| Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Κυρ 13 Μαρ 2016, 22:37 | |
| Καλησπερα παιδες,επιασα να ξαναδω λιγο τις αναρτησεις και μου δημιουργηθηκε ενας προβληματισμος. Διαβαζωντας το μανιουαλ ετσι οπως ειναι οι φωτο αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι η εξαγωνη μπλε(10ρα νομιζω)ειναι για την αργη συμπιεση και η βιδουλα για το ισιο κατσαβιδι ειναι για τη γρηγορη. Βλεπωντας ομως σημερα ενα βιντεακι του Dave moss σ ενα τζιξερ 600 κ8 λεει το αντιθετο.Ψαχνω ολο το απογευμα στο γκουγκλε και αλλοι λενε ετσι κι αλλοι αλλιως. Γνωριζει κανεις με σιγουρια ποια ειναι ποια?? Ευχαριστω | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Δευ 14 Μαρ 2016, 18:14 | |
| εγω θα πιστευα τι γραφει το μανουαλ δεν μπορει ρε φιλε κατι θα ξερουν αυτοι οι μηχανικοι της συζυκι που το εγραψαν ... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Δευ 14 Μαρ 2016, 18:34 | |
| Σιγουρα Αλεξ,αμα φαινοτανε καθαρα η εστω αν ελεγε στο μανιουαλ δε θα ρωτουσα καν.Αλλα ετσι οπως τα δειχνει στο μανιουαλ δε βγαζεις ασφαλες συμπερασμα 100% | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Δευ 14 Μαρ 2016, 22:08 | |
| Η μπλέ εξάγωνη (μεγάλη) είναι η γρήγορη | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Τρι 15 Μαρ 2016, 17:28 | |
| | |
|
| |
KoSToM Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 300 Αγωνιζόμενος : Χεχεχεχεχε Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2014
| |
| |
zinos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 216 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Τετ 26 Ιουλ 2017, 21:31 | |
| μια απορια:
τι ρυθμιζει η γρηγορη συμπιεση κ τι η αργη? εχω αμοτρτισερ κ8 1000 στο gsr την ειχα την απορια.. αυτο που βασικα μ ενδιαφερει ειναι να μη κοπαναει τοσο σε λακους κλπ αλλα να μη γινει και σουπα σε παρατεταμενη πιεση πχ στριψιμο.
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Πεμ 27 Ιουλ 2017, 12:56 | |
| - zinos έγραψε:
- μια απορια:
τι ρυθμιζει η γρηγορη συμπιεση κ τι η αργη? εχω αμοτρτισερ κ8 1000 στο gsr την ειχα την απορια.. αυτο που βασικα μ ενδιαφερει ειναι να μη κοπαναει τοσο σε λακους κλπ αλλα να μη γινει και σουπα σε παρατεταμενη πιεση πχ στριψιμο.
οτι λενε και τα ονοματα τους η γρηγορη αποροφα της γρηγορες συμπιεσης , δηλαδη σαμαρια και μικρα εμποδια και το αρχικο γκαζι (απο φρενο σε γκαζι , αυτο το 1-2 δεφτερολεπτα)(απο εκει και μετα ειναι η αργη) η αργη συμπιεση αποροφα την παρατεταμενη συμπιεση, δηλαδη μεσα σε μια στροφη ή το παρατεταμενο γκαζι αν θες να μην κοπαναει στης λακουβες κανεις πιο χαλαρη την γρηγορη αν θες να το σφυξεις στο παρατεταμενο γκαζι και να μην βυθιζει ευκολα στη στροφη ... βαλε στην αργη μερικα κλικ | |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Πεμ 27 Ιουλ 2017, 17:51 | |
| ναι καπως ετσι το σκεφτηκα κ εγω,αλλα δεν ημουν σιγουρος. βασικα το gsr ειναι μετατροπη ολο (ψαλιδι-μπροστινο) κ ειναι δυσκολο το σεταρισμα στα μετρα κ τα γουστα που ζητας. αρχικα φορουσα αμορτισερ απο κ2-600 ηταν αρκετα μαλακο σε σχεση με το μπροστινο μ (κ5-1000) κ δε συμβαδιζε. επελεξα του κ8-1000 μιας κ εχει επιλογη αργη-γρηγορη συμπιεση για να μπορω να το ''παιξω''.το πηρα απο φιλο καλη τιμη με 22.000χλμ. ειναι σχετικα ''κουτσουρι'' για καθημερινη βολτα σε δρομο, το μηχανακι βεβαια στριβει αλλα κουραζει. συμπιεσεις τερμα μαλακες κ παλι δεν.... ετσι λοιπον του εβαλα ελατηριο απο αμορτισερ κ3-1000 που ειχα -ειναι 1.5cm μακρυτερο αλλα ειναι 8.6kg ενω του κ8 ειναι 10.1 κι ομως εχει αρκετη διαφορα (πιο μαλακο γενικα) κ τωρα ακουει στις ρυθμισεις συμπιεσης.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Πεμ 27 Ιουλ 2017, 19:06 | |
| ρε φιλε δεν γινεται να βρεις την ιδανικη ρυθμιση ειδικα για τοσο σκαλισμενο μηχανακι και τοσο μεγαλο ευρος χρησης
ή θα δουλευουν καλα και σωστα και οπως θελεις σε χαμηλες ταχυτητες ή στις υψηλες.
καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να ειναι μαλακο και καλο στα 20-100 χλμ και να ειναι επισης μαλακο και καλο και στα 200
| |
|
| |
zinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Πεμ 27 Ιουλ 2017, 19:28 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε φιλε δεν γινεται να βρεις την ιδανικη ρυθμιση
ειδικα για τοσο σκαλισμενο μηχανακι και τοσο μεγαλο ευρος χρησης
ή θα δουλευουν καλα και σωστα και οπως θελεις σε χαμηλες ταχυτητες ή στις υψηλες.
καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να ειναι μαλακο και καλο στα 20-100 χλμ και να ειναι επισης μαλακο και καλο και στα 200
ε ναι,σε κανενα μηχανακι δε μπορεις να τα χεις ολα ομως. τελειο (για μενα κ αυτο που ζηταω) δεν ηταν ουτε οταν ηταν εντελως μαμα. γενικα, τωρα ειναι πολυ πιο κοντα σ αυτα που θελω. αλωστε οι αναρτηση ειναι κατι προσωπικο αναλογα πως και που οδηγεις. γι αυτο πειραματιζομαι με διάφορα. το κοστος μικρο και η χαρα της εργασιας μεγαλη. | |
|
| |
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Παρ 28 Ιουλ 2017, 21:27 | |
| έχει αργή και γρήγορη συμπίεση το gsxr;;;;;
νομίζω πως έχει ρυθμίσεις για αποσβέσεις συμπίεσης, επαναφοράς και προφόρτησης των ελατηρίων | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης Σαβ 29 Ιουλ 2017, 09:40 | |
| απο το 7 και μετα βαλανε και γρηγορη - αργη | |
|
| |
| Ρυθμιση Αργης/Γρηγορης Συμπιεσης | |
|