εχει μαγαζι κατι?ουτε σε πμ για να το αγορασω δεν απανταει. | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 11:56 | |
| Νομιζω εχω απαντησει σε ολα ο διακοπτης οπως εγραψα ειναι proximity μαγνητικος και δνε εχει θεμα ειτε το σασμα ειναι κανονικο ειτε το εχεις γυρισει αναποδα. Το εχουμε συζητησει και πιο πριν αλλωστε αυτο. Μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να το πουλαει δεν εχει το παιδι οποτε αν το αγορασεις και παθει κατι απλα το στελνεις πισω εδω στην Αθηνα. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα κανουμε δυσκολα. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 13:56 | |
| - bougas13 έγραψε:
- Δεν χρειάζεται κόψιμο κανένα καλώδιο τα καλώδια του απλά ενώνονται πάνω σε κάποια καλώδια της μοτο αφού αφαιρέσουμε λίγη μόνωση χωρίς όμως να τα κόψουμε εναλλακτικά μπαίνει με κλέφτες.
Είσαι σίγουρος; Πως γίνεται να "κόβεται" η ανάφλεξη αν δεν κοπεί έστω 1 καλώδιο της πλεξούδας που να περνάει μέσα απ'το κύκλωμα του σίφτερ? Εκτός αν το γειώνει αλλά κουφό μου φαίνεται αυτό | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Quick Shifter Τετ 26 Φεβ 2014, 19:11 | |
| - bougas13 έγραψε:
- Νομιζω εχω απαντησει σε ολα ο διακοπτης οπως εγραψα ειναι proximity μαγνητικος και δνε εχει θεμα ειτε το σασμα ειναι κανονικο ειτε το εχεις γυρισει αναποδα. Το εχουμε συζητησει και πιο πριν αλλωστε αυτο. Μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να το πουλαει δεν εχει το παιδι οποτε αν το αγορασεις και παθει κατι απλα το στελνεις πισω εδω στην Αθηνα. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα κανουμε δυσκολα.
Εχεις π.μ. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 21:50 | |
| συγνώμη ρε παιδιά αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά όταν είναι "άφαντος" ο κατασκευαστής του προϊόντος και πως και τι εάν και εφόσον πάθει κάτι θα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο...??? και μένα με ενδιαφέρει να πάρω αλλά αυτή η αντιμετώπιση με αποτρέπει
και Bougas13 απλά θα ήταν τα πράγματα αλλά δύσκολο το έχει κάνει από μόνος του είναι ποτέ δυνατόν να θέλεις να προωθήσεις και να πουλήσεις ένα προϊόν και να μην είσαι παρόν...???!?? Ξέρω γω ...εγώ τα βλέπω στραβά ή στραβά αρμενίζουμε???!?
Φιλικά και με ενδιαφέρον το λέω σαν υποψήφιος αγοραστής και με ιδιαίτερο θαυμασμό γι αυτό που κατασκεύασε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nktr στις Τετ 26 Φεβ 2014, 21:55, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 21:52 | |
| - nktr έγραψε:
- συγνώμη ρε παιδιά αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά όταν είναι "άφαντος" ο κατασκευαστής του προϊόντος και πως και τι εάν και εφόσον πάθει κάτι θα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο...??? και μένα με ενδιαφέρει να πάρω αλλά αυτή η αντιμετώπιση με αποτρέπει
και Bougas13: δύσκολο το έχει κάνει από μόνος του είναι ποτέ δυνατόν να θέλεις να προωθήσεις και να πουλήσεις ένα προϊόν και να μην είσαι παρόν...???!?? Ξέρω γω ...εγώ τα βλπεπω στραβά ή στραβά αρμενίζουμε???!?
Φιλικά και με ενδιαφέρον το λέω σαν υποψήφιος αγοραστής και με ιδιαίτερο θαυμασμό γι αυτό που κατασκεύασε Γιατι ρε Νικο τι θα το κανεις εσυ ? που θες να το βαλεις ? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 21:59 | |
| στο Κ7 έλεγα να το βάλω γιατί μου κάνει μπερδεψουά αψά το δικό μου .... κάτι τρέχει με τη μπίλια του σένσορα και τώρα με γράφει τελείως... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 22:09 | |
| - nktr έγραψε:
- στο Κ7 έλεγα να το βάλω γιατί μου κάνει μπερδεψουά αψά το δικό μου ....
κάτι τρέχει με τη μπίλια του σένσορα και τώρα με γράφει τελείως... Εχεις φλασαρει τον εγκεφαλο ? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Τετ 26 Φεβ 2014, 22:24 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Εχεις φλασαρει τον εγκεφαλο ?
ναι, δεν μπορούσα να αντισταθώ.... & Sorry for spam | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 09:24 | |
| Kαι εγώ στην ίδια φάση είμαι.... Μπορεί η τιμή να είναι ιδιαίτερα ελκυστική αλλά όταν δεν βλέπω το ίδιο το άτομο που υποτίθεται ότι το κατασκεύασε να κάτσει να γράψει ένα δυο πραγματάκια για το (τελειωμένο και έτοιμο πρός τοποθέτηση) είδος που πουλάει και για το πού μπορούμε να τον βρούμε να συζητήσουμε από κοντά όσοι ενδιαφερόμαστε και μόνο αυτό με αποτρέπει....είμαι εγώ ο περίεργος? Ίσως. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 09:35 | |
| Παιδια οσοι εχουν 1000 κ7 και μετα και 1300 δεν νομιζω οτι το χρειαζεστε αυτο, γιατι με φλασαρισμα μια χαρα κανετε τη δουλεια σας στο δικο μου χρησιμοποιω τη βαλβιδα σταντ και ειναι μια χαρα το μονο καλυτερο σιφτερ που μπορω να βαλω οπως ειπα πριν ειναι ενα ΒΑΖΖΑΖ | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 09:47 | |
| Μα το θέμα μας είναι ότι είναι ακριβό το βαρελάκι Δημήτρη.Και φυσικά η διαδικασία του φλασαρίσματος....άσε που εγώ προσωπικά επειδή είμαι και ξεχασίαρης θέλω την βαλβίδα του στάντ. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 09:56 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Μα το θέμα μας είναι ότι είναι ακριβό το βαρελάκι Δημήτρη.Και φυσικά η διαδικασία του φλασαρίσματος....άσε που εγώ προσωπικά επειδή είμαι και ξεχασίαρης θέλω την βαλβίδα του στάντ.
1) Απο τι στιγμη που χρησιμοποιεις τη βαλβιδα σταντ δεν χρειαζεσαι βαρελακι και 2) βαλβιδα σταντ βρισκεις απο το ebay πολυ φτηνες και θα εχεις και το σταντ κανονικα με τη βαλβιδα του (αν και τωρα εχω βρει κατι πιο ευκολο και οικονομικο ) για ολους τους αλλους προς στιγμης ειναι καλη φαση | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 10:05 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Μα το θέμα μας είναι ότι είναι ακριβό το βαρελάκι Δημήτρη.Και φυσικά η διαδικασία του φλασαρίσματος....άσε που εγώ προσωπικά επειδή είμαι και ξεχασίαρης θέλω την βαλβίδα του στάντ.
10 ευρώ έχει. Χρησιμοποιήθηκε προβληματική βαλβίδα για το quickshifter και μπήκε η άλλη στο σταντ. Είναι σούπερ λύση. | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 16:58 | |
| Οποίος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει πμ να του δώσω το τηλ του κατασκευαστή. | |
|
| |
Car00ly Jr.gixxer
Όνομα: : Apostolis Τόπος : Thiva Ηλικία : 103 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2013
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Πεμ 27 Φεβ 2014, 21:43 | |
| Ζητω συγνωμη που δεν εχω απαντησει στις ερωτησεις σας και παραδεχομαι οτι φταιω γιατι σας αφησα σε αναμμενα καρβουνα. Λογω φορτου εργασιας και αλλων προβληματων δεν ενημερωσα. Λοιπον το τηλ μου ειναι το 6986486308 Aποστολης Παπαγεωργιου. Για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε μαζι μου ευχαριστω. | |
|
| |
zlionakis Jr.gixxer
Όνομα: : Zac Τόπος : Χαλκίδα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Σαβ 09 Αυγ 2014, 09:49 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη. Σαβ 09 Αυγ 2014, 11:44 | |
| Ειμαι σιγουρος οτι η βαλβιδα για το σιφτερ που θα βγαλουν κατω απο 150 ευρω δεν θα κανει εκτος το προγραμμα | |
|
| |
| Quick shifter ιδιοκατασκευη. | |
|