| Διοδια Επειγον για ολους | |
|
+17Koyfo giannis_suzuki giXXXer maikstain terrorzone totoulis zed660 92_kakos magfaria Vortex ghost gsxr power k8 Miou brwmogazos diam topetwrx spyroszx 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 09:36 | |
| Καλημερα παιδες....ειχα μια συζητηση μ εναν ξαδερφο που ειναι κ μπατσος κ οδηγαει μηχανη Ξερουμε τελικα που καταγραφουν οι καμερες στα διοδια?!Αν δν εχει πινακιδι μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση?Και αν την εχεις απο κατω μπορουν να την δουν? | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 09:56 | |
| καλα οξαδερφος που ειναι μπατσος δεν ξερει'?? | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 10:01 | |
| απ οσο καταλαβα ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται...ηταν κ αλλα στρουμφακια στην κουβεντα αλλα οκαθενας τα δικα του ελεγε! Πιθανολογω οτι γνωριζουν μονον οσοι εχουν δουλεψει σ αναλογο ποστο!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 13:02 | |
| Κανεις να ριξει φως στην υποθεση? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 19:31 | |
| Καλύψε την η βγάλτην, η καλύτερη λύση... | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 19:32 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 19:45 | |
| η δωσε 1.70 δε γ@μιετε!!!! | |
|
| |
k_o_s_t_a_s Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 96 Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Κυρ 12 Ιουν 2016, 20:23 | |
| Την βγαζεις απο πανω και ηρεμεις! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 07:53 | |
| την εχω βγαλει ηδη Αν ηταν 1.70 μονο θα τα εδινα και 5 ευρω να ταν απο καβαλα μεχρι αθηνα παλι θα τα εδινα...αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη! Ευχαριστω παντως! | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 09:02 | |
| Καλημέρα , απο όσο γνωρίζω υπάρχουν κάμερες που τραβάνε απο χαμηλά οπότε και απο κάτω να είναι στο βγάζει και πλερώνεις. Οχι μόνο στα διόδια αλλά και σε διάφορες διαδρομές εθνικής-αττικής οδού.
Η λύση είναι ή να την βγάλεις τελείως ή να καλύψεις τα περισσότερα νούμερα με ταινία. Και στα δυο αν σε σταματήσουν για έλεγχο τη γ@μσες.
Εγώ πληρώνω πάντα γιατί δεν με παίρνει να μπλέξω. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 14:02 | |
| - terrorzone έγραψε:
- η δωσε 1.70 δε γ@μιετε!!!!
Το θέμα δεν είναι σώνει και καλά τα 1,7 ευρώ ή πόσο κοστίζει το κάθε διόδιο, που στο σύνολο βέβαια πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι υπολογίσιμο ποσό, αλλά το σπαστικό είναι το στριπτίζ με το σταμάτα, άνοιξε ζελατίνα, βγάλε γάντια, βρες τα χρήματα στην στενή τσέπη του δερμάτινου, πλήρωσε, βάλε μέσα την απόδειξη-ρέστα στην στενή τσέπη του δερμάτινου, βάλε γάντια, κλείσε ζελατίνα και φύγε! Από πίσω εν τω μεταξύ η ουρά που μαζεύεται με αγχώνει και μου τη δίνει που είμαι εγώ ''η αιτία''! | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 15:10 | |
| ok ρε παιδια,χτες εκανα μια εκδρομουλα πηγαινε ελα 8 διοδια.Αλλα να πω και κατι.εγω τη τριπολεως πολυ τη γουσταρω.απο την εξοδο απο κορινθου μεχρι και μετα το αρτεμισιο γιατι να μη πληρωσω διοδια.γαμω τους δρομους εχεις.... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 17:54 | |
| - terrorzone έγραψε:
- ok ρε παιδια,χτες εκανα μια εκδρομουλα πηγαινε ελα 8 διοδια.Αλλα να πω και κατι.εγω τη τριπολεως πολυ τη γουσταρω.απο την εξοδο απο κορινθου μεχρι και μετα το αρτεμισιο γιατι να μη πληρωσω διοδια.γαμω τους δρομους εχεις....
ναι, και γαμω τους δρομους ειναι γιατι δεν δινεις και σε μενα το αντιτιμο μιας και περνας? οσο πρεπει να παρω εγω το αντιτιμο, αλλο τοσο πρεπει να το παρουν και αυτοι (αν καταλαβαινεις τι εννοω) το θεμα δεν ειναι το 1,70 αλλα πολλα αλλα δυστηχως (μην αισθανεσαι υποχρεωση για τον δρομο που χρησιμοποιεις) | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 18:18 | |
| Ρε κωστα 1 αναστολη εχω φαι.λες να ειμαι μαζι τους?...αλλα οκ ρε φιλε δεν ειναι και σκατα ο δρομος τελειως.... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 18:20 | |
| | |
|
| |
antonykan Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2016
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 20:54 | |
| παιδια Αν εχεις την πινακιδα απο κατς δεν φεντεται στιν καμερα σωστα? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Δευ 13 Ιουν 2016, 22:10 | |
| δεν ξερω τι κανετε εσεις παιδια, εγω παντως 500 μετρα πριν μπω σε εθνικη οδο κρυβω την πινακιδα. οχι απο κατω, την κρυβω κανονικα και δεν φαινεται τιποτα. με το που θα μπω στην εθνικη χωρις να πληρωσω διοδια βεβαια, δεν σταματαω για κανεναν λογο σε τροχαια. η πινακιδα κρυβεται για τους 2 βασικους λογους. διοδια και τα ηλιθια ορια ταχυτητας. εχω τον νου μου να εχω αρκετο καυσιμο και να γεμισω αρκετα πριν το μηχανακι αναψει λαμπακι. 500 μετρα μετα την εξοδο απο εθνικη σταματαω και ξαναεμφανιζω κανονικα την πινακιδα και παω κυριος. με αυτο το συστημα κυκλοφορω πανω απο 20 χρονια και μονο 2 φορες δοκιμασαν να με κυνηγησουν. την μια φορα εξαφανιστηκα μπροστα και την δευτερη φορα πιο διαβασμενος βγηκα στην επομενη εξοδο και συνεχισα σε επαρχιακο δρομο. για πιο λογο να διακινδυνευσω να βαλω την πινακιδα απο κατω? αν υπαρχει χαμηλη καμερα στα διοδια την εφαγες. οπως επισης και χαμηλη καμερα φωτογραφικου ρανταρ. μονωτικη ταινια ή καλυμα και | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Τρι 14 Ιουν 2016, 10:24 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Τρι 14 Ιουν 2016, 14:42 | |
| Ου μπλεξεις με δαυτους... Εγω αναγκαστηκα στο μπουσα την εχω οχι απλα αναποδα μεσα στο φτερο αλλα σημαδευει η ακρη της την σελα που καθομαι....και απο κατω να εχει καμερα δηλαδη τι να δει?
Μετα την τελευταια κλιση που μου ηρθε τις προαλλες για παραβαση 4 ΧΡΟΝΙΑ και 2 ΜΗΝΕΣ πριν (130 χιλιομετρα με οριο 100 στην Αττικη Οδο με ενα παλιο αμαξι=350 ευρω και το διπλωμα) σκεφτομαι να ξηλωσω και του αυτοκινητου την πινακιδα μπας και ποτε κανω αποσβεση :p
| |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Τρι 14 Ιουν 2016, 14:44 | |
| Δε ρωτας ενα δικηγορο,το κατα ποσο ορθο ειναι,να ερθει τοσο μεταχρονολογημενη η παραβαση; Και οχι τοσο για το προστιμο αλλα για την αφαιρεση. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Τρι 14 Ιουν 2016, 17:14 | |
| μπορει κανονικοτατα να σου στειλει την παραβαση μετα απο χρονια πολλα χρονια τοσα ωστε να ειναι λιγο καιρο πριν γιναι παραγραφη | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Διοδια Επειγον για ολους Τετ 15 Ιουν 2016, 10:14 | |
| Παραγραφη μετα απο ποσα χρονια γινεται?
Too late, πληρωσα και εδωσα της μανας μου το διπλωμα που δεν οδηγεί.
3η φορα μου μας "ξελασπωνει" :p
Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι υπο αυτες τις συνθηκες μπορουν να σκασουν μυτη κιαλλα!...
Πχ με το F650GS σε βολτα πριν καμποσα χρονια (μετα το πουλησαμε) μας επιασε βροχη στον αχλαδοκαμπο και στην εθνικη το χερι μεσα στο κολλημενο τζιν απο την βροχη δεν εμπαινε. Κουμπωσα πρωτη και εφυγα με φουλ πινακιδα κτλ.
Ε αυτο δεν εχει "σκασει" ακομη... | |
|
| |
| Διοδια Επειγον για ολους | |
|