Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 10 Οκτ 2016, 18:26
Οι τιμες αυτες θα ειναι Γερμανια Ιταλια και σε αλλες 17 ευρωπαικες χωρες... για Ελλαδα βαλτε αλλα + 2.000 ευρω πανω κατω καπου εκει θα πανε οι τιμες, λογο μικροτερης αγορας και περισσοτερο Φ.Π.Α
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:22
Του εχουν πιει το αιμα στις δοκιμες
[img][/img]
Τραξιον κοντρολ of οπως βλεπουμε εχεις τη δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις
[img][/img]
Αυτη η φωτο ειναι λιγο χαλια, αλλα αν παρατηρησετε καλα θα δειτε οτι το μηχανακι ειναι ηδη φορτωμενο με πολλα πραγματα απο sbk ... ντρομπες δαγκανες ζαντες κ.τ.λ. ποτε προλαβαν τα λαμογια αχαχα
[img][/img]
Πριν λιγο εμαθα πως Ελλαδα τα περιμενουν τελη Γεναρη με αρχες Φλεβαρη αλλα οι τιμες που θα εχουν θα ειναι 20 και 25
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 11:32
Από εμφάνιση δεν έχει, όπως έχω ξαναπεί, το κάτι να σε εντυπωσιάσει. Από πραγματάκια βέβαια του έχουν βάλει, στο αγωνιστικό κιτ, ότι χρειάζεται να οργώσει τις πίστες. Το τελικό δεν με τρελαίνει αλλά περιμένω να το δω από κοντά να πω την άποψή μου.
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 12:18
DrIoannis έγραψε:
Από εμφάνιση δεν έχει, όπως έχω ξαναπεί, το κάτι να σε εντυπωσιάσει. Από πραγματάκια βέβαια του έχουν βάλει, στο αγωνιστικό κιτ, ότι χρειάζεται να οργώσει τις πίστες. Το τελικό δεν με τρελαίνει αλλά περιμένω να το δω από κοντά να πω την άποψή μου.
To τελικο αυτο ειναι αισχος αλλα το japan τα σπαει ... δεν μας εχεις πει ομως, ποιο ειναι αυτο που σε τραβει απο εμφανιση ?
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 15:32
Δεν είναι του topic αλλά να πω την γνώμη μου... για Ευρωπαϊκό 1299,RSV4 και Ασιατικό, το νέο ZX10RR. A επίσης κάπως συμπαθητικό είναι και το CBR 1000 2017... Αυτά οπτικά, γιατί τι θα έπαιρνα αν έψαχνα για πρώτη μηχανή τώρα, είναι μία άαααλλη προπέλα , ιστορία ήθελα να πω. Το GSXR 2017 δεν μου δίνει αυτήν την φρεσκάδα του νέου. Το είπαν βέβαια οι άνθρωποι της SUZUKI ότι ήθελαν να μοιάζει αδιαμφισβήτητα με GSXR και σίγουρα το πέτυχαν. Από τεχνολογία τώρα, τα έχει πει ο JIMK7 έχει πολύ πράμα. Μένει να τα διαβάσουμε, γιατί για να τα δούμε θα περάσει καιρός.
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 15:52
Ευτυχώς δεν είναι γενικά Ασιατικά αλλά ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 16:01
DrIoannis έγραψε:
Δεν είναι του topic αλλά να πω την γνώμη μου... για Ευρωπαϊκό 1299,RSV4 και Ασιατικό, το νέο ZX10RR. A επίσης κάπως συμπαθητικό είναι και το CBR 1000 2017... Αυτά οπτικά, γιατί τι θα έπαιρνα αν έψαχνα για πρώτη μηχανή τώρα, είναι μία άαααλλη προπέλα , ιστορία ήθελα να πω. Το GSXR 2017 δεν μου δίνει αυτήν την φρεσκάδα του νέου. Το είπαν βέβαια οι άνθρωποι της SUZUKI ότι ήθελαν να μοιάζει αδιαμφισβήτητα με GSXR και σίγουρα το πέτυχαν. Από τεχνολογία τώρα, τα έχει πει ο JIMK7 έχει πολύ πράμα. Μένει να τα διαβάσουμε, γιατί για να τα δούμε θα περάσει καιρός.
Kατσε γιατρε γιατι φασκης και αντιφασκης
Μιλας για φρεσκαδα ... τι φρεσκαδα εχει ενα RSV4 που οπου νανε ειναι 10 ετιας μηχανακι οταν πρωτο βγηκε ηταν πανεμορφο δεν λεω, αλλα μετα απο τοσα χρονια το εχω βαρεθει το ιδιο και για το 1299 παμε τωρα και απο Ιαπωνια μερια Δηλαδη για να καταλαβω το CBR 1000 2017 σου δινει κατι το φρεσκο που το μισο μηχανακι ειναι σχεδων το ιδιο με το παλιο οσο για το ZX10RR ειναι ενα μηχανακι που θα γυρισεις το κεφαλι οπως λες και θα πεις ουαααοοοο αυτο ειναι πανεμορφο
Με λιγα λογια που θελω να καταλειξω, αυτη τη στιγμη μαζι με το τσιξερ απο θεμα ομορφιας κανενα δεν με εντυπωσιαζει, οπως εκανε καποτε το RSV4 αν και ετσι κι αλλιως σε ενα μηχανακι που ειναι ξεκαθαρα για πιστα, αλλα πραγματα πρεπει να κοιταξει καποιος βεβαια να βλεπεται και λιγο δεν λεω αλλα τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια το καινουργιο σουζουκι ειναι υπερ αρκετο και ετσι για την ιστορια ειναι το μονο φρεσκο μηχανακι αυτη τη στιγμη αντε και το ZX10RR
Θα τα δουμε θα τα δουμε μην βιαζεσαι.. ολα μαζι θα ερθουν με τον καινουργιο χρονο και τοτε θα κλαψουν μανουλες
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 18:33
Συμφωνούμε ότι περί γούστου κολοκυθόπιτα. Τώρα για φρεσκάδα δε είπα αλλά για καθαρά υποκειμενική ομορφιά. Φρεσκάδα θα πρέπει να έχει το Suzuki. Και ναι το 1299 όπως και το RSV4 συνεχίζουν να είναι πανέμορφα στα μάτια μου.
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 14 Οκτ 2016, 19:45
DrIoannis έγραψε:
Συμφωνούμε ότι περί γούστου κολοκυθόπιτα. Τώρα για φρεσκάδα δε είπα αλλά για καθαρά υποκειμενική ομορφιά. Φρεσκάδα θα πρέπει να έχει το Suzuki. Και ναι το 1299 όπως και το RSV4 συνεχίζουν να είναι πανέμορφα στα μάτια μου.
Δεν διαφωνω πως το 1299 όπως και το RSV4 δεν παραμενουν ομορφα αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν μου κανουν καμια αισθηση στα ματια μου αλλα δεν θα μεινω εκει
Βλεπω ομως οτι σε καθε ποστ που απαντας λες στο τελος ( αν ερθει καποτε - οταν βγει το 2020 - γιατι για να τα δουμε θα περασει καιρος και αλλα τετοια κουλα ) ξερω οτι με πειραζεις ... αλλα ειναι καιρος να σου απαντησω και για αυτο
Πραγματι επεσαν εξω 5 με 6 μηνες αλλα γιατι εγινε αυτο ? Γενικα οι Ιαπωνες και ιδικα η σουζουκι, ειναι μια πολυ σοβαρη εταιρια και ποτε δεν βγαζει ενα μηχανακι στη παραγωγη χωρις να ειναι 100% σιγουροι ( απο τη πρωτη κι ολας μερα ) κι αυτο το εχουμε δει παμπολες φορες με ολα τα gsxr που εχει βγαλει . Κατι αντιστιχο βεβαια δεν βλεπουμε απο τους europeus πχ aprilia - bmw κ.τ.λ. Θυμασαι παρα πολυ καλα τι ειχε γινει οταν πρωτο βγηκε το RSV4 .. δεν καταφεραν να βγαλουν σε περας ουτε το πρωτο τους επισημο τεστ ( γιατι εσπασαν τα μισα απο μπιελα ) οσο δε το bmw τα πρωτα που βγηκαν εσπαγαν τα μοτερ σαν τα πασχαλινα αυγα με λιγα λογια αυτα θελουν να αποφυγουν
Υ.Γ. Καλυτερα να το καθυστερησουν να βγει στη παραγωγη μερικους μηνες παραπανω, παρα να το εχω ολη την ωρα στη ραμπα πανω
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Σαβ 15 Οκτ 2016, 21:24
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Σαβ 15 Οκτ 2016, 23:05
JIMK7 έγραψε:
Αν κ δεν μου αρεσει γενικα καθολου το μαυρο,πρεπει να παραδεχτω οτι με τις μπλε ζαντες-καλαμια κ τις μπλε λεπτομερειες στο κουστουμι ειναι..."ερωτευσιμο"
Οπως κ ολα τα χρωματα του νεου gsxr ειναι πολυ ωραια.
Βλεποντας ολα τα νεα ss του 2017 κ κρινοντας MONO το αισθητικο κομματι (γιατι απο τεχνολογια ειναι αλλου σε σχεση με πριν μια 5ετια-ειδικα τα εξ ανατολης ) εχω να πω τα εξης...
1.cbr ουσιαστηκα καμια αλλαγη ιδιο μοτιβο με του 08
2.rsv4 δυσκολα θα το βαρεθω,ειδικα με τον νεο χρωματισμο ειναι μουρλια
3.zx ουδετερο αισθητικα
4.gsxr ομορφο χωρις να το φωναζει οπως τα ιταλικα ss.Μακραν το πιο ωραιο ιαπωνικο σε ολους τους διαθεσιμους χρωματισμους.
Ειδικα με aftermarket εξατμιση θα μοιαζει πυροβολο.
Δεν ξερω πιο θα'περνα παντως καλο ειναι να περιμενουμε λιγο τα συγκριτικα κ μετα να βγαλουμε συμπερασματα
Ουτως η αλλιως η ωμη πραγματικοτητα λεει πως θα ειναι συζητησεις φιλοσοφικες μιας κ εκει που εχουν φτασει οι τιμες κ οι μισθοι ,μονο λιγοι-ελαχιστοι θα εχουν την χαρα να τα αποκτησουν.
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Σαβ 15 Οκτ 2016, 23:56
Εμένα το ανάποδο Μπαμπη τελείως. Καραγουσταρω το μαύρο αλλά αυτές οι μπλε ανοδιωσεις είναι άθλιες. Προτιμώ το μπροστινό του zx10 το μαύρο με την κόκκινη ανοδιωση στους θαλάμους.
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Κυρ 16 Οκτ 2016, 00:28
JIMK7 έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως μας κάνεις μια μικρή πλύση εγκεφάλου σιγά - σιγά
Εμένα πάντως μου αρέσει το μαύρο με τις κόκκινες λεπτομέρειες, είναι γκ@υλα
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Κυρ 16 Οκτ 2016, 19:58
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Κυρ 16 Οκτ 2016, 20:07
babis k8 έγραψε:
Αν κ δεν μου αρεσει γενικα καθολου το μαυρο,πρεπει να παραδεχτω οτι με τις μπλε ζαντες-καλαμια κ τις μπλε λεπτομερειες στο κουστουμι ειναι..."ερωτευσιμο"
Οπως κ ολα τα χρωματα του νεου gsxr ειναι πολυ ωραια.
Βλεποντας ολα τα νεα ss του 2017 κ κρινοντας MONO το αισθητικο κομματι (γιατι απο τεχνολογια ειναι αλλου σε σχεση με πριν μια 5ετια-ειδικα τα εξ ανατολης ) εχω να πω τα εξης...
1.cbr ουσιαστηκα καμια αλλαγη ιδιο μοτιβο με του 08
2.rsv4 δυσκολα θα το βαρεθω,ειδικα με τον νεο χρωματισμο ειναι μουρλια
3.zx ουδετερο αισθητικα
4.gsxr ομορφο χωρις να το φωναζει οπως τα ιταλικα ss.Μακραν το πιο ωραιο ιαπωνικο σε ολους τους διαθεσιμους χρωματισμους.
Ειδικα με aftermarket εξατμιση θα μοιαζει πυροβολο.
Δεν ξερω πιο θα'περνα παντως καλο ειναι να περιμενουμε λιγο τα συγκριτικα κ μετα να βγαλουμε συμπερασματα
Ουτως η αλλιως η ωμη πραγματικοτητα λεει πως θα ειναι συζητησεις φιλοσοφικες μιας κ εκει που εχουν φτασει οι τιμες κ οι μισθοι ,μονο λιγοι-ελαχιστοι θα εχουν την χαρα να τα αποκτησουν.
+ 10000000 σε οτι λες ακριβος .. μονο για το rsv4 δεν συμφωνω απολυτα, μπορει να ειναι ωραιο αλλα μετα απο τοσα χρονια μου εχει γινει αδιαφορο και να σκεφτεις οταν πρωτο βγηκε εκανα σαν τρελος
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 17 Οκτ 2016, 07:45
Συμφωνω με Κενταυρο περι χρωματικων...Το μονο που μ αρεσει ειναι το μπλε της σουζουκι κ ειμαι κ φουλ του μαυρου σε ολαα τα οχηματα του τοσα χρονια... Ερωτηση: Αν βγαλεις τους στοκ λαιμους κ βαλεις ολοσωμη γιοσι καταργειται η μια τεχνολογια με τις πεταλουδες στους πρωτευων λαιμους?
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 17 Οκτ 2016, 13:21
theatiss έγραψε:
Συμφωνω με Κενταυρο περι χρωματικων...Το μονο που μ αρεσει ειναι το μπλε της σουζουκι κ ειμαι κ φουλ του μαυρου σε ολαα τα οχηματα του τοσα χρονια... Ερωτηση: Αν βγαλεις τους στοκ λαιμους κ βαλεις ολοσωμη γιοσι καταργειται η μια τεχνολογια με τις πεταλουδες στους πρωτευων λαιμους?
Καλα και εμενα το μπλε ειναι κορυφη, απλα δεν με χαλαει και το μαυρο
Τωρα αν βαλεις αφτερ μαρκετ εξατμιση συνηθως χανεις και τα 2 εξουπ, καλο θα ειναι βεβαια να βρεις μια αφτερ μαρκετ που να τα εχει αυτα, αλλα κοματακι δυσκολο και αν βρεις να ξερεις οτι θα ειναι πανακριβη
Η γιουσι ειχε βγαλει παλιοτερα κατι αντιστιχο με βαρελακια μπροστα στους λαιμους ( σε φουλ τιτανιο ) και περνουσε κατα πολυ τις 3.000 ευρω
Το καλο βεβαια σε μαμα λαιμους που ειναι αρκετα μικρη σε διασταση το βοηθαει αρκετα
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 17 Οκτ 2016, 15:35
So when we tested the bike, we tested without electronics, without traction control, to make sure we had the best base design that we could.
“After we were happy with this performance, then we added the electronics, to enhance the performance. The electronics are there to make it better, not make it work.”
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Δευ 17 Οκτ 2016, 15:36