Greek GSX-R forum
Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_l10Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_c10Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_l10Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_c10Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Διοδια Επειγον για ολους

Πήγαινε κάτω 
+17
Koyfo
giannis_suzuki
giXXXer
maikstain
terrorzone
totoulis
zed660
92_kakos
magfaria
Vortex
ghost
gsxr power k8
Miou
brwmogazos
diam
topetwrx
spyroszx
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Ελευθερούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 469
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010

Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 09:36

Καλημερα παιδες....ειχα μια συζητηση μ εναν ξαδερφο που ειναι κ μπατσος κ οδηγαει μηχανη
Ξερουμε τελικα που καταγραφουν οι καμερες στα διοδια?!Αν δν εχει πινακιδι μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση?Και αν την εχεις απο κατω μπορουν να την δουν?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 09:56

καλα οξαδερφος που ειναι μπατσος δεν ξερει'??
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 10:01

απ οσο καταλαβα ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται...ηταν κ αλλα στρουμφακια στην κουβεντα αλλα οκαθενας τα δικα του ελεγε!
Πιθανολογω οτι γνωριζουν μονον οσοι εχουν δουλεψει σ αναλογο ποστο!!
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 13:02

Κανεις να ριξει φως στην υποθεση?
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 19:31

Καλύψε την η βγάλτην, η καλύτερη λύση...

Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 11813436_10200775058334813_4673064981083523103_n
gsxr power k8
Normal gixxer
Normal gixxer
gsxr power k8

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 19:32

Η καλύτερη λύση
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 19:45

η δωσε 1.70 δε γ@μιετε!!!!
http://www.hydraulic-hellas.gr
k_o_s_t_a_s
Normal gixxer
Normal gixxer
k_o_s_t_a_s

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 12 Ιουν 2016, 20:23

Την βγαζεις απο πανω και ηρεμεις!
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 07:53

την εχω βγαλει ηδη Smile
Αν ηταν 1.70 μονο θα τα εδινα και 5 ευρω να ταν απο καβαλα μεχρι αθηνα παλι θα τα εδινα...αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη!
Ευχαριστω παντως!
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

Άντρας Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship
Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 09:02

Καλημέρα , απο όσο γνωρίζω υπάρχουν κάμερες που τραβάνε απο χαμηλά οπότε και απο κάτω να είναι στο βγάζει και πλερώνεις.
Οχι μόνο στα διόδια αλλά και σε διάφορες διαδρομές εθνικής-αττικής οδού.

Η λύση είναι ή να την βγάλεις τελείως ή να καλύψεις τα περισσότερα νούμερα με ταινία.
Και στα δυο αν σε σταματήσουν για έλεγχο τη γ@μσες.

Εγώ πληρώνω πάντα γιατί δεν με παίρνει να μπλέξω.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 14:02

terrorzone έγραψε:
η δωσε 1.70 δε γ@μιετε!!!!
Το θέμα δεν είναι σώνει και καλά τα 1,7 ευρώ ή πόσο κοστίζει το κάθε διόδιο, που στο σύνολο βέβαια πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι υπολογίσιμο ποσό, αλλά το σπαστικό είναι το στριπτίζ με το σταμάτα, άνοιξε ζελατίνα, βγάλε γάντια, βρες τα χρήματα στην στενή τσέπη του δερμάτινου, πλήρωσε, βάλε μέσα την απόδειξη-ρέστα στην στενή τσέπη του δερμάτινου, βάλε γάντια, κλείσε ζελατίνα και φύγε! Από πίσω εν τω μεταξύ η ουρά που μαζεύεται με αγχώνει και μου τη δίνει που είμαι εγώ ''η αιτία''!
http://www.scooby.gr
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 15:10

ok ρε παιδια,χτες εκανα μια εκδρομουλα πηγαινε ελα 8 διοδια.Αλλα να πω και κατι.εγω τη τριπολεως πολυ τη γουσταρω.απο την εξοδο απο κορινθου μεχρι και μετα το αρτεμισιο γιατι να μη πληρωσω διοδια.γαμω τους δρομους εχεις....
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 17:54

terrorzone έγραψε:
ok ρε παιδια,χτες εκανα μια εκδρομουλα πηγαινε ελα 8 διοδια.Αλλα να πω και κατι.εγω τη τριπολεως πολυ τη γουσταρω.απο την εξοδο απο κορινθου μεχρι και μετα το αρτεμισιο γιατι να μη πληρωσω διοδια.γαμω τους δρομους εχεις....

ναι, και γαμω τους δρομους ειναι mprabo  γιατι δεν δινεις και σε μενα το αντιτιμο μιας και περνας?
οσο πρεπει να παρω εγω το αντιτιμο, αλλο τοσο πρεπει να το παρουν και αυτοι (αν καταλαβαινεις τι εννοω)
το θεμα δεν ειναι το 1,70 αλλα πολλα αλλα δυστηχως (μην αισθανεσαι υποχρεωση για τον δρομο που χρησιμοποιεις)
http://ghostkon.wix.com/motomania
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 18:18

Ρε κωστα 1 αναστολη εχω φαι.λες να ειμαι μαζι τους?...αλλα οκ ρε φιλε δεν ειναι και σκατα ο δρομος τελειως....
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 18:20

Ρ
antonykan
Jr.gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 20:54

παιδια Αν εχεις την πινακιδα απο κατς δεν φεντεται στιν καμερα σωστα?
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 13 Ιουν 2016, 22:10

δεν ξερω τι κανετε εσεις παιδια, εγω παντως 500 μετρα πριν μπω σε εθνικη οδο κρυβω την πινακιδα.
οχι απο κατω, την κρυβω κανονικα και δεν φαινεται τιποτα. με το που θα μπω στην εθνικη χωρις να
πληρωσω διοδια βεβαια, δεν σταματαω για κανεναν λογο σε τροχαια. η πινακιδα κρυβεται για τους 2
βασικους λογους. διοδια και τα ηλιθια ορια ταχυτητας. εχω τον νου μου να εχω αρκετο καυσιμο και
να γεμισω αρκετα πριν το μηχανακι αναψει λαμπακι. 500 μετρα μετα την εξοδο απο εθνικη σταματαω
και ξαναεμφανιζω κανονικα την πινακιδα και παω κυριος. με αυτο το συστημα κυκλοφορω πανω απο
20 χρονια και μονο 2 φορες δοκιμασαν να με κυνηγησουν. την μια φορα εξαφανιστηκα μπροστα και
την δευτερη φορα πιο διαβασμενος βγηκα στην επομενη εξοδο και συνεχισα σε επαρχιακο δρομο. Very Happy

για πιο λογο να διακινδυνευσω να βαλω την πινακιδα απο κατω? αν υπαρχει χαμηλη καμερα στα διοδια
την εφαγες. οπως επισης και χαμηλη καμερα φωτογραφικου ρανταρ. μονωτικη ταινια ή καλυμα και fuck
http://ghostkon.wix.com/motomania
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Ιουν 2016, 10:24

ετσι ...

file beer beer
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Ιουν 2016, 14:42

Ου μπλεξεις με δαυτους...
Εγω αναγκαστηκα στο μπουσα την εχω οχι απλα αναποδα μεσα στο φτερο αλλα σημαδευει η ακρη της την σελα που καθομαι....και απο κατω να εχει καμερα δηλαδη τι να δει?

Μετα την τελευταια κλιση που μου ηρθε τις προαλλες για παραβαση 4 ΧΡΟΝΙΑ και 2 ΜΗΝΕΣ πριν (130 χιλιομετρα με οριο 100 στην Αττικη Οδο με ενα παλιο αμαξι=350 ευρω και το διπλωμα) σκεφτομαι να ξηλωσω και του αυτοκινητου την πινακιδα μπας και ποτε κανω αποσβεση :p

giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Ιουν 2016, 14:44

Δε ρωτας ενα δικηγορο,το κατα ποσο ορθο ειναι,να ερθει τοσο μεταχρονολογημενη η παραβαση;
Και οχι τοσο για το προστιμο αλλα για την αφαιρεση.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Ιουν 2016, 17:14

μπορει κανονικοτατα να σου στειλει την παραβαση μετα απο χρονια
πολλα χρονια τοσα ωστε να ειναι λιγο καιρο πριν γιναι παραγραφη
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους    Διοδια Επειγον για ολους  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 15 Ιουν 2016, 10:14

Παραγραφη μετα απο ποσα χρονια γινεται?

Too late, πληρωσα και εδωσα της μανας μου το διπλωμα που δεν οδηγεί.

3η φορα μου μας "ξελασπωνει" :p

Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι υπο αυτες τις συνθηκες μπορουν να σκασουν μυτη κιαλλα!...

Πχ με το F650GS σε βολτα πριν καμποσα χρονια (μετα το πουλησαμε) μας επιασε βροχη στον αχλαδοκαμπο και στην εθνικη το χερι μεσα στο κολλημενο τζιν απο την βροχη δεν εμπαινε. Κουμπωσα πρωτη και εφυγα με φουλ πινακιδα κτλ.

Ε αυτο δεν εχει "σκασει" ακομη...

Διοδια Επειγον για ολους
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Διοδια...
» ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
» επειγον για αιμα!!!!!!!!![ΑΚΥΡΟ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com