| Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Κυρ 11 Μάης 2014, 18:29 | |
| Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνεργειο Λαρισα για να κανω σερβις το μπροστινο μου και γενικα να ειναι αξιοπιστο κσι καλο αν χρειαστει κατι το μηχανακι.Αν υπαρχει θεμα διαφημισης στειλτε μου πμ.Ευχαριστω. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Κυρ 11 Μάης 2014, 20:09 | |
| Για μένα δες είτε αντιπροσωπεία Honda στην παλιά εθνική αθηνών θεσσαλονίκης, είτε Nrg moto katigiannis στην Χάλκη Λάρισας.
Αν συνυπολογίσω πέρα από γνώσεις και μεράκι και τι εξυπηρέτηση σου παρέχουν και "διευκολύνσεις" κάθε λογής και το πόσο ζητάει ο καθένας για την ίδια δουλειά, ή ακόμα για το ίδιο ανταλλακτικό της suzuki, τότε μόνο σε έναν από τους παραπάνω 2 θα πήγαινα το μηχανάκι μου.
Επειδή θα χρειαστεί να γράψω "σεντόνι" και δεν προλαβαίνω, αν έχεις οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να σε βοηθήσω.
Εμείς σαν παρέα ήμασταν τουλάχιστον 5 gsxr 1000 και 2 hayabusa και sv και tdm κτλ και μέσα από την προσωπική μας εμπειρία σου απαντάω..
Έναν συγκεκριμένο (που δεν θα αναφερθώ δημόσια, αλλά μπορώ μέσω pm αν θέλεις) απέφυγε τον γιατί είναι πολύ μεγάλο λαμόγιο και πήγε να μου "φάει" 300 ευρώ παλιότερα, αλλά επειδή δεν τα είχε υπολογίσει καλά και ήδη είχα ανακατέψει δικηγόρους κτλ, άλλαξε τελικά γνώμη και κέρασε και καφέ, γιατί αλλιώς θα είχε πρόβλημα.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Δευ 12 Μάης 2014, 00:50 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Δευ 12 Μάης 2014, 15:13 | |
| Από όσους γνωστούς φίλους έχω με τετρακύλινδρα μηχανάκια δεν το πηγαίνει κανένας στον Μεσσή.
Τους λόγους δεν τους ξέρω.
Ούτε εγώ το έχω κάνει σέρβις ποτέ εκεί. Όσες φορές πήγα πάντως είτε για λάστιχα, είτε άλλο μηχανάκι κτλ ήταν εξυπηρετικός. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Δευ 12 Μάης 2014, 23:40 | |
| Εγώ πήγα μόνο δυο φορές για ανάκληση.. Μια πλαίσιο και μια φρένο.. Πάντα ήταν εξυπηρετικός και μου εξηγούσε κάθε μου απορία. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Τετ 14 Μάης 2014, 13:36 | |
| στο μεσση πηγα το μηχανακι για το προβλημα που ειχα με τη φλατζα κεφαλης. εδω και 3.5 μηνες δεν εχω κανενα προβλημα. εκει εκανα και την ανακληση για την τρομπα φρενου. φενεται σωστος μηχανικος και επαγγελματιας. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Τετ 14 Μάης 2014, 16:40 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Για μένα δες είτε αντιπροσωπεία Honda στην παλιά εθνική αθηνών θεσσαλονίκης, είτε Nrg moto katigiannis στην Χάλκη Λάρισας.
Αν συνυπολογίσω πέρα από γνώσεις και μεράκι και τι εξυπηρέτηση σου παρέχουν και "διευκολύνσεις" κάθε λογής και το πόσο ζητάει ο καθένας για την ίδια δουλειά, ή ακόμα για το ίδιο ανταλλακτικό της suzuki, τότε μόνο σε έναν από τους παραπάνω 2 θα πήγαινα το μηχανάκι μου.
Επειδή θα χρειαστεί να γράψω "σεντόνι" και δεν προλαβαίνω, αν έχεις οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να σε βοηθήσω.
Εμείς σαν παρέα ήμασταν τουλάχιστον 5 gsxr 1000 και 2 hayabusa και sv και tdm κτλ και μέσα από την προσωπική μας εμπειρία σου απαντάω..
Έναν συγκεκριμένο (που δεν θα αναφερθώ δημόσια, αλλά μπορώ μέσω pm αν θέλεις) απέφυγε τον γιατί είναι πολύ μεγάλο λαμόγιο και πήγε να μου "φάθει" 300 ευρώ παλιότερα, αλλά επειδή δεν τα είχε υπολογίσει καλά και ήδη είχα ανακατέψει δικηγόρους κτλ, άλλαξε τελικά γνώμη και κέρασε και καφέ, γιατί αλλιώς θα είχε πρόβλημα.... Απο τους δυο ποιον θα διαλεγες για το μπροστινο;Επισης εσυ πηγαινεις σε κσποιον απο τους δυο ή εναλλαξ αναλογα την δουλεια;Εμενα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι τυπικος και ψειρας,να αντιμετωπιζει το μηχσνακι σαν δικο του.Εινσι κδποιος ετσι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Τετ 14 Μάης 2014, 18:21 | |
| Εγώ εμπιστεύομαι για το μηχανάκι μου τον Κατηγιάννη, γιατί ακριβώς όπως εσύ, μου αρέσει να αντιμετωπίζει το μηχανάκι μου σαν να είναι δικό του.
Εκεί το πηγαίνω από την 1η μέρα που το απέκτησα και έχω μείνει ευχαριστημένος και από την δουλειά του και από την αντιμετώπιση του απέναντι μου και από τιμές κτλ.
| |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! Τετ 14 Μάης 2014, 19:25 | |
| Εκλεισε λοιπον εκει θα παω,ειναι και ξαδερφος απο φιλαρακι τελικα το παιδι.Ευχαριστω για τη βοηθεια... | |
|
| |
| Συνεργείο Λαρισα....προτασεις! | |
|