AK-8 Jr.gixxer
Όνομα: : Pavlin Mpats Τόπος : Κατερίνη Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2018
| Θέμα: Αλλαγή χρώματος Σαβ 21 Απρ 2018, 17:33 | |
| Καλησπέρα σε όλους...έχω το moto του προφίλ μου και θέλω να το αλλάξω χρώμα...οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.Αν συνοδεύεται και με foto,ακόμα καλύτερα !!Ευχαριστώ!!!! | |
|
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή χρώματος Δευ 23 Απρ 2018, 21:36 | |
| Καλησπέρα! Τί θα ήθελες; Βαρέθηκες το άσπρο; Το μπλε; Από σχέδια και χρώματα για gsxr άλλο τίποτα. Εγώ τελευταία έχω φάει κόλλημα με αυτό: | |
|
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή χρώματος Τρι 24 Απρ 2018, 00:59 | |
| | |
|
AK-8 Jr.gixxer
Όνομα: : Pavlin Mpats Τόπος : Κατερίνη Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2018
| Θέμα: Απ: Αλλαγή χρώματος Σαβ 19 Μάης 2018, 17:10 | |
| Καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση...φίλε μου Alex δε μ'αρέσει ο συνδιασμός στη φωτογραφία που με έστειλες...προτιμώ κάποιο έντονο χρώμα με κάποιο σχέδιο ή αυτοκόλλητο για να του σπάσω τη μονοχρωμία...λόγω μιας μετακόμισης με πήγε πολύ πίσω η εναλλαγή του χρώματος και εχθές έκαψε πηνία....οπότε θα αρεστώ στο ήδη υπάρχων χρώμα για λίγο καιρό ακόμη...επί της ευκαιρίας,έχει κάποιος κάποια κατάλληλη πηγή να με προτείνει για πηνία;Εάν υπάρχουν γνήσια μεταχειρισμένα ας πούμε από κάποιον;; | |
|
cytheDS Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Mακεδονία Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Life is a circuit Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2015
| Θέμα: Απ: Αλλαγή χρώματος Σαβ 19 Μάης 2018, 23:34 | |
| - AK-8 έγραψε:
- Καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση...φίλε μου Alex δε μ'αρέσει ο συνδιασμός στη φωτογραφία που με έστειλες...προτιμώ κάποιο έντονο χρώμα με κάποιο σχέδιο ή αυτοκόλλητο για να του σπάσω τη μονοχρωμία...λόγω μιας μετακόμισης με πήγε πολύ πίσω η εναλλαγή του χρώματος και εχθές έκαψε πηνία....οπότε θα αρεστώ στο ήδη υπάρχων χρώμα για λίγο καιρό ακόμη...επί της ευκαιρίας,έχει κάποιος κάποια κατάλληλη πηγή να με προτείνει για πηνία;Εάν υπάρχουν γνήσια μεταχειρισμένα ας πούμε από κάποιον;;
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση ή κάτι τέτοιο, εγώ όταν την είχα πάθει πήρα από τον Μαρκόπουλο (αντιπροσωπεία Yamaha) στην Θεσσαλονίκη. Αν θυμάμαι καλά ήταν αμερικανικά και σε καλή τιμή..αν υπάρχει πρόβλημα που αναφέρω όνομα μαγαζιού ας σβηστεί το σχόλιο μου. | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή χρώματος Τρι 22 Μάης 2018, 16:57 | |
| καλυτερα να κανεις καινουργια περιελιξη εχει περιπου το μισο κοστος, θα ειναι καινουργια και θα εχεις και εγγυηση | |
|