Greek GSX-R forum
Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_l10Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_c10Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_l10Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_c10Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία

Πήγαινε κάτω 
+3
zed660
Miou
lotinia
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

Άντρας Όνομα: : Σωκράτης
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία   Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Ιαν 2016, 17:20

Θα του το αναφέρω να το κανει και αυτό σε περίπτωση που δεν μου το πει ο ίδιος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία   Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 30 Ιαν 2016, 19:23

Σήμερα το παρέλαβα παιδιά και δούλευε ρολόι....τα πρώτα 25 χιλιόμετρα.......μετά μου έκανε κάτι κομπιάσματα το άφησα για μεσημέρι και τώρα το απόγευμα δεν μου ανεβάζει πάνω από 5.000 στροφές ούτε με νεκρά.Όλα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω στο thread εχουν τσεκαριστεί ή μπει καινούργια μόνο την εναπομείνουσα βενζίνη μου είπε να κάψω γιατί μύριζε και αφού έβαλα κανα 10 ευρω καινούργια προσπάθησα να κάνω χιλιόμετρα να την τελειώσω και μου έκανε την μλκια(της έριξε και λίγο καθαρηστικό για αυτό την κράτησε).Μήπως θέλει ξεματιάστρα και οχι μηχανικό....;;;;;Γίνεται να είναι τόσο "χαλασμένη" η βενζίνη ή κάτι ηλεκτρικό παίζει;;;; neura neura neura
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία   Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 30 Ιαν 2016, 20:32

καθαρισε τη ντρομπα βενζινης
lotinia
Normal gixxer
Normal gixxer
lotinia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία   Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 30 Ιαν 2016, 20:44

Πρώτο πράγμα την Δευτέρα,να το κουνήσω κάνει ή πάλι σηκωτό;
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία   Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 30 Ιαν 2016, 20:49

Μπορεις να το πας καβαλα απλα μην το ζοριζεις και βαλε του καινουργια βενζινα τη παλια πεταξε την

Σκορτσάρισμα μετά από ακινησία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης
» Ασφάλιση κ ακινησία οχήματος
» μετά το gsxr τι ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com