Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
μηχανακι 10ετιας με 9.000 και 12.000 χιλιομετρα???? μεγαλη προσοχη γιατι με 20 ευρω κατεβαζουν τα χιλιομετρα οσο γουσταρει ο υποψηφιος αγοραστης...... επισης η κακη νοοτροπια του ελληνα, αγοραζω αμαξι ανεξαρτητου ηλικιας αρκει να γραφει το κοντερ λιγοτερα απο 100.000 χιλιομετρα οπως επισης κατι αντιστοιχο γινεται και με τα μηχανακια
υπαρχουν, οχι πολλα αλλα υπαρχουν. μη ξεχναμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τον ιδιοκτητων ss παει σπιτι-καφετερια-κλαμπ, ποσα χλμ να γραψει σε τετοια διαδρομη? το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα (αν δε τα εχουν ξαπλωσει) ειναι ασυντηρητα. αυτο με τα στοκ τελικα της παραπανω αγγελιας δεν εχει καθολου φθορες (καποιος που γνωριζει καταλαβαινει τι λεω), προσωπικα θα πηγαινα να το τσεκαρω.
η νοοτροπια ειναι οπως γραφεις, συμφωνω. μηχανακι με κατω των 25κ χλμ και αυτοκινητο κατω των 85κ, ας εχουν να αλλαξουν λαδι και μπουζι απο τοτε που ηταν το πασοκ κυβερνηση 9/10 δε τους νοιαζει. μικρο αριθμο χλμ να γραφει "για να του παιρνουν τη παρθενια" οι ιδιοι...
Vortex έγραψε:
Το "καρακιτσαριο" με τα 9800 το γνωρίζω είναι απλά πένα. Τα χιλιόμετρα πραγματικά και προσεγμένο όσο δεν πάει. Και ο φίλος που το έχει παίζει να έχει οδηγήσει μηχανές που εμείς θα τις δούμε μόνο με τηλεσκόπια δυστυχώς.
η κατοχη η η περιστασιακη χρηση δεν εχουν σχεση με αυτο που συζηταμε. ειναι τυχερος με πλουσιους φιλους και οδηγησε πολλα μηχανακια, δεν εχω λογο να αμφιβαλλω αλλα δε κολλαει εδω αυτο ομως. ουτε για το μηχανακι του αμφιβαλλω εφοσων λες πως το γνωριζεις. προσωπικα δε μου αρεσει καθολου ετσι οπως το εχει κανει.
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
Εγώ το κ9 που είχα πάρει μεταχειρισμένο με 22500 και το κράτησα 7μηνες έκανα 1600χλμ. Το έβγαζα μόνο Κυριακή και βόλτα Χαλκίδα Επίδαυρο κτλ. Ήταν μόνο για βόλτες. Για καθημερινή χρήση είχα εχω σκούτερ.πιστευω ότι υπάρχουν μηχανάκια με λίγα χλμ.απλα πιστεύω ότι είναι ακριβά τα δύο πρώτα και το μαμά στα 8000 καλά θα ήταν
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Βαγγέλη έχει θέση. Στο θέμα περί χιλιομέτρων και στην.ειρωνεία του Μπάμπη με το.σφυριγματακι.
Δεν πρόκειται περί πλούσιων φίλων ή τπτ περί κάποιου καλαμιου. Πρόκειται ας πούμε "τύχης" .
Και είναι φυσικό να μην ταιριάζουν τα γούστα όλων και είναι σεβαστό. Απλά όταν αρχίζεις τα περί κιτσαριου και τέτοιες άλλες μικρότητες είναι λίγο κάπως. Περί μηχανής τζιπι κατηγορίας.
Αυτά
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Βαγγέλη έχει θέση. Στο θέμα περί χιλιομέτρων και στην.ειρωνεία του Μπάμπη με το.σφυριγματακι.
Δεν πρόκειται περί πλούσιων φίλων ή τπτ περί κάποιου καλαμιου. Πρόκειται ας πούμε "τύχης" .
Και είναι φυσικό να μην ταιριάζουν τα γούστα όλων και είναι σεβαστό. Απλά όταν αρχίζεις τα περί κιτσαριου και τέτοιες άλλες μικρότητες είναι λίγο κάπως. Περί μηχανής τζιπι κατηγορίας.
Αυτά
Οι γνωμες λενε-οπως θα ξερεις-ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες,καθε ενας εχει κ απο μια
Καλο θα ηταν ομως πριν γραψεις να διαβαζεις ΤΙ γραφει ο αλλος...σου μεταφερω ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ
"Προσωπικα αυτο με τις brock΄s ουτε που θα το κοιτουσα (βγαζω σπυρακια οταν βλεπω χαμηλωμενα μπροστινα σε μηχανακια που εχουν φτιαχτει για στριψημο) οπως επισης κ το αλλο με τα αυτοκολλητα ακραποβιτσ στις ζαντες,ειναι καρακιτσαρια (κ 9800 ευρω )"
...κ αναφερω για τα αυτοκολλητα οτι ειναι "καρακιτσαρια" κ οχι για το μοτο συνολικα,μιας κ μπηκα στην διαδικασια να γραψω στο φιλο ΚΥΡΙΩΣ για τα 9800 που ζητα ο φιλος σου που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
Τωρα αν θιχτηκες ή ενοχληθηκες τοσο πολυ με το "καρακιτσαρια" ή αν το θεωρεις "μικροτητα" δικαιωμα σου,οπως δικαιωμα μου να εχω γνωμη κ αποψη κ να μην αποδεχομαι αυτο το αισθητικο αποτελεσμα σε μηχανες "τζιπι κατηγοριας"...
Απλα τα πραγματα.
Οπως φυσικα διακαιωμα του καθενος να ζηταει οτι λεφτα θελει για το μηχανακι του.
Οταν ομως καποιος ρωταει σ'ενα φορουμ τη γνωμη των μελων,ειναι-κατα την αποψη μου-υποχρεωμενα οσα μελη εχουν γνωμη κ ξερουν να την μεταφερουν για να βοηθησουν τον υποψηφιο αγοραστη!
Αν ο πωλητης τυγχανει να ειναι φιλος σου δεν μου λεει κατι,επαναλαμβανω οτι μπηκα στην διαδικασια να σχολιασω ΚΥΡΙΩΣ για τα 9800 που το θεωρω υπερβολικο ποσο για κ9
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
για 8000 και 2011 νομιζω ειναι καλα λεφτα.. Το μαμα απλα να ξερεις οτι μπορει να εβαλε πισω τα μαμα πραγματα και να πουλησε τα αλλα ( αν ειχε) βεβαια αυτο δεν λεει κατι..
Το οτι εχει brocks (ειδικα αυτη την brocks ) οπως οτι ειναι χαμηλωμενο δεν σημαινει οτι ειναι σκισμενο..υπαρχουν αρκετοι που πανε σπιτι καφε σπιτι και απλα θελουν για αισθητικους λογους να το φτιαχνουν ετσι το μηχανακι..δεν ειναι λογος να μην το δεις..εξαλλου το ξαναφερνεις σε στοκ κατασταση οσο αφορα το χαμηλωμα
τα χιλιομετρα ειναι λιγα και στις τρεις μοτο.εγω θα τα κοιτουσα και τα 3 ( τωρα για κατι αυτοκολλητα που ειπαν απο επανω στις ζαντες τα αφαιρεις αν δεν σου αρεσουν ). Μην ξεχνας οτι με το μαμα πρεπει μετα να ριξεις καποια λεφτα πχ για εξατμιση κτλ κτλ και θα σου παρι μια η αλλη.
κανα bmw 1000rr δεν σε ψηνει?
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
Αυτό με τα Brocks τα τελικά μου βρωμάει σκισιμο εμένα. Λάστιχο μπροστά ότι να ναι (από tdm ξέρω γω) κ πίσω 211(?) Για πρόσφυση?? Προφανώς το να στρίβει δεν τον νοιάζει...οπότε μόνο ευθεία κ Άγιος ο Θεός. Μακριά από περίεργα μοτό εκτός κ αν είναι γνωστού (κ πάλι μπορεί να παίξει θέμα αλλά οκ).
Το άλλο με 9800 είναι εκτός πραγματικότητας. Πολλα λεφτά...
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
200 αλογα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι οπως λεει.και 11.500 ειναι πολλα τα αν σε ενδιαφερει πουλαει ενας φιλος ενα απριλια rsv με ποιο λιγα λεφτα.ποοοολυ ωραιο εργαλειο.....
200 αλογα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι οπως λεει.και 11.500 ειναι πολλα τα αν σε ενδιαφερει πουλαει ενας φιλος ενα απριλια rsv με ποιο λιγα λεφτα.ποοοολυ ωραιο εργαλειο.....
182 το δινει ο κατασκευαστης
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
ποσα αλογα απο τα 185 η τα 200 βγαζεται σε δρομο το ειχα παντα απορια. η να το ρωτησω διαφορετικα κανει κανεις αλλαγες πρωτη εως εκτη στο κοφτη?
Τα άλογα όλα βγαίνουν γιατί να μη βγούμε;; Ειδικά σε ευθεία... προφανώς μετά των απωλειών πες 10% Δεν έχω καλύτερο βίντεο, αλλά στο συγκεκριμένο κοφτάρει 6η, ακόμα και σε ψηλοανηφόρα κοφτάρει δεν έχει ανάγκη
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Τα ποσά άλογα βγαίνουν στον δρόμο το βλέπει από το δυναμομετρο.και αυτό πάλι στο περίπου γιατί δεν είναι ίδιες οι συνθήκες (δυναμομετρο -δρόμος).και στο δρόμο βγαίνουν περίπου από 160+ μέχρι 170 για τα κ7-8-9.μιλαμε για στοκ μηχανάκια.
gjp Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Αγωνιζόμενος : της καφετεριας
ποσα αλογα απο τα 185 η τα 200 βγαζεται σε δρομο το ειχα παντα απορια. η να το ρωτησω διαφορετικα κανει κανεις αλλαγες πρωτη εως εκτη στο κοφτη?
Τα άλογα όλα βγαίνουν γιατί να μη βγούμε;; Ειδικά σε ευθεία... προφανώς μετά των απωλειών πες 10% Δεν έχω καλύτερο βίντεο, αλλά στο συγκεκριμένο κοφτάρει 6η, ακόμα και σε ψηλοανηφόρα κοφτάρει δεν έχει ανάγκη
Το συγκεκριμενο μηχανακι αναφερει οτι ειναι ρυθμισμενο με power commander....ειλικρινα δεν καταλαβα ποτε γιατι ενας ανθρωπος που ειχε να δωσει τοσα λεφτα να αγορασει ενα τετοιο εργαλειο δεν δινει λεφτα να φτιαξει ενα σωστο προγραμμα οπως πρεπει! Μαλλον για τον ιδιο λογο που καποιοι αγοραζουν iphone με 1200 ευρω και δεν εχουν ποτε μοναδες στην καρτα....η ρυθμιση με power commander ειναι μια ρυθμιση των μειγματων στο περιπου 15 με 20% οτι κανεις και με ενα yoshibox....η καυση του κατα πασα πιθανοτητα ειναι για τα πανηγυρια πολυ πιθανο να εχουν πειραχθει μεχρι και τα μπουζι απο κατι τετοιο και οσο για τα 200 αλογα με power commander πολυ δυσκολο! Δυσκολα τα φτανουν αλλοι με σωστη ολοσωμη εξατμιση προγραμμα στο δυναμομετρο και φιλτρο...αν το παρεις ενα σερβις θα το χρειαστει μια αλλη εξατμιση σωστη κι ενα προγραμμα σωστο στο δυναμομετρο απο εναν ανθρωπο που ξερει να ρυθμιζει αυτα τα μηχανακια οπως πρεπει!
maikstain Hero gixxer
γιαννη κανεις λαθος.το power commander -bazzaz κτλ ΑΝ καποιος ξερει μπορει να ρυθμισει τα μειγματα πολυ καλα.σχεδον τελεια.οπως επισεις μπορεις να ρυθμισεις αβανς.το προβλημα τους ειναι οτι εχουν μια μικρη καθυστερηση σε σχεση με τον μαμα εγγεφαλο και καποιες αλλους παραμετρους. το yoshibox που λες οντος ειναι χονδρικα αλλα δεν εχει καμια σχεση με τους παραλληλους εγγεφαλους.
john_gixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Αγωνιζόμενος : Οχι Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2017
Εγω παντως που πηρα μηχανη ρυθμισμενη με yoshibox μου ειχε καψει τα μπουζι πεταγε τις βενζινες οπως να ναι εβγαζε αυτονομια 140 χλμ με ενα τεποζιτο γεματο hayabusa gen2 πρωτο σταδιο...και εννοειται πως μετα εφυγαν ενα σορο λεφτα για να γινει η μηχανη οπως πρεπει...
maikstain Hero gixxer
στο ξανα λεω.το yoshibox ειναι πολυ χονδρικο αλλα δεν εχει καμια σχεση το yoshi me to power commander.το ενα σου ριθμιζει χαμηλα-μεσαια-ψιλα και το αλλο ανα 250 στροφες.
john_gixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Αγωνιζόμενος : Οχι Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2017
Απλα θεωρω οτι το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να φτιαξει ενα προγραμμα στο δυναμομετρο συμφωνα παντα μ αυτα που φοραει το μηχανακι..(φιλτρο,αναλογη εξατμιση κλπ)