topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Τράβηγμα από φθαρμένο ελαστικό; Τρι 23 Σεπ 2014, 13:55 | |
| Προχθές στη βόλτα που έκανα πρόσεξα ότι όταν άφηνα τα χέρια (έχω ένα μανταλάκι που παίζει το ρόλο του crusie control), σιγά-σιγά η μηχανή αρχίζει να στρίβει δεξιά πέρνωντας και την ανάλογη κλίση. Δεν το είχα προσέξει παλιότερα. Το πίσω μου λάστιχο είναι σχεδόν καινούριο (1300 χιλ.) και το μπροστά αρκετά έως πολύ φαγωμένο. Ειδικά η κορώνα του πλέον είναι πολύ πιο έντονη και ειδικά από την δεξιά πλευρά (λόγο δεξιόστροφων στροφών + Σέρρες που είναι δεξιόστροφες) κάτι που είναι εμφανέστατο. Άραγε αυτή να είναι η αιτία που αρχίζει ή να ανησυχήσω για κάτι άλλο;; | |
|
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τράβηγμα από φθαρμένο ελαστικό; Τρι 23 Σεπ 2014, 15:06 | |
| και αυτο μπορει να ειναι ή και απο λαθος τοποθετηση της ροδας και να ψιλοτραβαει γιατι η συζυκι δεν εχει φτιαξει ακομα μηχανακια που να τραβανε δεξια απο καινουργια οπως η καφασακι με το ζ ... | |
|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Τράβηγμα από φθαρμένο ελαστικό; Τρι 23 Σεπ 2014, 17:02 | |
| μπορει η πιεση ελαστικου,ακομα και η κλιση του δρομου μπορει να κανει ενα μοτο να τραβαει.... | |
|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Τράβηγμα από φθαρμένο ελαστικό; Τρι 23 Σεπ 2014, 17:23 | |
| Ευχαριστώ παιδιά. Μάλλον με καθησυχάσατε! Θα σιγουρευτώ 100% όταν αλλάξω λάστιχο! Περιμένω το νέο BATLAX S 20 EVO, αλλά λίγο καιρό πριν που ρωτήσαμε δεν τον είχανε. | |
|