| Προβλημα με το πισω ελαστικο! | |
|
+6valentinosgsxr teo46 gat0s JIMK7 nasos-v Telamonas 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Telamonas Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2010
| Θέμα: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 03:25 | |
| Παιδια καλημερα σας! Εχω ενα Gsxr-600 k9 καινουριο απο γνωστο καταστημα στην μηχαλακοπουλου. Το εχω εδω και περιπου δυο μηνες τωρα αλλα το ειχα μεσα σε αποθηκη στο υπογειο γκαραζ την πολυκατοικιας που μενω και δεν το εβγαζα καθολου εξω μιας και δεν ημουνα στην Αθηνα. Τελος παντον γυρησα στην Αθηνα εβγαλα την ασφαλεια του και αρχισα εδω και 4 μερες να το καβαλαω οπου του εγραψα και τα πρωτα του 260 χιλιομετρα, δυστυχως ολα πολης αλλα αυτο τωρα ειναι αλλο θεμα. Την δευτερη μερα το πηρα για να παω στην δουλεια μου στην ανω γληφαδα. Οταν σχολασα πηγα να το παρω αλλα ειδα το πισω λαστιχο πιτα!!! Δλδ τελειως ξεφουσκοτο!!! Αναψα τα αλαρμ τελος παντον και σιγα σιγα το πηγα μεχρι το κοντινοτερο βενζιναδικο για να του ξαναβαλω αερα! Ολα καλα μεχρι εδω, του βαζω αερα γυρισα σπιτι, το πηγα και βολτα και το βραδυ το πηγα παλι στο σπιτι. Την επομενη μερα που ξυπνησα για δουλεια το βρηκα παλι αδειο!!! Τρυπα δεν πρεπει να εχει τουλαχιστον που να φενεται στο ματι! Καποιος μου ειπε πως ισος να φταίει η βαλβιδα η η ζαντα! Το μηχανακι δεν το εχει δει καθολου ο ηλιος εκτος απο τις 4 αυτες μερες που το βγαζω εξω. Τωρα η εγγυηση το καλύπτει το προβλημα? Εχει κανεις απο εσας καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 08:50 | |
| μαλλον βαλβιδα ειναι.....αλλα δεν αξιζει να μπεις στην διαδηκασια της εγγυησης
πας σε ενα λαστιχαδικο στην αλαζουν και τους δινεις απο 0 εως 3-5 ευρω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 09:22 | |
| Το πιο πιθανο σεναριο να ειχε ενα μικρο προκαλακι που στη πορεια να εφυγε Να το πας σε ενα βουλκανιζατερ και οτι ειναι θα στο φτιαξουν μην ψαχνεις για εγγυηση | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 09:28 | |
| Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω. Να καληπτει η εγγυηση το λαστηχο???? | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
Telamonas Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2010
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 13:58 | |
| Η ζαντα δεν παιζει να εχει προβλημα εκτος κι αν ειναι εμφανως χτυπημενη (που δεν ειναι απ οτι μας λες). | |
|
| |
Telamonas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Παρ 07 Μάης 2010, 14:34 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Η ζαντα δεν παιζει να εχει προβλημα εκτος κι αν ειναι εμφανως χτυπημενη (που δεν ειναι απ οτι μας λες).
Ναι ζαντα δεν πρεπει να ειναι. Θα παω στον βουλκανιζοκρατορα και θα σας ενημερωσω... | |
|
| |
gsxr 600 k9 white Jr.gixxer
Όνομα: : Manos Τόπος : Βέροια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 04/05/2010
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Σαβ 16 Απρ 2011, 18:20 | |
| - Telamonas έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- Η ζαντα δεν παιζει να εχει προβλημα εκτος κι αν ειναι εμφανως χτυπημενη (που δεν ειναι απ οτι μας λες).
Ναι ζαντα δεν πρεπει να ειναι. Θα παω στον βουλκανιζοκρατορα και θα σας ενημερωσω... Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Σαβ 16 Απρ 2011, 19:17 | |
| gsxr 600 k9 white ''says'' Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!![/quote] 8000 xλμ με τα ίδια λάστιχα :?: Ε νομίζω λογικό ειναι να χάνουν και λίγο αέρα...το πιό πιθανό είναι να χάνει από παντού γι'αυτό δεν βρίσκουν τίποτα στα λαστιχάδικα!! Ισως να ήρθε η ώρα να τα αλάξεις?? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Σαβ 16 Απρ 2011, 19:24 | |
| - gsxr 600 k9 white έγραψε:
- Telamonas έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
Ναι ζαντα δεν πρεπει να ειναι. Θα παω στον βουλκανιζοκρατορα και θα σας ενημερωσω... Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!! καλα τραβα αλλαξε κανα λαστιχακι μπρος πισω γτ απο αυτα τα χλμ που χεις κ μετα χαλανε τελειως τα μαμα που ναι πατατα κ βαλε new παρε κ γωνιακες βαλβιδες κ μετα αν χασει ξαναγραψε!λιγο δυσκολο ναναι η ζαντα μηπως εκει που βαζεις αερα εχει χαλια μηχανημα κ του βαζεις 40 πισω ενω πραγματικα εχεις βαλει λιγοτερο?ξερω γω παιζει κ αυτο αλλα να ξερεις οτι πας για αλλαγμα η τουλαχιστον μην τα ζοριζεις τωρα γτ ειναι στο τερμα τους!φιλικα εγω την πατησα στην πιστα κ μετα τα αλλαξα τουλαχιστον δεν επαθα τπτ εγω κ το μοτο μου! τα μαμα ειναι μονογωμα βαλε ενα σετ new κ μετα ζοριζετο οσο θες!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Σαβ 16 Απρ 2011, 19:25 | |
| αν ειναι ασπρες οι ζαντες σας κ θελετε να τις αλλαξετε στειλτε μου πμ γτ εχω μαυρες κ οι δικες μου δε χανουν!!!!!!κ μαρεσουν οι ασπρες οι μαμα!αν ψηνεσται πμ! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο! Κυρ 17 Απρ 2011, 04:03 | |
| καπου ειχα διαβασει σε καποιο περιοδικο με μοτο οτι τα λαστιχα παντα χανουν αερα. το περιοδικο ελεγε οτι για καθε 5 βαθμους θερμοκρασιας χανει το λαστιχο 1 psi. τωρα η αποφαση δικια σου. Παντως εχω με τα μαμα εχω 11000χιλ και ακομα προβλημα με τα λαστιχα δεν εχω. α! το να χανουν λιγο τα λαστιχα μου συνεβενε και στο ποδηλατο οταν ημουν πιτσιρικας (μαλλον απο τις σουζες)
0 | |
|
| |
| Προβλημα με το πισω ελαστικο! | |
|