| Βάψιμο Πολυεστερικών | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Βάψιμο Πολυεστερικών Παρ 07 Αυγ 2009, 12:27 | |
| Επειδη τον Σεπτέβριο σκέφτομαι να βάλω ένα κουστουμακι πολυεστερικών στην καλή μου, λέω να τα βάψω κιόλας.... Βασικά οι επιλογές που "ζυγίζω" στο μυαλό μου ειναι οι εξής: - Πολυεστερικο έτοιμο βαμμένο, απο e-bay. Κόστος περίπου 700-800€ (με τα μεταφορικά). Εφαρμογή κουστομιού, μάλλον αμφίβολη (εχω ακουσει και καλά και κακά αποτελέσματα), δεν βρισκω ομως κατι που να διατηρεί και τα "μαμά" φανάρια της μηχανής. - Πολυεστερικό έτοιμο βαμένο απο motogpricambi. Κόστος 1.000-1.200€ Γενικά εχω ακουσει πολυ καλά λογια και για την εφαρμογή και για την ποιότητα των υλικών τους. Πανάκριβο, ομως!!!! - Πολυεστερικό (άβαφο) απο εδω (τιμή περι τα 400€) και βάψιμο εδώ..... Ξέρει κανείς κάποιον που να "βάφει"???? και τι τιμή θα μπορούσε να ζητήσει, π.χ. για ενα βάψιμο στυλ rizla???? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Παρ 07 Αυγ 2009, 14:25 | |
| Μια βαφή τύπου rizzla δε θα σου κοστίσει λίγο, επιπλέον θα χρειαστείς και ίσως ένα δεύτερο ρεζερβουάρ για να το βάψεις και να δέσει με το μηχανάκι. Θα σου πρότεινα κάτι πιο απλό που θα κοστίσει και λιγότερο στον βαφέα και ίσως δε θα χρειαστεί βαφή στο ρεζερβουάρ. Τέλος μη ξεχνάς πως έτσι αυξάνεις το κόστος μιας ενδεχόμενης πτώσης (πολυεστερικό + πολύπλοκή και ακριβή βαφή). Άν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου κάνω μια προσφορά εγώ σε ποιοτικό πολυεστερικό + βαφή. Περισσότερα και αν σε ενδιαφέρει με πμ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Παρ 07 Αυγ 2009, 19:56 | |
| - andRewR έγραψε:
- Επειδη τον Σεπτέβριο σκέφτομαι να βάλω ένα κουστουμακι πολυεστερικών στην καλή μου, λέω να τα βάψω κιόλας....
Βασικά οι επιλογές που "ζυγίζω" στο μυαλό μου ειναι οι εξής: - Πολυεστερικο έτοιμο βαμμένο, απο e-bay. Κόστος περίπου 700-800€ (με τα μεταφορικά). Εφαρμογή κουστομιού, μάλλον αμφίβολη (εχω ακουσει και καλά και κακά αποτελέσματα), δεν βρισκω ομως κατι που να διατηρεί και τα "μαμά" φανάρια της μηχανής.
- Πολυεστερικό έτοιμο βαμένο απο motogpricambi. Κόστος 1.000-1.200€ Γενικά εχω ακουσει πολυ καλά λογια και για την εφαρμογή και για την ποιότητα των υλικών τους. Πανάκριβο, ομως!!!!
Λοιπόν,πλαστικό κουστούμι ολόκληρο Κινέζικο,από Auctmarts,μια χαρά εφαρμογή πλέον (παλιότερα ήταν χάλι),και κόστος κάτω από 600 € μαζί με το τελωνείο... Διατηρεί και τα μαμά φώτα μόνο που σαν αντιγραφή του γνήσιου έχει ανοιχτή καρίνα και τα σχετικά... Η πιο συμφέρουσα επιλογή κατα την γνώμη μου,και βρίσκει και χρώματα μιας και υπάρχει ποικιλία για να ταιριάξουν με το ντεπόζιτο σου... Από MotoGPRicambi μια φορά αγόρασα και ποτέ ξανα... 1ον) Έκανε λάθος σε όλα τα πράγματα που του ζήτησα,λάθος το πολυεστερικό (ήθελα ανοιχτή καρίνα έστειλε κλειστή),λάθος η ζελατίνα (ζήτησα διάφανη έστειλε κατάμαυρη)... 2ον Έκανε κανα 2 μήνες να τα στείλει και στο ενδιάμεσο δεν απαντούσε στα email... 3ον δεν δεχόταν Paypal και πλήρωσα 40 € για έμβασμα στην τράπεζα για να το δει την επόμενη μέρα και να μου το στείλει αμέσως,γιατί ήταν φίλου και έπρεπε να προλάβει το Trackday... Του έχω πολλά μαζεμένα... :sfs: Αυτά! :ec3c: | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Κυρ 09 Αυγ 2009, 20:27 | |
| Ευχαριστω πολυ, παιδιά.... TRE, ο κολλητός μου εχει παρει πολυεστερικα για 998s απο ricambi χωρις προβλήματα, αλλά η εμπειρία του καθενος ειναι σεβαστή..... :svcewv: Θα κοιτάξω αυτο που μου λες, αλλά ειμαι και σε συζητησεις με DimSΤriple μηπως φτιάξω τελικά κάτι που εχω στο νου μου... | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Κυρ 09 Αυγ 2009, 20:50 | |
| | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Σαβ 19 Σεπ 2009, 11:56 | |
| Την Τριτη (ελπιζω) να μου εχουν φερει τα πλαστικα τυπου rizla καθως απο την Πεμπτη βρισκονται στο τελωνειο. Πριν μια βδομαδα μου ηρθε το καλλυμα ντεποζιτου απο motogpricambi, το οποιο πρεπει να το βαψω στο χρωμα της rizla για να μην φαινεται διχρωμια. Μολις ερθουν τα πλαστικα φευγω κατευθειαν για Αθηνα (γιατι εχω css). Ρωταω λοιπον τους Αθηναιους: Σε ποιο φανοποιο να παω για να μου βαψει το ντεποζιτο? Ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:15 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Ρωταω λοιπον τους Αθηναιους: Σε ποιο φανοποιο να παω για να μου βαψει το ντεποζιτο?
Ευχαριστω εκ των προτερων Χάρη, καλύτερα να πάρεις ένα ντεπόζιτο από ebay μεταχειρισμένο, παρά να βάψεις αυτό που έχεις (το μαμά) είναι κρίμα | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Κυρ 20 Σεπ 2009, 12:07 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
- Ρωταω λοιπον τους Αθηναιους: Σε ποιο φανοποιο να παω για να μου βαψει το ντεποζιτο?
Ευχαριστω εκ των προτερων Χάρη, καλύτερα να πάρεις ένα ντεπόζιτο από ebay μεταχειρισμένο, παρά να βάψεις αυτό που έχεις (το μαμά) είναι κρίμα Xρηστο το καλυμμα του ντεποζιτου θελω να βαψω. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:02 | |
| χαρι εμενα μου το βαφη ο γιαννης ο λουκακης σε ξερει απο οτι μου εχει πει μι μπενεις ληπον στι διαδικασια να πσαχνεις βαφεα αθηνα.. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:19 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- κολτρέϊν έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
Ευχαριστω εκ των προτερων Χάρη, καλύτερα να πάρεις ένα ντεπόζιτο από ebay μεταχειρισμένο, παρά να βάψεις αυτό που έχεις (το μαμά) είναι κρίμα Xρηστο το καλυμμα του ντεποζιτου θελω να βαψω. Στο Ηράκλειο έχω και εγώ ένα φίλο που βάφει, Κωσταντάκης Δημήτρης ο πατέρας του έχει φανοποιείο... Μου έχει βάψει το κράνος και του έδωσα 1 μέρα τιμητική... Αν θέλεις μπορώ να του πω να σου κάνει φιλική τιμή προς τα πάνω... :ec3c: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Δευ 21 Σεπ 2009, 17:14 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- χαρι εμενα μου το βαφη ο γιαννης ο λουκακης σε ξερει απο οτι μου εχει πει μι μπενεις ληπον στι διαδικασια να πσαχνεις βαφεα αθηνα..
Οκ θα το βαψω στον δικο σου τοτε, να μου κανει και καλυτερη τιμη :grgrw: | |
|
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: Βάψιμο Πολυεστερικών Δευ 21 Σεπ 2009, 22:37 | |
| | |
|
| |
| Βάψιμο Πολυεστερικών | |
|