Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 05 Οκτ 2016, 18:48
Miou έγραψε:
εμενα αυτη η υοσι μου αρεσε παρα πολυ παο την πρωτη στιγμη που την ειδα
χαχααχαχ αντε να βγαλεις ακρη ο καθενας μας με το κοντο και το μακρυ του
+ 10000000 ειναι η μονη yoshimura που μου αρεσει απο τη πρωτη στιγμη που την ειδα τη λατρεψα
Διαβασατε τι εχουνε κανει μ αυτο το μηχανακι
Εχουνε σηκωσει μερικες μοιρες προς τα πισω τα κυλινδρα και με το μικροτερο πλαισιο και μοτερ, κερδισαν κι αλλο χωρο και ετσι μεγαλωσαν κι αλλο το πισω ψαλιδι αρα μεγαλυτερο κρατημα, περισσοτερη προσφυση στη πισω ροδα, πιο δυσκολα θα σηκωνεται σουζα, αρα περισσοτερο γκαζι στην εξοδο της στροφης κ.τ.λ.
Θεωρητικα αν δουλεψουν ολα αυτα σωστα που εχουν κανει στο μηχανακι πρεπει να θεριζει... δεν μενει παρα να το δουμε και στη πραξη ( ποσα απιδια βαζει ο σακος )
[img][/img]
nik1000 Normal gixxer
Τόπος : Νικος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2013
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 05 Οκτ 2016, 19:49
Η αποψη μου:εμφανισιακά δεν μου αρεσει τοσο,δεν ειναι ασχημο αλλα ο ανταγωνισμός εχει πολυ πιο ομορφα μοτο.απο τιμη κ εγω εμαθα οτι δεν θα ειναι πιο φτηνο αλλα σχεδον ιδιο με ανταγωνισμό (τωρα εαν εχει 200-300€ πιο κατω οκ δεν το λες πιο φτηνο!) Απο μοτερ κ επιδόσεις θα περιμενουμε ολοι να κυκλοφορισει με το καλο και να γίνουν ολα τα τεστ. Μην πω οπου ακους πολλά κεράσια παρε κ μικρο καλάθι. Και φιλικα παντα jimk7 σε σεβομαι ως άτομο και εσενα κ τις αποψεις σου αλλα παρα εισαι βαμενος σουζουκακιας,ολοι θελουμε να ειναι αλλου το εργαλείο αλλα αντικείμενα παντα πρεπει να το αποδείξει στην πραξη και οχι στα χαρτια!φιλικα παντα!
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 05 Οκτ 2016, 20:30
nik1000 έγραψε:
Η αποψη μου:εμφανισιακά δεν μου αρεσει τοσο,δεν ειναι ασχημο αλλα ο ανταγωνισμός εχει πολυ πιο ομορφα μοτο.απο τιμη κ εγω εμαθα οτι δεν θα ειναι πιο φτηνο αλλα σχεδον ιδιο με ανταγωνισμό (τωρα εαν εχει 200-300€ πιο κατω οκ δεν το λες πιο φτηνο!) Απο μοτερ κ επιδόσεις θα περιμενουμε ολοι να κυκλοφορισει με το καλο και να γίνουν ολα τα τεστ. Μην πω οπου ακους πολλά κεράσια παρε κ μικρο καλάθι. Και φιλικα παντα jimk7 σε σεβομαι ως άτομο και εσενα κ τις αποψεις σου αλλα παρα εισαι βαμενος σουζουκακιας,ολοι θελουμε να ειναι αλλου το εργαλείο αλλα αντικείμενα παντα πρεπει να το αποδείξει στην πραξη και οχι στα χαρτια!φιλικα παντα!
Σεβαστη η αποψη σου αλλα .....
1) Για μενα το πιο ομορφο 1000ρι ειναι το APRILIA το εχω πει πολλες φορες αλλα δεν φτανει μονο αυτο... και ουτε ειπα ποτε οτι το gsxr ειναι το πιο ομορφο απο ολα αν το εχω πει να μου το βρεις το οτι μου αρεσει πολυ δεν σημαινει οτι ειναι το ομορφοτερο 1000ρι
2) Μακαρι να εχει και ενα ευρω πιο κατω απο τους αλλους γιατι εδω ακουμε οτι θα ειναι πολυ πιο ακριβο
3) Ενοειται οτι περιμενω τα πρωτα τεστ και μετα θα κανω κινηση απλα ειμαι σιγουρος απο τωρα οτι θα ειναι κατι πολυ καλο.. περιμενε και θα δεις πως εχω δικιο
4) Πως να μην ειμαι βαμενος σουζουκακιας ? οταν μετα απο τοσα χρονια σε εχει κερδισει μια τετοια εταιρια εχω αλλαξει πολλες μαρκες αλλα σαν τη σουζουκι δεν εχει
5) Σιγουρα και οι αλλες εταιριες εχουν διξει καλα στοιχεια και δεν στο κρυβω ακομα δεν ειμαι σιγουρος τι θα αγορασω γιατι ?
6) οπως εχω γραψει 2 πραγματα με ξενερωνουν για το καινουργιο λ7 που με κανουν και σκεφτομαι και τις αλλες εταιριες, το κοστος που θα εχει και το ποτε θα ερθει αν με λιγα λογια ειναι πανακριβο και θα αργησει αλλους 10 μηνες να ερθει .... μαλλον παω για κατι αλλο, κατι που δεν το θελω τεσπα βλεποντας και κανοντας, ολα ειναι ρευστα ακομα
Εδω ο Γαλλος λεει οτι το RR θα εχει 19.000 και ισως τελος του χρονου του 16 με αρχες του 17 να αρχισουν να τα μοιραζουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 06 Οκτ 2016, 08:59, 2 φορές συνολικά
nik1000 Normal gixxer
Τόπος : Νικος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2013
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 00:22
Ολα αποδεκτά!φαντάζομαι θα ειδες το καβασακι το zx10rr ετοιμο και θα σου ταιριάζε πιο πολυ.αλλα κ αυτο τιμή θα ειναι εκτος ασε που ειναι και limited. Δηλαδη εμμέσως πλην σαφώς πας προς Ιταλία μερια! Αντε να χαζεψουμε λιγο με το καινούριο σου project γιατι απο βελτίωση δεν κινειται τιποτα!
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 01:25
Ιταλικο δεν ξαναπερνω για κανενα λογο οπως σου ειπα και πριν ποτε δεν θα αγορασω ενα μηχανακι μονο και μονο επιδη ειναι ωραιο δεν ειμαι της καφετεριας αχαχαχ
Δεν λεω το aprilia εχει ωραια πραγματακια πανω του (περα της ομορφιας του) αλλα τα αρνητικα ειναι πολλα περισσοτερα απο τα θετικα του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 06 Οκτ 2016, 09:03, 2 φορές συνολικά
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 09:19
Και να πω για μενα που εχω μπλεξει με δημοσιες υπηρεσιες κ μου χουν βγαλει την ψυχη για ν ανοιξω το μαγαζι να πω παει στο διαλο... τσακωθηκα μεχρι κ με πυροσβεστες. Αλλα εσεις για μια φωτογραφια, για ενα μηχανακι που δεν εχει κυκλοφορησει καν?
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 10:34
φόρα να πάρεις ......
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 10:50
αυτο το καινουριο μηχανακι να δουμε τι ανακληση θα του κανουν. χορτασαμε ανακλησεις απο την σουτζουκι!!! αν ειναι για φωτογραφια ας παρουμε κανα ιταλικο γιατι απο ομορφια είναι για το πε@ς!!!
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 14:45
potis έγραψε:
αυτο το καινουριο μηχανακι να δουμε τι ανακληση θα του κανουν. χορτασαμε ανακλησεις απο την σουτζουκι!!! αν ειναι για φωτογραφια ας παρουμε κανα ιταλικο γιατι απο ομορφια είναι για το πε@ς!!!
Εσύ το νου σου γιατί θα φέρω το θείο μου που έχει μπουλντόζα να πατήσει τον δικό σου....
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 18:27
[quote="JIMK7"]Ιταλικο δεν ξαναπερνω για κανενα λογο οπως σου ειπα και πριν ποτε δεν θα αγορασω ενα μηχανακι μονο και μονο επιδη ειναι ωραιο δεν ειμαι της καφετεριας αχαχαχ
Δεν λεω το aprilia εχει ωραια πραγματακια πανω του (περα της ομορφιας του) αλλα τα αρνητικα ειναι πολλα περισσοτερα απο τα θετικα του [/quote
ποια ειναι τα αρνητικα του γιατι εγω δεν βρισκω. και γκαζι εχει και αξιοπιστια (πλεον) γεωμετρια ειναι αλλου και καλα πραματακια πανω.
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 20:04
FLASKAS έγραψε:
φόρα να πάρεις ......
Εξυπνακια.. παρε τωρα απο μενα 3 μερες αδεια, ετσι για να ξεκουραστεις και να το σκεφτεις καλυτερα την επομενη φορα, που θα θελησεις να με προσβαλεις και να με βρισεις
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 20:13
maikstain έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Ιταλικο δεν ξαναπερνω για κανενα λογο οπως σου ειπα και πριν ποτε δεν θα αγορασω ενα μηχανακι μονο και μονο επιδη ειναι ωραιο δεν ειμαι της καφετεριας αχαχαχ
Δεν λεω το aprilia εχει ωραια πραγματακια πανω του (περα της ομορφιας του) αλλα τα αρνητικα ειναι πολλα περισσοτερα απο τα θετικα του [/quote
ποια ειναι τα αρνητικα του γιατι εγω δεν βρισκω. και γκαζι εχει και αξιοπιστια (πλεον) γεωμετρια ειναι αλλου και καλα πραματακια πανω.
Δεν θελω να πω... γιατι θα στεναχωρησω αυτους που τα εχουν δεν κρυβω οτι καποια στιγμη ειχα σκοπο να αγορασω ενα τετοιο, αλλα ο χρονος με εκανε να αλλαξω γνωμη
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 06 Οκτ 2016, 22:10
Με επικοινωνία μας με την Suzuki Ελλάδος, λάβαμε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες, που έχουν να κάνουν με την άφιξη των νέων μοντέλων της εταιρείας, στην Ελλάδα! Μετά τον… πάταγο που προκάλεσαν τα V-Strom 650 και GSX-R 1000, σας φέρνουμε περισσότερες ειδήσεις!
Πιο συγκεκριμένα, η Suzuki μας ενημέρωσε ότι τα V-Strom 650 και GSX-R 1000 θα είναι κοντά μας τον Φεβρουάριο του 2017! Λίγο αργότερα, περιμένουμε και τα GSX-R 125 και V-Strom 1000: σύμφωνα με την Suzuki, εντός της άνοιξης.
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 07 Οκτ 2016, 01:12
JIMK7 έγραψε:
maikstain έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Δεν θελω να πω... γιατι θα στεναχωρησω αυτους που τα εχουν δεν κρυβω οτι καποια στιγμη ειχα σκοπο να αγορασω ενα τετοιο, αλλα ο χρονος με εκανε να αλλαξω γνωμη
Δημήτρη,πες μας να μάθουμε κι εμείς που δεν είχαμε ποτε ιταλικά!!Εγκυκλοπαιδικά μιλάμε πάντα
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 07 Οκτ 2016, 10:40
gixxermak έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
maikstain έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Δημήτρη,πες μας να μάθουμε κι εμείς που δεν είχαμε ποτε ιταλικά!!Εγκυκλοπαιδικά μιλάμε πάντα
για να γινω παλι ο κακος της ημερας
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 07 Οκτ 2016, 14:49
Το GSR 750 το κλασσαμε ολοι ε?επειδη βγηκε με αλλο ονομα e?κρατησανε πλαισιακι ιδιο και αλλaξανε οτι ποναγε....το νεο μου σαπακι....κανεις ξερει αν θα χτυπησει τιμη MT-09? εγω εφαγα τρελο κολλημα παντως. SEMI OFF-TOPIC....
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Σαβ 08 Οκτ 2016, 22:41
Δεν ξεκινησαμε καλα... Η Yoshimura ηδη εχει βγαλει πραγματακια για το L7
[img][/img] [img][/img] [img][/img]
etien_k3 Jr.gixxer
Όνομα: : Στέφανος Τόπος : Κιλκις Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 48 Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2015
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Κυρ 09 Οκτ 2016, 21:25
Φιλος που πηγε στην εκθεση Γερμανιας και μιλησε με τον εκει υπευθηνο μου εστειλε αυτο (μαζι με ενα καρο φωτογραφιες) :
'Το απλό θα βγει από τέλη Φεβρουαρίου έως Μάρτιο και το R 5 βδομάδες αργοτερα Το απλό θα κάνει 15.000 με 16.000 και το R 18.000 με 19.000 Βόλτες στο φόρουμ να της δούνε τα παιδιά εγώ δεν μπορώ να μπω δεν έχω κομπιούτερ στο σπίτι'
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 10 Οκτ 2016, 10:27
etien_k3 έγραψε:
Φιλος που πηγε στην εκθεση Γερμανιας και μιλησε με τον εκει υπευθηνο μου εστειλε αυτο (μαζι με ενα καρο φωτογραφιες) :
'Το απλό θα βγει από τέλη Φεβρουαρίου έως Μάρτιο και το R 5 βδομάδες αργοτερα Το απλό θα κάνει 15.000 με 16.000 και το R 18.000 με 19.000 Βόλτες στο φόρουμ να της δούνε τα παιδιά εγώ δεν μπορώ να μπω δεν έχω κομπιούτερ στο σπίτι'
Οτι ελεγα δηλαδη
Εδω ο Φλεβαρης μια χαρα ειναι μακαρι να ερθει τοτε και οχι πιο μετα.. οπως καλοκαιρι που ειπαν μερικοι και μαλιστα τον Αυγουστο
Το μονο που μενει να μαθουμε ποσο θα εχουν εδω, γιατι σιγουρα δεν θα ειναι αυτες οι τιμες
Εδω στο βιντεο αυτα λεει ο Γαλλος θα ερθουν αρχες του 17 και θα εχει το απλο 15.800 και το καλο 18.800 δηλαδη 3.000 ευρω διαφορα μεταξυ τους και οχι 5.000 που ακουγεται εδω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Τρι 11 Οκτ 2016, 10:32, 1 φορά
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 10 Οκτ 2016, 15:58
etien_k3 έγραψε: