| Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. | |
|
+5Leroy JIMK7 Κωσταςηρακλειο stavrosrodo mistiriodis_tsantakias 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Πεμ 10 Ιουν 2010, 20:17 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
τελος....... τα 60 απο τα 40 μιλισεκοντ στο τσιτα γκαζι σας βεβαιωνω οτι δεν εχει μετρησημη διαφορα. Κι ομως Σταυρο διαφορα υπαρχει ακομα και στα 45ms με τα 40ms :P τουλαχιστον εγω τη καταλαβαινω φαντα σου τα 80ms που βαζεις απο 1η για 2ρα και τα 40ms που χρησιμοποιεις απο 5η με 6η ταχυτητα ειδικα στις λιγες στροφες ειναι αισθητη η διαφορα του 80 με το 40 Δημητρο μην ξεχνας οτι χρονομετρουνται οι δοκιμες μου στα dragster 60 με 40 στο τσιτα δεν εχει διαφορα. στις αλλαγες με λιγες στροφες εχει διαφορα ναι.το τονισα πολλες φορες το ''τσιτα γκαζι''. οπως επισης οτι το να εχεις διαφορετικο χρονο σε καθε αλλαγη βολευει εσας που πατε αεροπορια στην πιστα, οπου και χρειαζεται μερικες αλλαγες να μην γινονται στο τερμα-κοφτη. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Πεμ 10 Ιουν 2010, 20:55 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Παρ 11 Ιουν 2010, 01:06 | |
| να ανιξουμε κενουργιο θεμα η να το σινεχιζουμε εδω κ να πουμε για κανα καλο τραξιον? :P ειχα δει ενα με GPS και σενσορες 1100 ευρο ....θα ψαξο να το βρω το σαιτ αλλα εχει πεσει εδω μεσα πολλες φορες ισος το ξερεται ....τι λετε αξιζει? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:39 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 08:51 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- προυτσ προυτσ εε?
τι προυτσ προτσ ρε??? ακομα περιμενουμε να μας πεις για αυτο το καλο τρακτιον με τα 1100 ευρω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:34 | |
| αααααααααααα δεν το ξερεται? .....περιεργο εσεις ολα τα ξερεται εδω otan prokite gia akriba mpliplikia .... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:45 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 18:24 | |
| αυτο το pingel παντος δεν το εχει στο εβαΥ....η εγω δεν το βρισκο,μονο σετακια εχει κ ειναι πανακριβα .....πος θα γινει να το παρω ?μονο τον εγκεφαλο αφου πιρα το βαρελακι ....και πος θα ειμαι σιγουρος οτι θα κανει? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Δευ 12 Ιουλ 2010, 18:39 | |
- αυτο το pingel παντος δεν το εχει στο εβαΥ....η εγω δεν το βρισκο,μονο σετακια εχει κ ειναι πανακριβα .....πος θα γινει να το παρω ?μονο τον εγκεφαλο αφου πιρα το βαρελακι ....και πος θα ειμαι σιγουρος οτι θα κανει?
αφου ρε Στεφανε το χει ο Κανταλης και δουλευει. στο ebay μπορει να μην το χει αλλα το χει στην εταιρια.ριξε μια ερωτηση κατ'ευθειαν εκει. http://www.pingelonline.com/engine_kill_electronics.htmαυτο που θες νομιζω ειναι το... 62676A | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:03 | |
| ναι μου το ειπες αλλα εχω μονο paypal κ βαργιεμε να κανο acount στο σιτε τους .....θα κανι σιγουρα με τον σενσορα που πιρα εε?? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. Τρι 13 Ιουλ 2010, 15:53 | |
- ναι μου το ειπες αλλα εχω μονο paypal κ βαργιεμε να κανο acount στο σιτε τους .....θα κανι σιγουρα με τον σενσορα που πιρα εε??
νομιζω ο Κανταλης μπορει να σου απαντησει πιο σιγουρα. εγω θα ελεγα 99% οτι ναι,κανει. | |
|
| |
| Τι λετε για αυτο εδω το shifter? γνωμες για traction control.. | |
|