gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Φίλτρο αέρος Δευ 08 Μαρ 2010, 18:03 | |
| Έβαλα πριν από λίγες ημέρες ένα ανοικτό τελικό (slip-on) και με μια βόλτα στο δρόμο κατάλαβα μεγάλη διαφορά στις μεσαίες στροφές. Όταν όμως έβαλα και ένα φίλτρο πιο ελεύθερο, έχασε στις μεσαίες και μου φάνηκε ότι πήρε ψηλά. Δυστυχώς στη Λάρισα δεν έχουμε δυναμόμετρο για να τσεκάρω τι κερδίζω και τι παίρνω με μαμα ή με ανοικτό φίλτρο. Μόλις στρώσει ο καιρός θα κάνω μια βόλτα στο Βόλο να μου το ρυθμίσει (την τροφοδοσία) ένας φίλος. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει? τι να κάνω να αφήσω μαμά φίλτρο? και ένας άλλος φίλος αυτό λέει για να μην έχω πρόβλημα με τη σκόνη. Να δοκιμάσω άλλο φίλτρο? (έβαλα DNA) | |
|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Δευ 08 Μαρ 2010, 18:29 | |
| τα dna ειναι οντως πολυ ανοιχτα.αλλα αν φτιαξεις και τις βενζινες θα εισαι οκ. βαζε του το λαδακι του,πλενε το σε τακτα διαστηματα και δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα. | |
|
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Δευ 08 Μαρ 2010, 18:59 | |
| Ευχαριστώ Στάυρο,
Λάδι να βάλω αυτό που βάζω και στο σφουγγαρένια φίλτρο του μοτοκρός; | |
|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Δευ 08 Μαρ 2010, 19:03 | |
| ναι το ιδιο ειναι.κραταει την..... ''κακη'' σκονη μακρια | |
|