| Ήρθε και η σειρά μου... | |
|
+20nikman Gixxerm@n krosfala ptm k8 600 kk terrorzone spyroszx diam opoulian kontos 750 aris sr20ve JIMK7 Miou ghost zed660 Antonios_gsxr GIXXERAKIAS [alex] DrIoannis topetwrx 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 10 Ιουν 2017, 10:08 | |
| Αποστόλη επειδή το ξέρω το έργο, κάνε το μαλάκα λίγο καιρό... Πάρε το χρόνο σου να φτιάξεις το μηχανάκι, βάλτο και μια αγγελία να βρίσκεται, να θολώσεις το τοπίο, και μέρα με την μέρα θα κερδίζεις έδαφος... | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 10 Ιουν 2017, 18:00 | |
| Περαστικά!!! και πάντα όρθιος Για τα αίτια της πτώσης: Μήπως πατούσες το φρένο δυνατά και παράλληλα έστριβες το μηχανάκι; Το μπροστινό ελαστικό μήπως έχει φάει τα ψωμιά του; Καλά τα τακάκια πρέπει να τα αλλάξεις γιατί και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα. Η ψυχολογικά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο γιαυτό όταν αισθανόμαστε κάπως δεν πρέπει να πιέζουμε για κανένα λόγο. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 10 Ιουν 2017, 18:32 | |
| - krosfala έγραψε:
- Αποστολη τη στολη μου την εστειλα αθηνα με ελτα.Στο riders art and craft.
Τσεκαρε το σαιτ τους,απ το τηλ που μιλησαμε φαινονται κομπλε ατομα.Τωρα ακομη δεν εφτασε για να σε πω εντυπωσεις.Βαλε κανα ται ραπ στις μπουκαλες κ πατα κανα δυνατο φρενο να δεις αν τερματιζουν ρε,το οτι ρυθμισατε σαγκ δε σημαινει οτι δε τερματιζουν κιολας. Μη μασας παρε το χρονο σου,κ θα δεις τι θα κανεις,τι νοιωθεις εσυ οκ Πέτρο θα μιλήσω και με αυτούς. Προφανώς και έχεις δίκιο, ότι το ότι ρυθμίστηκαν οι αναρτήσεις δεν σημαίνει ότι δεν τερματίζουν κιόλας. Οι περισσότεροι μου λένε σαν αιτία αυτό... Θυμάμαι στο 10 CSS που έκανα που μου είπε ο εκπαιδευτής να προσέχω το μπροστινή σύστημα της HAYABUSA, γιατί είναι λίγο για τα κιλά της και μπορεί να με προδώσει! Ίσως να είχε δίκιο! - Miou έγραψε:
- μια χαρα το μηχανακι παλι καλα δεν εχει μεγαλη ζημια
το καπακι ρε αποστολη ετσι και αλλοιως ειναι κρυμενο μεσα στο φερινγκ δεν τρεχει τπτ αμα βρεις ενα μεταχειρο και δεν ειναι σαν καινουργιο
το ειχα σιγουρο οτι θα "παιξει θεμα" με την γυναικα σου αλλα δεν περιμενα οτι θα μπει στο παιχνιδι και ο πατερας σου . φανταζομουν μονο την γυναικα σου και κουμπαρους κτλ
κουραγιο φιλε κουραγιο Αλέξανδρε το παρήγγειλα το καπάκι, γιατί είμαι λίγο ψείρας! Όσο για το περιβάλλον, το αντιμετωπίζω, δεν με ζαλίζουν όλη την ώρα και το κάνουν διακριτικά. Και διακριτικά να μην το έκαναν δεν θα με ενδιέφερε και ιδιαίτερα βέβαια. Ουσιαστικά προς το παρόν μια φορά μου το είπε ο καθένας. - aris sr20ve έγραψε:
- Αποστόλη επειδή το ξέρω το έργο, κάνε το μαλάκα λίγο καιρό... Πάρε το χρόνο σου να φτιάξεις το μηχανάκι, βάλτο και μια αγγελία να βρίσκεται, να θολώσεις το τοπίο, και μέρα με την μέρα θα κερδίζεις έδαφος...
Άρη ακριβώς αυτό κάνω φίλε! Πλέον έχουμε διδακτορικό στο θέμα γυναίκας! Και όπως έλεγα στην γιατρό στο νοσοκομείο και γελούσαμε, αλλά και σε άλλους, πάντα θα έχουμε μια γυναίκα να τρέχει από πίσω μας και να σκεφτόμαστε τι θα της πούμε όταν ξεφεύγουμε σε κάποια πράγματα! Αυτή είναι η μοίρα του άντρα!! - nikman έγραψε:
- Περαστικά!!! και πάντα όρθιος
Για τα αίτια της πτώσης: Μήπως πατούσες το φρένο δυνατά και παράλληλα έστριβες το μηχανάκι; Το μπροστινό ελαστικό μήπως έχει φάει τα ψωμιά του; Καλά τα τακάκια πρέπει να τα αλλάξεις γιατί και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα. Η ψυχολογικά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο γιαυτό όταν αισθανόμαστε κάπως δεν πρέπει να πιέζουμε για κανένα λόγο. Όχι δεν έστριβα, ήμουνα σε απόλυτη ευθεία. Τα λάστιχα είναι μια χαρά, ενώ η ψυχολογία όπως λες ΟΧΙ! Για ρίξτε μια ματιά οι γνώστες στα σημάδια της μπροστινή ανάρτησης που βοηθάνε να δούμε την διαδρομή της. Κάτι σαν τα τάι ραπ δηλαδή. Θέλει άλλαγμα η τσιμούχα, ναι το ξέρω. Είναι καινούριες σχετικά, αλλά μετά από κάποιες άτσαλες προσγειώσεις από σούζες επιτάχυνσης τίναξαν πάλι, χωρίς να θεωρώ ότι αυτό δημιουργεί κάποιο θέμα στην ανάρτηση. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 10 Ιουν 2017, 22:54 | |
| Σαν διαδρομη και λιγο μου φαινεται αλλα προσεξε μπορει να σου εχουν βαλει παραπανω λαδια ΟΠΟΤΕ αν εχω δικιο να ξερεις οτι τερματιζει πριν το κανονικο | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Δευ 12 Ιουν 2017, 14:34 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Σαν διαδρομη και λιγο μου φαινεται αλλα προσεξε μπορει να σου εχουν βαλει παραπανω λαδια ΟΠΟΤΕ αν εχω δικιο να ξερεις οτι τερματιζει πριν το κανονικο
Δημήτρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στην μηχανή, γιατί ακόμη και 100% δικό μου λάθος να είναι, το οδηγικό μου επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να το διαχειριστώ αλλά και να το ρισκάρω αν συμβεί ξανά... Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα, τα οποία είναι με τη σειρά που τα γράφω: 1. Μείωση της πίεσης του εαυτού μου και της μηχανής. Πιο χαλαρές βόλτες με λίγα λόγια και όχι βόλτες προπόνηση που έκανα έως τώρα. Ακόμη και σε πίστα, τέρμα το κυνήγι βελτίωσης του προσωπικού χρόνου. Άλλωστε με ένα κλικ πιο κάτω του ρυθμού η ευχαρίστηση είναι περισσότερη, αφού μειώνεται το άγχος του λάθους. 2. Αλλαγή τακάκια με πιο ήπια, όπως τα κόκκινα brembo, τα οποία έχω δοκιμάσει και έχουν σταθερή απόδοση, έστω και μειωμένη, παντού και πάντα χωρίς εκπλήξεις. 3. Μικρή πιθανότητα αλλαγής ελατηρίων μπροστά με σκληρότερα για να μειώσω-εκμηδενίσω την κάθε πιθανότητα από θέμα επάρκειας ανάρτησης. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Παρ 23 Ιουν 2017, 12:33 | |
| Σήμερα πήρα και την μηχανή. Σαν καινούρια. Πέρασα και ΚΤΕΟ και όλα ΟΚ. Περιμένω και το μανιτάρι να βιδωθεί επάνω και τέλος! Το βάψιμο άψογο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 24 Ιουν 2017, 12:25 | |
| τελικα επισκευη εκανες στο πλαστικο ? μια χαρα φαινεται στην φωτο | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Σαβ 24 Ιουν 2017, 14:55 | |
| - Miou έγραψε:
- τελικα επισκευη εκανες στο πλαστικο ? μια χαρα φαινεται στην φωτο
Ναι Αλέξανδρε το επισκευάσαμε και έγινε τέλειο όπως φαίνεται! | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Κυρ 25 Ιουν 2017, 05:00 | |
| Ωραιος!Αλλο κακο να μη μας βρει :p | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| |
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Κυρ 25 Ιουν 2017, 20:58 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Δευ 26 Ιουν 2017, 14:02 | |
| - topetwrx έγραψε:
- G.E.B. R-09 έγραψε:
Ετσι για την κουβεντα..στην πιστα παντα πας καλυτερα οταν δεν κυνηγας τα χρονομετρα και στο κατω κατω χομπιστες ειμαστε δεν εχουμε κανενα να μας τα χωνει χοντρα απο πισω... Έτσι είναι και για αυτό πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα όπως έγραψα ξανά. Αργησα να δω την αναρτηση του θεματος στο forum, αλλα απο αυτα που διαβασα....ολα θελουν (δυστυχως) το χρονο τους. Το περιβαλλον παντα θα λεει αυτα που δε θελεις να ακους για το θεμα μηχανη...ειναι αναμενομενο και λογικο, ειδικα σε περιπτωσεις "βλαβης" οπως αυτο που επαθες στις Σερρες. Το προβλημα φιλε μου ξερεις ποιο ειναι: δυσκολα μπορεις να συγκρατεις τον εαυτο σου μεσα στην πιστα. Δεν τις εχω φαει με το κουταλακι, αλλα οποτε πηγαινα....το ιδιο ελεγα. "Δε ειναι αναγκη να πιεζω τα ορια μου. Δε κανω αγωνα, τη μηχανη μου ευχαριστιεμαι και κανω με μεγαλυτερη ασφαλεια (πιστα) αυτο που με κραταει νεα τα μυαλα μου." Μετα το 2ο-3ο session...πιεζα χωρις να το σκεφτομαι. Στο δρομο (το πολυ λιγο που βγαινω) το εχω καταφερει στον υπερτατο βαθμο. Οδηγω σα κουλομαρια. Στην πιστα οχι ακομα και μετα απο πτωση στα Μεγαρα (δικο μου λαθος) σπασιμο καρπου, σιδερο στο κοκκαλο (titanium only ), πηγα 1 χρονο μετα ξανα Μεγαρα κουμπωμενος γιατι ηταν η πρωτη ουσιαστικα φορα που ξαναβαλα στολη και οδηγουσα επιθετικα. Λιγους μηνες μετα πηγα Σερρες. 3 ημερες του εδωσα και καταλαβε. Εγω προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ την πιστα/μηχανη αν δεν πω μεσα μου "ΠΩΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΑ ΕΤΣΙ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΥΣΤΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΩ". Δεν ειναι θεμα επιδειξης αλλα μεσα μου διασκεδαζω ΜΟΝΟ ετσι. Οσο με παει το κορμι μου και το κανω κεφι...θα μπαινω πιστα και θα πιεζω τα ορια μου (γιατι η μηχανη εχει περισσοτερα). Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και η πτωση αν επισκεπτεσαι καθε χρονο την πιστα (παραπανω απο 1 φορα κιολας) καποια στιγμη θα ερθει φταις δε φταις. Statistics my friend.It happens even to the best. Ευχομαι ηδη να εχουν περασει ολα τα συμπτωματα πονου και αφου εφτιαξες και την κουκλα σου....ολα καλα. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Δευ 26 Ιουν 2017, 14:44 | |
| - TheVeteran έγραψε:
Αργησα να δω την αναρτηση του θεματος στο forum, αλλα απο αυτα που διαβασα....ολα θελουν (δυστυχως) το χρονο τους. Το περιβαλλον παντα θα λεει αυτα που δε θελεις να ακους για το θεμα μηχανη...ειναι αναμενομενο και λογικο, ειδικα σε περιπτωσεις "βλαβης" οπως αυτο που επαθες στις Σερρες. Το προβλημα φιλε μου ξερεις ποιο ειναι: δυσκολα μπορεις να συγκρατεις τον εαυτο σου μεσα στην πιστα. Δεν τις εχω φαει με το κουταλακι, αλλα οποτε πηγαινα....το ιδιο ελεγα. "Δε ειναι αναγκη να πιεζω τα ορια μου. Δε κανω αγωνα, τη μηχανη μου ευχαριστιεμαι και κανω με μεγαλυτερη ασφαλεια (πιστα) αυτο που με κραταει νεα τα μυαλα μου." Μετα το 2ο-3ο session...πιεζα χωρις να το σκεφτομαι. Στο δρομο (το πολυ λιγο που βγαινω) το εχω καταφερει στον υπερτατο βαθμο. Οδηγω σα κουλομαρια. Στην πιστα οχι ακομα και μετα απο πτωση στα Μεγαρα (δικο μου λαθος) σπασιμο καρπου, σιδερο στο κοκκαλο (titanium only ), πηγα 1 χρονο μετα ξανα Μεγαρα κουμπωμενος γιατι ηταν η πρωτη ουσιαστικα φορα που ξαναβαλα στολη και οδηγουσα επιθετικα. Λιγους μηνες μετα πηγα Σερρες. 3 ημερες του εδωσα και καταλαβε. Εγω προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ την πιστα/μηχανη αν δεν πω μεσα μου "ΠΩΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΑ ΕΤΣΙ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΥΣΤΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΩ". Δεν ειναι θεμα επιδειξης αλλα μεσα μου διασκεδαζω ΜΟΝΟ ετσι. Οσο με παει το κορμι μου και το κανω κεφι...θα μπαινω πιστα και θα πιεζω τα ορια μου (γιατι η μηχανη εχει περισσοτερα). Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και η πτωση αν επισκεπτεσαι καθε χρονο την πιστα (παραπανω απο 1 φορα κιολας) καποια στιγμη θα ερθει φταις δε φταις. Statistics my friend.It happens even to the best. Ευχομαι ηδη να εχουν περασει ολα τα συμπτωματα πονου και αφου εφτιαξες και την κουκλα σου....ολα καλα.
Έτσι είναι! Ότι κάνουμε οι περισσότεροι το κάνουμε για την προσωπική μας ευχαρίστηση-βελτίωση και όχι για φιγούρα. Κάποιοι από εμάς έχουμε λιγότερη αυτοσυγκράτηση και τελικά μπαίνουμε σε ''ρυθμό'' μέσα στην πίστα. Έπεσα πρώτη φορά με μηχανή, το είχα πάντα στο μυαλό μου φοβούμενος για αυτή τη στιγμή, έχοντάς την στο μυαλό μου, μια που ήμουνα εκτός στατιστικής! Η στατιστική όμως είναι αμείλικτη και αποδείχτηκε έστω και αργά και στην δικιά μου την περίπτωση! Ευτυχώς οι συνέπειες ήταν μικρές αναλογικά και έτσι να είναι για όλους! Η ασφάλεια της πίστας είναι δεδομένη, κάτι που δεν ισχύει για τους έξω δρόμους, όπου εκεί και αν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1014!! Το περιβάλλον το ελέγχω και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ανησυχία τους βέβαια είναι άκρως δικαιολογημένη. Παρόλα αυτά χθες η γυναίκα μου είδε ένα ζευγάρι με μια VSTROM και μου είπε ''Να τέτοια μηχανή έπρεπε να έχουμε. Να κάνεις βόλτες-ταξίδια σαν άνθρωπος!'' Οπότε το θέμα της είναι η HAYABUSA κυρίως και οι μηχανές του είδους γενικότερα.... Να είσαι καλά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Τρι 27 Ιουν 2017, 08:19, 1 φορά | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τρι 27 Ιουν 2017, 01:12 | |
| Περαστικά φίλος!Εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Κάνε τον μαλάκα για λίγο καιρό, μόλις ανακτήσεις δυνάμεις πήγαινε την καμία εκδρομούλα να γλυκαθεί.Θα γλυτώσεις πολύ μουρμούρα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τρι 27 Ιουν 2017, 14:30 | |
| αποστολη αμα ειπε ετσι η γυναικα σου εγινες μαγκας φιλε μου ... αγοραζεις ΚΑΙ ενα στρωματακι με βαλιτσα πισω να την κανεις καμια βολτα την κυρα και εχεις την χοντρη για παρτυ σου . λες και ενα "ψεματακι" οτι εχεις καταθεσει πινακιδες κτλ και δεν εχεις εξοδα και τι να την πουλησεις αφου δεν πιανει πια λεφτα και θα την δωσεις τσαμπα ειναι κριμα κτλ ... ( λεμε και καμια να γελαμε ) | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 28 Ιουν 2017, 08:21 | |
| Αποστολη σορρυ για το σπαμ ρε φιλε αλλα υπαρχει λυση.εγω πλεον γυαλιζω το πομολο με glanol.ειμαι με το αγορι μου ,παιζουμε τα φιφα μας στο PS4,κατουραμε τη λεκανη χωρις να ακους μπινελικια μετα.να προχτες μου αλλαξε και τακακια .σωθηκα σου λεω.ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα.
ΥΓ:παιδια περα απο τη πλακα,τυχαινει και δουλευω γκαζι αυτα που βλεπω καθε μερα.εχουν ξεφυγει οι πουστηδες και αποθρασυνθεί τελειως.
ΥΓ:καλη δουλεια σε εκανε ο φανοποιος παντως | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 28 Ιουν 2017, 10:44 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Αποστολη σορρυ για το σπαμ ρε φιλε αλλα υπαρχει λυση.εγω πλεον γυαλιζω το πομολο με glanol.ειμαι με το αγορι μου ,παιζουμε τα φιφα μας στο PS4,κατουραμε τη λεκανη χωρις να ακους μπινελικια μετα.να προχτες μου αλλαξε και τακακια .σωθηκα σου λεω.ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα.
ΥΓ:παιδια περα απο τη πλακα,τυχαινει και δουλευω γκαζι αυτα που βλεπω καθε μερα.εχουν ξεφυγει οι πουστηδες και αποθρασυνθεί τελειως.
ΥΓ:καλη δουλεια σε εκανε ο φανοποιος παντως Ωραίος!!! Πόσες φορές αναρωτηθήκαμε όλοι μας νομίζω, πως είναι δυνατόν να ταιριάζουμε με το ωραίο φύλο, όταν μεταξύ μας τα βρίσκουμε τόσο καλά.....στα χόμπυ μας;; Τυχερός όποιος έχει γυναίκα που έχει παραπλήσια χόμπυ! Σπάνιο μεν, αλλά υπαρκτό ή λαχείο θα έλεγα καλύτερα!! Ο Θεός μάλλον δεν μας έπλασε με τόση σοφία τελικά! Επί την ευκαιρία και για να σας πειράξω λίγο, χρόνια πολλά για χθες και να νοιώθετε υπερήφανοι!! Γιατί; Γιατί χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας!!! Άντε να μη πω τίποτε!!! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 12 Ιουλ 2017, 09:05 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 12 Ιουλ 2017, 09:31 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 12 Ιουλ 2017, 09:46 | |
| Και στο μηχανάκι και στο μπουφαν σου κάνανε άριστες επισκευές. Σπανίζει πολύ στο σήμερα και στις 2 κατηγορίες. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου... Τετ 12 Ιουλ 2017, 13:57 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Και στο μηχανάκι και στο μπουφαν σου κάνανε άριστες επισκευές. Σπανίζει πολύ στο σήμερα και στις 2 κατηγορίες.
Ναι ευτυχώς στάθηκα τυχερός και έπεσα σε επαγγελματίες-μερακλήδες, γιατί θέλει να το αγαπάς αυτό που κάνεις. | |
|
| |
| Ήρθε και η σειρά μου... | |
|