| Συμβουλες αγορας.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kolopaido19 Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2013
| Θέμα: Συμβουλες αγορας.. Τρι 13 Αυγ 2013, 21:56 | |
| Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να πάρω ένα Κ5 και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω τι να "κοιτάξω" κατά τον έλεγχο πριν το πάρω.είχα διάφορα μηχανάκια αλλά ποτέ supersport και έτσι δεν ξέρω και πολλά..καμιά βοήθεια?? | |
|
| |
VenomR Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2013
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τρι 13 Αυγ 2013, 23:02 | |
| Το σωστο ειναι να πας με το μηχανικο σου να το δει εκεινος θα σου πει αν αξιζει η οχι. | |
|
| |
kolopaido19 Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2013
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τρι 13 Αυγ 2013, 23:49 | |
| - VenomR έγραψε:
- Το σωστο ειναι να πας με το μηχανικο σου να το δει εκεινος θα σου πει αν αξιζει η οχι.
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου απλά επειδή δεν είμαι από Αθήνα (είμαι φοιτητής εδώ) δεν έχω κάποιον στάνταρ.. :/ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τετ 14 Αυγ 2013, 00:05 | |
| αφου δεν εχεις μηχανικο εδω σε γενικες γραμμες οτι κοιταζες στα αλλα που ειχες , θα κοιταξεις και σε αυτο ... και στο | |
|
| |
VenomR Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2013
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τετ 14 Αυγ 2013, 00:05 | |
| Θα πρεπει να ψαξεις φιλε μου γιατι τωρα οι περισσοτεροι ειναι κλειστα λογο διακοπων.
Αν ο πωλητης δεχεται να πατε μαζι σε συνεργειο βρες ενα αντιπροσωπο και πηγαινε, αν παλι δε δεχεται θα πρεπει οπως σου ειπα να βρεις. | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τετ 14 Αυγ 2013, 10:09 | |
| μπορείς να κοιτάξεις επίσης και τον αριθμό πλαισίου ωστε να κάνεις μία επιβεβαίωση απο την αντιπροσωπεία άν αφορά μοντέλο με ανάκληση για θέματα πλαισίου.άν έχει εφαρμοστέι η ανάκληση στο μηχανάκι που θα δείς, βάζουν ένα τόξο στο πλαίσιο για ενίσχυση | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τετ 14 Αυγ 2013, 17:14 | |
| ρε ο άνθρωπος είναι επαρχιώτης κ θέλει να του προτείνουμε συνεργείο στην Αθήνα... Λοιπόν..ο Νίκος(frozen) είναι μέλος του φόρουμ κ γνωστός μας...κ έχει συνεργείο. Τη Δευτέρα ανοίγει αν δε κάνω λάθος. Στειλτου πμ για λεπτομέρειες(διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ). | |
|
| |
kolopaido19 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συμβουλες αγορας.. Τετ 14 Αυγ 2013, 17:50 | |
| ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.ήξερα ότι βγάζουν θέματα στα πλαίσια τα Κ5,Κ6 αλλά δεν γνώριζα ότι είχε γίνει ανάκληση απο μεριάς suzuki.λοιπόν απο δευτέρα θα δω τι θα κάνω και θα επικοινωνήσω πάλι μαζί σας αν έχω κάποιο πρόβλημα. (θα στείλω και πμ στον frozen ) και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. | |
|
| |
| Συμβουλες αγορας.. | |
|