| ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ | |
|
+3magfaria Miou Hayabusa AK47 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hayabusa AK47 Normal gixxer
Τόπος : Ξέρω γω.... Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ 0-400 Hμερομηνία εγγραφής : 15/04/2013
| Θέμα: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 14:56 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΑ ΜΟΥ 08 GEN 2 ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2Α ΤΑΧΗΤΥΤΑ ΜΕ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΩ ΓΚΑΖΙ Η ΑΜΑ ΚΟΨΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝΑ ΤΑΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΝΤΟΜΑ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ Η ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:13 | |
| καθαρισε , λαδωσε και τεντωσε την αλυσιδα ρεεεεε | |
|
| |
Τόπος : Ξέρω γω.... Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑ 0-400 Hμερομηνία εγγραφής : 15/04/2013
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:16 | |
| - Miou έγραψε:
- καθαρισε , λαδωσε και τεντωσε την αλυσιδα ρεεεεε
δεν πρεπει να ειναι απο αυτο ρε μιου εχω καθαρισει εχω λαδωσει και τεντομα ειμαι στα 2 δαχτυλα τι σκατα να παιζει εχω σκασει σαν να εκοψε καμια βαση μηχανης και χτυπαει ρε φιλε | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:27 | |
| μητσε να πας σε συνεργείο να τσεκαρουν το μοτο δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:29 | |
| - magfaria έγραψε:
- μητσε να πας σε συνεργείο να τσεκαρουν το μοτο δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα
δεν βασιζομαι κανενα μαστορα εδω ρε φιλε γιαυτο ρωταω μηπως την εχω πολυ χαλαρη ξερω εγω ρε γαμωτο απο εκει μου ερχεται ο θορυβος απο αλυσιδα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:35 | |
| κανονισε να εχεις κανει καμια και να ανοιξεις το γκαζι και να σπασεις καμια αλυσιδα με 200 χλμ ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:37 | |
| - Miou έγραψε:
- κανονισε να εχεις κανει καμια και να ανοιξεις το γκαζι και να σπασεις καμια αλυσιδα με 200 χλμ ...
δεν την εχω πειραξει ρε την αλυσιδα η αλλαγη θελει η τεντομα αμα ειναι απο αυτο...κανει ενα τακ και μετα συνεχιζει να περπαταει το μηχανακι οταν ανοιγω γκαζι και οταν κλεινω το ιδιο | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 15:52 | |
| μπορει να εχει κλασει και αλλου να μαζευει και αλλου να σφιγγει, βαλε το πισω σταντ γυρνα τη ροδα λιγο λιγο και τσεκαρε την αλυσιδα σε διαφορα σημεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 16:13 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- μπορει να εχει κλασει και αλλου να μαζευει και αλλου να σφιγγει, βαλε το πισω σταντ γυρνα τη ροδα λιγο λιγο και τσεκαρε την αλυσιδα σε διαφορα σημεια
θα την τσεκαρω θα τεντωσω κιολας να δω τι θα γινει | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 20:07 | |
| αν από αλυσιδα εισαι ενταξει τσεκαρισε για συνεμπλοκ πισω τροχου.χαλανε λιγο δυσκολα σε αυτά τα μοτο αλλα ριξε μια ματια κ σε αυτά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Δευ 10 Αυγ 2015, 20:09 | |
| - NIKOS έγραψε:
- αν από αλυσιδα εισαι ενταξει τσεκαρισε για συνεμπλοκ πισω τροχου.χαλανε λιγο δυσκολα σε αυτά τα μοτο αλλα ριξε μια ματια κ σε αυτά.
Τον σκέφτηκα και εγώ αδερφέ δεν είναι συνεμπλοκ τεντωσα αλυσίδα συνεχίζει να το κάνει άρχισα και λυνω να δω μήπως έχει ξεσφιξει κάνα γραναζι μπροστά δεν ξέρω τι να πω αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Τρι 11 Αυγ 2015, 11:08 | |
| παιζει να βρησκει η αλυσιδα στη γλυστρα γιατι ειναι χαλαρη. τεντωσε λιγο την αλυσιδα (κοιτα τις γραμμες στο ψαλιδι δεξια-αριστερα να ειναι στο ιδιο σημειο). δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ σφιγμενη ουτε πολυ χαλαρη. επισης αλλαξε τη γλυστρα αν ειναι φαγωμενη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Τρι 11 Αυγ 2015, 11:38 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- παιζει να βρησκει η αλυσιδα στη γλυστρα γιατι ειναι χαλαρη. τεντωσε λιγο την αλυσιδα (κοιτα τις γραμμες στο ψαλιδι δεξια-αριστερα να ειναι στο ιδιο σημειο). δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ σφιγμενη ουτε πολυ χαλαρη. επισης αλλαξε τη γλυστρα αν ειναι φαγωμενη.
Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά Βαγγέλη δεν είναι αυτό κάτι άλλο παίζει σήμερα θα βγάλω το καπάκι από το γραναζι μα δω μήπως πήρε τίποτα κενά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνετε κάτι δεν μαρεσει πάντως σίγουρα | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Τρι 11 Αυγ 2015, 12:32 | |
| βγαλε το μπροστα γραναζι εντελως βαλε μπρος,πρωτη και κοιτα προσεκτικα τον αξονα του σασμαν αν ειναι κομπλε η γυρναει στραβα.δε παιζει αλλα ετυχε σε φιλο και του εκοψε αλυσιδα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Τρι 11 Αυγ 2015, 13:32 | |
| - varypiniths έγραψε:
- βγαλε το μπροστα γραναζι εντελως βαλε μπρος,πρωτη και κοιτα προσεκτικα τον αξονα του σασμαν αν ειναι κομπλε η γυρναει στραβα.δε παιζει αλλα ετυχε σε φιλο και του εκοψε αλυσιδα...
Δεν άνοιξα ακόμα αλλά θα το δω φίλε ευχαριστώ γενικά ευχαριστώ αλανια για την βοήθεια ελπίζω να βρω τι σκατα γίνετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Τρι 11 Αυγ 2015, 15:59 | |
| Μάλλον πήρε κενά η καμπάνα μάγκες όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί αντε μεγια | |
|
| |
| ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ | |
|