| ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? | |
|
+20babis k8 k8 600 kk maikstain mistiriodis_tsantakias giannisK6 lospsi zlionakis mpamphs noodles krosfala opoulian lKiNG lust99r kentaurosk8 Miou bonepeeler skizotix spyroszx [alex] mikeagent 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 05 Απρ 2017, 12:19 | |
| Εδω νομιζω θα βγαλετε ακρια Εμενα με βοηθησε αρκετα να καταλαβω γιατι και πως ζουν αναμεσα μας | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 05 Απρ 2017, 15:22 | |
| - lospsi έγραψε:
- Τελικά, χτύπησα δαγκάνες από CBR1000RR του 2011!
Ούτως ή άλλως επειδή ήμουν για αλλαγή στα μπροστινά τακάκια, έκανα την αγορά και μαζί με καλύτερο φρένο θα έχω και τακάκια με πολύ περισσότερο ψωμί. Τρόμπα (και νέα τακάκια) προς το παρόν θα περιμένει μιας και ήδη έχω σπρώξει αρκετά λεφτά στο Κ7... θέλουν και αποστάτες οι δαγκάνες του cbr για να μπούνε στα GSX-R,αν δεν το ξέρεις. 14mm μήκος ,αν θυμάμαι σωστά, για τους δίσκους των 310mm. εγώ έχω βάλει δαγκάνες ΚΑΙ τρόμπα από cbr με σωληνάκια υψηλής. | |
|
| |
lospsi Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2016
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 05 Απρ 2017, 15:33 | |
| Το ξέρω, θα ρωτήσω στο γνωστό συνεργείο για σιγουριά... Ευχαριστώ!
Άντε να δούμε κανά φως | |
|
| |
mikeagent Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2016
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 05 Απρ 2017, 22:40 | |
| - lospsi έγραψε:
- Τελικά, χτύπησα δαγκάνες από CBR1000RR του 2011!
Ούτως ή άλλως επειδή ήμουν για αλλαγή στα μπροστινά τακάκια, έκανα την αγορά και μαζί με καλύτερο φρένο θα έχω και τακάκια με πολύ περισσότερο ψωμί. Τρόμπα (και νέα τακάκια) προς το παρόν θα περιμένει μιας και ήδη έχω σπρώξει αρκετά λεφτά στο Κ7... αδελφέ? πόσο σου στοίχισαν? | |
|
| |
lospsi Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2016
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Πεμ 06 Απρ 2017, 08:16 | |
| Καλημέρα φίλε, μου πήγαν 130$ κομπλέ με μεταφορικά και φόρους. Φθηνά είναι αλλά δεν είναι και σε άριστη κατάσταση, έχουν κάτι φθορές. Από τις φώτο τουλάχιστον... | |
|
| |
lospsi Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 26 Απρ 2017, 11:53 | |
| Ήρθαν οι δαγκάνες, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, λίγο ξεθωριασμένη η μια μόνο. Θα τις τοποθετήσω αύριο (μαζί με αλλαγή τρόμπας από ανάκληση), απλά σκέφτομουν μήπως, μιας και είμαι με τις δαγκάνες στα χέρια, να μπω στο έξοδο να τις κάνω ένα σέρβις. Από το καθάρισμα που τους έκανα, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο εκτός από το ότι τα εμβολάκια δεν περιστρέφονταν (οπότε και δεν μπόρεσα να τα καθαρίσω καλά από πίσω). Τι λέτε, ακούω γνώμες. Κόστος? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 26 Απρ 2017, 13:05 | |
| φυσικα και θα τις καθαρισεις αφου τις εχεις στο χερι τα εμβολακια πρεπει να περιστρεφουν για να καθαρισουν ή το παλευεις με ενα πανακι
εγω τα ειχα βγαλει τελειως απο τις δαγκανες απλα θελει προσοχη μετα οταν πας να βαλεις τις τσιμουχες μην τις χαλασεις | |
|
| |
lospsi Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? Τετ 26 Απρ 2017, 18:48 | |
| Δεν περιστρέφονταν, τουλάχιστον όσο προσπάθησα. Έκανα και μαλάκια και πέταξα το ένα εμβολάκι έξω,οπότε θα αλλάξω τα τσιμουχάκια για να είμαι ήσυχος. Έξτρα έξοδο αλλά φρένα είναι. | |
|
| |
| ΤΡΟΜΠΑ Η ΔΑΓΚΑΝΕΣ??? | |
|