Greek GSX-R forum
Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_l10Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_c10Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_l10Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_c10Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Quick shifter ιδιοκατασκευη.

Πήγαινε κάτω 
+28
bonepeeler
kentaurosk8
poulitzer
Zuki
janis.pegasos
maiandros9
frozen
kapnias
[alex]
vasilis987
k8 600 kk
kostaskr6
Miou
theatiss
giannis_suzuki
Black Eagle
noodles
mistiriodis_tsantakias
T.R.E
bougas13
lakou636
akisrio
Leroy
maikstain
cks
boutser
JIMK7
Car00ly
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 10:37

αδερφε εχω στειλει πμ στον φιλο σου και δεν απανταει,με ενδιαφερει.δωστε καμια πληροφορια.με το fi τι εγινε τελικα πως δεν αναβει τωρα.σε αναποδο μπαινει ρωτησα και δε πηρα απαντηση.ετσι δουλεια δε γινεται δωστε καμια πληροφορια.ειμαι απο Θεσσαλονικη σε περιπτωση που παθει κατι ποιος με καλυπτει.εχει μαγαζι κατι?ουτε σε πμ για να το αγορασω δεν απανταει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bougas13
Normal gixxer
Normal gixxer
bougas13

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 153
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 11:56

Νομιζω εχω απαντησει σε ολα ο διακοπτης οπως εγραψα ειναι proximity μαγνητικος και δνε εχει θεμα ειτε το σασμα ειναι κανονικο ειτε το εχεις γυρισει αναποδα. Το εχουμε συζητησει και πιο πριν αλλωστε αυτο. Μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να το πουλαει δεν εχει το παιδι οποτε αν το αγορασεις και παθει κατι απλα το στελνεις πισω εδω στην Αθηνα. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα κανουμε δυσκολα.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 13:56

bougas13 έγραψε:
Δεν χρειάζεται κόψιμο κανένα καλώδιο τα καλώδια του απλά ενώνονται πάνω σε κάποια καλώδια της μοτο αφού αφαιρέσουμε λίγη μόνωση χωρίς όμως να τα κόψουμε εναλλακτικά μπαίνει με κλέφτες.

Είσαι σίγουρος; Πως γίνεται να "κόβεται" η ανάφλεξη αν δεν κοπεί έστω 1 καλώδιο της πλεξούδας που να περνάει μέσα απ'το κύκλωμα του σίφτερ?

Εκτός αν το γειώνει αλλά κουφό μου φαίνεται αυτό  scratch 
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Quick Shifter   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 19:11

bougas13 έγραψε:
Νομιζω εχω απαντησει σε ολα ο διακοπτης οπως εγραψα ειναι proximity μαγνητικος και δνε εχει θεμα ειτε το σασμα ειναι κανονικο ειτε το εχεις γυρισει αναποδα. Το εχουμε συζητησει και πιο πριν αλλωστε αυτο. Μαγαζι στην Θεσσαλονικη που να το πουλαει δεν εχει το παιδι οποτε αν το αγορασεις και παθει κατι απλα το στελνεις πισω εδω στην Αθηνα. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα κανουμε δυσκολα.

Εχεις π.μ.
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 21:50

συγνώμη ρε παιδιά αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά όταν είναι "άφαντος" ο κατασκευαστής του προϊόντος και πως και τι εάν και εφόσον πάθει κάτι θα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο...??? και μένα με ενδιαφέρει να πάρω αλλά αυτή η αντιμετώπιση με αποτρέπει

και Bougas13 απλά θα ήταν τα πράγματα αλλά δύσκολο το έχει κάνει από μόνος του
είναι ποτέ δυνατόν να θέλεις να προωθήσεις και να πουλήσεις ένα προϊόν και να μην  είσαι παρόν...???!??
Ξέρω γω ...εγώ τα βλέπω στραβά ή στραβά αρμενίζουμε???!?

Φιλικά και με ενδιαφέρον το λέω σαν υποψήφιος αγοραστής και με ιδιαίτερο θαυμασμό γι αυτό που κατασκεύασε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nktr στις Τετ 26 Φεβ 2014, 21:55, 2 φορές συνολικά
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 21:52

nktr έγραψε:
συγνώμη ρε παιδιά αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά όταν είναι "άφαντος" ο κατασκευαστής του προϊόντος και πως και τι εάν και εφόσον πάθει κάτι θα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο...??? και μένα με ενδιαφέρει να πάρω αλλά αυτή η αντιμετώπιση με αποτρέπει

και Bougas13: δύσκολο το έχει κάνει από μόνος του
είναι ποτέ δυνατόν να θέλεις να προωθήσεις και να πουλήσεις ένα προϊόν και να μην  είσαι παρόν...???!?? Ξέρω γω ...εγώ τα βλπεπω στραβά ή στραβά αρμενίζουμε???!?

Φιλικά και με ενδιαφέρον το λέω σαν υποψήφιος αγοραστής και με ιδιαίτερο θαυμασμό γι αυτό που κατασκεύασε

Γιατι ρε Νικο τι θα το κανεις εσυ ? που θες να το βαλεις ?
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 21:59

στο Κ7 έλεγα να το βάλω γιατί μου κάνει μπερδεψουά αψά το δικό μου ....
κάτι τρέχει με τη μπίλια του σένσορα και τώρα με γράφει τελείως...
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 22:09

nktr έγραψε:
στο Κ7 έλεγα να το βάλω γιατί μου κάνει μπερδεψουά αψά το δικό μου ....
κάτι τρέχει με τη μπίλια του σένσορα και τώρα με γράφει τελείως...

Εχεις φλασαρει τον εγκεφαλο ?
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΤετ 26 Φεβ 2014, 22:24

JIMK7 έγραψε:
Εχεις φλασαρει τον εγκεφαλο ?

ναι, δεν μπορούσα να αντισταθώ....

& Sorry for spam
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 09:24

Kαι εγώ στην ίδια φάση είμαι....
Μπορεί η τιμή να είναι ιδιαίτερα ελκυστική αλλά όταν δεν βλέπω το ίδιο το άτομο που υποτίθεται ότι το κατασκεύασε να κάτσει να γράψει ένα δυο πραγματάκια για το (τελειωμένο και έτοιμο πρός τοποθέτηση) είδος που πουλάει και για το πού μπορούμε να τον βρούμε να συζητήσουμε από κοντά όσοι ενδιαφερόμαστε και μόνο αυτό με αποτρέπει....είμαι εγώ ο περίεργος? scratch 

Ίσως. Suspect 
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 09:35

Παιδια οσοι εχουν 1000 κ7 και μετα και 1300 δεν νομιζω οτι το χρειαζεστε αυτο, γιατι με φλασαρισμα μια χαρα κανετε τη δουλεια σας  Very Happy στο δικο μου χρησιμοποιω τη βαλβιδα σταντ και ειναι μια χαρα  good το μονο καλυτερο σιφτερ που μπορω να βαλω οπως ειπα πριν ειναι ενα ΒΑΖΖΑΖ  oooyes
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 09:47

Μα το θέμα μας είναι ότι είναι ακριβό το βαρελάκι Δημήτρη.Και φυσικά η διαδικασία του φλασαρίσματος....άσε που εγώ προσωπικά επειδή είμαι και ξεχασίαρης θέλω την βαλβίδα του στάντ. file 
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 09:56

GIXXERAKIAS έγραψε:
Μα το θέμα μας είναι ότι είναι ακριβό το βαρελάκι Δημήτρη.Και φυσικά η διαδικασία του φλασαρίσματος....άσε που εγώ προσωπικά επειδή είμαι και ξεχασίαρης θέλω την βαλβίδα του στάντ. file 

1) Απο τι στιγμη που χρησιμοποιεις τη βαλβιδα σταντ δεν χρειαζεσαι βαρελακι και
2) βαλβιδα σταντ βρισκεις απο το ebay πολυ φτηνες Very Happy και θα εχεις και το σταντ κανονικα με τη βαλβιδα του Very Happy (αν και τωρα εχω βρει κατι πιο ευκολο και οικονομικο )  tongue για ολους τους αλλους προς στιγμης ειναι καλη φαση good
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 785
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 10:05

GIXXERAKIAS έγραψε:

10 ευρώ έχει.
Χρησιμοποιήθηκε προβληματική βαλβίδα για το quickshifter και μπήκε η άλλη στο σταντ.
Είναι σούπερ λύση.
bougas13
Normal gixxer
Normal gixxer
bougas13

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 153
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 16:58

Οποίος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει πμ να του δώσω το τηλ του κατασκευαστή.
Car00ly
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Apostolis
Τόπος : Thiva
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 27 Φεβ 2014, 21:43

Ζητω συγνωμη που δεν εχω απαντησει στις ερωτησεις σας και παραδεχομαι οτι φταιω γιατι σας αφησα σε αναμμενα καρβουνα. Λογω φορτου εργασιας και αλλων προβληματων δεν ενημερωσα. Λοιπον το τηλ μου ειναι το 6986486308 Aποστολης Παπαγεωργιου. Για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε μαζι μου ευχαριστω.
zlionakis
Jr.gixxer
zlionakis

Άντρας Όνομα: : Zac
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 09 Αυγ 2014, 09:49

JIMK7 έγραψε:
GIXXERAKIAS έγραψε:

1) Απο τι στιγμη που χρησιμοποιεις τη βαλβιδα σταντ δεν χρειαζεσαι βαρελακι και
2) βαλβιδα σταντ βρισκεις απο το ebay πολυ φτηνες  Very Happy και θα εχεις και το σταντ κανονικα με τη βαλβιδα του  Very Happy (αν και τωρα εχω βρει κατι πιο ευκολο και οικονομικο )  tongue για ολους τους αλλους προς στιγμης ειναι καλη φαση  good

Σωστός ο Δημήτρης.
Επίσης για κάτι πιό "εργοστασιακό" σε λίγες εβδομάδες η flashtune θα βγάλει τα δικά της σιφτεράκια που θα κουμπώνουν κατευθείαν στη φίσα της ecu (χωρίς να χρειάζεται να σπρώχνει κανείς τα καλώδια να μπούν στις υποδοχές Very Happy )

Αυτό από επικοινωνία που είχα μαζί τους εχθές!!! tralala
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Quick shifter ιδιοκατασκευη.   Quick shifter ιδιοκατασκευη. - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 09 Αυγ 2014, 11:44

Ειμαι σιγουρος οτι η βαλβιδα για το σιφτερ που θα βγαλουν κατω απο 150 ευρω  δεν θα κανει  ssss εκτος το προγραμμα  fraga 

Quick shifter ιδιοκατασκευη.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
 Παρόμοια θέματα
-
» Traction control-quick shifter
» quick shifer
» Προβλημα Traction- Quick Shifter

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com