| χλμ για αγορα gsxr | |
|
+4Miou ghost giannis_suzuki amorfotos 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 14:58 | |
| Στο θεμα κατευθειαν, απορια κυριως για μεγαλους (οχι σε ηλικια) αν εχουν ακουσει κατι για αλαγη μεταλων στροφαλου/μπιελων μετα τα 80-90 χιλιαδες χλμ σε 1000 κ1-κ6 (ποιο καινουρια δεν νομιζω να εχουν φτασει τοσα χλμ)? | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 15:14 | |
| λογικο ειναι ρε φιλε να χρειαστουν αλλαγη τα μεταλλα καποια στιγμη ποσο μαλλον μετα αο 80 90 χιλιαδες χλμ... | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 15:34 | |
| οκ δεν ειπα οτι ειναι παραλογη, στα ποσα χλμ ομως γινεται προληπτικα, αυτη η αλλαγη? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 15:43 | |
| το δικο μου αρχισε να τσιμπαει λιγο παραπανω λαδακι στις 87000 (Hayabusa K5) και θα μπορουσα ν' αλλαξω μονο ελατηρια...προληπτικα αλλαξα και τα μεταλλα. ασχετο, αλλα με την ευκαιρια που ανοιξα το μοτερ, εβαλα φλατζα για μεγαλυτερη συμπιεση οπως και τον εναν εκεντροφορο, κυλινδρους και πιστονια απο K8... αν δεν τσιμπαει λαδακια μην αλλαξεις τιποτα προληπτικα...δεν υπαρχει λογος νομιζω | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 15:56 | |
| επιδη σκεφτομαι να αγορασω ενα με 80.000 χλμ και δεν τσιμπαει σταγονα, τι κανεις τοτε, το αφηνεις και το παιρνεις στο χερι απο κουζινετα, ή δεν εχει ακουσει κανεις κατι τετοιο, και απλα ετυχαι σε κανα 2 παραδειγματα που ξερω? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 16:26 | |
| εγω δεν πρεπει να ξερω κανεναν με τετοια μηχανακια και να εχει κανει 80κ χλμ ... δεν μιλαω μονο για συζυκι αλλα και για αλλες μαρκες ...
στην θεση σου δεν θα εκανα τπτ .. απλα θα το εβαζα πανω και θα αλλαζα ολα τα υγρα ... αυτα τα προληπτικα κτλ τα φοβαμαι ... βασικα τα μαστορια φοβαμαι πιο πολυ ... | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 17:14 | |
| γνωμη μου ειναι κ να αρχισει να καιει λιγο απλα συμπληρωνε κ τελος εκτος κ αν σου καιει ενα λιτρο στη βολτα.διαφορετικα αν μετα απο πολυ καιρο σπασει ολο το φτιαχνεις απο την αρχη κ ησυχαζεις.δικιο εχει ο miou για τα μαστορια | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 20:39 | |
| Αν ειναι καλοσυντηρημενο δεν εχουν θεμα...Τωρα πως φερεται ο καθενας ειναι αλλο πραγμα!!! 87500 κ συνεχιζουμε αγερωχοι να σπασουμε 100αρα χωρις τσιμπηματα κ μοτερ βελουδο... | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Πεμ 03 Απρ 2014, 22:42 | |
| - Miou έγραψε:
- εγω δεν πρεπει να ξερω κανεναν με τετοια μηχανακια και να εχει κανει 80κ χλμ ...
δεν μιλαω μονο για συζυκι αλλα και για αλλες μαρκες ...
στην θεση σου δεν θα εκανα τπτ .. απλα θα το εβαζα πανω και θα αλλαζα ολα τα υγρα ... αυτα τα προληπτικα κτλ τα φοβαμαι ... βασικα τα μαστορια φοβαμαι πιο πολυ ... Δεν το προτηνε μαστορας, εγω το σκεφτομουν. δηλαδη θα το επερνες? Ενοιται θα γινει ενα καλο σερβις. Για αυτο ρωτα και ποιο πολυ κατοχους κ1-κ2 που ισως εχουν φτασει σε αυτα τα χιλιομετρα σαν παλιοτερα μιχανακια. - Chrisk6 έγραψε:
- Αν ειναι καλοσυντηρημενο δεν εχουν θεμα...Τωρα πως φερεται ο καθενας ειναι αλλο πραγμα!!!
87500 κ συνεχιζουμε αγερωχοι να σπασουμε 100αρα χωρις τσιμπηματα κ μοτερ βελουδο... Οταν περνεις μεταχιρισμενο μιχανακι αντε να μαθεις 2 πραγματα για αυτον που το εχει τωρα. Δεν προκιται να μαθεις για τον(ους) προηγουμενο(ους) Κ5 εχεις, πρωτο χερι? | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Κυρ 06 Απρ 2014, 23:48 | |
| Εγω στο νιντζα εχω πανω απο 130.000 χλμ. Εχει αρχισει να τσιμπαει λιγα λαδακια . Αλλα τιποτα το ανυσηχιτικο. Καποια στιγμη ομως πρεπει να κανω μια ανακατασκευη το μοτερ (μεταλα,ελατηρια,μπιστονια,φλατζες, ........) αν θελω να παραμεινει ζωντανο για ακομα τοσα χλμ . | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Δευ 07 Απρ 2014, 13:06 | |
| να τα 500σαρισεις ρε Σωτηρη. Παντως σε 2 εξουσιοδοτημενα που ρωτησα, ξεραν και αυτοι μονο 1-2 περιστατικα. Και οι 2 μου ειπαν οτι εγινε απο λιπανση. Ο ενας ειπαι οτι γινεται στο ζεσταμα οταν το εχεις στο στα, λογο κλισης, οτι δεν λυπαινεται σωστα ο 4ρτο κυλινδρος, αλλα του ειπα οτι εγινε στον πρωτο. Ο αλλος ειπαι λογο σταθμης λαδιου, σε στροφες(κλιση της μοτο) οτι πρεπει να ειναι παντα στο μαξ η σταθμη του. | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Δευ 07 Απρ 2014, 13:25 | |
| ένα κ2 που εχουμε εδώ φιλος εχει 95000 χιλιόμετρα , ο ανθρωπος το παει όπως του πρεπει , κανονικότατα (σουζες-κοντρες και τα συναφή), δεν εχει κανει τσικ , το ανοιξα για βαλβιδες στις 80000 , και το ξαναεκλεισα όπως ηταν , δεν ηθελε τιποτα , και γενικως του βγαζω το καπελο ......στη συντηρηση του όμως ......κυριος , ετσι? νομιζω ότι αν βρεις ένα παρομοιο μηχανακι , από καλα χερια ...........εγω το κοβω να κανει καμμια 200αρια χιλιαδες χλμ χωρις κανενα πρόβλημα , ετσι χαλαρα ....... | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Δευ 07 Απρ 2014, 14:16 | |
| Τι ενοεις στην συντηρηση του κυριος; Εκτος απο σωστη προθερμανση και λαδια φιλτρο μπουζι, τι συντηρηση να του κανει (οσο αφορα μοτερ); Τα χερια ειπαμε, αντε να ξερεις τον προηγουμενο. Ποιο πριν δεν μπορεις να ξερεις. Το καλο ειναι οτι το κ1,κ2,κ3,κ4 εχουν το ιδιο μοτερ, οποτε καλο ειναι αυτο. | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Δευ 07 Απρ 2014, 14:17 | |
| - Chrisk6 έγραψε:
- Αν ειναι καλοσυντηρημενο δεν εχουν θεμα...Τωρα πως φερεται ο καθενας ειναι αλλο πραγμα!!!
87500 κ συνεχιζουμε αγερωχοι να σπασουμε 100αρα χωρις τσιμπηματα κ μοτερ βελουδο... Οταν περνεις μεταχιρισμενο μιχανακι αντε να μαθεις 2 πραγματα για αυτον που το εχει τωρα. Δεν προκιται να μαθεις για τον(ους) προηγουμενο(ους) Κ5 εχεις, πρωτο χερι?[/quote] Πρωτο χερι ναι. Μεχρι κ τις 60k καθε 3000 λαδακια μετα χαλαρωσα λιγο ανα 5000-6000. Υπομονη κ κατι θα βρεις... | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: χλμ για αγορα gsxr Δευ 07 Απρ 2014, 21:11 | |
| - amorfotos έγραψε:
- Τι ενοεις στην συντηρηση του κυριος; Εκτος απο σωστη προθερμανση και λαδια φιλτρο μπουζι, τι συντηρηση να του κανει (οσο αφορα μοτερ); Τα χερια ειπαμε, αντε να ξερεις τον προηγουμενο. Ποιο πριν δεν μπορεις να ξερεις.
Το καλο ειναι οτι το κ1,κ2,κ3,κ4 εχουν το ιδιο μοτερ, οποτε καλο ειναι αυτο. τιποτα το ιδιαιτερο , τα λαδακια του στην ωρα τους τα φιλτρακια του κλπ ......ότι πρεπει δηλαδή να κανουμε ολοι μας (θελω να πω ότι το προσεχει ο ανθρωπος , ουτε υπερβολες ουτε ελλειψεις)...... | |
|
| |
| χλμ για αγορα gsxr | |
|