Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 26 Οκτ 2016, 10:30
Τι εχουνε κανει εκει οι ανθρωποι
Παρά το γεγονός ότι το εργοστάσιο Hamamatsu δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποια είναι τα σχέδιά του για το WSBK του 2017, στην Ιαπωνία ήδη εργάζονται για την αγωνιστική έκδοση του GSX-R 1000R, πραγματοποιώντας στο Twin Ring Motegi της Honda ιδιωτικες δοκιμές. Στις φωτογραφίες διακρίνοται καποια από τα αγωνιστικά πράγματα που δοκιμάστηκαν, όπως το ψαλίδι, το οποίο είναι πανομοιότυπο με αυτο της GP GSX-RR, τα φρένα της Brembo monoblock, καθώς και το πιρούνι χωρίς τα χαρακτηριστικά δοχεία.. Ο προβολέας είναι παρόμοιος με αυτον που χρησιμοποιείται από τη Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής, κατι που σηματοδοτεί πως η μοτοσικλέτα που βλέπουμε στις φωτογραφίες ίσως είναι η νέα Endurance βάση..
Βιντεο ..... το μαμημενο σαν MOTO GP κανει καλα ελεγα ότι εχουν κατσει του rr το μοτερ
[img][/img] [img][/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 27 Οκτ 2016, 22:44, 2 φορές συνολικά
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 26 Οκτ 2016, 11:06
Γ@μ@ει απλά.... τι ΨΑΛΙΔΑΡΑ είναι αυτή
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 26 Οκτ 2016, 11:21
Πραγματικό κόσμημα το ψαλίδι! Τέτοιο έπρεπε να έχει και το παραγωγής.
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 26 Οκτ 2016, 16:50
Είδε κανείς τιμές για τις 2 εκδόσεις του Honda στην Ιταλία? Το αναφέρω καθώς κάτι μου λέει οτι και η καλή έκδοση του Gixxer κάπου εκεί θα φτάσει.......
"Όπως φαίνεται λοιπόν, τουλάχιστον για την Ιταλική αγορά, το Honda CBR1000RR SP του 2017 θα κοστίζει κάτι παραπάνω από 18.000 ευρώ, ενώ η έκδοση SP2 θα πλησιάζει- χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν θα ξεπερνά- τα 30.000 ευρώ."
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Τετ 26 Οκτ 2016, 19:14
Σημερα εμαθα οτι Αγγλια το GSXR RR το καλο θα εχει 15.000 λιρες και το απλο 13.500 εκει που το R1M το καλο εχει + 22.000 λιρες αρα δεν μας τα λεει καλα ο σφακιανακης
Βεβαια τιποτα δεν ειναι ακομα επισημο για τιμη στην Ελλαδα .. για να δουμε ομως ποσο τελικα θα παει, εκει που σε ολη την ευρωπη το RR δεν περναει τα 18.000 ευρω και το απλο τα 15.000 ευρω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 27 Οκτ 2016, 18:43, 1 φορά
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Πεμ 27 Οκτ 2016, 22:47
boutser έγραψε:
Ναι αλλα οπως ξερεις τα suzuki δεν χαλαν ποτε οποτε ας σου κανει και νερα . αλλα απ την αλλη αφου η εγγύηση ισχύει πανευρωπαϊκά .
Η εγγυηση ισχυει πανευρωπαϊκα.. απλα εδω ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα με λιγα λογια ου μπλεξεις
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 11:24
αυτη η μονο στην ελλαδα ειχε ακουστει λογο των παραεισαγωγης και ειχαν πει οτι δεν τα καλυπτουν αλλα δεν εχουν κανενα δικαιωμα να το κανουν αυτο και οντως τα καλυπτουν απλα τα ελεγαν για να τρομαζουν τον κοσμο και να αγοραζει απο εδω
δειτε και τις ανακλησεις δεν σου λενε οτι το μηχανακι ειναι παραεισαγωγης και δεν στο καλυπτουν στην ελλαδα ειτε ειναι η τρομπα φρενου ειτε ανορθωτες κτλ
επισης εχω την εντυπωση οτι η εγγυηση ειναι παγκοσμια και οχι μονο πανευρωπαικη δλδ αμα παω με το καινουργιο μου μηχανακι στην αμερικη ή στην ασια και χαλασει δεν θα μου το καλυψουν ?
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 13:41
Miou έγραψε:
αυτη η μονο στην ελλαδα ειχε ακουστει λογο των παραεισαγωγης και ειχαν πει οτι δεν τα καλυπτουν αλλα δεν εχουν κανενα δικαιωμα να το κανουν αυτο και οντως τα καλυπτουν απλα τα ελεγαν για να τρομαζουν τον κοσμο και να αγοραζει απο εδω
δειτε και τις ανακλησεις δεν σου λενε οτι το μηχανακι ειναι παραεισαγωγης και δεν στο καλυπτουν στην ελλαδα ειτε ειναι η τρομπα φρενου ειτε ανορθωτες κτλ
επισης εχω την εντυπωση οτι η εγγυηση ειναι παγκοσμια και οχι μονο πανευρωπαικη δλδ αμα παω με το καινουργιο μου μηχανακι στην αμερικη ή στην ασια και χαλασει δεν θα μου το καλυψουν ?
Δεν ειναι ετσι ακριβος τα πραγματα .. μην κοιτας τωρα μετα απο χρονια που καλυπτουν ολους για τις ντρομπες κ.τ.λ
Για παραδειγμα. Αν θυμασαι στα πρωτα 1000 κ7 τους αλλαζαν βαλβιδα ρελαντι και αλλη ecu με το καλημερα .. σε ποιο παραεισαγωγης αλλαξαν τοτε ? απλα σε κανενα
Τι πατημα ειχε βρει η σουζουκι ( Ελλας ) αλλο να εισαι απο εδω και να παρεις μηχανακι παραεισαγωγης κι αλλο να εισαι ας πουμε Γερμανος και να εχεις ερθει εδω για διακοπες , που σ αυτη τη φαση σε καλυπτει
Φυσικα δεν το κανει αυτο μονο η σουζουκι.. αλλα σχεδων ολες οι εταιριες πασης φυσεως
Εδω που τα λεμε εχουν κι αυτοι τα δικια τους ειναι σαν να λεμε αλλου τρως αλλου πινεις αλλου πας και τον δινεις
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 15:01
Τι δικιο μπορει να εχουν απο τη στιγμη που κανουν κατι παρανομο,ρε Δημητρη;
Λενε οτι στην Ιαπωνια η νεα μηχανη θα ειναι για πωληση το Δεκεμβρη του 2016 !!!
αρα κοντα ψαλμος αλληλουια
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 16:11
JIMK7 έγραψε:
giannisK6 έγραψε:
Δεν μπορεις ρε φιλε να δινεις αλλου τα ωραια σου λεφτουδακια και οταν ερθει η ωρα της εγγυησης να τα ζητας απο αλλου τι δεν καταλαβαινεις ?
Αν ειχες μαγαζι δικο σου θα σου αρεσαι να στο κανουν αυτο ? τεσπα μπορει να ειναι παρανομο δεν λεω, αλλα .....
Δε τα ζητας καθολου απο αλλου....τα ζητας απο αυτον που εκπροσωπει στη χωρα σου,εκεινον στον οποιο εδωσες τα λεφτα σου (που ουτε κοστος ανταλλακτικων επωμιζεται ουτε εργατοωρες αφου πληρωνονται απο την εταιρια). Αν ειχα μαγαζι δικο μου θα ζυγιζα τα υπερ και τα κατα και αν εβλεπα οτι οι βασει νομου υποχρεωσεις μου,κανουν το να το να ειμαι αντιπροσωπος να μη συμφερει,δε θα το επραττα απλα. Καταλαβαινω το σκεπτικο που επικαλεισαι και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις,αλλα οχι σε αυτην εδω.
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 17:57
giannisK6 έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
giannisK6 έγραψε:
Δεν μπορεις ρε φιλε να δινεις αλλου τα ωραια σου λεφτουδακια και οταν ερθει η ωρα της εγγυησης να τα ζητας απο αλλου τι δεν καταλαβαινεις ?
Αν ειχες μαγαζι δικο σου θα σου αρεσαι να στο κανουν αυτο ? τεσπα μπορει να ειναι παρανομο δεν λεω, αλλα .....
Δε τα ζητας καθολου απο αλλου....τα ζητας απο αυτον που εκπροσωπει στη χωρα σου,εκεινον στον οποιο εδωσες τα λεφτα σου (που ουτε κοστος ανταλλακτικων επωμιζεται ουτε εργατοωρες αφου πληρωνονται απο την εταιρια). Αν ειχα μαγαζι δικο μου θα ζυγιζα τα υπερ και τα κατα και αν εβλεπα οτι οι βασει νομου υποχρεωσεις μου,κανουν το να το να ειμαι αντιπροσωπος να μη συμφερει,δε θα το επραττα απλα. Καταλαβαινω το σκεπτικο που επικαλεισαι και συμφωνω σε πολλες περιπτωσεις,αλλα οχι σε αυτην εδω.
Κατσε λιγο γιατι τα εχεις μπερδεψει πως εδωσες τα λεφτα στον σφακιανακη ? απο τη στιγμη ας πουμε οτι το εχεις αγορασει απο το μοτοjapan ? και πας μετα να ζητησεις εγγυηση απο τον σφακιανακη το λογικο ειναι να σε καλυψει ο μοτοjapan και οχι ο Σφακιανακης ειναι σαν να λεμε οτι πηρες μια ηλεκτρικη συσκευη sony απο ebay και οταν σου χαλασει τη πας στον αντιπροσωπο της γειτονια σου για επισκευη
Δεν γινονται αυτα
giannisK6 Hero gixxer
Θέμα: Απ: New GSX-R1000 for 2017 Παρ 28 Οκτ 2016, 18:09
Στη Suzuki εχουν δοθει τα λεφτα,η οποια επωμιζεται και το κοστος των ανταλλακτικων και εργασιας... O αντιπροσωπος ειναι ο μεσαζων ο οποιος εκτος των πωλησεων αναλαμβανει και την οποια καλυψη,που στην τελικη οπως ειπα και παραπανω δε του κοστιζει και κατι. Να φανταστω δηλαδη οτι εισαι και κατα του νομου που δινει το δικαιωμα να κανεις σερβις σε οποιοδηποτε νομιμο συνεργειο και ταυτοχρονα να ισχυει η εγγυηση σου (στην καλυψη της οποιας πας αντιπροσωπεια);