| metzeler racetec ko k1 k2 k3 | |
|
+6Κωσταςηρακλειο nasos-v Hamamatsu kapamarou85 JIMK7 panosk8 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:32 | |
| εφτασε ο καιρος να δω κ για λαστιχα :ec3c: κολλημενος με τα μετζελερ,σκεφτομαι για τα racetec. λοιπον αυτα βγαινουν σε 4 γομες, κ0-κ1-κ2 για πστα και κ3 για δρομο. κ δουλευουν αναλογα με τις θερμοκρασιες περιβαλλοντος απ οτι λεει το σαιτ. η χρηση που τα θελω ειναι δρομος κ υπολογιζω 2 φορες πιστα. τον συνδιασμο που θα κανω δεν τον γνωριζω,οποτε οποιος εχει ασχοληθει με τα συγκεκριμενα,θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του. racestreetπαρουσιαση racetecσκεφτομαι για: κ2 μπροστα κ3 πισω, η κ2 κ κ2, η κ1 και κ2. γιατι ερχεται κ χειμωνας κ οι θερμοκρασιες πεφτουν. υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Κυρ 27 Σεπ 2009, 23:50 | |
| - panosk8 έγραψε:
- εφτασε ο καιρος να δω κ για λαστιχα :ec3c:
κολλημενος με τα μετζελερ,σκεφτομαι για τα racetec.
λοιπον αυτα βγαινουν σε 4 γομες, κ0-κ1-κ2 για πστα και κ3 για δρομο. κ δουλευουν αναλογα με τις θερμοκρασιες περιβαλλοντος απ οτι λεει το σαιτ. η χρηση που τα θελω ειναι δρομος κ υπολογιζω 2 φορες πιστα. τον συνδιασμο που θα κανω δεν τον γνωριζω,οποτε οποιος εχει ασχοληθει με τα συγκεκριμενα,θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του.
race street παρουσιαση racetec
σκεφτομαι για: κ2 μπροστα κ3 πισω, η κ2 κ κ2, η κ1 και κ2. γιατι ερχεται κ χειμωνας κ οι θερμοκρασιες πεφτουν.
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. K1 για εμπρος και Κ2 για ΠΙΣΩ :vwrv: | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Δευ 28 Σεπ 2009, 02:05 | |
| βασικα επειδι εχεις 1000αρι το οποιο εχει βαρος και δυναμη ωστε να ζεστανει σχετικα γρηγορα τα λαστιχα του, εγω θα ελεγα να βαλει κ2 μπροστα και κ3 πισω....
(ισως το επομενο ζευγαρη ''παπα'' για την καλη μου) | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 12:34 | |
| - panosk8 έγραψε:
λοιπον αυτα βγαινουν σε 4 γομες, κ0-κ1-κ2 για πστα και κ3 για δρομο. κ δουλευουν αναλογα με τις θερμοκρασιες περιβαλλοντος απ οτι λεει το σαιτ. η χρηση που τα θελω ειναι δρομος κ υπολογιζω 2 φορες πιστα. τον συνδιασμο που θα κανω δεν τον γνωριζω,οποτε οποιος εχει ασχοληθει με τα συγκεκριμενα,θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του.
σκεφτομαι για: κ2 μπροστα κ3 πισω, η κ2 κ κ2, η κ1 και κ2. γιατι ερχεται κ χειμωνας κ οι θερμοκρασιες πεφτουν.
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. Για την χρηση που θες η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις κ3 μπρος-πισω. Τα εβαλε ενας φιλος και εντυπωσιαστηκε και στην πιστα. Εγω θελω να βαλω κ2 μπρος-πισω αλλα δεν θα περπατησω καθολου δρομο. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 12:47 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. Για την χρηση που θες η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις κ3 μπρος-πισω. Τα εβαλε ενας φιλος και εντυπωσιαστηκε και στην πιστα. Εγω θελω να βαλω κ2 μπρος-πισω αλλα δεν θα περπατησω καθολου δρομο. θα συμφωνισω απολυτα! | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 16:42 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. Για την χρηση που θες η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις κ3 μπρος-πισω. Τα εβαλε ενας φιλος και εντυπωσιαστηκε και στην πιστα. Εγω θελω να βαλω κ2 μπρος-πισω αλλα δεν θα περπατησω καθολου δρομο. εκτος το οτι δεν βγαζουν πανω απο 3.5 με 4000 χιλιομετρα υπαρχει καπιος αλλος λογος που δεν τα συνισταται για δρομο? | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 16:50 | |
| Ρε παιδιά, γενικά γόμες για τον δρόμο λένε? δεν είναι κάπως τραβηγμένο? εγω εχω βάλει αρκετά ζευγάρια corsaIII και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον δρόμο. Σηκώνουν αρκετή πίεση θα έλεγα. Στην πίστα μπαίνουν αλλα δεν αντέχουν και πολύ. Σίγουρα κάποια γόμα θα ήταν πολλή καλύτερη, αλλα τί θα έλεγε στον δρόμο? Δεν είναι και όλοι οι δρόμοι άψογοι... Έχουν και σκόνες και γλιστράνε, άσε που στις υγρασίες ενα τέτοιο λάστιχο με σλίκ άκρα θα ήταν επικίνδυνο... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 16:59 | |
| Το Κ2 για εμπρος και Κ3 για πισω δεν θα ζεσταινονται με τιποτα τουλαχιστον εδω στη Κρητη με τους δρομους που εχουμε αυτο συμβαινει :logugj: Αν θες ομως να το βαζεις στις Σερρες εκει τρωει πολυ εμπρος λαστιχο και τοτε καλο ειναι να βαλεις Κ2 για μπρος πισω :vwrv: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 17:44 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. Για την χρηση που θες η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις κ3 μπρος-πισω. Τα εβαλε ενας φιλος και εντυπωσιαστηκε και στην πιστα. Εγω θελω να βαλω κ2 μπρος-πισω αλλα δεν θα περπατησω καθολου δρομο. εκτος το οτι δεν βγαζουν πανω απο 3.5 με 4000 χιλιομετρα υπαρχει καπιος αλλος λογος που δεν τα συνισταται για δρομο? οτι εχουν μαλακους σκελετους και με κανα δικαβαλω και καμια λκουβα μπορει να σε χαιρετισουν... εγω εχω καλομαθει με της γομες και αν βαλω street λαστιχα μου φαινονται οτι γλυστρανε. τελευταια την εχω βρει με τα 003 γομες. καλο κρατημα, πιστα ειναι μια χαρα , και εχω κανει 4000 χιλ μεικτα πιστα-δρομο και εχουν ακομα! πιστευω θα περασουν της 5000 χιλ. και νομιζω ειναι και η μονες γομες που εχουν εγκριση για δρομο :aswe: | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 19:16 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Ρε παιδιά, γενικά γόμες για τον δρόμο λένε? δεν είναι κάπως τραβηγμένο?
Ειμαι σιγουρος πως αν βαλεις μια φορα γομες δεν θα ξαναβαλεις ποτε ξανα πολιτικο λαστιχακι στο μηχανακι σου....Δοκιμασε και θα με θυμηθεις..... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 19:40 | |
| - nasos-v έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
υ.γ δεν με ενδιαφερει αν θα καραφλιασει στα 4000 κχμ. Για την χρηση που θες η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βαλεις κ3 μπρος-πισω. Τα εβαλε ενας φιλος και εντυπωσιαστηκε και στην πιστα. Εγω θελω να βαλω κ2 μπρος-πισω αλλα δεν θα περπατησω καθολου δρομο. εκτος το οτι δεν βγαζουν πανω απο 3.5 με 4000 χιλιομετρα υπαρχει καπιος αλλος λογος που δεν τα συνισταται για δρομο? οτι εχουν μαλακους σκελετους και με κανα δικαβαλω και καμια λκουβα μπορει να σε χαιρετισουν...
εγω εχω καλομαθει με της γομες και αν βαλω street λαστιχα μου φαινονται οτι γλυστρανε. τελευταια την εχω βρει με τα 003 γομες. καλο κρατημα, πιστα ειναι μια χαρα , και εχω κανει 4000 χιλ μεικτα πιστα-δρομο και εχουν ακομα! πιστευω θα περασουν της 5000 χιλ. και νομιζω ειναι και η μονες γομες που εχουν εγκριση για δρομο
:aswe: - Zuki έγραψε:
- thanosk6 έγραψε:
- Ρε παιδιά, γενικά γόμες για τον δρόμο λένε? δεν είναι κάπως τραβηγμένο?
Ειμαι σιγουρος πως αν βαλεις μια φορα γομες δεν θα ξαναβαλεις ποτε ξανα πολιτικο λαστιχακι στο μηχανακι σου....Δοκιμασε και θα με θυμηθεις..... +1000 και στους δυο!! | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τρι 29 Σεπ 2009, 20:41 | |
| Ξέρετε ποια είναι η διαφορά π.χ. racetec m/c με τα 'σκέτα' racetec ? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: metzeler racetec ko k1 k2 k3 Τετ 30 Σεπ 2009, 15:10 | |
| ευχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις τους.
το θεμα ειναι οτι δε βρισκω γομες γμτ ετοιμοπαραδοτες.. αν δεν βρω κ1 μπρος κ2 πισω,θα βαλω τελικα τα στρεετ κ3 μπρος πισω. | |
|
| |
| metzeler racetec ko k1 k2 k3 | |
|