Greek GSX-R forum
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_l10Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_c10Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_l10Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_c10Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ήρθε και η σειρά μου...

Πήγαινε κάτω 
+20
nikman
Gixxerm@n
krosfala
ptm
k8 600 kk
terrorzone
spyroszx
diam
opoulian
kontos 750
aris sr20ve
JIMK7
Miou
ghost
zed660
Antonios_gsxr
GIXXERAKIAS
[alex]
DrIoannis
topetwrx
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Ιουν 2017, 10:08

Αποστόλη επειδή το ξέρω το έργο, κάνε το μαλάκα λίγο καιρό... Πάρε το χρόνο σου να φτιάξεις το μηχανάκι, βάλτο και μια αγγελία να βρίσκεται, να θολώσεις το τοπίο, και μέρα με την μέρα θα κερδίζεις έδαφος...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikman
Normal gixxer
Normal gixxer
nikman

Άντρας Όνομα: : Μανόλης
Τόπος : Χανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 164
Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Ιουν 2017, 18:00

Περαστικά!!! και πάντα όρθιος Smile
Για τα αίτια της πτώσης: Μήπως πατούσες το φρένο δυνατά και παράλληλα έστριβες το μηχανάκι; Το μπροστινό ελαστικό μήπως έχει φάει τα ψωμιά του; Καλά τα τακάκια πρέπει να τα αλλάξεις γιατί και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα. Η ψυχολογικά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο γιαυτό όταν αισθανόμαστε κάπως δεν πρέπει να πιέζουμε για κανένα λόγο.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Ιουν 2017, 18:32

krosfala έγραψε:
Αποστολη τη στολη μου την εστειλα αθηνα με ελτα.Στο riders art and craft.
Τσεκαρε το σαιτ τους,απ το τηλ που μιλησαμε φαινονται κομπλε ατομα.Τωρα ακομη δεν εφτασε για να σε πω εντυπωσεις.Βαλε κανα ται ραπ στις μπουκαλες κ πατα κανα δυνατο φρενο να δεις αν τερματιζουν ρε,το οτι ρυθμισατε σαγκ δε σημαινει οτι δε τερματιζουν κιολας.
Μη μασας παρε το χρονο σου,κ θα δεις τι θα κανεις,τι νοιωθεις εσυ οκ
Πέτρο θα μιλήσω και με αυτούς. Προφανώς και έχεις δίκιο, ότι το ότι ρυθμίστηκαν οι αναρτήσεις δεν σημαίνει ότι δεν τερματίζουν κιόλας. Οι περισσότεροι μου λένε σαν αιτία αυτό... Θυμάμαι στο 10 CSS που έκανα που μου είπε ο εκπαιδευτής να προσέχω το μπροστινή σύστημα της HAYABUSA, γιατί είναι λίγο για τα κιλά της και μπορεί να με προδώσει! Ίσως να είχε δίκιο!
Miou έγραψε:
μια χαρα το μηχανακι παλι καλα δεν εχει μεγαλη ζημια

το καπακι ρε αποστολη ετσι και αλλοιως ειναι κρυμενο μεσα στο φερινγκ
δεν τρεχει τπτ αμα βρεις ενα μεταχειρο και δεν ειναι σαν καινουργιο

το ειχα σιγουρο οτι θα "παιξει θεμα" με την γυναικα σου αλλα δεν περιμενα οτι θα μπει στο παιχνιδι και ο πατερας σου . φανταζομουν μονο την γυναικα σου και κουμπαρους κτλ

κουραγιο φιλε κουραγιο
Αλέξανδρε το παρήγγειλα το καπάκι, γιατί είμαι λίγο ψείρας!
Όσο για το περιβάλλον, το αντιμετωπίζω, δεν με ζαλίζουν όλη την ώρα και το κάνουν διακριτικά. Και διακριτικά να μην το έκαναν δεν θα με ενδιέφερε και ιδιαίτερα βέβαια. Ουσιαστικά προς το παρόν μια φορά μου το είπε ο καθένας.

aris sr20ve έγραψε:
Αποστόλη επειδή το ξέρω το έργο, κάνε το μαλάκα λίγο καιρό... Πάρε το χρόνο σου να φτιάξεις το μηχανάκι, βάλτο και μια αγγελία να βρίσκεται, να θολώσεις το τοπίο, και μέρα με την μέρα θα κερδίζεις έδαφος...
Άρη ακριβώς αυτό κάνω φίλε! Πλέον έχουμε διδακτορικό στο θέμα γυναίκας! Και όπως έλεγα στην γιατρό στο νοσοκομείο και γελούσαμε, αλλά και σε άλλους, πάντα θα έχουμε μια γυναίκα να τρέχει από πίσω μας και να σκεφτόμαστε τι θα της πούμε όταν ξεφεύγουμε σε κάποια πράγματα! Αυτή είναι η μοίρα του άντρα!!Laughing
nikman έγραψε:
Περαστικά!!! και πάντα όρθιος  Smile
Για τα αίτια της πτώσης: Μήπως πατούσες το φρένο δυνατά και παράλληλα έστριβες το μηχανάκι; Το μπροστινό ελαστικό μήπως έχει φάει τα ψωμιά του; Καλά τα τακάκια πρέπει να τα αλλάξεις γιατί και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα. Η ψυχολογικά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο γιαυτό όταν αισθανόμαστε κάπως δεν πρέπει να πιέζουμε για κανένα λόγο.

Όχι δεν έστριβα, ήμουνα σε απόλυτη ευθεία. Τα λάστιχα είναι μια χαρά, ενώ η ψυχολογία όπως λες ΟΧΙ! Crying or Very sad

Για ρίξτε μια ματιά οι γνώστες στα σημάδια της μπροστινή ανάρτησης που βοηθάνε να δούμε την διαδρομή της. Κάτι σαν τα τάι ραπ δηλαδή. Θέλει άλλαγμα η τσιμούχα, ναι το ξέρω. Είναι καινούριες σχετικά, αλλά μετά από κάποιες άτσαλες προσγειώσεις από σούζες επιτάχυνσης τίναξαν πάλι, χωρίς να θεωρώ ότι αυτό δημιουργεί κάποιο θέμα στην ανάρτηση.

Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 2017-013
http://www.scooby.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 10 Ιουν 2017, 22:54

Σαν διαδρομη και λιγο μου φαινεται scratch αλλα προσεξε μπορει να σου εχουν βαλει παραπανω λαδια ssss ΟΠΟΤΕ αν εχω δικιο να ξερεις οτι τερματιζει πριν το κανονικο Wink
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 12 Ιουν 2017, 14:34

JIMK7 έγραψε:
Σαν διαδρομη και λιγο μου φαινεται scratch αλλα προσεξε μπορει να σου εχουν βαλει παραπανω λαδια ssss ΟΠΟΤΕ αν εχω δικιο να ξερεις οτι τερματιζει πριν το κανονικο Wink

Δημήτρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Wink  

Η αλήθεια είναι πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στην μηχανή, γιατί ακόμη και 100% δικό μου λάθος να είναι, το οδηγικό μου επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να το διαχειριστώ αλλά και να το ρισκάρω αν συμβεί ξανά... Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα, τα οποία είναι με τη σειρά που τα γράφω:

1. Μείωση της πίεσης του εαυτού μου και της μηχανής. Πιο χαλαρές βόλτες με λίγα λόγια και όχι βόλτες προπόνηση που έκανα έως τώρα. Ακόμη και σε πίστα, τέρμα το κυνήγι βελτίωσης του προσωπικού χρόνου. Άλλωστε με ένα κλικ πιο κάτω του ρυθμού η ευχαρίστηση είναι περισσότερη, αφού μειώνεται το άγχος του λάθους.

2. Αλλαγή τακάκια με πιο ήπια, όπως τα κόκκινα brembo, τα οποία έχω δοκιμάσει και έχουν σταθερή απόδοση, έστω και μειωμένη, παντού και πάντα χωρίς εκπλήξεις.

3. Μικρή πιθανότητα αλλαγής ελατηρίων μπροστά με σκληρότερα για να μειώσω-εκμηδενίσω την κάθε πιθανότητα από θέμα επάρκειας ανάρτησης.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 23 Ιουν 2017, 12:33

Σήμερα πήρα και την μηχανή. Σαν καινούρια. Πέρασα και ΚΤΕΟ και όλα ΟΚ. Περιμένω και το μανιτάρι να βιδωθεί επάνω και τέλος! Το βάψιμο άψογο!
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 2017-010
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 24 Ιουν 2017, 12:25

τελικα επισκευη εκανες στο πλαστικο ? μια χαρα φαινεται στην φωτο
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 24 Ιουν 2017, 14:55

Miou έγραψε:
τελικα επισκευη εκανες στο πλαστικο ? μια χαρα φαινεται στην φωτο
Ναι Αλέξανδρε το επισκευάσαμε και έγινε τέλειο όπως φαίνεται!
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Ιουν 2017, 05:00

Ωραιος!Αλλο κακο να μη μας βρει :p
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Ιουν 2017, 13:58

krosfala έγραψε:
Ωραιος!Αλλο κακο να μη μας βρει :p

Ε πετρο αυτη ειναι η ατακα μου lol! lol!
http://www.hydraulic-hellas.gr
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Ιουν 2017, 20:58

topetwrx έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

Δημήτρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Wink  

Η αλήθεια είναι πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στην μηχανή, γιατί ακόμη και 100% δικό μου λάθος να είναι, το οδηγικό μου επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να το διαχειριστώ αλλά και να το ρισκάρω αν συμβεί ξανά... Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα, τα οποία είναι με τη σειρά που τα γράφω:

1. Μείωση της πίεσης του εαυτού μου και της μηχανής. Πιο χαλαρές βόλτες με λίγα λόγια και όχι βόλτες προπόνηση που έκανα έως τώρα. Ακόμη και σε πίστα, τέρμα το κυνήγι βελτίωσης του προσωπικού χρόνου. Άλλωστε με ένα κλικ πιο κάτω του ρυθμού η ευχαρίστηση είναι περισσότερη, αφού μειώνεται το άγχος του λάθους.

2. Αλλαγή τακάκια με πιο ήπια, όπως τα κόκκινα brembo, τα οποία έχω δοκιμάσει και έχουν σταθερή απόδοση, έστω και μειωμένη, παντού και πάντα χωρίς εκπλήξεις.

3. Μικρή πιθανότητα αλλαγής ελατηρίων μπροστά με σκληρότερα για να μειώσω-εκμηδενίσω την κάθε πιθανότητα από θέμα επάρκειας ανάρτησης.

Ετσι για την κουβεντα..στην πιστα παντα πας καλυτερα οταν δεν κυνηγας τα χρονομετρα και στο κατω κατω χομπιστες ειμαστε δεν εχουμε κανενα να μας τα χωνει χοντρα απο πισω... hallo
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Ιουν 2017, 09:16

G.E.B. R-09 έγραψε:

Ετσι για την κουβεντα..στην πιστα παντα πας καλυτερα οταν δεν κυνηγας τα χρονομετρα και στο κατω κατω χομπιστες ειμαστε δεν εχουμε κανενα να μας τα χωνει χοντρα απο πισω... hallo

Έτσι είναι και για αυτό πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα όπως έγραψα ξανά. Rolling Eyes
TheVeteran
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheVeteran

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 457
Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω!
Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Ιουν 2017, 14:02

topetwrx έγραψε:
G.E.B. R-09 έγραψε:

Έτσι είναι και για αυτό πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα όπως έγραψα ξανά. Rolling Eyes

Αργησα να δω την αναρτηση του θεματος στο forum, αλλα απο αυτα που διαβασα....ολα θελουν (δυστυχως) το χρονο τους.
Το περιβαλλον παντα θα λεει αυτα που δε θελεις να ακους για το θεμα μηχανη...ειναι αναμενομενο και λογικο, ειδικα σε περιπτωσεις "βλαβης" οπως αυτο που επαθες στις Σερρες.
Το προβλημα φιλε μου ξερεις ποιο ειναι: δυσκολα μπορεις να συγκρατεις τον εαυτο σου μεσα στην πιστα. Δεν τις εχω φαει με το κουταλακι, αλλα οποτε πηγαινα....το ιδιο ελεγα. "Δε ειναι αναγκη να πιεζω τα ορια μου. Δε κανω αγωνα, τη μηχανη μου ευχαριστιεμαι και κανω με μεγαλυτερη ασφαλεια (πιστα) αυτο που με κραταει νεα τα μυαλα μου." Μετα το 2ο-3ο session...πιεζα χωρις να το σκεφτομαι.
Στο δρομο (το πολυ λιγο που βγαινω) το εχω καταφερει στον υπερτατο βαθμο. Οδηγω σα κουλομαρια. Στην πιστα οχι ακομα και μετα απο πτωση στα Μεγαρα (δικο μου λαθος) σπασιμο καρπου, σιδερο στο κοκκαλο (titanium only Twisted Evil), πηγα 1 χρονο μετα ξανα Μεγαρα κουμπωμενος γιατι ηταν η πρωτη ουσιαστικα φορα που ξαναβαλα στολη και οδηγουσα επιθετικα. Λιγους μηνες μετα πηγα Σερρες. 3 ημερες του εδωσα και καταλαβε.
Εγω προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ την πιστα/μηχανη αν δεν πω μεσα μου "ΠΩΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΑ ΕΤΣΙ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΥΣΤΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΩ". Δεν ειναι θεμα επιδειξης αλλα μεσα μου διασκεδαζω ΜΟΝΟ ετσι. Οσο με παει το κορμι μου και το κανω κεφι...θα μπαινω πιστα και θα πιεζω τα ορια μου (γιατι η μηχανη εχει περισσοτερα).
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και η πτωση αν επισκεπτεσαι καθε χρονο την πιστα (παραπανω απο 1 φορα κιολας) καποια στιγμη θα ερθει φταις δε φταις. Statistics my friend.It happens even to the best.
Ευχομαι ηδη να εχουν περασει ολα τα συμπτωματα πονου και αφου εφτιαξες και την κουκλα σου....ολα καλα.
beer
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Ιουν 2017, 14:44

TheVeteran έγραψε:

Αργησα να δω την αναρτηση του θεματος στο forum, αλλα απο αυτα που διαβασα....ολα θελουν (δυστυχως) το χρονο τους.
Το περιβαλλον παντα θα λεει αυτα που δε θελεις να ακους για το θεμα μηχανη...ειναι αναμενομενο και λογικο, ειδικα σε περιπτωσεις "βλαβης" οπως αυτο που επαθες στις Σερρες.
Το προβλημα φιλε μου ξερεις ποιο ειναι: δυσκολα μπορεις να συγκρατεις τον εαυτο σου μεσα στην πιστα. Δεν τις εχω φαει με το κουταλακι, αλλα οποτε πηγαινα....το ιδιο ελεγα. "Δε ειναι αναγκη να πιεζω τα ορια μου. Δε κανω αγωνα, τη μηχανη μου ευχαριστιεμαι και κανω με μεγαλυτερη ασφαλεια (πιστα) αυτο που με κραταει νεα τα μυαλα μου." Μετα το 2ο-3ο session...πιεζα χωρις να το σκεφτομαι.
Στο δρομο (το πολυ λιγο που βγαινω) το εχω καταφερει στον υπερτατο βαθμο. Οδηγω σα κουλομαρια. Στην πιστα οχι ακομα και μετα απο πτωση στα Μεγαρα (δικο μου λαθος) σπασιμο καρπου, σιδερο στο κοκκαλο (titanium only Twisted Evil), πηγα 1 χρονο μετα ξανα Μεγαρα κουμπωμενος γιατι ηταν η πρωτη ουσιαστικα φορα που ξαναβαλα στολη και οδηγουσα επιθετικα. Λιγους μηνες μετα πηγα Σερρες. 3 ημερες του εδωσα και καταλαβε.
Εγω προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ την πιστα/μηχανη αν δεν πω μεσα μου "ΠΩΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΑ ΕΤΣΙ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΥΣΤΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΩ". Δεν ειναι θεμα επιδειξης αλλα μεσα μου διασκεδαζω ΜΟΝΟ ετσι. Οσο με παει το κορμι μου και το κανω κεφι...θα μπαινω πιστα και θα πιεζω τα ορια μου (γιατι η μηχανη εχει περισσοτερα).
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και η πτωση αν επισκεπτεσαι καθε χρονο την πιστα (παραπανω απο 1 φορα κιολας) καποια στιγμη θα ερθει φταις δε φταις. Statistics my friend.It happens even to the best.
Ευχομαι ηδη να εχουν περασει ολα τα συμπτωματα πονου και αφου εφτιαξες και την κουκλα σου....ολα καλα.
beer

Έτσι είναι! Ότι κάνουμε οι περισσότεροι το κάνουμε για την προσωπική μας ευχαρίστηση-βελτίωση και όχι για φιγούρα. Κάποιοι από εμάς έχουμε λιγότερη αυτοσυγκράτηση και τελικά μπαίνουμε σε ''ρυθμό'' μέσα στην πίστα. Έπεσα πρώτη φορά με μηχανή, το είχα πάντα στο μυαλό μου φοβούμενος για αυτή τη στιγμή, έχοντάς την στο μυαλό μου, μια που ήμουνα εκτός στατιστικής! Η στατιστική όμως είναι αμείλικτη και αποδείχτηκε έστω και αργά και στην δικιά μου την περίπτωση! Ευτυχώς οι συνέπειες ήταν μικρές αναλογικά και έτσι να είναι για όλους! Η ασφάλεια της πίστας είναι δεδομένη, κάτι που δεν ισχύει για τους έξω δρόμους, όπου εκεί και αν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1014!!

Το περιβάλλον το ελέγχω και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ανησυχία τους βέβαια είναι άκρως δικαιολογημένη. Παρόλα αυτά χθες η γυναίκα μου είδε ένα ζευγάρι με μια VSTROM και μου είπε ''Να τέτοια μηχανή έπρεπε να έχουμε. Να κάνεις βόλτες-ταξίδια σαν άνθρωπος!'' Οπότε το θέμα της είναι η HAYABUSA κυρίως και οι μηχανές του είδους γενικότερα....

Να είσαι καλά!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Τρι 27 Ιουν 2017, 08:19, 1 φορά
cornell
Normal gixxer
Normal gixxer
cornell

Άντρας Τόπος : Γλυφάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 186
Αγωνιζόμενος : No...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Ιουν 2017, 01:12

Περαστικά φίλος!Εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Κάνε τον μαλάκα για λίγο καιρό, μόλις ανακτήσεις δυνάμεις πήγαινε την καμία εκδρομούλα να γλυκαθεί.Θα γλυτώσεις πολύ μουρμούρα.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Ιουν 2017, 14:30

αποστολη αμα ειπε ετσι η γυναικα σου εγινες μαγκας φιλε μου ...
αγοραζεις ΚΑΙ ενα στρωματακι με βαλιτσα πισω να την κανεις καμια βολτα την κυρα
και εχεις την χοντρη για παρτυ σου . λες και ενα "ψεματακι" οτι εχεις καταθεσει πινακιδες κτλ και δεν εχεις εξοδα και τι να την πουλησεις αφου δεν πιανει πια λεφτα και θα την δωσεις τσαμπα ειναι κριμα κτλ ...

lol! ( λεμε και καμια mal@kies να γελαμε )
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 28 Ιουν 2017, 07:59

Αλέξανδρε δεν έρχεσαι μια βόλτα από εδώ να πιούμε κανένα καφέ όλοι μαζί και να της τα πεις εσύ καλύτερα;;; Laughing Laughing

Δεν θυμάμαι αν το έγραψα ξανά, αλλά έλεγα στις νοσοκόμες στο νοσοκομείο και γελούσαμε εκείνη την ημέρα, ότι πάντα ρε παιδί μου έχουμε τουλάχιστον μια γυναίκα να μας εξουσιάζει! Την μάνα μας στην αρχή και μετά και την γυναίκα μας!! Τι θα πουν, πως θα τους το πούμε κτλ!!! Έχουμε γεννηθεί μπλεγμένοι ρε σεις, αλλά και χωρίς το ωραίο φύλο δεν γίνεται!! Laughing
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 28 Ιουν 2017, 08:21

Αποστολη σορρυ για το σπαμ ρε φιλε αλλα υπαρχει λυση.εγω πλεον γυαλιζω το πομολο με glanol.ειμαι με το αγορι μου ,παιζουμε τα φιφα μας στο PS4,κατουραμε τη λεκανη χωρις να ακους μπινελικια μετα.να προχτες μου αλλαξε και τακακια .σωθηκα σου λεω.ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα.

ΥΓ:παιδια περα απο τη πλακα,τυχαινει και δουλευω γκαζι αυτα που βλεπω καθε μερα.εχουν ξεφυγει οι πουστηδες και αποθρασυνθεί τελειως.

ΥΓ:καλη δουλεια σε εκανε ο φανοποιος παντως
http://www.hydraulic-hellas.gr
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 28 Ιουν 2017, 10:44

terrorzone έγραψε:
Αποστολη σορρυ για το σπαμ ρε φιλε αλλα υπαρχει λυση.εγω πλεον γυαλιζω το πομολο με glanol.ειμαι με το αγορι μου ,παιζουμε τα φιφα μας στο PS4,κατουραμε τη λεκανη χωρις να ακους μπινελικια μετα.να προχτες μου αλλαξε και τακακια .σωθηκα σου λεω.ουτε μουρμουρες ουτε τιποτα.

ΥΓ:παιδια περα απο τη πλακα,τυχαινει και δουλευω γκαζι αυτα που βλεπω καθε μερα.εχουν ξεφυγει οι πουστηδες και αποθρασυνθεί τελειως.

ΥΓ:καλη δουλεια σε εκανε ο φανοποιος παντως

Ωραίος!!! Laughing  Πόσες φορές αναρωτηθήκαμε όλοι μας νομίζω, πως είναι δυνατόν να ταιριάζουμε με το ωραίο φύλο, όταν μεταξύ μας τα βρίσκουμε τόσο καλά.....στα χόμπυ μας;; Τυχερός όποιος έχει γυναίκα που έχει παραπλήσια χόμπυ! Σπάνιο μεν, αλλά υπαρκτό ή λαχείο θα έλεγα καλύτερα!! Ο Θεός μάλλον δεν μας έπλασε με τόση σοφία τελικά!

Επί την ευκαιρία και για να σας πειράξω λίγο, χρόνια πολλά για χθες και να νοιώθετε υπερήφανοι!! Γιατί; Γιατί χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας!!! Laughing Laughing Laughing  Άντε να μη πω τίποτε!!! Mad
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουλ 2017, 09:05

Πήρα το μπουφάν από το παιδί και συνάδελφο μηχανόβιο από τα Ιωάννινα! Πολύ καλή δουλειά κατά την γνώμη μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Να θυμίσω ότι στον ώμο είχε τρύπα και έγινε μπάλωμα και στους 2 ώμους για να είναι συμμετρικό και αισθητικά καλό το αποτέλεσμα. Παράλληλα μου έβαψε και κάποια σημεία της στολής που γδάρθηκαν λίγο, τα οποία δεν μπόρεσα να τα εντοπίσω και όλα καλά. Κόστος 40 ευρώ!!
Πριν...
https://www.dropbox.com/s/mo6xjvvmkceqr52/2017-06-08%2020.21.15.jpg?dl=0

Μετά...
https://www.dropbox.com/s/25m1l8xw8zcjcf8/2017-07-10%2018.23.35.jpg?dl=0
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 2017-07-10%2018.23.35

Εδώ το καινούριο κατά κάποιο τρόπο λουράκι σύσφιξης του μπουφάν που κόντευε να κοπεί μια που τρίφτηκε από την πτώση.
https://www.dropbox.com/s/vpdzm6u6y9n09br/2017-07-10%2018.24.47.jpg?dl=0
Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 2017-07-10%2018.24.47
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουλ 2017, 09:31

αψογη δουλεια
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουλ 2017, 09:46

Και στο μηχανάκι και στο μπουφαν σου κάνανε άριστες επισκευές. Σπανίζει πολύ στο σήμερα και στις 2 κατηγορίες. mprabo
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ήρθε και η σειρά μου...   Ήρθε και η σειρά μου... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Ιουλ 2017, 13:57

kentaurosk8 έγραψε:
Και στο μηχανάκι και στο μπουφαν σου κάνανε άριστες επισκευές. Σπανίζει πολύ στο σήμερα και στις 2 κατηγορίες. mprabo

Ναι ευτυχώς στάθηκα τυχερός και έπεσα σε επαγγελματίες-μερακλήδες, γιατί θέλει να το αγαπάς αυτό που κάνεις.

Ήρθε και η σειρά μου...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ηρθε και η δικια μου σειρα.
» καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!!
» ηρθε η ωρα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com