| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 10:10 | |
| Ήρωας όμως λέμε ο Νάσος!! Εγω στη θέση σου δεν ξέρω τι θα είχα κάνει... Μπορεί να την ψώνιζα και να δενόμουν πάνω στη Jessica (750) και να μη με κατέβαζε κανείς!!! :aesfwcv: :aesfwcv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 12:09 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Nasso δεν ειδα να βαζεις εντυπωσεις για τον συμπλεκτη ρε τι παιζει καλυτερα ειναι τωρα?
JimK7 μαλλον παμε για αλλα Bazzaz πολλα ευρα για τωρα.....
. ΟΚ μη χαλιεσαι ολα μες στη ζωη ειναι :logugj: αν και μετα θα το μετανιωσεις και εσυ :vwrv: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 17 Ιουλ 2009, 00:41 | |
| λοιπόν το ποστ καθαρίστηκε και έμεινε ότι έπρεπε να μείνει..!! αφού σε κάποιους (όπως είπαν οι ίδιοι) ΔΕΝ άρεσε το ποστ αυτό καλύτερα να μην απαντάνε γιατί είναι κρίμα να χαλάμε το ποστ ενός φίλου/γνωστού χωρίς λόγο (επειδή δεν αρέσει σε εμάς και το θεωρούμε άχρηστο).
από εδώ και πέρα εδώ θα γράφουμε αυτό λέει ο τίτλος....ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 14:07 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 21:23 | |
| Τεντωσα αλυσιδα γρασαρισα, και αλαξα θεση τα μαρσπιε. Τα χαμηλχσα στην τερμα κατω θεση και μου φαινεται πιο ανετο για ταξιδακι | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 21:45 | |
| - adrenalinestavros έγραψε:
- λοιπον μαγκες εγω πηρα το μωρο μου(κ6) κ πηγα ηπια μια φτερωτη φραπα Ασπροβαλτα ειδα τα stringakia κ ξαναγυρισα στην βαση μου
τι εννοουμε φτερωτη φραπα;;;;;;;;; |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:24 | |
| - fnsk750 έγραψε:
- adrenalinestavros έγραψε:
- λοιπον μαγκες εγω πηρα το μωρο μου(κ6) κ πηγα ηπια μια φτερωτη φραπα Ασπροβαλτα ειδα τα stringakia κ ξαναγυρισα στην βαση μου
τι εννοουμε φτερωτη φραπα;;;;;;;;; ρε συ κολλητε δεν ξερεις την φτερωτη φραπα; φραπεδακι στα γρηγορα οπως λεμε στο φτερο!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:27 | |
| Ειπα κι εγω :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:31 | |
| πριν λιγο γυρισα απο πλατανιτσι(ειναι καμπινγκ στη χαλκιδικη για οσους ειναι απο μακρια κ δεν το ξερουν)ωραια διαδρομη με αρκετες στροφες κ καλουτσικη ασφαλτο αλλα ειχε λιγο κινηση.
για οσους ειναι κοντα απο σαλονικα η βορεια ελλαδα το προτεινω σαν διαδρομη να κανεις το κυκλο του δευτερου ποδιου αλλα καλυτερα μετα τις 20 Αυγουστου για να εισαι πιο απλα απο θεμα κινησης. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:34 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Ειπα κι εγω :grgrw: :grgrw: :grgrw:
που πηγε το μυαλο σας ρε πονηρομουτρα !εχω αποροια;; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:38 | |
| - fnsk750 έγραψε:
τι εννοουμε φτερωτη φραπα;;;;;;;;; Φραπε με πουπουλα :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 23:16 | |
- πριν λιγο γυρισα απο πλατανιτσι(ειναι καμπινγκ στη χαλκιδικη για οσους ειναι απο μακρια κ δεν το ξερουν)ωραια διαδρομη με αρκετες στροφες κ καλουτσικη ασφαλτο αλλα ειχε λιγο κινηση.
για οσους ειναι κοντα απο σαλονικα η βορεια ελλαδα το προτεινω σαν διαδρομη να κανεις το κυκλο του δευτερου ποδιου αλλα καλυτερα μετα τις 20 Αυγουστου για να εισαι πιο απλα απο θεμα κινησης. ελα ρε συνονοματε.πλατανιτσι ημουν και εγω το Σ.Κ.βεβαια οχι με το εργαλειο αλλα με το T-MAX500(μετα την εγχειρηση δισκοκηλης η γυναικα μου δεν μπορει στη suzuka).και αυτο το ατιμο αμα το σφιξω στα στροφιλικια βρισκει ο ορθιος και μου τη σπαει. :grgrw: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 21 Ιουλ 2009, 23:36 | |
| Χθες καναμε 9 μηχανες κοντα στα 200km στην Κρητη με στροφιλικια, ελαχιστες ευθειες και σε πανεμορφο τοπιο. Οσοι ξερουν ή οσοι σκεφτονται να ερθουν με την μηχανη τους: πηγαμε απο Χανια Σφακια, Φραγκοκαστελο, Ροδακινο, Αργυρουπολη, Ρεθυμνο και απο εθνικη φτασαμε παλι Χανια. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 01:37 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Χθες καναμε 9 μηχανες κοντα στα 200km στην Κρητη με στροφιλικια, ελαχιστες ευθειες και σε πανεμορφο τοπιο.
Οσοι ξερουν ή οσοι σκεφτονται να ερθουν με την μηχανη τους: πηγαμε απο Χανια Σφακια, Φραγκοκαστελο, Ροδακινο, Αργυρουπολη, Ρεθυμνο και απο εθνικη φτασαμε παλι Χανια. Προς Σφακια εχουν στρωσει καινουργια ασφαλτο :wtv4tv: αλλα ρε φιλε ειναι εντελως απαραδεχτη ειχα παει πριν δυο μηνες που την ειχαν μολις στρωση και γλιστρουσε απιστευτα :ohdhds: δηλαδη σε δυο τρια χρονια τι θα κανουμε πατιναζ :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 08:43 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
- Χθες καναμε 9 μηχανες κοντα στα 200km στην Κρητη με στροφιλικια, ελαχιστες ευθειες και σε πανεμορφο τοπιο.
Οσοι ξερουν ή οσοι σκεφτονται να ερθουν με την μηχανη τους: πηγαμε απο Χανια Σφακια, Φραγκοκαστελο, Ροδακινο, Αργυρουπολη, Ρεθυμνο και απο εθνικη φτασαμε παλι Χανια. Προς Σφακια εχουν στρωσει καινουργια ασφαλτο :wtv4tv: αλλα ρε φιλε ειναι εντελως απαραδεχτη ειχα παει πριν δυο μηνες που την ειχαν μολις στρωση και γλιστρουσε απιστευτα :ohdhds: δηλαδη σε δυο τρια χρονια τι θα κανουμε πατιναζ :grgrw: :grgrw: τελικα οι μ@λακιες στους δρομους ειναι πανελλαδικο φαινομενο..... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 10:11 | |
| Πού ρε συ Δημήτρη;;; Εγώ γιατί δεν τα βλέπω αυτα τα φοβερά κομμάτια; Απο Σέρρες για Θεσ/νίκη λες; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 10:16 | |
| | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 10:23 | |
| Ε ναι, μόνο ευθεία είναι. Άσε που αν σε πιάσει και πλακωθείς με τέτοιες θερμοκρασίες, θα φτάσεις χωρίς λάστιχο... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 13:30 | |
| Μπορει να μην εχει στροφες ρε παιδια αλλα εχει απιστευτη ασφαλτο :P αν σταματησετε και τη δειτε απο κοντα εχει μεσα κομματια απο σιδερο και γυαλι η κατι τετοιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 22 Ιουλ 2009, 22:20 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- πριν λιγο γυρισα απο πλατανιτσι(ειναι καμπινγκ στη χαλκιδικη για οσους ειναι απο μακρια κ δεν το ξερουν)ωραια διαδρομη με αρκετες στροφες κ καλουτσικη ασφαλτο αλλα ειχε λιγο κινηση.
για οσους ειναι κοντα απο σαλονικα η βορεια ελλαδα το προτεινω σαν διαδρομη να κανεις το κυκλο του δευτερου ποδιου αλλα καλυτερα μετα τις 20 Αυγουστου για να εισαι πιο απλα απο θεμα κινησης. ελα ρε συνονοματε.πλατανιτσι ημουν και εγω το Σ.Κ.βεβαια οχι με το εργαλειο αλλα με το T-MAX500(μετα την εγχειρηση δισκοκηλης η γυναικα μου δεν μπορει στη suzuka).και αυτο το ατιμο αμα το σφιξω στα στροφιλικια βρισκει ο ορθιος και μου τη σπαει. :grgrw: ησουν πλατανιτσι ;αν εισαι ακομα σαλονικα στειλε μηνυμα να βρεθουμε αν θες | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 23 Ιουλ 2009, 00:01 | |
- stavrosrodo έγραψε:
για οσους ειναι κοντα απο σαλονικα η βορεια ελλαδα το προτεινω σαν διαδρομη να κανεις το κυκλο του δευτερου ποδιου αλλα καλυτερα μετα τις 20 Αυγουστου για να εισαι πιο απλα απο θεμα κινησης. ελα ρε συνονοματε.πλατανιτσι ημουν και εγω το Σ.Κ.βεβαια οχι με το εργαλειο αλλα με το T-MAX500(μετα την εγχειρηση δισκοκηλης η γυναικα μου δεν μπορει στη suzuka).και αυτο το ατιμο αμα το σφιξω στα στροφιλικια βρισκει ο ορθιος και μου τη σπαει. :grgrw: ησουν πλατανιτσι ;αν εισαι ακομα σαλονικα στειλε μηνυμα να βρεθουμε αν θες Συνονοματε σχεδον καθε απογευμα βγαινω για καφεδακι στον αγιο αθανασιο.λες Σταυρος και σου λενε παρε και την παρεα σου και ελατε.εχει μπολικο παιχνιδι.ορεξη να εχετε :aswe: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 23 Ιουλ 2009, 21:39 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
για οσους ειναι κοντα απο σαλονικα η βορεια ελλαδα το προτεινω σαν διαδρομη να κανεις το κυκλο του δευτερου ποδιου αλλα καλυτερα μετα τις 20 Αυγουστου για να εισαι πιο απλα απο θεμα κινησης. ελα ρε συνονοματε.πλατανιτσι ημουν και εγω το Σ.Κ.βεβαια οχι με το εργαλειο αλλα με το T-MAX500(μετα την εγχειρηση δισκοκηλης η γυναικα μου δεν μπορει στη suzuka).και αυτο το ατιμο αμα το σφιξω στα στροφιλικια βρισκει ο ορθιος και μου τη σπαει. :grgrw: ησουν πλατανιτσι ;αν εισαι ακομα σαλονικα στειλε μηνυμα να βρεθουμε αν θες Συνονοματε σχεδον καθε απογευμα βγαινω για καφεδακι στον αγιο αθανασιο.λες Σταυρος και σου λενε παρε και την παρεα σου και ελατε.εχει μπολικο παιχνιδι.ορεξη να εχετε :aswe: πολυ ωραια!!θα κανονισω team k θα ερθουμε να γνωριστουμε.νομιζα οτι ησουν απο τη ΡΟΔΟ. τωρα προσεξα οτι γραφεις οτι εισαι απο τη Γεφυρα,στειλε σε pm το κιν σου να κανονισουμε :darg: | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 26 Ιουλ 2009, 20:29 | |
| Σημερα ειχα ορεξη και εσφιξα οτι βιδα βρηκα μπροστα μου (με δυναμοκλειδο) Επισης εβαλα στα λαστιχα τυπου ''Γ'' | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|