Greek GSX-R forum
Προβλημα με το πισω ελαστικο! Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Προβλημα με το πισω ελαστικο! Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Προβλημα με το πισω ελαστικο! Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_l10Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_c10Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_r10 
JIMK7
Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_l10Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_c10Προβλημα με το πισω ελαστικο! Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Προβλημα με το πισω ελαστικο!

Πήγαινε κάτω 
+6
valentinosgsxr
teo46
gat0s
JIMK7
nasos-v
Telamonas
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Telamonas
Jr.gixxer
Telamonas

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2010

Προβλημα με το πισω ελαστικο! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 03:25

Παιδια καλημερα σας! Εχω ενα Gsxr-600 k9 καινουριο απο γνωστο καταστημα στην μηχαλακοπουλου. Το εχω εδω και περιπου δυο μηνες τωρα αλλα το ειχα μεσα σε αποθηκη στο υπογειο γκαραζ την πολυκατοικιας που μενω και δεν το εβγαζα καθολου εξω μιας και δεν ημουνα στην Αθηνα. Τελος παντον γυρησα στην Αθηνα εβγαλα την ασφαλεια του και αρχισα εδω και 4 μερες να το καβαλαω οπου του εγραψα και τα πρωτα του 260 χιλιομετρα, δυστυχως ολα πολης αλλα αυτο τωρα ειναι αλλο θεμα. Την δευτερη μερα το πηρα για να παω στην δουλεια μου στην ανω γληφαδα. Οταν σχολασα πηγα να το παρω αλλα ειδα το πισω λαστιχο πιτα!!! Δλδ τελειως ξεφουσκοτο!!! Αναψα τα αλαρμ τελος παντον και σιγα σιγα το πηγα μεχρι το κοντινοτερο βενζιναδικο για να του ξαναβαλω αερα! Ολα καλα μεχρι εδω, του βαζω αερα γυρισα σπιτι, το πηγα και βολτα και το βραδυ το πηγα παλι στο σπιτι. Την επομενη μερα που ξυπνησα για δουλεια το βρηκα παλι αδειο!!! Τρυπα δεν πρεπει να εχει τουλαχιστον που να φενεται στο ματι! Καποιος μου ειπε πως ισος να φταίει η βαλβιδα η η ζαντα! Το μηχανακι δεν το εχει δει καθολου ο ηλιος εκτος απο τις 4 αυτες μερες που το βγαζω εξω. Τωρα η εγγυηση το καλύπτει το προβλημα? Εχει κανεις απο εσας καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 08:50

μαλλον βαλβιδα ειναι.....αλλα δεν αξιζει να μπεις στην διαδηκασια της εγγυησης

πας σε ενα λαστιχαδικο στην αλαζουν και τους δινεις απο 0 εως 3-5 ευρω
http://www.gixxer.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 09:22

Το πιο πιθανο σεναριο να ειχε ενα μικρο προκαλακι που στη πορεια να εφυγε file

Να το πας σε ενα βουλκανιζατερ και οτι ειναι θα στο φτιαξουν μην ψαχνεις για εγγυηση ssss
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 09:28

Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω.
Να καληπτει η εγγυηση το λαστηχο???? fafoutis fafoutis
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 10:26

gat0s έγραψε:

σωστός ο ανεστης αναλώσιμα δεν καλύπτει η εγγύηση.
Telamonas
Jr.gixxer
Telamonas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 13:48

gat0s έγραψε:

Οχι Gatos δεν εννοουσα το λαστιχο! Απλα εαν το προβλημα ερχετε απο την ζαντα τοτε λογικα θα το καληπτει. Θα παω να δω σε κανα βουλκανιζατερ τι παιζει και εαν μου πει πως δεν ειναι λαστιχο η βαλβιδα τοτε μας μενει η ζαντα!
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 13:58

Η ζαντα δεν παιζει να εχει προβλημα εκτος κι αν ειναι εμφανως χτυπημενη (που δεν ειναι απ οτι μας λες).
Telamonas
Jr.gixxer
Telamonas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΠαρ 07 Μάης 2010, 14:34

valentinosgsxr έγραψε:
Η ζαντα δεν παιζει να εχει προβλημα εκτος κι αν ειναι εμφανως χτυπημενη (που δεν ειναι απ οτι μας λες).

Ναι ζαντα δεν πρεπει να ειναι. Θα παω στον βουλκανιζοκρατορα και θα σας ενημερωσω...
gsxr 600 k9 white
Jr.gixxer
gsxr 600 k9 white

Άντρας Όνομα: : Manos
Τόπος : Βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Hμερομηνία εγγραφής : 04/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΣαβ 16 Απρ 2011, 18:20

Telamonas έγραψε:
valentinosgsxr έγραψε:

Ναι ζαντα δεν πρεπει να ειναι. Θα παω στον βουλκανιζοκρατορα και θα σας ενημερωσω...

Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!!
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΣαβ 16 Απρ 2011, 19:17

gsxr 600 k9 white ''says''

Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!![/quote]

8000 xλμ με τα ίδια λάστιχα :?:
Ε νομίζω λογικό ειναι να χάνουν και λίγο αέρα...το πιό πιθανό είναι να χάνει από παντού γι'αυτό δεν βρίσκουν τίποτα στα λαστιχάδικα!!
Ισως να ήρθε η ώρα να τα αλάξεις??
ssss
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΣαβ 16 Απρ 2011, 19:24

gsxr 600 k9 white έγραψε:
Telamonas έγραψε:
valentinosgsxr έγραψε:

Φίλε μου έχω κι εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Έχω κι εγώ το gsxr 600 κ9, φοράω τα μαμά λάστιχα ακόμη έχουν 8000 Km με περισσότερο χαλαρές αλλά και ποιό σφιχτές, τωρα τελευταία, βόλτες καθώς είναι το πρώτο μου supersport μηχανάκι. Το είχα κι εγώ στο γκαράζ όλο το χειμώνα και τώρα που άρχισα να το βγάζω το πίσω λάστιχό μου χάνει αέρα. Το Σ/Κ π.χ. βγαίνω για κανένα ταξιδάκι, με παρέα, θα το αφήσω μια βδομάδα στο γκαράζ λόγω δουλειάς και μέσα την επόμενη φορα η πίεση έχει πέσει απο 36 psi σε 10 psi. Πήγα σε τρία βουλκανιζατερ και στην αντιπροσωπεία και τρύπα δέν βρήκαμε απο πουθενά, ούτε κι απο βαλβίδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα να έχει πρόβλημα η ζάντα μου φαίνεται ακόμα λίγο απίθανο. Αν κάποιος απο τους υπόλοιπους έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει!!!

καλα τραβα αλλαξε κανα λαστιχακι μπρος πισω γτ απο αυτα τα χλμ που χεις κ μετα χαλανε τελειως τα μαμα που ναι πατατα κ βαλε new παρε κ γωνιακες βαλβιδες κ μετα αν χασει ξαναγραψε!λιγο δυσκολο ναναι η ζαντα μηπως εκει που βαζεις αερα εχει χαλια μηχανημα κ του βαζεις 40 πισω ενω πραγματικα εχεις βαλει λιγοτερο?ξερω γω παιζει κ αυτο αλλα να ξερεις οτι πας για αλλαγμα η τουλαχιστον μην τα ζοριζεις τωρα γτ ειναι στο τερμα τους!φιλικα εγω την πατησα στην πιστα κ μετα τα αλλαξα τουλαχιστον δεν επαθα τπτ εγω κ το μοτο μου!
τα μαμα ειναι μονογωμα βαλε ενα σετ new κ μετα ζοριζετο οσο θες!!!
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΣαβ 16 Απρ 2011, 19:25

αν ειναι ασπρες οι ζαντες σας κ θελετε να τις αλλαξετε στειλτε μου πμ γτ εχω μαυρες κ οι δικες μου δε χανουν!!!!!!κ μαρεσουν οι ασπρες οι μαμα!αν ψηνεσται πμ! tralala
karagio
Normal gixxer
Normal gixxer
karagio

Άντρας Όνομα: : chris
Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προβλημα με το πισω ελαστικο!   Προβλημα με το πισω ελαστικο! EmptyΚυρ 17 Απρ 2011, 04:03

καπου ειχα διαβασει σε καποιο περιοδικο με μοτο οτι τα λαστιχα παντα χανουν αερα. το περιοδικο ελεγε οτι για καθε 5 βαθμους θερμοκρασιας χανει το λαστιχο 1 psi. τωρα η αποφαση δικια σου. Παντως εχω με τα μαμα εχω 11000χιλ και ακομα προβλημα με τα λαστιχα δεν εχω. α! το να χανουν λιγο τα λαστιχα μου συνεβενε και στο ποδηλατο οταν ημουν πιτσιρικας (μαλλον απο τις σουζες)

0

Προβλημα με το πισω ελαστικο!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τράβηγμα από φθαρμένο ελαστικό;
» προβλημα με το πισω φρενο.
» Πισω Ζάντα 750 Κ6-7 σε 750 Κ8-9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com