| ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 18 Σεπ 2009, 22:30 | |
| ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΤΗΝ SCORPION ΕΞΑΤΜΙΣΗ (ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ -3 ΜΕ 4 ΚΙΛΑ) Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΜΕΙΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ&Ν ΦΙΛΤΡΟ,ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ ECU ΚΑΙ ΕΝΑ T.R.E. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΕΤΡ Κ ΑΥΤΟ Μ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ : ΕΝΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ Κ ΕΝΩ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗΝ 6Η ΕΣΒΗΣΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ν ''ΔΙΑΒΑΣΕΙ'' ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΑΜΕ Κ ΟΛΑ ΟΚ.ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ (ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ) Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΗΧΟ,ΤΙΜΗ Κ ΑΠΟΔΟΣΗ. Η 1Η ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ Κ&Ν ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Υ.Γ. ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟ Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DYNO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΑ ΕΙΚΟΝΕΣ: https://2img.net/r/ihimizer/img4/6928/imgp2058s.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img132/4632/imgp2056t.jpg | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 18 Σεπ 2009, 22:54 | |
| Πολύ όμορφη εξάτμιση φιλαράκι!! :darg: Οι scorpion κάνουν και τρελό θόρυβο! Αν και τελικό μόνο έβγαλε καλά άλογα το 750, μια χαρά! Την κοιτούσα κι εγώ αρκετα πρίν βάλω την micron αλλα ήθελα ολόσωμη και δεν έβρισκα. Κι εγώ σε ίδιο δυναμόμετρο την μέτρησα και αν και έχουμε μια διαφορα στα άλογα, φαντάζομαι οφείλεται στο ότι η δική μου είναι ολοσωμη με PCIII αλλά και στις συνθήκες μέτρησης (είχε κρύο οταν το μέτρησα εγώ). Πάντως οτιδήποτε πάνω απο 130 τροχό για 750 είναι αρκετό. Άντε καλοφόρετη και καλα χιλιόμετρα! :ec3c: | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 18 Σεπ 2009, 22:55 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Πολύ όμορφη εξάτμιση φιλαράκι!! :darg: Οι scorpion κάνουν και τρελό θόρυβο! Αν και τελικό μόνο έβγαλε καλά άλογα το 750, μια χαρά! Την κοιτούσα κι εγώ αρκετα πρίν βάλω την micron αλλα ήθελα ολόσωμη και δεν έβρισκα. Κι εγώ σε ίδιο δυναμόμετρο την μέτρησα και αν και έχουμε μια διαφορα στα άλογα, φαντάζομαι οφείλεται στο ότι η δική μου είναι ολοσωμη με PCIII αλλά και στις συνθήκες μέτρησης (είχε κρύο οταν το μέτρησα εγώ). Πάντως οτιδήποτε πάνω απο 130 τροχό για 750 είναι αρκετό.
Άντε καλοφόρετη και καλα χιλιόμετρα! :ec3c: ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΤΡΟΧΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ? | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 18 Σεπ 2009, 23:04 | |
| | |
|
| |
funkyman Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 23 Αγωνιζόμενος : GSX-R 750 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 08/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 23 Οκτ 2009, 15:58 | |
| Εγω παιδες σημερα μολις το κανα δυναμομετρηση Κ8 750 ( τελικο Scorpion σαν τοθ φιλοθ αλλα carbon , χωρισ καταλυτη , φιλτρο bmc και yoshi box ) και μου βγαλε 130.5 ... Θα την ανεβασω προσεχως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Παρ 23 Οκτ 2009, 21:55 | |
| το εκανες τελικα ε?εβγαλες και καταλυτη??εμενα τελευταια δυναμομετρηση σε dynojet με το bazzaz εβγαλε γυρω στα 138 | |
|
| |
funkyman Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 23 Αγωνιζόμενος : GSX-R 750 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 08/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Σαβ 24 Οκτ 2009, 00:15 | |
| nαι πηγα κ εκανα , δεν κρατηθηκα ..... Οταν λες πειραγμενη ΕCU και T.R.E τι εννοεις φιλος 138? Μπραβο , εσυ εχεις ξεφυγει τελειως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Σαβ 24 Οκτ 2009, 13:37 | |
| - funkyman έγραψε:
- nαι πηγα κ εκανα , δεν κρατηθηκα .....
Οταν λες πειραγμενη ΕCU και T.R.E τι εννοεις φιλος 138? Μπραβο , εσυ εχεις ξεφυγει τελειως ειχα περασει ενα προγραμμα "κονσερβα" στον μαμα εγκεφαλο(οχι με yoshibox) αλλα δεν ηταν για το μηχανακι μου.απλα γεμιζε καποια κενα που εχουν γενικα τα suzuki(klein mein δηλαδη). το tre ειναι κατι που παιζει πολυ αλλα εγω πιστευω οτι δεν αξιζει μια.οι εταιριες ισχυριζονται πολλα. το τρε στην ουσια ειναι μια αντισταση που δινει σημα στον εγκεφαλο οτι εχεις 5η η 6η και ετσι ρυθμιζει την αναφλεξη των μπουζι στο βελτιστο χρονικο σημειο. επειδη και καλα τα καινουργια ss και οχι μονο τα suzuki εχουν ρυθμισει ωστε η αναφλεξη να γινεται με μια επιβραδυνση στις πρωτες ταχυτητες κανοντας ετσι πιο φιλικο το μηχανακι. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣΣΣΣΣ.αλλα ειναι κατι οικονομικο οποτε μπορεις να παραγγειλεις ενα απο ebay και να το δοκιμασεις.εγω ειχα παρει ενα απλο με 20ευρω αλλα γνωμη μ,αν δοκιμασεις παρε κατι καλυτερο. υ.γ. να ξερεις οτι τα περισσοτερα τρε θα διχνουν στο κοντερ οτι εχεις συνεχεια 5η εκτος και αν παρεις καποιο που εχει 140$+ | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Σαβ 24 Οκτ 2009, 15:52 | |
| πολύ όμορφη εξάτμιση | |
|
| |
funkyman Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) Κυρ 25 Οκτ 2009, 14:34 | |
| ε ενταξει , μια χαρα ειναι κ ετσι.....δεν του βαζω τιποτα αλλο... | |
|
| |
| ΤΕΛΙΚΟ SCORPION ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ) | |
|