varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Η οδυσσεια αγορας ενος s1000rr vol2 Τετ 25 Μάης 2016, 13:12 | |
| Ο τιτλος κλεμμενος απο αλλο παιδι που ειχε παρομοιο θεμα.λοιπον γραφω εδω μετα απο μια αποτυχημενη συμφωνια με εναν καραγκιοζακο απο το μαρουσι που ειναι παιδι ακομα και αποφασισε οτι δεν την πουλαει (το ξανακανε σε αλλον σε διπλανο φορουμ) Αφου ειχαμε δωσει ραντεβου για μεταβιβαση.ψαχνω s1000rr το φουλ πακετο κατι καθαρο.αν καποιος εχει υποψιν του κατι πουνα ξερει θα χαρω πολυ.τα λεφτα ειναι μετρητα και θα θελα λογικα πραματα και οχι 15000 ευρω για μηχανακι του 11 κτλ.ολα θα κριθουν αναλογα την κατασταση εξτρα κτλ. Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ δεν ξερω αν το εβαλα σε σωστο θεμα,αν οχι παρακαλω να μεταφερθει | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Η οδυσσεια αγορας ενος s1000rr vol2 Τετ 25 Μάης 2016, 15:41 | |
| απο την στιγμη που απλα ζητας ενα μηχανακι στο μεταφερω στην ζητηση
υγ κατεβηκες απο θεσ/κη για το μηχανακι και αποφασισε να μη το πουλησει ??? | |
|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Η οδυσσεια αγορας ενος s1000rr vol2 Τετ 25 Μάης 2016, 16:51 | |
| - Miou έγραψε:
- απο την στιγμη που απλα ζητας ενα μηχανακι
στο μεταφερω στην ζητηση
υγ κατεβηκες απο θεσ/κη για το μηχανακι και αποφασισε να μη το πουλησει ??? Εγώ έχω κάνει 300 χιλιόμετρα πάνε κ αλλά τόσα πίσω για να δω ένα αμάξι, μόνο για να μου πει ο καθυστερημένος ότι το πούλησε πριν 2 ώρες τη στιγμή που είχα παει. Κ είχαμε μιλήσει κ στο τηλ το πρωί. Η ήταν πραγματικά χαζός, ( τα μάτια του παίζανε κ λίγο) η ήθελε να μου πασαρέι άλλο αμάξι γι αυτό με τράβηξε κ μέχρι εκεί. Δεν είσαι ο μόνος. Shit happens. Καλή τύχη με το μοτορι αργά ή γρήγορα θα το βρεις, θα σου δώσω μια συμβουλή, πότε μα ποτέ μη πας μόνος σου για αγορά μεταχειρισμενου πάντα να έχεις κάποιον δικό σου. Συνήθως αυτός σκέφτεται πολύ πιο λογικά από σένα που χεις την απόφαση να το αγοράσεις. Γιατί εσύ μόλις το δεις θα θολωσει το μάτι σου κ θα τα βλέπεις όλα ωραία. Εκεί έρχεται χρήσιμος ο φίλος κ θα σε βοηθήσει στο αν αξίζει τελικά η όχι. Υπομονή να έχεις κ πάντα εμφανίζονται άλλα εκεί που δε το περιμένεις | |
|
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Η οδυσσεια αγορας ενος s1000rr vol2 Τετ 25 Μάης 2016, 18:35 | |
| - Miou έγραψε:
- απο την στιγμη που απλα ζητας ενα μηχανακι
στο μεταφερω στην ζητηση
υγ κατεβηκες απο θεσ/κη για το μηχανακι και αποφασισε να μη το πουλησει ??? Ευτυχως οχι αλλα ηταν ολα ετοιμα και μετα απο συζητησεις τριων τηλεφωνων τρεις μερες πριν μου ειπε οτι δε το πουλαει τελικα. | |
|