Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Δεν κάνω διαφήμιση, βάζω κάτι με το οποίο έπαθα πλάκα και πιστεύω ότι αξίζει και όλοι πρέπει να γνωρίζουμε
Μετά από επισκευές σε πάρα πολλές ζάντες από την παρέα μου και από συνεργείο, ένα έχω να πω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!! ΧΩΡΙΣ ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ και σε υλικά δύσκολα που δεν σηκώνουν ζέσταμα (μαγνήσιο) σε αλουμίνιο, forged αλουμίνιο, μαγνήσιο και forged μαγνήσιο....enkei, marchesini, oz, pvm, dymag και έχω μείνει !!! Επισκευάζει και δισκόπλακες
Νικος Τζ. Θεοφιλοπούλου 11, Ν. Κόσμος τηλ. 210 9249364 (απέναντι από τον Τσεσμελή)
2η pvm 6Y με την ίδια περίπου ζημιά και με φάγωμα....ΤΟ ΙΔΙΟ !!!
3η oz forged αλουμινίο με ΣΟΒΑΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!
πάρτε και τις φωτό το πως ήταν πριν και μετά
και μια σφυρήλατη αλουμίνιο oz
βαριέμαι να βάλω κι άλλες....
καλημέρα και αχρείαστος να είναι
Νικος Τζ. Θεοφιλοπούλου 11, Ν. Κόσμος τηλ. 210 9249364 (απέναντι από τον Τσεσμελή)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nktr στις Τετ 26 Μάης 2010, 14:54, 3 φορές συνολικά
δεν το σκέφτηκα τότε που την πήγα για επισκευή να βγάλω βιντεάκι.. :(
όταν την γυρνούσες είχε παίξιμο δεξιά - αριστερά έντονο και το δύσκολο της υπόθεσης ήταν που είχε και πάνω-κάτω...δηλ. είχε κτυπήσει αυτός σε κράσπεδο και είχε η ζάντα στο γύρισμά της σε ένα σημείο "καθίσει" . Μου λέει: γι αυτό δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το υλικό και δεν ξέρω εάν θα έρθει. Την επόμενη με πήρε και μου λέει: το υλικό είναι τέλειο και είναι μαγνήσιο καθαρό και την έφτιαξα γιατί οι Marchesini δεν είναι καθαρό μαγνήσιο έχουν και άλλο κράματα μέσα και είναι πιο δύσκολες στην επισκευή τους. όταν πήγα λοιπόν και την έβαλε να γυρίσει μόνο που δεν έκλαψα....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...τον μπούστη ΟΛΟΪΣΙΑ και χωρίς τορνίρισμα και σημάδια !!! δεν παίζει ρε φίλε του λέω με τίποτα!!!!
τι να σου πω ρε Δημήτρη ο τύπος είναι RESPECT !!! τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα μοτό τρεις έχω παραδεχτεί, ο ένας είναι και μηχανικός μου ο Γιάννης Κοντιζάς με γνώσεις από ίσιωμα σε δισκόπλακες , τόρνο, βαφή, λειάνσεις κολλήσεων σε πλαίσια και μετά υαλοβολή και το ματ σφυρήλατο πλαίσιο να στο κάνει ίδιο λύσεις απίστευτες σε μηχανικά θέματα, έφτιαξε μχάνημα για καθαρισμό αντλίας μοτό....κλπ
ο δεύτερος είναι ο τύπος master, για μένα, των συγκολλήσεων Χρήστος Μητσοτάκης, κολλήσεις, ενισχύσεις και ραφές πλαισίων σε αγωνιστικά, κολλήσεις σε μαγνήσιο, τιτάνιο και σε κυψέλες ψυγείων, ασημοκολλήσεις...γμτα
και ο Νικόλας ο ζαντάς .... αυτά
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Ωραίο πόστ Νίκο, ο τύπος είναι το λιγότερο εξαιρετικός στη δουλειά του και φοβερός επαγγελματίας.
Εάν σου πεί οτι η ζάντα είναι ασφαλή για χρήση είναι εγγύηση... τον έχω επικαλεστεί στο παρελθόν για τις δικές μου πολύ άσχημα στραβωμένες ζάντες, του έχουμε πάει και αρκετές απο το μαγαζί... εξαιρετικός.
Ευτυχώς ακόμα δεν τον έχουμε χρειαστεί σε κάποια σφυρήλατη ζάντα αλλά με χαροποιεί ιδιαίτερα οτι ακόμα και σε τόσο δύσκολες ζάντες κάνει τόσο καλή δουλειά
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
το παληκαρι ειναι πανο απο ολα ευγενικο και μιλαει σοστα χορις παπαργιες και φαμφαρες ειναι εργατικος και προσπαθει πολυ ... εγω εκει εφτιαξα την πισω ζαντα (σε συνδιασμο με την κολισι του κυρ κωστα ;P ) και πανο απο ολα δεν ζηταει εξοφρενικα ποσα ουτε το πεζει οτι ειναι γαμαο γαμαο στην δουλια του οπος καπιους αλλους που ξερω και ανιγουνε το μαγαζι τους οτι ορα γουσταρουνε και φτιαχνουνε της ζαντεσ οποτε γουσταρουνε ..... 100% αξιζει να τον δοκιμασεται
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Δεν ειναι και τοσο απλο αντε την εβγαλες πρεπει να στηρίξεις την μοτοσικλετα να μεταφέρεις την ζαντα κλπ αυτο ειναι το πρόβλημα, τεσπα απλώς ρώτησα μηπως ξερετε, τριτη που θα ανοιξει θα μάθω.
Χρονια πολλα.
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Δεν ειναι και τοσο απλο αντε την εβγαλες πρεπει να στηρίξεις την μοτοσικλετα να μεταφέρεις την ζαντα κλπ αυτο ειναι το πρόβλημα, τεσπα απλώς ρώτησα μηπως ξερετε, τριτη που θα ανοιξει θα μάθω.
Χρονια πολλα.
αχαχχ για τον απο πανω πες του ελα να κανουμε σεχ με την ζαντα κ θα ρθει οχι σημερα αλλα προχθες!!!! χρονια πολλα κιολλας!!
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Σκέφτομαι να τον επισκεφτώ μετα απο ενα στραβωματακι που εχω, αν κανει και τοσο καλη δουλεια οπως λετε δεν θα εχω προβλημα.
Το ερώτημα ειναι παω την ζαντα εγω ή μπορω να παω με την μοτοσικλέτα και να βγαλει-βαλει αυτος την ζάντα
Θα πρέπει να του πας εσύ την ζάντα και χωρίς λάστιχο ή δισκόπλακες ( αν είναι μπροστινή),γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να στην φτιάξει επιτόπου...
Εγώ πάντως τον επισκέφτηκα για την μπροστινή ζάντα του Kawasaki που είχε ένα χτύπημα,και έγινε σαν καινούρια.Ούτε βάψιμο ούτε τίποτα,και το μοναδικό σημάδι που έχει είναι εκεί που την πάτησε με την πρέσα το οποίο είναι τίποτα,σαν νυχιά ούτε καν φαίνεται.
Το κόστος είναι περίπου 60 €,εξαρτάται και απ'το μέγεθος της ζημιάς.
Εγω εστειλα στον πεττα (θα κανω δυσφημιση και ας με παει στα δικαστηρια) τις ζαντες ενος φιλου που του στραβωσε το χειλος δεξια μπρος και πισω. Πολυ εξυπηρετικος ο Μακης (υπαλληλος) στο τηλεφωνο.Θα χαλασει το χρωμα? Οχι μην στεναχωριεσαι! Θα ισιώσουν οι ζάντες? Τζάμι θα γίνουν! Οκ! Τις στέλνω και μια εβδομαδα μετα μου γυρίζουν πίσω βαμένες με ένα γκρί σπρέι και με σχισμένες τσιμουχες(Πρίν την επισκευή ήταν χρυσαφι !!!!) Τον παίρνω τηλέφωνο και του ζητάω τα ρέστα. Μου ζηταει συγνωμη και μου λέει στειλ' τες πισω να τις δω. Αποφάσισα να φεσωθω τη χασουρα του βαψίματος και των τσιμουχών και λέω δεν βαριέσαι πλήρωνε! Μόλις ζύγισα τις ζαντες μετα το βάψιμο και τις μοντάρισα στο φιλο τις κάνω μια σβούρα και βλέπω οτι είναι θεόστραβες.Τηλέφωνο στον πεττα,τα λεφτα μου πίσω κτλ και μου λέει στείλ'τες πισω.Ξανα ξεζαντάρισμα,ξανα οι ζάντες αποστολή στον Πέττα, ξανα στο τηλέφωνο ο Μάκης "προσοχή στο χρώμα Μάκη!!" Μην στεναχωριέσαι θα το προσέξουμε,ο Μάκης. Μια εβδομάδα μετα,πίσω οι ζάντες.Χρυσαφί χρωμα φύγανε ,ασημί γυρίσανε!! Για ζύγισμα οι ζάντες,παραλίγο να φύγουν απο το μηχάνημα οι ζαντες απο το στράβωμα!!Οι χρυσαφί ζάντες με στράβωμα στο χείλος μετα απο ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΤΑ έγιναν ασημι εκκεντρα που κάνουν οχταρια!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!
Εγω εστειλα στον πεττα (θα κανω δυσφημιση και ας με παει στα δικαστηρια) τις ζαντες ενος φιλου που του στραβωσε το χειλος δεξια μπρος και πισω. Πολυ εξυπηρετικος ο Μακης (υπαλληλος) στο τηλεφωνο.Θα χαλασει το χρωμα? Οχι μην στεναχωριεσαι! Θα ισιώσουν οι ζάντες? Τζάμι θα γίνουν! Οκ! Τις στέλνω και μια εβδομαδα μετα μου γυρίζουν πίσω βαμένες με ένα γκρί σπρέι και με σχισμένες τσιμουχες(Πρίν την επισκευή ήταν χρυσαφι !!!!) Τον παίρνω τηλέφωνο και του ζητάω τα ρέστα. Μου ζηταει συγνωμη και μου λέει στειλ' τες πισω να τις δω. Αποφάσισα να φεσωθω τη χασουρα του βαψίματος και των τσιμουχών και λέω δεν βαριέσαι πλήρωνε! Μόλις ζύγισα τις ζαντες μετα το βάψιμο και τις μοντάρισα στο φιλο τις κάνω μια σβούρα και βλέπω οτι είναι θεόστραβες.Τηλέφωνο στον πεττα,τα λεφτα μου πίσω κτλ και μου λέει στείλ'τες πισω.Ξανα ξεζαντάρισμα,ξανα οι ζάντες αποστολή στον Πέττα, ξανα στο τηλέφωνο ο Μάκης "προσοχή στο χρώμα Μάκη!!" Μην στεναχωριέσαι θα το προσέξουμε,ο Μάκης. Μια εβδομάδα μετα,πίσω οι ζάντες.Χρυσαφί χρωμα φύγανε ,ασημί γυρίσανε!! Για ζύγισμα οι ζάντες,παραλίγο να φύγουν απο το μηχάνημα οι ζαντες απο το στράβωμα!!Οι χρυσαφί ζάντες με στράβωμα στο χείλος μετα απο ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΤΑ έγιναν ασημι εκκεντρα που κάνουν οχταρια!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!
Δηλαδη καλλιτέχνης ο ανθρωπος
Darksoul Hero gixxer
ο πεττας δεν εχει φτιαξη ποτε σοστη ζαντα...τα ιδια εκανε και στον θωμα (misfits) αλλα κ σε εμενα που πιγα για απλο βαψιμο κ τα ξεκολιασε ολα....και δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει καλα λογια..
τι που να τη στιριξις ρε μαν την ζαντα??? σε σταντ....δεν εχεις??? αν οχι κατι θα κανουμε μην σκας
ο πεττας δεν εχει φτιαξη ποτε σοστη ζαντα...τα ιδια εκανε και στον θωμα (misfits) αλλα κ σε εμενα που πιγα για απλο βαψιμο κ τα ξεκολιασε ολα....και δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει καλα λογια..
τι που να τη στιριξις ρε μαν την ζαντα??? σε σταντ....δεν εχεις??? αν οχι κατι θα κανουμε μην σκας
Το ερώτημα ειναι παω την ζαντα εγω ή μπορω να παω με την μοτοσικλέτα και να βγαλει-βαλει αυτος την ζάντα
και εμενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο μου προβλημα
γιατι τοσο μεγαλω προβλημα ρε παιδια ? μια ζαντα θα βγαλετε ...στην τελικη ζιτιστε βοηθια απο καπιον απο το φορουμ ολοι μπωρουμε να σας βοηθισουμε ...αν ειστε αθηνα προσφερομε οποτε θελετε
ξεθάβω το θέμα καθώς πρέπει να επισκευάσω την πίσω ζάντα μου.. Κανα καλό παιδί να δανειστώ το σταντ του ή να μου προτείνετε κανα φτηνιάρικο να αγοράσω? (no money ,no honey....)
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ & ΤΟΡΝΙΡΙΣΜΑ !!!