| METZELER SPORTEC M5 INTERACT | |
|
+10Miou valentino46 Cube Capacity teo46 thanasis gixxer stavrosrodo Hamamatsu gixxermak asteri petrospropo 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Τετ 27 Ιαν 2010, 17:39 | |
| Με περισσότερο από έναν αιώνα ιστορίας στην κατασκευή ελαστικών μοτοσικλετών, η Metzeler ετοιμάζει να εντυπωσιάσει το κοινό με την επικείμενη παρουσίαση των νέων Sportec M5 Interact. Τα νέα λάστιχα υπόσχονται μέγιστο κράτημα, μακροζωία, ποιότητα κύλισης και ένδειξη για το πόσο τα στρίψατε! Η εταιρεία από το Μόναχο της Γερμανίας θα παρουσιάσει τον Μάρτιο τα νέα Sportec M5 Interact, κατάλληλα για supersport μοτοσικλέτες. Τα νέα αυτά ελαστικά χρησιμοποιούν μέρος της τεχνολογίας που είχε εφαρμοστεί στα αγωνιστικά Racetec Interact, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις των σύγχρονων supersport μοτοσικλετών. H νέα χάραξή τους είναι βασισμένη στο γνωστό σε όλους μαθηματικό σύμβολο π και υπόσχεται καλύτερη ποιότητα κύλισης, με μεγαλύτερη αποβολή νερού και λιγότερο θόρυβο. Πάντως, το στοιχείο που θα ενθουσιάσει περισσότερο τους ταγμένους στη γρήγορη οδήγηση, είναι η ένδειξη κλίσης που φέρουν τα εν λόγω ελαστικά. Μην φανταστείτε κάποιο πολύπλοκο ηλεκτρονικό gadget, πρόκειται για μια ιδέα τόσο απλή, που πραγματικά αναρωτιέται κανείς πώς και δεν είχε εφαρμοστεί μέχρι πρότινος. Στο πέλμα των νέων Sportec M5 Interact και συγκεκριμένα στους «ώμους» της κορώνας δεξιά και αριστερά, υπάρχουν χαραγμένες πέντε διαβαθμίσεις που καταδεικνύουν την κλίση που έχει πάρει ο αναβάτης με τη μοτοσικλέτα. Με αυτόν τον απλό τρόπο, ο αναβάτης ενημερώνεται μετά το πέρας της βόλτας (…ή του γύρου στην πίστα) για το πόσο έχει προσεγγίσει τα όρια ελαστικών και μοτοσικλέτας. Βέβαια, οι πληροφορίες δεν είναι εμπιστευτικές, αλλά σε κοινή θέα, οπότε το σίγουρο είναι ότι πολλές διαφορές θα λυθούν… κοιτώντας απλά τα λάστιχα. Στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία «τρέχει» διαγωνισμό με την ονομασία «Gimme 5», για επτά τυχερούς νικητές. Ο διαγωνισμός δοκιμάζει τις γνώσεις σας σε μοτοσικλετιστικά θέματα και νικητές θα είναι όσοι απαντήσουν σωστά 10 ερωτήσεις στο μικρότερο χρόνο. Οι επτά τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην επίσημη παρουσίαση των καινούργιων ελαστικών στην πίστα του Portimao. | |
|
| |
asteri Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Τετ 27 Ιαν 2010, 18:09 | |
| Ο διαγωνισμος μαλλον τελειωσε...κριμα .Παντως μπραβο στη METZELER που θα στειλει απλους θνητους στην πίστα του Portimao. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Πεμ 28 Ιαν 2010, 01:34 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Πεμ 28 Ιαν 2010, 10:32 | |
| Για τουριστες φαινεται. Γιατι μεχρι 5 η διαβαθμιση?6-7 δεν εχει? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Πεμ 28 Ιαν 2010, 12:56 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Για τουριστες φαινεται.
Γιατι μεχρι 5 η διαβαθμιση?6-7 δεν εχει? εχει το ελεφαντακι για σβησιμο.κεφαλι=6,σωμα=7,ποδια=8 :P παντως η κορωνες τους ειναι αρκετα ψηλες αλλα η χαραξη οντως σε........απλα δρομισιο παραπεμπει. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Πεμ 28 Ιαν 2010, 18:03 | |
| εμενα μου αρεσουν,, και επειδη θα αλλαξω ελαστικα μετα απο μαρτιο ισωσ να τα προτιμισω.... πιστευω για δρομο πρεπει να ειναι αρκετα καλα ....και ισω βγαλουν και πιο πολλα χλμ απο τα αλλα μαλακα λστιχα,, λογω της κατασκευης τους .... για να δουμε.... φυσικα ειναι γεγονος πος μαλακο λαστιχο στην γομα και χλμ ειναι αντιθετοι παραγοντες.. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Πεμ 28 Ιαν 2010, 20:28 | |
| καλή φάση η ένδειξη κλίσεις..αλλά το κορυφαίο θα ήταν να έγραφε μοίρες... πάντως εγώ πιστεύω ότι αυτού του είδους λάστιχα δεν είναι ότι καλύτερο για τα gixxer μας...ειδικά αν στον ιδιοκτήτη αρέσει η γρήγορη οδήγηση! | |
|
| |
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Παρ 29 Ιαν 2010, 01:54 | |
| | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Δευ 30 Αυγ 2010, 20:06 | |
| Σημερα τα εβαλα 310€!
Εντυπωσεις δεν μπορω να παω ακομα γιατι εκανα μολις 5 χιλιομετρα!
Παντος απο γνωστους καλα λογια ακουσα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 01:47 | |
| παλικαρια τα εβαλε κανενας τα μ5??? εντυπωσεις? εχω ενα κ8 1000 και ειμαι σε αυτα αναμεσα και στα ροσσοκορσα,, καμια γνωμη? μου αρεσι η γρηγορη οδηγηση,, κανα ανοιγμα,, και στροφιλικια να μπαινω,, ευχαριστω ( πιστα δεν μπαινω,,) | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 10:45 | |
| παιδια τα λαστιχα ειναι πολυ καλα και για στροφιλικη και για πιστα σε χρονους μεχρι 1,10 1,12 τα φοραε φιλοσ και ειναι τελεια και δεν τρογοντε τοσο ευκολα οσο ι γομες , τωρα αν καποιοσ ψαχνει ποιο ακραια πραγματα παει σε γομες βεβεως βεβεως ... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 12:33 | |
| - teo46 έγραψε:
- καλή φάση η ένδειξη κλίσεις..αλλά το κορυφαίο θα ήταν να έγραφε μοίρες...
πάντως εγώ πιστεύω ότι αυτού του είδους λάστιχα δεν είναι ότι καλύτερο για τα gixxer μας...ειδικά αν στον ιδιοκτήτη αρέσει η γρήγορη οδήγηση! εγω Θοδωρε θα ξαναπω για πολλοστη φορα την γνωμη μου.Εξαιρουνται οι βροχινες συνθηκες(τουλουμια)! τα λαστιχα σε καταστασεις δρομου θα χρειαστουν οχι πανω απο μια φορα.Εννοω οτι ενα φρεναρισμα πανικου η' μια στροφη που σφιγγει λιγο αποτομα και θα σε ξαφνιασει. Ετσι ειμαι της αποψης οτι ακομα και για καθημερινη χρηση ενα ss πρεπι να φοραει βεντουζες.Και τα dragon suprcorsa pro(οχι απαραιτητα γομμες) θα σε βγαλουν ανετα απο μια τετοια δυσκολη στιγμη. Επισης με συντηριτικη οδηγηση(χωρις ασκοπα παντιλικια) εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης γιατι απλα δεν χαζοσπινιαρουν σε καθε ανοιγμα του γκαζιου. Ετσι προτιμω να αλλαξω λιγο πιο νωρις(σε σχεση με πιο ''πολιτικα'' λαστιχα) και να εχω το κεφαλι μου πολυ πιο ησυχο.Και επαναλαμβανω οτι δεν εχουν τεραστια διαφορα στη διαρκεια ζωης. Και βλεπω οτι εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες τους που αξιζει να δωσεις 230 ευρω για ενα γ@μ@το λαστιχο και να το αλλαξεις λιγο πιο νωρις, απο το να δωσεις 300+ και να λες οτι σου εβγαλε 10.000χλμ και ξαπλωθηκες στην Τσιμισκη γιατι σου πεταχτηκε η γιαγια και διπλωσε το μπροστινο σου απο το αποτομα φρεναρισμα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 13:00 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- παλικαρια τα εβαλε κανενας τα μ5??? εντυπωσεις?
εχω ενα κ8 1000 και ειμαι σε αυτα αναμεσα και στα ροσσοκορσα,, καμια γνωμη? μου αρεσι η γρηγορη οδηγηση,, κανα ανοιγμα,, και στροφιλικια να μπαινω,, ευχαριστω ( πιστα δεν μπαινω,,) θαναση γουστα ειναι αυτα... και με τα 2 λαστιχα αυτα που λες θα τα κανεις 1 χαρα το ποιο θα σου αρεσει περισσοτερο ειναι κατι που θα πρεπει να το κρινεις μονος σου... εμενα φιλος φοραγε τα 016 και εβαλε τα μ5 και δεν του αρεσουν... σε αλλον εγινε το αντιθετο εβαλε τα μ5 και ελεγε πως μπορουσε και οδηγουσε τοσο καιρο με τα 016... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 13:03 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 13:13 | |
| - Miou έγραψε:
- εμενα φιλος φοραγε τα 016 και εβαλε τα μ5 και δεν του αρεσουν... σε αλλον εγινε το αντιθετο εβαλε τα μ5 και ελεγε πως μπορουσε και οδηγουσε τοσο καιρο με τα 016...
εγω τα 016(αρα και τα M5 αφου ειναι στην ιδια κατηγορια) τα θεωρω απλα....... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 14:23 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Miou έγραψε:
- εμενα φιλος φοραγε τα 016 και εβαλε τα μ5 και δεν του αρεσουν... σε αλλον εγινε το αντιθετο εβαλε τα μ5 και ελεγε πως μπορουσε και οδηγουσε τοσο καιρο με τα 016...
εγω τα 016(αρα και τα M5 αφου ειναι στην ιδια κατηγορια) τα θεωρω απλα....... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. 016 αυτο το λαστιχο ειναι μονο για στρωσιμο κ μετα καψιμο για οσους θυμουνται τι μου ειχε συμβει καποτε .. για να μη σας ξενερωσω αλλο, ενα μονο θα πω. βαλτε οτι καλυτερο μπορειτε απο γομες,κ μαλιστα απο medium κ κατω. θα σας σωσουν μια απροβλεπτη στιγμη,η οποια δυστυχως αργα η γρηγορα θα ερθει. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:34 | |
| | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 20:59 | |
| δεν εχω πολυ καιρο που εβαλα τα μ5 και ενα εχω να πω σε σχεση με τα μαμα καμια σχεση
μου εμπνεουν εμπιστοσινη στριβο τη μοτο πλεον χωρις φοβο
αλαζουν πορεια πιο ευκολα και ειναι πολυ πιο μαλακα
στο φρεναρισμα ειναι 100% εμφανη η διαφορα !!!!!!!!!!
τωρα δεν ξερω ομως αν τα μαμα bridgeston ηταν "ξεραμενα" ....
η μοτο κ9 1000 | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Κυρ 19 Δεκ 2010, 23:04 | |
| ετσι ειναι σταυρο, δυστυχως επαθα κ εμαθα..
τα λαστιχα της κατηγοριας αυτης ειναι επικινδυνα οχι γιατι δεν κρατανε καλα, ουτε γιατι δεν πλαγιαζουν.καθε αλλο ,μια χαρα τα κανουν κ αυτα. ειναι επικινδυνα γιατι στα πολλα τα ζορια,σε στελνουν εντελως ξαφνικα μπαμ κ κατω, χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει. ενω μια καλη γομα,οταν τη πιεζεις, νιωθεις ακριβως το σημειο που παει να χασει,κ ακομα κ τη στιγμη που αρχιζεις και γλυστρας το ελεγχεις. κ εχεισ περισσοτερες πιθανοτητες να γλυτωσεις απο εναν απροβλεπτο η ατσαλο χειρισμο,γιατι στη τελικη παντα τη μαλακια την κανουμε εμεις. η μηχανη απλα κανει οτι της λες.
οσο για τα λαστιχα που φορανε τα μηχανακια που βγαινουν απ το εργοστασιο,εχουν συντηρητικα κ αλλες μαλακιες πχ το βτ 016 που θα αγορασεις απτον λαστιχα,ειναι διαφορετικο απ αυτο που φοραει πανω απ τη μανα του.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Δευ 20 Δεκ 2010, 02:31 | |
| τα ντραγκον σουπερκορσα προ βγαινουν μονο γομες? η και νορμαλ ελαστικο>??? ποσο γενικα και περιπου κανουν και ποσα χλμ βγαζουν,, ευχαριστω,,, | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Δευ 20 Δεκ 2010, 11:38 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- τα ντραγκον σουπερκορσα προ βγαινουν μονο γομες?
η και νορμαλ ελαστικο>??? ποσο γενικα και περιπου κανουν και ποσα χλμ βγαζουν,, ευχαριστω,,, βγαίνουν και σε street-race και πιστεύω 5-6000 χιλιόμετρα να τα βγάζουν...είναι και σε σούπερ τιμή! | |
|
| |
ares_tz Jr.gixxer
Όνομα: : Aris Tzam Τόπος : Μελίσσια Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Δευ 20 Δεκ 2010, 17:04 | |
| Για τι χρηση ειναι τα Μ5? πιστάδικα? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: METZELER SPORTEC M5 INTERACT Δευ 20 Δεκ 2010, 18:14 | |
| - Miou έγραψε:
- teo46 έγραψε:
- thanasis gixxer έγραψε:
- τα ντραγκον σουπερκορσα προ βγαινουν μονο γομες?
η και νορμαλ ελαστικο>??? ποσο γενικα και περιπου κανουν και ποσα χλμ βγαζουν,, ευχαριστω,,, βγαίνουν και σε street-race και πιστεύω 5-6000 χιλιόμετρα να τα βγάζουν...είναι και σε σούπερ τιμή!
supercorsa σε 1000cc και να βγαλει 6000χλμ??δυσκολο εως απιθανο αν ανοιγεις το γκαζι ... ++ 1000 τεο diablo supercorsa sc1/sc2 μου ειχανε βγαλει 1 φορα σερρες,4 φορες ρυσιο (πιστα καρτ) κ 5500 χιλιαδες χιλιομετρα. απλα δεν βρισκω κεφι με τις μπαντες οποτε αλλαζω λαστιχα,μηδενιζω μετρητη ειδικα γι αυτο. τωρα με τα 211 φαινεται να βγαζουν περισσοτερα χιλιομετρα | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| |
| |
| METZELER SPORTEC M5 INTERACT | |
|