| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 13:09 | |
| Χθες μια που είχαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου είπα και εγώ να το γιορτάσω πηγαίνοντας στην πατρίδα μου στην πίστα των Σερρών! Όπως ήταν φυσικό περνώντας από την αγαπημένη μου διαδρομή, που δεν είναι άλλη από το στριφτερό κομμάτι του δρόμου για Σέρρες, με την εξαιρετική άσφαλτο, δεν το άφησα να πάει χαμένο. Εντύπωση μου έκανε ότι ήμουνα πάνω από 10 χιλ. περισσότερο στις στροφές, νοιώθοντας άνετα, σε σχέση με την τελευταία φορά που πέρασα 21 μήνες πριν!! Μπαίνοντας Σέρρες αναγκαστικά έπρεπε να φουλάρω και ρίχνοντας μια ματιά στα λάστιχα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι είχαν φυτιλιάσει και τα 2. Μάλιστα το μπροστινό ήταν φυτιλιασμένο αισθητά πιο κοντά στα όρια του πλαγιάσματος που κάνω σε σχέση με το πίσω. Δεν μου έχει φυτιλιάσει ποτέ λάστιχο, ούτε και στην πίστα, πόσο μάλλον σε δημόσιο δρόμο.
Στη συνέχεια πάω στην πίστα και κάνω τα διαδικαστικά. Ήταν 3 μηχανές αγωνιστικές. Ένας Βούλγαρος, ένας αγνώστων στοιχείων και ένα πολύ καλό παιδί από Θεσσαλονίκη με το καινούριο YAMAHA R1M, με άλλα φέρινγκ για πίστα. Πιάνοντας κουβέντα μου λέει να μου βάλουν αυτοί αέρα στα λάστιχα μια που το όργανό τους ήταν ακριβείας σε σχέση με αυτό της πίστας. Βλέπει τα λάστιχα και μου κόβει τον αέρα!
-‘Με αυτά τα λάστιχα θα μπεις;;’ -‘Ναι!!’ Λέω… -‘Εγώ δεν θα έμπαινα. Είναι επικίνδυνα! Μπήκες σε πίστα;’
Κάπου εκεί ξενέρωσα και αγχώθηκα! Σε πίστα δεν είχα μπει με αυτά τα λάστιχα και απορούσε πως μπορεί να έγιναν έτσι σε δημόσιο δρόμο. Ρώτησε μήπως έμπαινα φρεναριστός στις στροφές, αλλά του είπα όχι και ότι οδηγούσα με τον ίδιο τρόπο (λάθος σωστός δεν ξέρω) που οδηγώ πάντα.
Παρόλα αυτά δεν ήθελα με τίποτε να γυρίσω πίσω (210 χιλ.) άπραγος και είπα να μπω συντηρητικά, βάζοντας χαμηλές πιέσεις που συνέστησε για αρχή. 28 πίσω και 30 μπροστά. Μου φάνηκαν πολύ χαμηλές, αλλά είπα άντε να δοκιμάσω. Με αυτές τις πιέσεις η μηχανή έγινε πολύ δυσκίνητη, βάρυνε πολύ το τιμόνι, ένοιωθα τη γεωμετρία του ελαστικού ευμετάβλητη-ασταθή, μια που το λάστιχο πρέπει να παραμορφωνόταν και γενικά αίσθηση χάλια. Μετά όμως από τις πρώτες αναγνωριστικές γύρες που έκανα κάθε φορά, δεν με απασχολούσε πια τόσο πολύ, ίσως γιατί ζεστάθηκαν τα λάστιχα και ανέβασαν πίεση, ίσως γιατί συνήθισα, δεν ξέρω….
Μπήκα γενικά 3 φορές με συνολικά 21 γύρες, χωρίς ποτέ να πιέσω μετά από όλα αυτά στις δυνατότητές μου. Έστω και έτσι προσπαθούσα να ελέγχω την οδηγική μου ροή στην πίστα, να μειώσω τις διορθώσεις ταχύτητας στις στροφές και τέτοια. Παρόλα αυτά δεν άντεξα και παρά την χαλασμένη ψυχολογία και την φοβία από τα λάστιχα είπα να κάνω μια απόπειρα χρονομέτρησης χωρίς να πιέσω πολύ (ας πούμε στα 8/10) και με χαρά είδα πως έστω και έτσι κατέβασα τον προσωπικό μου χρόνο κατά 1,4’’! Μη γελάσετε, έκανα 1’46’3, αλλά για μένα ήταν σημαντική βελτίωση! Θεωρώ ότι αν πίεζα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου χωρίς να έχω τις φοβίες από τα λάστιχα θα κατέβαζα άλλα 2-3 άνετα’’. Τα λάστιχα εξακολουθούσαν να είναι φυτιλιασμένα και ίσως και λίγο περισσότερο. Στον γυρισμό με πιο χαλαρούς ρυθμούς πλέον μετά από όλα αυτά, καθάρισαν και επανήλθαν στην κανονική τους κατάσταση, όπου πέρα από την φθορά φυτίλια δεν υπήρχαν.
Πρώτη φορά δεν χρησιμοποίησα καθόλου πίσω φρένο, μια που στα οριακά φρεναρίσματα θεωρώ ότι με αποσυντονίζει γιατί μπλοκάρει ως γνωστό με τη σκέψη και επίσης δεν με αφήνει να πατώ σωστά τα πόδια μου στα πατητήρια για να στηθώ σωστά στην μηχανή. Ακόμη και έτσι πρόσεξα ή καλύτερα συνειδητοποίησα για πρώτη φορά, ότι οι αναπηδήσεις του πίσω τροχού οφείλονται στο φρενάρισμα από τον κινητήρα, μια που αυτές υπήρχαν στα 2 πολύ δυνατά φρεναρίσματα που έκανα στο τέλος της ευθείας και στα φρένα της Κ13. Έμαθα κάτι ακόμη!
Σχετικά με την πίστα. Πρώτη φορά οδήγησα με τα νέα μπαλώματα και πραγματικά τα καταλαβαίνεις ΜΟΝΟ από το διαφορετικό χρώμα!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!! Ουσιαστικά όπως είπαν και όσοι έχουν πάει είναι σαν μην υπάρχουν!
| |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 13:17 | |
| Ωραίος Απόστολε! Αυτός με το R1M μήπως ήταν ο Τσίτος; Όπως τα είπες για την πίστα , πράγματι πολύ καλή δουλειά στα μπαλώματα. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 13:33 | |
| - Gixxerm@n έγραψε:
- Ωραίος Απόστολε!
Αυτός με το R1M μήπως ήταν ο Τσίτος; Όπως τα είπες για την πίστα , πράγματι πολύ καλή δουλειά στα μπαλώματα. Πλέον ή προς το παρόν δεν τρέχει σε αγώνες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στην πόλη. Για χρόνια έτρεχε με KAWASAKI ZX10. Το όνομα ίσως το θυμάμαι λάθος, οπότε για να μη σε μπερδέψω Γιώργο δεν θα το πω. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 14:21 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 15:12 | |
| - topetwrx έγραψε:
- 28 πίσω και 30 μπροστά. Μου φάνηκαν πολύ χαμηλές, αλλά είπα άντε να δοκιμάσω. Με αυτές τις πιέσεις η μηχανή έγινε πολύ δυσκίνητη, βάρυνε πολύ το τιμόνι, ένοιωθα τη γεωμετρία του ελαστικού ευμετάβλητη-ασταθή, μια που το λάστιχο πρέπει να παραμορφωνόταν και γενικά αίσθηση χάλια. Μετά όμως από τις πρώτες αναγνωριστικές γύρες που έκανα κάθε φορά, δεν με απασχολούσε πια τόσο πολύ, ίσως γιατί ζεστάθηκαν τα λάστιχα και ανέβασαν πίεση, ίσως γιατί συνήθισα, δεν ξέρω….
γενικα αυτη ειναι η πιεση που δουλευουν τα περισσοτερα δρομισια λαστιχα στα 1000 πρωτο συμπτωμα ειναι αυτο που λες . βαρια αισθηση μολις ομως ζεσταθουν και ανεβασουν πιεση ειναι μια χαρα και κρατανε και καλυτερα δεν ξερω ομως πως δουλευουν στην χοντρη μεσα στην πιστα μιας και χοντρουλα εχω οδηγησει πολλες φορες αλλα παντα στον δρομο μπας και ειχες χαμηλη πιεση οταν ξεκινησες απο το σπιτι και γιαυτο στα εφαγε στον δρομο ?? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 20:21 | |
| - Miou έγραψε:
γενικα αυτη ειναι η πιεση που δουλευουν τα περισσοτερα δρομισια λαστιχα στα 1000 πρωτο συμπτωμα ειναι αυτο που λες . βαρια αισθηση μολις ομως ζεσταθουν και ανεβασουν πιεση ειναι μια χαρα και κρατανε και καλυτερα δεν ξερω ομως πως δουλευουν στην χοντρη μεσα στην πιστα μιας και χοντρουλα εχω οδηγησει πολλες φορες αλλα παντα στον δρομο
μπας και ειχες χαμηλη πιεση οταν ξεκινησες απο το σπιτι και γιαυτο στα εφαγε στον δρομο ?? Αλέξανδρε από πιέσεις ήμουν κανονικά. 40 μπρος-πίσω και μάλιστα το διαπίστωσα βάζοντας αέρα ή καλύτερα βγάζοντας για να ρίξω τις πιέσεις στο 30-28. Μου φάνηκαν υπερβολικά χαμηλές για το βάρος της χοντρούλας μου! Και να φανταστείς έχω BRΙDGESTONE! Που να είχα MICHELIN τι θα ένοιωθα!! Στο CSS μου είχαν πει για 32 και την πρώτη φορά που είχα τα MICHELIN με σταμάτησε ένα παιδί στην πίστα για να μου πει ότι το πίσω λάστιχο ήταν καθισμένο!! Περιτό να πω ότι φεύγοντας που έβαλα κανονικές πιέσεις η μηχανή μου φάνηκε πούπουλο!!! Τελικά με τι γνώμονα βάζουμε πιέσεις;; Ο στόχος δεν είναι όταν ζεσταθούν τα λάστιχα να έχουμε την πίεση λειτουργίας; Πως βρίσκουμε ποια είναι η πίεση λειτουργίας ή μέγιστης απόδοσης του ελαστικού;;; Από την εμπειρία; Δεν είμαι ο Βαλεντίνο για να το αντιληφθώ οδηγικά. Άντε στον δρόμο που υποτίθεται ότι δεν πάμε τόσο γρήγορα βάζουμε πάνω-κάτω τις πιέσεις του κατασκευαστή ή ψηλότερες από την πίστα. Υποθέτω επίσης ότι άλλη πίεση θέλει ένα λάστιχο με μαλακό σκελετό (πχ MICHELIN) και άλλη ένα με σκληρό (πχ BRIDGESTONE). Επίσης διαπίστωσα μια περίεργη συμπεριφορά της μπροστινής ανάρτησης στο ''S'' (Κ6-7-8) και συγκεκριμένα την ώρα που σηκώνω την μηχανή για να πάρω την τελευταία του ''S'' Κ8, η οποία σηκωνόταν απότομα σαν μην είχε καθόλου απόσβεση επαναφοράς. Η ανάρτησή μου είναι ρυθμισμένη (SAG), έχει νέα λάδια ίδιου ιξώδους κορυφαίας εταιρείας και δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Κάπου αλλού δεν με έχει προβληματίσει παρά μόνο στην Κ8 κάθε φορά που έμπαινα σβέλτα. Να σημειώσω πως στην είσοδο της Κ1 κάποια στιγμή έκλεισα πολύ και πάτησα την μέσα άσπρη γραμμή και μου έκανε αυτό μικρό και ηλίθιο γλίστρημα των άσπρων γραμμών που έχουμε βιώσει οι περισσότεροι νομίζω στους δημόσιους δρόμους. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, παρά του ότι δεν είχε πολύ μπογιά!! Ήθελα να ήξερα πως οι κορυφαίοι στρίβουν με όσα πάνω στα κερμπς που γυαλίζουν από την μπογιά!! Εκτός και αν είναι ειδική μπογιά. ΥΓ. Ίσως δεν είναι το καταλληλότερο θέμα για την πίστα Σερρών, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο και είπα να μην ανοίγω νέο θέμα. Αν υπάρχει κάποιο θέμα πιο σχετικό ας μεταφερθεί παιδιά. | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 21:10 | |
| στην κ1 εχω και εγω το ιδιο θεμα ψιλο γλιστραει η μπογια η μπορει να εχει καποιο μικρο σαμαρακι πανω στην μπογια και γι αυτο να το κανει. κ8 εαν στο κανει μονο εκει αλλαξε λιγο τον τροπο που προσεγγιζεις την συγκεκριμενη στροφη(μπορεις να καβαλησεις μεχρι και το κερμπ στην 7).αμα ειχαν καποιο προβλημα τα μπροστινα θα το ενιωθες και αλλου. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 18 Νοε 2015, 21:30 | |
| - opoulian έγραψε:
- στην κ1 εχω και εγω το ιδιο θεμα ψιλο γλιστραει η μπογια η μπορει να εχει καποιο μικρο σαμαρακι πανω στην μπογια και γι αυτο να το κανει. κ8 εαν στο κανει μονο εκει αλλαξε λιγο τον τροπο που προσεγγιζεις την συγκεκριμενη στροφη(μπορεις να καβαλησεις μεχρι και το κερμπ στην 7).αμα ειχαν καποιο προβλημα τα μπροστινα θα το ενιωθες και αλλου.
Πάλι καλά που δεν είμαι ο μόνος Σπύρο, γιατί θα ανησυχούσα!! Ναι μόνο στην Κ8 με έχει προβληματίσει, λόγο απότομης αλλαγής κατεύθυνσης φαντάζομαι την οποία δεν μπορεί να την διαχειριστεί και με τον καλύτερο τρόπο η μπροστινή μου ανάρτηση. Ναι προσαρμόστηκα κατά κάποιο τρόπο μια που το είχα στα υπόψιν. Ήταν ένας Βούλγαρος με ένα Ιαπωνικό μάλλον (σε κάθε αλλαγή ταχύτητας έκανε και ένα δυνατό ψαρωτικό μπαμ η εξάτμιση), του οποίου κάθε φορά στην είσοδο της Κ7, δηλαδή στην αλλαγή κατεύθυνσης, του γλιστρούσε λίγο το πίσω!! Την 1η φορά είπα ότι έτυχε, αλλά μετά που το είδα να επαναλαμβάνεται συνέχεια κατάλαβα ότι δεν τον απασχολούσε. 2-3 γύρες που τον μέτρησα γυρνούσε στο 1:32. Δεν ξέρω πόσο πίεζε, αλλά από έξω φαινόταν μια χαρά!! | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
| |
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 09:27 | |
| Γιατί βρε Γιάννο πούλο τα clip on?Δεν σε βολεύανε? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 10:01 | |
| Ήταν κινέζικα κ ήταν τόσο χαμηλά π καθόσουν σαν μ@λ@κ@Σ.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 10:21 | |
| εμενα μου αρεσε καλυτερα πως ειχε γινει η θεση οδηγησης με αυτα ηταν λιγο πιο επιθετικη απο την μαμα που σε σχεση με του κ5 ειναι τουριστικη γουστα ειναι αυτα γιαννο | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 12:36 | |
| - Miou έγραψε:
- που σε σχεση με του κ5 ειναι τουριστικη
Εννοεις οτι στο Κ5 σου,ειναι πιο επιθετικη η θεση οδηγησης απ οτι αυτη του K8 με τα κινεζικα clip ons??? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 12:45 | |
| εννοω οτι οι μαμα θεση οδηγησης του κ7-8 ειναι τουριστικη σε σχεση με την μαμα θεση οδηγησης του κ5
και ναι το κ5 μου με τα καινουργια κλιπ ονς εγινε ακομα πιο επιθετικη η θεση | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 15:24 | |
| | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 17:56 | |
| Επιτέλους μπήκε μόλιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| |
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Νοε 2015, 22:04 | |
| Για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι καινουριοι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Zuki στις Σαβ 28 Νοε 2015, 21:06, 1 φορά | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 29 Νοε 2015, 20:51 | |
| Πουλο και αυτο το αθλιο καρμπον αυτοκολλητο(με την σπανε απιστευτα τα καρμπον αυτοκολλητα).... .Φευγει για βαψιμο το καπακι... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 29 Νοε 2015, 23:43 | |
| Πήραμε κ το πολυεστερικό μας 130 ευρουλακια.... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 01:33 | |
| Σήμερα πήγα μετά από 5 χρόνια Πόρτο Γερμενό και λίγο πριν το περίπτερο χαιδαρίου βάρεσα κόφτη 5ης και έβαλα και 6η | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 08:03 | |
| re εσυ ησουν με το κ3 διπλα παρκαραμε?μιλα ρε μαν
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 09:47 | |
| πως ηταν ο δρομος παιδια? κραταγε παντου υγρασια? | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 10:32 | |
| Εγω παντως που πηγα για καφε στο λαυριο με κατι γρηγορα σουζουκι και ενα χτ ,ηταν πολυ καλος καιρος. Υγρασια πουθενα. | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|