| EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! | |
|
+17Miou kentaurosk8 GsxrPower futuristic stavroulis STELIOS gkourv kahi petrospropo valentinosgsxr T.R.E DimSTriple JIMK7 nasos-v teo46 ktm_21 Sotos27 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 19:04 | |
| Ειδου και η απαντηση που τους εστειλα. Thank you very much for your time Mr Andy. I posted your answer on our forum and many members are happy to hear your concerns and will , to try to replace the current dealer. Actually you are absolutely right about the stock since he had only 2 Xcrotors available when we called him. I would like to inform you that this case of overpricing 2x or even 3x times the starting price is quite common in greece leading us to Uk or Us markets for our needs. So your research on a new decent dealer would not be easy. I m really embarassed us greek for the bad news i had to sent you and any concern we might have caused to you, but unfortunately thats the situation. We would be glad Gixxer.gr and me to assist you in any ways we could just in case you need any kind of help. Price check , dealers attitude..echetera aiming on a better healthy market in greece. Best Regards from Gixxer.gr Sotiris Kamberis Εκανα την αρχη παιδες αντε και εσεις σιγα σιγα μπας και δουμε ασπρη μερα...στο κολοχανιο μας | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 19:29 | |
| Σωστος ο παιχτης!!!! Καλα του κανες του @@!!! Κατανοητο καποιοι εμποροι να εχουν τιμες 1/4 παραπανω απο τις τιμες εξω! Αλλα εδς μιλαμε για διπλασιο και τριπλασιο κοστος! Αυτοι θελουν απλ κρεμασμα! Δεν καταλαβαιν ουν οτι ετσι κανουν κακο και στον εαυτο τοθσ αλλα και στην οικονομια της χωρας γιατι και λιγοτερο θα πουλανε και ολοι στρεφονται στο τελος στις αγορες του εξωτερικου! | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 19:40 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 20:12 | |
| Παιδες Ειμαι στην πολυ χαρουμενη θεση να Σας πω πως εκτος απο τα παραπανω Πετυχα και μια μικρη εκπτωση για τα μελη του φορουμ μας απο το Brakes4u.co.uk. Θα μιλησω με τον Νασο να το χειριστει εκεινος για οσους θελουν να παραγγειλουν. Οριστε το μαιλ ¨Sotiris This email has been forward to myself via the owner at EBC Brakes I am also sorry for all your troubles but us a www.brakes4u.co.uk already deal with a lot of customer from your country through the Car scene and also deal with clubs I will offer you the same as I do for them for your members which is a discount code for them to get them slightly more cheaper Voucher code ¨........ ( εσβησα τον κοδικο) I am astonished that the greek agent sells at this price also but I would also like to point out that Ebay is not also a good way to buy as normally they are not the latest products or materials and can be discontinued stock. We are an Authourised dealer and only sell the latest materials from EBC and are prices are competitive I hope we can do some business in the future Regards Martyn | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 21:03 | |
| Μπράβο για τη κίνηση σου Sotos... αν και έτσι όπως τον είδα μάλλον δεν το καίει το τύπο να χάσει τη δουλειά με την EBC... το κακό είναι πως με όλ'αυτά μόνο ρεζίλι γινόμαστε...
Αυτή τη κατάσταση - δυσπιστία την αντιμετώπισα όταν πήγα να κάνω deal με την PFM Brakes, όπου είχα αντιπρόσωπο παρόμοια φιλοσοφίας... και ειδικά με την PVM Που απλά δεν ήθελε να μπλέξει ξανά με Έλληνες.... τόσο καλό όνομα έχουν κάνει οι Έλληνες επαγγελματίες του χώρου στα εργοστάσια...
Λυπηρή η κατάσταση..... δεν έχω να πώ τίποτε άλλο :( :( | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 21:08 | |
| ωραίος ο sotos...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 21:51 | |
| παιδες ! Νασο σου στειλα Πμ για τον κωδικο εκπτωσης αλλα για καποιο λογο παραμενει στα εξερχομενα | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 21:58 | |
| Δεν έχεις μονάδες για αυτό | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 23:38 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τετ 10 Φεβ 2010, 00:03 | |
| Ευχαριστω Δημητρη δεν το ηξερα Gkoyrv ! ! ! | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τετ 10 Φεβ 2010, 13:15 | |
| Μπραβο Sotos πολυ καλη δουλεια.. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Πεμ 11 Φεβ 2010, 13:37 | |
| Σήμερα τις παρήγγειλα παίδες. Η έχτρα έκπτωση που μας κάνουν σαν φόρουμ είναι 5%. Μου βγήκαν 348Ευρο με τα μεταφορικά.
Σύντομα ο Νάσος θα σας ενημέρωση από που και ποιος είναι ο κωδικός έκπτωσης μας για όσους ενδιαφέρονται. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Πεμ 11 Φεβ 2010, 13:40 | |
| Μεγειάααααα | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Πεμ 11 Φεβ 2010, 13:48 | |
| Ερωτηση... Αξιζει να τισ αλλαξεις αμα οι μαμα ειναι ακομη τζετ ? Δοκιμασε κανεις σας πως δουλευουν με τα μαμα τακακια ? | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Πεμ 11 Φεβ 2010, 23:11 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Ερωτηση... Αξιζει να τισ αλλαξεις αμα οι μαμα ειναι ακομη τζετ ? Δοκιμασε κανεις σας πως δουλευουν με τα μαμα τακακια ?
ήρθαν σήμερα στα χέρια μου..οπότε αύριο θα τις βάλω και θα πω εντυπώσεις! πάντως είναι πολύ μουρατες!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
futuristic Normal gixxer
Όνομα: : Μίλτος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 66 Hμερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Σαβ 31 Ιουλ 2010, 16:54 | |
| Δεν μας είπες επιδόσεις! Και πως συμπεριφέρονται με τα μανίσια τακάκια; Σκέφτομαι να τις πάρω κι εγώ και βρήκα το ποστ σου. Μπράβο κι από μένα για το κράξιμο που τους έχωσες! Κλασική ελλάδα... (ναι, το ε με μικρό πλέον...) | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 10:40 | |
| UP ! Παιδες ενδιαφερομαι να αγορασω μαργαριτες ebc εντυπωσεις τεο ; τι τακακια τελικα ειναι καλυτερα ; | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 10:48 | |
| εγω παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος...δεν έχω κανένα παράπονο!!
για μεικτή χρήση έβαζα EBC HH και για πίστα BREMBO RC !! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 13:26 | |
| Είμαι κι εγώ απο Σεπτέμβρη να βάζω δίσκους γιατί κι εγώ έχω κρανιοφορήσει πολύ άσχημα με τους ΟΕΜ (τα γνωστά τάκα-τούκα απο τζόγους). Πιστεύετε με RCS19-δαγκάνες Κ9-Σωληνάκια Venhill και φυσικά φρέσκο τακάκι πχ όπως EBC HH που προτείνει και ο Θοδωρής θα είναι ΟΚ αυτοί οι δίσκοι απο άποψης φρεναρίσματος κατα πρώτο λόγο και αντοχής κατα 2ο? Γιατί αν πάλι στο εξάμηνο ακούσω τάκα-τούκα θα σαλτάρω!!!! Ευχαριστώ τρελά αγόρια! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 13:45 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Είμαι κι εγώ απο Σεπτέμβρη να βάζω δίσκους γιατί κι εγώ έχω κρανιοφορήσει πολύ άσχημα με τους ΟΕΜ (τα γνωστά τάκα-τούκα απο τζόγους). Πιστεύετε με RCS19-δαγκάνες Κ9-Σωληνάκια Venhill και φυσικά φρέσκο τακάκι πχ όπως EBC HH που προτείνει και ο Θοδωρής θα είναι ΟΚ αυτοί οι δίσκοι απο άποψης φρεναρίσματος κατα πρώτο λόγο και αντοχής κατα 2ο? Γιατί αν πάλι στο εξάμηνο ακούσω τάκα-τούκα θα σαλτάρω!!!!
Ευχαριστώ τρελά αγόρια! ξερεις ποσο καιρο τους εχω πανω και τι χρηση του κανω... ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ προχωρα αφοβα | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 14:06 | |
| Ξέρω τι χρήση τους κάνεις.... τους χαιδεύεις και φρενάρεις μόνο όταν τα χιλιόμετρα έχουν πέσει απο μόνα τους κάτω απο 50..... Ποιούς έβαλες Νάσο τις μαργαρίτες? Μουν@ρες είναι..... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 14:18 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Ξέρω τι χρήση τους κάνεις.... τους χαιδεύεις και φρενάρεις μόνο όταν τα χιλιόμετρα έχουν πέσει απο μόνα τους κάτω απο 50.....
Ποιούς έβαλες Νάσο τις μαργαρίτες? Μουν@ρες είναι..... ναι μαργαριτες και η διαφορα στο φρενο σου θα ειναι αρκετα μεγαλη μονο με αυτους. σε συνδιασμο με τα υπολοιπα που λες......... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 14:20 | |
| Τα φοράω ήδη αυτά Νάσο και να σου πω την αλήθεια εκεί που πραγματικά κατάλαβα διαφορά μεγάλη δεν ήταν ούτε στα σωληνάκια όυτε στην κάν στην τρόμπα αλλά στις δαγκανάρες! Νομίζω οτι και με δίσκους-φρέσκο τακάκι θα έχω αυτό που λες το | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Παρ 24 Ιουν 2011, 14:39 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Τα φοράω ήδη αυτά Νάσο και να σου πω την αλήθεια εκεί που πραγματικά κατάλαβα διαφορά μεγάλη δεν ήταν ούτε στα σωληνάκια όυτε στην κάν στην τρόμπα αλλά στις δαγκανάρες! Νομίζω οτι και με δίσκους-φρέσκο τακάκι θα έχω αυτό που λες το
ακριβως εκει θα δεις το θαυμα.... | |
|
| |
| EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! | |
|