| ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ | |
|
+9stoui WotU777 κολτρέϊν JIMK7 opoulian teo46 jimmyjp crockh2001 -341ccGSXR 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-341ccGSXR Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009
| Θέμα: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 07 Δεκ 2009, 03:05 | |
| *Η ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 36PSI ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 42PSI ΠΙΣΩ. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ Η' ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΔΗΓΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟ. *ΜΕ 2ο ΑΤΟΜΟ ΠΙΣΩ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΚΙΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ +2 PSI? ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ *.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.... ΜΕ "+" ΣΤΑ PSI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΠΕΛΜΑ, ΑΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΕΝΤΟΝΗ" ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΡΙΒΗΣ ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ? | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 07 Δεκ 2009, 11:16 | |
| | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 07 Δεκ 2009, 12:06 | |
| Κοιτα,με χαμηλοτερη πιεση στο λαστιχο,ερχεται σε επαφη με την ασφαλτο περισσοτερο πελμα,οποτε εχουμε γρηγοροτερο ζεσταμα του ελαστικου,περισσοτερη προσφυση αλλα και γρηγοροτερη φθορα.Και επειδη,η πιεση και η θερμοκρασια του ελαστικου επηρεαζει αμεσα την γεωμετρια της μοτοσυκλετας,αν ριξεις πολυ τις πιεσεις,θα νιωθεις το μηχανακι πολυ βαρυ,και δυσκολο στην αλλαγη κατευθυνσης.Δεν χρειαζεται να υπερβαλεις.Τα 36-42 ειναι σωστα,αν και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες θα ηταν καλυτερο να ειχες χαμηλοτερη πιεση,λογω του οτι μολις θα ζεσταθουν η πιεση θα ανεβει(μπορει και 38-44) και θα χασεις προσφυση.Οποτε ενα 34-35 για μπροστα και 38-39 για πισω θα ηταν μια χαρα κατα την αποψη μου παντα.Τα +2 πισω καλα κανεις και τα βαζεις,γιατι 100 κιλα ειναι αρκετο επιπλεον φορτιο. Στην βροχη οπως λες,αν ανεβασεις πιεση θα παταει ακομα λιγοτερο πελμα κατω,οποτε προσφυση θα εχεις λιγοτερη...γενικα οτι πιεση και να βαλεις σε λαστιχο που ειναι για στεγνο,στο βρεγμενο δεν θα πιανει,και αυτο λογω του οτι δεν θα υπαρχει αρκετη χαραξη για να διωξει το νερο απο το πελμα.Οποτε,εκει χρειαζεται απλα προσοχη... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 07 Δεκ 2009, 22:23 | |
| - jimmyjp έγραψε:
- Κοιτα,με χαμηλοτερη πιεση στο λαστιχο,ερχεται σε επαφη με την ασφαλτο περισσοτερο πελμα,οποτε εχουμε γρηγοροτερο ζεσταμα του ελαστικου,περισσοτερη προσφυση αλλα και γρηγοροτερη φθορα.Και επειδη,η πιεση και η θερμοκρασια του ελαστικου επηρεαζει αμεσα την γεωμετρια της μοτοσυκλετας,αν ριξεις πολυ τις πιεσεις,θα νιωθεις το μηχανακι πολυ βαρυ,και δυσκολο στην αλλαγη κατευθυνσης.Δεν χρειαζεται να υπερβαλεις.Τα 36-42 ειναι σωστα,αν και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες θα ηταν καλυτερο να ειχες χαμηλοτερη πιεση,λογω του οτι μολις θα ζεσταθουν η πιεση θα ανεβει(μπορει και 38-44) και θα χασεις προσφυση.Οποτε ενα 34-35 για μπροστα και 38-39 για πισω θα ηταν μια χαρα κατα την αποψη μου παντα.Τα +2 πισω καλα κανεις και τα βαζεις,γιατι 100 κιλα ειναι αρκετο επιπλεον φορτιο.
Στην βροχη οπως λες,αν ανεβασεις πιεση θα παταει ακομα λιγοτερο πελμα κατω,οποτε προσφυση θα εχεις λιγοτερη...γενικα οτι πιεση και να βαλεις σε λαστιχο που ειναι για στεγνο,στο βρεγμενο δεν θα πιανει,και αυτο λογω του οτι δεν θα υπαρχει αρκετη χαραξη για να διωξει το νερο απο το πελμα.Οποτε,εκει χρειαζεται απλα προσοχη... | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 03:49 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Για τι μηχανη λες?
GSXR-1000 K8 | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 04:17 | |
| - jimmyjp έγραψε:
- Κοιτα,με χαμηλοτερη πιεση στο λαστιχο,ερχεται σε επαφη με την ασφαλτο περισσοτερο πελμα,οποτε εχουμε γρηγοροτερο ζεσταμα του ελαστικου,περισσοτερη προσφυση αλλα και γρηγοροτερη φθορα.Και επειδη,η πιεση και η θερμοκρασια του ελαστικου επηρεαζει αμεσα την γεωμετρια της μοτοσυκλετας,αν ριξεις πολυ τις πιεσεις,θα νιωθεις το μηχανακι πολυ βαρυ,και δυσκολο στην αλλαγη κατευθυνσης.Δεν χρειαζεται να υπερβαλεις.Τα 36-42 ειναι σωστα,αν και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες θα ηταν καλυτερο να ειχες χαμηλοτερη πιεση,λογω του οτι μολις θα ζεσταθουν η πιεση θα ανεβει(μπορει και 38-44) και θα χασεις προσφυση.Οποτε ενα 34-35 για μπροστα και 38-39 για πισω θα ηταν μια χαρα κατα την αποψη μου παντα.Τα +2 πισω καλα κανεις και τα βαζεις,γιατι 100 κιλα ειναι αρκετο επιπλεον φορτιο.
Στην βροχη οπως λες,αν ανεβασεις πιεση θα παταει ακομα λιγοτερο πελμα κατω,οποτε προσφυση θα εχεις λιγοτερη...γενικα οτι πιεση και να βαλεις σε λαστιχο που ειναι για στεγνο,στο βρεγμενο δεν θα πιανει,και αυτο λογω του οτι δεν θα υπαρχει αρκετη χαραξη για να διωξει το νερο απο το πελμα.Οποτε,εκει χρειαζεται απλα προσοχη... ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 36PSI ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΑ 38PSI,ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. *ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ,ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΔΡΟΛΙΣΘΗΣΗ,ΣΩΣΤΑ?.....ΑΡΑ ΜΕ ΜΗ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΑΜΕ ΑΡΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΝΕΡΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, 36-42 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 08:31 | |
| Φιλε,σωστα τα λες!Στοχος μας ειναι να ερχεται σε επαφη με την ασφαλτο οσο το δυνατον περισσοτερο πελμα,οποτε ακομα και σε περιπτωση βροχης η πιεση καλο ειναι να μενει στα επιπεδα του στεγνου.Οντως τα 36-42 ειναι η μεση λυση αλλα δεν ειναι απολυτο...αναλογα τα κεφια την συγκεκριμενη μερα! | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 10:01 | |
| εγω πιστευω οτι οι πιεσεις αυτες (36-42) ειναι σχετικες.δεν θελουν ολα τα λαστιχα αυτες τις πιεσεις.ο κατασκευαστης λεει αυτες τις πιεσεις για τα λαστιχα που φοραει η μηχανη οταν την αγορασαμε.Οι πιεσεις για μενα εξαρτονται απο τρεις παραγοντες.1 Ειδος ελαστικου(Γομες η Νορμαλ) 2 Φορτιο 3 Χρηση(πιστα.δρομος,βροχη κτλ) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 10:13 | |
| - opoulian έγραψε:
- εγω πιστευω οτι οι πιεσεις αυτες (36-42) ειναι σχετικες.δεν θελουν ολα τα λαστιχα αυτες τις πιεσεις.ο κατασκευαστης λεει αυτες τις πιεσεις για τα λαστιχα που φοραει η μηχανη οταν την αγορασαμε.Οι πιεσεις για μενα εξαρτονται απο τρεις παραγοντες.1 Ειδος ελαστικου(Γομες η Νορμαλ) 2 Φορτιο 3 Χρηση(πιστα.δρομος,βροχη κτλ)
+1000 | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τρι 08 Δεκ 2009, 20:21 | |
| Σιγουρα οι πιεσεις αυτες ειναι σχετικες,και εξαρτωνται απο τους παραγοντες που ανεφερες.Απλα εγω μιλησα για τα δεδομενα λαστιχα που φοραει αυτην την στιγμη ο φιλος που ρωτησε...Εαν αλλαξει λαστιχα φυσικα δεν θα ισχυει το 36-42,αλλα σιγουρα σε οποιοδηποτε στεγνο λαστιχο οτι πιεση και να βαλει,δεν θα κραταει σε βρεγμενο οδοστρωμα. | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Τετ 09 Δεκ 2009, 17:22 | |
| εγώ στο δικό μου, gsx-r 600 k8 βάζω 36-40 | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Σαβ 03 Δεκ 2011, 16:38 | |
| παιζει κανενα πιεσομετρο της προκοπης στην Ελλαδα;; και αν ναι που;; ευχαριστω | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Σαβ 03 Δεκ 2011, 19:13 | |
| Παιδιά στο σχολείο του 0300 ο δάσκαλος είπε το εξής σοφό: άν η πίεση στα ελαστικά μας αρχικά είναι χαμηλότερη του κανονικού, τότε θερμένεται πολύ εύκολα και γρήγορα ο αέρας μέσα με αποτέλεσμα η πίεση στο ελαστικό να αυξάνεται κατά πολύ περισσότερο απ'οτι θα αυξανόταν αν είχαμε αρχικά υψηλότερες του κανονικού πιέσεις. Δηλαδή, αν ξεκινήσουμε μια βόλτα με πολύ χαμηλές πιέσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουμε με επικύνδυνα υψηλές πιέσεις μετά από κάποιο διάστημα (+ τα άλλα μειονεκτήματα που είπαν τα παιδιά πιο πάνω).
Τα πιο πάνω δεν τα τσέκαρα προσωπικά αλλά μου φαίνονται λογικά! | |
|
| |
snoopys Jr.gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : περιστερι Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Αγωνιζόμενος : apo deutera Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2011
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Κυρ 11 Δεκ 2011, 18:00 | |
| σε κ9 600 και με μαμα λαστοιχα στο μανυαλ εγραφε 36-36 επειδη ομως εγω την χρησημοποιω την μηχανη μεσα στην πολη και δυσκολα 8α ζεσταθουν τα λαστοιχα βαζω 36 μποστα και 40 πισω για να δινω και κανα μπαντιλικι και να μην μου τρωγονται ευκολα.τι λετε σωστα επραξα?? | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| |
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:32 | |
| ρε παιδια φοραω τα dragon corsa καο δεν θυμαμαι ο ψυχογιος τι πιεση μου ειχε βαλει...σημερα του εβαλα αερα μετα απο πολυ καιρο λογω ακινησιας 35 μπρος 38 πισω πηγα χαλκιδα απο καλαμο ωροπο αυλιδα και στις εξοδους οταν χουφτωνα το γκαζι το μηχανακι το αισθανομουν πισω σαν κουναει σαν να κουναει το ψαλιδι πως αλλιως να το πω δεν το αισθανομουν να γλυστραει αλλα σα να ταλαντευεται καπως | |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:36 | |
| Για γρηγορη βόλτα κατέβασε κιαλο το πισινο. Ίσως είχε μπαλονιασει. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Κυρ 24 Μαρ 2013, 22:39 | |
| το σκευτικα να σουπω την αληθεια αλλα απτην αλλη ειναι 2 χρονων εχουν γυρω στις 3500 χιλ και ελεγα μπως φταιει αυτο αλλα ξαφνικα??????πριν δεν μου το ειχε ξανα κανει | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 25 Μαρ 2013, 10:26 | |
| 34- 36 βαλε ( αν και εγω πισω βαζω 38 και ας κουνησει λιγο παραπανω ... ) | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 25 Μαρ 2013, 14:31 | |
| εσυ να σηκωνεις τα τηλεφωνα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 25 Μαρ 2013, 17:37 | |
| - demk6 έγραψε:
- εσυ να σηκωνεις τα τηλεφωνα
εμπλεξα ρε φιλε ... πολλα τα παιδακια και ακομα περισσοτερες οι μπυρες ... το ειδα απογευμα και το ξεχασα τελειως μετα ... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Δευ 25 Μαρ 2013, 17:55 | |
| | |
|
| |
| ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ | |
|