Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3

Πήγαινε κάτω 
+74
platonas
kwstakisR
mpamphs
Zuki93
lospsi
greenthing
ripperblackdevil
nikman
ghost
aris sr20ve
mikeagent
AggelosK8
giorgio1000k3
fatsas k5
theatiss
poulitzer
TheVeteran
k_o_s_t_a_s
lust99r
opoulian
Gixxerm@n
cornell
bagelismar
GIXXERAKIAS
FLASKAS
Antonios_gsxr
kentaurosk8
giannisK6
panosk8
varypiniths
christos_drifter
louk6
Koyfo
vatraxos
Paralias
ΓρηγόρηςΚ2
T.R.E
KoSToM
Hayate_K7
krosfala
kapnias
sv1000s
achilles_r
giorgostap
boutser
diam
zukisR
terrorzone
noodles
busa respect
topetwrx
DrIoannis
k8 600 kk
Chrisk6
maikstain
bonepeeler
92_kakos
JIMK7
zed660
amstaff
brwmogazos
Schumi
giannis_suzuki
Billis 1340
Vortex
kostaskr6
Leroy
skizotix
Black Eagle
kontos 750
Miou
Zuki
gsxr power k8
ripper
78 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : 5-ELH
Αριθμός μηνυμάτων : 474
Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:23

Τον έβαλες να βοηθήσει? χαχα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:23

Φυσικά πατήσαμε (και φοράει και ωραία πράγματα το 1000). Και τώρα σκέφτομαι... Τι διάολο, χαλασμένο ήταν το δικό μου? Δε μου κούμπωσε η 3η? Έφταιγε η βενζίνα αχαχαχαχαχαχαχα...

Καμία σχέση με την εικόνα που χα από τα 929 τα honda. Tου Φρίξου το μηχανάκι είναι όπλο, το shifter απίθανο, πρόγραμμα tre, ολόσωμη... Το θέλωωωωω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:24

christos_drifter έγραψε:

Άσε με βοήθησε αλλιώς... αχαχαχαχαχαχα...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:33

aris sr20ve έγραψε:
Το θέλωωωωω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορει να γινει δικο σου

εξαλου fraga υπαρχουν ...
visa
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:37

Άρης παλικάρι από τα λίγα δεν έχω να πω κάτι, όσοι τον ξέρετε ειδικά αχαχαχαχαχαχ!!!!!
Βέβαια αν φόραγε την καπαρτίνα του φαρμακείου και ανέμιζε θα έκλεινα γκάζι να απολαύσω το θέαμα και τις σφήνες Laughing Laughing Laughing Laughing
Πέρα από αυτά, το 600 πρέπει να είναι καλό πιστόλι, δεν ξέρει βέβαια κανείς αν έχει πρόγραμμα η τίποτα άλλο σκαλισμένο. Πατήσαμε 3ες από χαμηλές στροφές και άργησα να περάσω κανα 200m χαχαχαχαχ
Δε τον βλέπω να το κρατάει πολύ πάντως... είναι και καιρός αγγελιών τώρα μουχααχαχαχα
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:41

Miou έγραψε:
aris sr20ve έγραψε:
Το θέλωωωωω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορει να γινει δικο σου

εξαλου  fraga  υπαρχουν ...
visa

αχαχαχαχαχαχα...
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:50

Koyfo έγραψε:
Άρης παλικάρι από τα λίγα δεν έχω να πω κάτι, όσοι τον ξέρετε ειδικά αχαχαχαχαχαχ!!!!!
Βέβαια αν φόραγε την καπαρτίνα του φαρμακείου και ανέμιζε θα έκλεινα γκάζι να απολαύσω το θέαμα και τις σφήνες Laughing Laughing Laughing Laughing
Πέρα από αυτά, το 600 πρέπει να είναι καλό πιστόλι, δεν ξέρει βέβαια κανείς αν έχει πρόγραμμα η τίποτα άλλο σκαλισμένο. Πατήσαμε 3ες από χαμηλές στροφές και άργησα να περάσω κανα 200m χαχαχαχαχ
Δε τον βλέπω να το κρατάει πολύ πάντως... είναι και καιρός αγγελιών τώρα μουχααχαχαχα

Έφαγα καλό ξύλο, έβαλα και στις τσέπες... Είχα έρθει και γω χαρούμενος μετά το 750 κ μου κοψες τα φτερά...
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:51

Ρε το θέμα είναι να δούμε τι έχει το 600, πρέπει να το δει ο ντόκτορ μπαλογιάννης, να μπει κανα shifter , ξέρεις τέτοιες ιστορίες Laughing Laughing
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 18:57

Αυτό με το shifter θα το κοιτάξω στάνταρ... Αν γίνεται και σε μένα.
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΠαρ 17 Μαρ 2017, 21:16

Αρη αμα θελει το διακοπτακι του σταντ ο Νικος,να σου φτιαξει το σιφτερ.Το εχεις δωρακι απο το σαπακι μου.
Ετσι επειδη γουσταρουμε τις πρασσινες σακουλες που φορας οταν βρεχει.
Αλλα θα ερθεις να το ξηλωσεις με τα χερακια σου
http://www.hydraulic-hellas.gr
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΣαβ 18 Μαρ 2017, 01:29

Ρε συ ομορφόπαιδο σε ευχαριστώ. Είσαι γάμώ τα παλληκάρια. Δεν ξέρω τι μπορεί να θέλει αλλα τσάμπα δεν θέλω. Σ ευχαριστώ κ πάλι. Είσαι ωραίος.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΣαβ 18 Μαρ 2017, 21:15

aris sr20ve έγραψε:
Koyfo έγραψε:

Έφαγα καλό ξύλο, έβαλα και στις τσέπες... Είχα έρθει και γω χαρούμενος μετά το 750 κ μου κοψες τα φτερά...

Με ποιό 750 πάτησες και είσαι τόσο χαρούμενος; aswew
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΚυρ 19 Μαρ 2017, 19:37

Σου στέλνω pm. Ήταν κ ένας φίλος σου μαζί.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΚυρ 19 Μαρ 2017, 21:08

christos_drifter έγραψε:
Χρήστο τώρα είδα το βίντεό σου στην Πεντέλη που έχεις στην υπογραφή σου! Πολύ ωραίο με ωραία-στρωτή οδήγηση θεωρώ. Wink Αγριευόμουνα λίγο για να πω την αλήθεια βλέποντάς το!! Laughing
http://www.scooby.gr
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΔευ 20 Μαρ 2017, 02:36

topetwrx έγραψε:
christos_drifter έγραψε:
Χρήστο τώρα είδα το βίντεό σου στην Πεντέλη που έχεις στην υπογραφή σου! Πολύ ωραίο με ωραία-στρωτή οδήγηση θεωρώ. Wink  Αγριευόμουνα λίγο για να πω την αλήθεια βλέποντάς το!! Laughing

Χαίρομαι που σου άρεσε και ευχαριστώ φίλε μου!!!
Εφόσον σου άρεσε πάρε ένα καλύτερο όπου φαίνομαι εγώ και με τραβάει ένας φίλος :

https://www.youtube.com/watch?v=oTmYFhdH7aU

Σε αυτό φοβήθηκα και εγώ με το που το είδα γιατί δεν είχα πάρει πρέφα πόσο πέφτω και χωρίς δέρματα είναι...μαλακία...

Υ.Γ. η υπογραφή σου είναι καλύτερη Very Happy
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΔευ 20 Μαρ 2017, 22:28

Όχι σήμερα, την περασμένη εβδομάδα. Πούλησα το αγαπημένο μου 750 ύστερα από 3μησι χρόνια συνύπαρξης.  Crying or Very sad
Και έγινα κάτοχος αυτού:
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Image-11
Ελπίζω να βγει τόσο καλό, όσο και το 750.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΔευ 20 Μαρ 2017, 22:47

christos_drifter έγραψε:

Εφόσον σου άρεσε πάρε ένα καλύτερο όπου φαίνομαι εγώ και με τραβάει ένας φίλος :

Σε αυτό φοβήθηκα και εγώ με το που το είδα γιατί δεν είχα πάρει πρέφα πόσο πέφτω και χωρίς δέρματα είναι...μαλακία...

Πολύ ωραίοι και οι δύο σας! cheers Πραγματικά! Απλά προσοχή εκεί έξω και αυτό έχει να κάνει με όλους μας! Wink Από όσο φαίνεται είσαι χωρίς δερμάτινα και το πόδι ήταν έτοιμο να ακουμπήσει κάτω! Εκεί στην αριστερή που ακούμπησες κάτω το χέρι, πάτησες την άσπρη την παλιογραμμή και σου γλίστρησε λίγο ή μου φάνηκε; Είναι πολύ άτιμες αυτές οι γραμμές!!!

zed660 έγραψε:
Όχι σήμερα, την περασμένη εβδομάδα. Πούλησα το αγαπημένο μου 750 ύστερα από 3μησι χρόνια συνύπαρξης.  Crying or Very sad

Καλοτάξιδη και να την χαίρεσαι!!! Very Happy

http://www.scooby.gr
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΔευ 20 Μαρ 2017, 23:47

topetwrx έγραψε:
christos_drifter έγραψε:

Εκεί στην αριστερή που ακούμπησες κάτω το χέρι, πάτησες την  άσπρη την παλιογραμμή και σου γλίστρησε λίγο ή μου φάνηκε; Είναι πολύ άτιμες αυτές οι γραμμές!!!

και πολύ μπορείς να το πεις lol! lol! επειδή έκοψα ρυθμό η μηχανή έκλεισε την γραμμή και πήγα στην άσπρη γραμμή Laughing

και απο onboard : https://youtu.be/FylygJbbVyQ?t=1m24s

lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 07:22

Καλοτάξιδο φίλε zed το νέο μηχανάκι! 1000 είναι?
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 07:56

zed660 έγραψε:
Και έγινα κάτοχος αυτού:
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 Image-11

'Όπλο! Κάνε καμια παρουσιαση... Καλορίζικο Δημητρη.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 09:50

μεγεια δημητρη καλες βολτες
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 10:34

Καλοτάξιδος!!! ookkk
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
cornell
Normal gixxer
Normal gixxer
cornell

Άντρας Τόπος : Γλυφάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 186
Αγωνιζόμενος : No...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 11:32

Μετά την πτώση που είχα, η Rossie(cbr 954) είναι πάλι έτοιμη. Τοποθετήθηκε καινούργιο καπάκι πηνίων, καινούργια μανιτάρια και φλας και βάφτηκαν τα ψαλίδι και αντίβαρα.
Απο τις αρχές του επομενου μήνα πάει στον Μπούτο για ρύθμιση.
diam
Adv. gixxer
Adv. gixxer
diam

Όνομα: : Διαμαντής
Αριθμός μηνυμάτων : 418
Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 15:28

Καλοτάξιδος!!!

mprabo
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 34 EmptyΤρι 21 Μαρ 2017, 15:49

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!  beer
Άρη, θα κάνω παρουσίαση σε λίγες μέρες. Smile

cornell έγραψε:
Μετά την πτώση που είχα, η Rossie(cbr 954) είναι πάλι έτοιμη. Τοποθετήθηκε καινούργιο καπάκι πηνίων, καινούργια μανιτάρια και φλας και βάφτηκαν τα ψαλίδι και αντίβαρα.
Απο τις αρχές του επομενου μήνα πάει στον Μπούτο για ρύθμιση.

Πατριώτη, πρέπει να το είδα το cbr στην yamaha; ελπίζω να μην χτύπησες. Πάντα όρθιος! Very Happy

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 34 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com