Greek GSX-R forum
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_l10ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_c10ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_l10ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_c10ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???

Πήγαινε κάτω 
+20
babis k8
k8 600 kk
maikstain
mistiriodis_tsantakias
giannisK6
lospsi
zlionakis
mpamphs
noodles
krosfala
opoulian
lKiNG
lust99r
kentaurosk8
Miou
bonepeeler
skizotix
spyroszx
[alex]
mikeagent
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2016, 18:26

η διαφορα τους ειναι στον τροπο κατασκευης τους
οι παλιες ηταν διαιρουμενες και βιδωναν μεταξυ τους τα 2 κομματια
οι μονομπλοκ ειναι ο,τι λεει το ονομα τους
ενα ενιαιο κομματι μεταλλο δουλεμενο - ανοιγμενο σε μηχανημα

και φυσικα εχουν διαφορα και σε βαρος αλλα και σε αποδοση

βλεπεις εδω που εχει τις βιδες για να συγκρατει τα 2 κομματια . επισης μπορεις να δεις και το σημειο που ενωνουν
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 F286-304
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 03_big-brake-kits

και εδω βλεπεις τις μονομπλοκ
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 15186
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 3
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mpamphs
Jr.gixxer
mpamphs

Άντρας Τόπος : Σέρρες
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2016, 18:36

Miou έγραψε:
η διαφορα τους ειναι στον τροπο κατασκευης τους
οι παλιες ηταν διαιρουμενες και βιδωναν μεταξυ τους τα 2 κομματια
οι μονομπλοκ ειναι ο,τι λεει το ονομα τους
ενα ενιαιο κομματι μεταλλο δουλεμενο - ανοιγμενο σε μηχανημα

και φυσικα εχουν διαφορα και σε βαρος αλλα και σε αποδοση

βλεπεις εδω που εχει τις βιδες για να συγκρατει τα 2 κομματια . επισης μπορεις να δεις και το σημειο που ενωνουν
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 F286-304
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 03_big-brake-kits

και εδω βλεπεις τις μονομπλοκ
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 15186
ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 3

τωρα καλυτερα good !!!αρα ειναι χυτευτες με καποια επεξεργασία cnc να υποθεσω..
zlionakis
Jr.gixxer
zlionakis

Άντρας Όνομα: : Zac
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Ιουν 2016, 10:54

Mike καλησπέρα.....τελικά δεν έχω καταλάβει......Πιάνουν πολύ καλά τα φρένα ή επιβραδύνουν αργά??? Εχεις γράψει 2 διαφορετικές γνώμες!
Μήπως θέλει απλά λιγότερο γκάζι.....για να μπορείς να σταματάς???
Very Happy  Very Happy  Very Happy

mikeagent έγραψε:
2) εχω την εντυπωση πως τ φρενα μου δεν αποδιδουν οσο θα επρεπε η θα επιβραδυνουν αργα η εαν τα πατησω παραπανω θα εχουμε ιστοριες ασχημες !
οποτε αποφασισα να αλλαξω κατι απο αυτα τα δυο το ερωτημα ειναι το εξης τι απο τα δυο τρομπα απο καποια αλλη μοτο , δαγκανες η και τα δυο?! ( παντα απο αλλη μοτο )

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Sl743t
mikeagent
Normal gixxer
Normal gixxer
mikeagent

Άντρας Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ
Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 119
Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Ιουν 2016, 18:30

zlionakis έγραψε:
Mike καλησπέρα.....τελικά δεν έχω καταλάβει......Πιάνουν πολύ καλά τα φρένα ή επιβραδύνουν αργά??? Εχεις γράψει 2 διαφορετικές γνώμες!
Μήπως θέλει απλά λιγότερο γκάζι.....για να μπορείς να σταματάς???
Very Happy  Very Happy  Very Happy

mikeagent έγραψε:
2) εχω την εντυπωση πως τ φρενα μου δεν αποδιδουν οσο θα επρεπε η θα επιβραδυνουν αργα η εαν τα πατησω παραπανω θα εχουμε ιστοριες ασχημες !
οποτε αποφασισα να αλλαξω κατι απο αυτα τα δυο το ερωτημα ειναι το εξης τι απο τα δυο τρομπα απο καποια αλλη μοτο , δαγκανες η και τα δυο?! ( παντα απο αλλη μοτο )

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 Sl743t

χαχα σωστος αλλα νομιζω πως με παρακολουθεις και μαλιστα καπως υπερβολικα! :P κοιτα τα φρενα οταν ανεβηκα επανω τις πρωτες φορες μ φανηκαν πολυ δυνατα ( δεν ειχα συνιθησει τοσο) τωρα μ φενονται λιγα για το γκαζι π εχει αυτη η μοτο! hallo

lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Δεκ 2016, 22:57

Επαναφέρω το θέμα!
Κοιτώντας τις προτεινόμενες δαγκάνες από gsxr k9 ή cbr 1000 k8, παρατήρησα ότι ούτε αυτές είναι μονομπλόκ. Γιατί είναι καλύτερες από τις ΟΕΜ gsxr 1000 k7?
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Δεκ 2016, 00:15

Μονομπλοκ,ειναι και οι δυο.
Εκτος αν εννοεις Κ9 600/750 που ειναι απλες.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 09:34

lospsi έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα!
Κοιτώντας τις προτεινόμενες δαγκάνες από gsxr k9 ή cbr 1000 k8, παρατήρησα ότι ούτε αυτές είναι μονομπλόκ. Γιατί είναι καλύτερες από τις ΟΕΜ gsxr 1000 k7?

ή κοιταζες λαθος δαγκανες ή δεν παρατηρησες σωστα παληκαρι
ειναι μονομπλοκ οι δαγκανες που αναφερεις
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 11:13

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Όντως κοίταζα λάθος, μπερδεύτηκα από τις άλλεν βίδες που κρατάνε τα τακάκια...Λάθος μου!

Παρόλα αυτά, στα (λίγα) χλμ που έχω κάνει με το Κ7, όντως τα φρένα δεν μου φάνηκαν τόσο άμεσα όσο στο RSVR που είχα. Ίσως έχουν άλλη λειτουργία, θέλουν περισσότερη δύναμη στην μανέτα. Θα γράψω μερικά ακόμα χλμ και θα επανέλθω!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 11:26

γιωργο δεν εχουν καμια σχεση τα μαμα φρενα του κ7 με του απριλια ...

ξερεις ομως πως παιζουν ρολο και τα τακακια,τα υγρα και τα σωληνακια ...
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 11:56

Το ξέρω, όπως και ξέρω ότι χωρίς να κάνω χλμ σε διάφορες συνθήκες είναι νωρίς για συμπεράσματα...

Την πρώτη αίσθηση έγραψα, ίσως επειδή είμαι και λίγο προκατειλημμένος από hayabusa πρώτης γενιάς που είχα (και ΔΕΝ σταμάταγε, ή καλύτερα δεν είχε φρένα αντίστοιχα με τα κιλά του και τις ταχύτητες που ανέπτυσσε).
Το GSXR δεν ξέρω τι τακάκια φοράει, πάντως έχει σωληνάκια υψηλής verhill.
Θα γράψω ξανά όταν κάνω κανά χλμ σε στροφιλίκι ή Μέγαρα.
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 13:42

Καθολου νωρις δεν ειναι μια χαρα καταλαβες οτι ΔΕΝ εχει φρενα το μηχανακι. Τρομπα δαγκανες κολλητα αν θες να σταματάς.
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 13:49

θα σου προτινα κ εγω δαγκανες αλλα χωσε χρημα κ παρε κανα brembo η accossato η τρομπα δεν ειναι τοσο κακη οσο η δαγκανες στο κ7/κ8 κ οπος σου ειπε και καπιος αλλος πιο πρην τσεκαρε οτι εχει κανει την ανακληση της τρομπας εχει εσθιτη διαφορα :*
http://www.myspace.com/stefanosk
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 30 Δεκ 2016, 17:19

αυτες που δινουν ανακληση ειναι τα ιδια σκατα,παλι δεν θα εχεις φρενα.
σωληνακια=λιγο καλυτερο φρενο+
brembo=φοβερο φρενο+
δαγκανες κ9=εχεις φρενα τελος.
(φυσικα να εχεις καλα τακακια σε ολες τις περιπτωσεις)...
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 01 Ιαν 2017, 17:55

το αυτο που σου ειπαν και οι αποπανω,
ξεκινας με δαγκανες απο Κ9 1000 τις monoblock που πανε στα 180-200ε μεταχειρο χτες κιολας να μην σκοτωθεις, θα αποκτησεις φρενο ξαφνικα !

και μετα αν σου περισευουν ευρα τρομπα RCS19 και brembo M4..... και αν εχεις ακομα λεφτα ριχνεις και μια oversize 320x5μμ δισκοπλακα και σου ξεκολανε σφραγισματα στα φρενα, επισης μπορεις να βαλεις και κεραμικες δισκοπλακες αν ακομα εχεις λεφτα !
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 01 Ιαν 2017, 17:57

α ! και δε χρειαζεται ουτε καν να αλλαξεις τακακια αν βαλεις απο κ9 εχουν τον ιδιο κωδικο με του κ8 τα τακακια
mikeagent
Normal gixxer
Normal gixxer
mikeagent

Άντρας Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ
Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 119
Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 03 Ιαν 2017, 23:13

k8 600 kk έγραψε:
α ! και δε χρειαζεται ουτε καν να αλλαξεις τακακια αν βαλεις απο κ9 εχουν τον ιδιο κωδικο με του κ8 τα τακακια

αυτο το ερωτημα με βασανιζε!

ειναι ιδια τακακια σε κ8 και κ9 χιλιαρια ή κ8 600 με κ9 1000?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 04 Ιαν 2017, 12:28

ιδια ειναι ολα
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 06 Ιαν 2017, 15:22

kentaurosk8 έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι τίποτα απο όλα αυτά. Ο Kouzinas γύρναγε 1,05 στα Μέγαρα με τα πάντα στοκ πάνω στο μηχανάκι....

Καλησπερα κ καλη χρονια κ απο εμενα... cheers

Εχοντας κ8 απο καινουριο ισως ημουν απ'τους ελαχιστους που το πηγα σερρες μετα το στρωσιμο του σε στοκ μορφη...

Την δευτερη φορα εγραψε 1.30 ομως μετα απο καμποσους γυρους ξεκινησαν τα προβληματα στα φρενα ωσπου εμεινα εντελως καποια στιγμη στριβοντας για κ1 affraid

ΔΕΝ ειχα αλλαξει ουτε υγρα φρενων κ μετα τις σερρες αντιμετωπισα ακομα κ σε βολτα προβληματα με τα φρενα οποτε κ προχωρησα στην αναβαθμιση τους τοτε με τρομπα brembo-σωληνακια κ καλα υγρα k στοκ τακακια.

Στα μεγαρα γυρνουσε απροβληματιστα στο 1.03-1.04

Ακουγοντας οτι το κ9 1000 ειχε μονομπλοκ δαγκανες,πριν τρεξω στο πανελληνιο προχωρησα στην αντικατασταση των στοκ δαγκανων με αυτες του κ9 κ δισκοπλακες καινουριες απο μουρατη.

Σε ρυθμο αγωνα η τρομπα εχανε λιγο απο την διαδρομη της ωσπου τυχαια υστερα απο χορηγια χρησιμοποιησα υγρα spectro με τακακια premier.

To αποτελεσμα ηταν φρενα απο αλλο πλανητη με την ιδια διαρκεια απο τον πρωτο γυρο μεχρι τον τελευταιο.

Κλεινοντας,γνωμη μου (οπως κ των περισσοτερων) πεταξε τις στοκ δαγκανες...χθες tongue με αυτες του κ9 1000,βαλε καλα υγρα φρενων κ σωληνακια υψηλης κ δοκιμασε.

Αν δεν εχει γινει ανακληση στην τρομπα κανε την κ βλεπεις...

hallo hallo hallo

lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2017, 20:11

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Θα περιμένω να κάνω χλμ, να μπω Μέγαρα (μιας και τα δικά μου γυρολόγια είναι αρκετά πιο ψηλά, 1,12 τώρα και στόχος είναι στο 1,10 Very Happy ) και θα πράξω αναλόγως!
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 26 Ιαν 2017, 21:05

Επειδή το βρήκα στο νετ και θα το ξεχάσω μελλοντικά, το γράφω εδώ. Φαίνεται ότι μια ακόμα επιλογή με καλύτερα αποτελέσματα από το ΟΕΜ πακέτο είναι δαγκάνες από R6 και τρόμπα από big bang R1.

Προφανώς, θα παίζουν αρκετοί ακόμα συνδιασμοί από διάφορα γιαπωνέζικα ss??...
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 26 Ιαν 2017, 22:09

lospsi έγραψε:
Επειδή το βρήκα στο νετ και θα το ξεχάσω μελλοντικά, το γράφω εδώ. Φαίνεται ότι μια ακόμα επιλογή με καλύτερα αποτελέσματα από το ΟΕΜ πακέτο είναι δαγκάνες από R6 και τρόμπα από big bang R1.

Προφανώς, θα παίζουν αρκετοί ακόμα συνδιασμοί από διάφορα γιαπωνέζικα ss??...

Κάτι παρόμοιο έχει κάνει ένας φίλος με 600 και έχει όντως πολύ καλό φρένο. Φοράει δαγκάνες από R1, τρόμπα δεν θυμάμαι σίγουρα. (μαζί με σωληνάκια υψηλής πάντα)
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΔευ 03 Απρ 2017, 00:07

Βρίσκω τρόμπες accossato στο ebay με σχετικά λογικά χρήματα, να τις προτιμήσω σε σχέση με brembo?
Επίσης δίνουν επιλογή για 19Χ18, 19Χ19, 19Χ20. Αν θυμάμαι καλά, έχουν να κάνουν με την αίσθηση της μανέτας?
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΔευ 03 Απρ 2017, 01:20

Η διαμετρος και η διαδρομη του εμβολου ειναι,αλλα στην ουσια
αυτο που λες η αισθηση στη μανετα αλλαζει.Δεν εχω αλλαξει
οποτε περισσοτερες πληροφοριες θα δωσει κανα αλλο τσακαλι
kotsosre
Normal gixxer
Normal gixxer
kotsosre

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός μηνυμάτων : 110
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Απρ 2017, 02:52

Θελω να αλλάξω τα φρένα στο κ7.
Εχω είδη μανέτα brembo 16αρα και hell σωληνάκια υψηλής.

Θα δουλέψει λέτε με σωληνάκια υψηλής,τακάκια premier,υγρά spectro,δαγκάνες κ9 και brembo 16αρα ή να το βάψω μπλε και...άκυρο μπλε ειναι.

*Αν το ήξερα οτι θέλει 5-10 αναβαθμίσεις πάντως,θα έδινα εξαρχής τα λεφτά για κ9 που ειναι και πιο όμορφο κατ' εμε.
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???   ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Απρ 2017, 07:33

Τελικά, χτύπησα δαγκάνες από CBR1000RR του 2011!
Ούτως ή άλλως επειδή ήμουν για αλλαγή στα μπροστινά τακάκια, έκανα την αγορά και μαζί με καλύτερο φρένο θα έχω και τακάκια με πολύ περισσότερο ψωμί. Τρόμπα (και νέα τακάκια) προς το παρόν θα περιμένει μιας και ήδη έχω σπρώξει αρκετά λεφτά στο Κ7...

ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ???
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» συμβατότητα δαγκάνες με τακάκια
» Ερωτηση για δαγκανες
» Δαγκανες BREMBO M4 108 MM

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com