Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1

Πήγαινε κάτω 
+125
Gixxerm@n
brwmogazos
bolek76
Vasilis Bourlokas
suzukaros
sxlogo
ernestogsxr
paul22
No Fear
ENDURASX
Vortex
mx5
filippos
sofia_gsxr
ripper
cpantelo
Antonios_gsxr
jord136
demk6
gsxrakias
Aristosk8
louk6
WotU777
valkyrion 84
dante_gsxr
ηλίας
roskoup
naturalboy
kostasva
Menidiatis_gsxr
gsxrk71000
frozen
k8 600 kk
cb130081
Akis_s3
fab
AON33
tromokratis
mitsos
kontos 750
kwstask6
tati
mixalhsk6
konstantine89
spastos
thodoris
TheoDo R
Hlektrologos
black rider
boutser
Black Eagle
ripseventh
190troxo
potis
kostaskr6
Miou
maikstain
gkourv
georgeIII
Darksoul
kouzinas
mike
mistiriodis_tsantakias
giannisp
Jpan
AggelosK8
stavroulis
Lelos69
magfaria
magiaklaniakeksatmisi
Leroy
lakisman46
poulitzer
Sotoner
riderspower
martza
fox
kentaurosk8
1ndianos
Zuki
kahi
STELIOS
κωστας
valentinosgsxr
Kydo
sakisole
kapamarou85
panosk8
FnS
gixxermak
makak0s
GSXR
papagym
G.E.B. R-09
thanasis gixxer
nikojim
kospoz
R evolution
Sotos27
Panosgsxr1000k9
andRewR
T.R.E
DimSTriple
teo46
divinaeve
fanr
kantalis
cbr600f4
nasos-v
κολτρέϊν
thanosk6
adrenalinestavros
JIMK7
GIXXERAKIAS
crockh2001
gregory_gr
giatros
alex k8
gsxr1000nitro
gat0s
stavrosrodo
DrIoannis
Hamamatsu
GSX-R 1000
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
129 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΤετ 08 Ιουν 2011, 22:13

TheoDo R έγραψε:
σημερα εβαλα τα νεα λαστιχακια καθαρισα αλυσογραναζα ανοιξα και λιγο τα clipon στην δευτερη σκαλα.....ναι κ ομως γινεται και χθες το εμαθα....dunlop sportmax sportsmart good
ανεβαζω φοτο και εντυπωσεις με την πρωτη ευκαιρια okk

ΠΩΣΣ ΞΕΡΑΣΕΤΑ ΟΛΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

Άντρας Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας
Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα
Αριθμός μηνυμάτων : 656
Αγωνιζόμενος : aswew
Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΤετ 08 Ιουν 2011, 22:33

απλα ξεβιοδωσε λιγο την αλλενοβιδα που ειναι βιδωμενο το clipon και αν το κανεις μπροστα και πισω θα δεις οτι εχει σαν 2 θεσεις που τερματιζουν....μια τερμα μπροστα και μια τερμα πισω........ΜΗΝ κανεις το clipon κατω γιατι δεν πιανει μετα....στο υψος που ειναι καντο.....και οντως βολεβη απιστευτα τερμα μπροστα γιατι μπορεις και πιεζεις τα clipon για quick turn πολυ πιο ανετα okk

δες εδω στο 0:30
https://www.youtube.com/watch?v=LQRNI9OZTzo&feature=related
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΤετ 08 Ιουν 2011, 23:10

TheoDo R έγραψε:
απλα ξεβιοδωσε λιγο την αλλενοβιδα που ειναι βιδωμενο το clipon και αν το κανεις μπροστα και πισω θα δεις οτι εχει σαν 2 θεσεις που τερματιζουν....μια τερμα μπροστα και μια τερμα πισω........ΜΗΝ κανεις το clipon κατω γιατι δεν πιανει μετα....στο υψος που ειναι καντο.....και οντως βολεβη απιστευτα τερμα μπροστα γιατι μπορεις και πιεζεις τα clipon για quick turn πολυ πιο ανετα okk

δες εδω στο 0:30
https://www.youtube.com/watch?v=LQRNI9OZTzo&feature=related

thanks θα το κανω αυριο τουλαχιστον μεχρι να παρω αφτερμαρκετ!
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΤετ 08 Ιουν 2011, 23:21

και εγω μιας και ειδα οτι ετσι με βολευουν καλυτερα αρχησα και ψηνομαι για aftermarket πιο χαμηλα fraga mpanana
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΤετ 08 Ιουν 2011, 23:40

ασχετο αλλα τι πιεσεις τα δουλευεις τα δικα σου φιλιππα.....σημερα που τα δοκιμασα σε πολυ ζεστη και καυτη ασφαλτος με 30 εμπρος και 32 πισω γλιστραγε μου φανηκε οτι πρεπει να κατεβω κ αλλο....ελεγα για 28-29....στειλε π.μ file
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 01:04

με το χονδαμας πιανεται ??? κλησαμε τρυπες παντος σημερης χεχεχ ;P
http://www.myspace.com/stefanosk
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 08:42

TheoDo R έγραψε:
ασχετο αλλα τι πιεσεις τα δουλευεις τα δικα σου φιλιππα.....σημερα που τα δοκιμασα σε πολυ ζεστη και καυτη ασφαλτος με 30 εμπρος και 32 πισω γλιστραγε μου φανηκε οτι πρεπει να κατεβω κ αλλο....ελεγα για 28-29....στειλε π.μ file

Για πιστα μιλας λογικα ετσι?Δεν πιστευω να κυκλοφορεις με αυτες τις πιεσεις δρομο ε? :P

mistiriodis_tsantakias έγραψε:
με το χονδαμας πιανεται ??? κλησαμε τρυπες παντος σημερης χεχεχ ;P
cheers cheers cheers
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 12:41

TheoDo R έγραψε:

πιστα 28 πισω 29 μπρος
πολη 38 πισω 34 μπροστα κ
στριφτερη γρηγορη βολτα 36 πισω 34 μπροστα
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 14:39

[quote="GIXXERAKIAS"]
TheoDo R έγραψε:

Για πιστα μιλας λογικα ετσι?Δεν πιστευω να κυκλοφορεις με αυτες τις πιεσεις δρομο ε? :P

και ομως για δρομο μιλαω για πολη γρηγορες βολτες yep και η ιδια η dunlop λεει οτι σε γλιστερο οδοστρωμα πρεπει να κατεβασεις πιεση στα sportsmart....
να φανταστεις οτι τα power one street Που ειχα τα δουλευα δρομο 28μπροστα παντα και πισω 26-29 πισω και μονο ετσι δουλευανε σωστα....ξερω απιστευτω αλλα δεν λεω μ@λ@κιες φιλε μου δεν εχω να αποδειξω κατι....τα dunlop ομως εχουν ακομη πιο σκληρο σκελετο....θα δοκιμασω και θα δουμε ssss
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 17:38

εγω βαζω σε ολα, 36-40 για δρομο.
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠεμ 09 Ιουν 2011, 19:57

κολτρέϊν έγραψε:
εγω βαζω σε ολα, 36-40 για δρομο.

36-40 σε ΟΛΑ :?: χρηστο μερικα ελαστικα με τοσο πολυ αερα γινονται σαν μπαλονια και δεν αποδιδουν καθολου σε γρηγορο ρυθμο....τωρα για cruising ειναι οτι πρεπει flower δεν τρωως και λαστιχο yep
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2011, 21:31

λοιπον σημερα η μερα ξεκινησε καλα...περιπου κανα 45 λεπτα που εφτασα στην δουλεια μου ηρθανε τα καρβον φτερακια μου +1 πισω για κ7750 ενος φιλου...
αυριο ελπιζω να τα βαλω πανω.... eleison
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2011, 21:41

σημερα πουρνο πουρνο εκανα 320κm αθηνα- τρικαλα.....καλος ο καιριος χωρις πολυ ζεστη!!!!!πριν λιγο επλυνα το εργαλειο το γυαλισα και τωρα το καμαρωνω στην αυλη μου!!!!
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2011, 22:48

kontos 750 έγραψε:
σημερα πουρνο πουρνο εκανα 320κm αθηνα- τρικαλα.....καλος ο καιριος χωρις πολυ ζεστη!!!!!πριν λιγο επλυνα το εργαλειο το γυαλισα και τωρα το καμαρωνω στην αυλη μου!!!!

good good good good
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 10 Ιουν 2011, 23:23

σημερα εκανα το πρωτο μου burnout καταστρεψα το τελιωμενο λαστιχακι μου(dunlop sportmax rr) και εβαλα το sportmart (το ιδιο δλδ) α εβαλα και spray στην αλυσιδα :p
tromokratis
Normal gixxer
Normal gixxer

Όνομα: : Spiros®️
Τόπος : ☢ athina ☢
Αριθμός μηνυμάτων : 130
Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΣαβ 11 Ιουν 2011, 09:14

mitsos έγραψε:
σημερα εκανα το πρωτο μου burnout καταστρεψα το τελιωμενο λαστιχακι μου(dunlop sportmax rr) και εβαλα το sportmart (το ιδιο δλδ) α εβαλα και spray στην αλυσιδα :p
Για ρίξε μια ματιά στο κάτω πλαστικό της ουρας μετα απο burnout καταστρέφεται και Αφτο συνήθως απο το καμένο λάστιχο που κολαει επάνω γεμίζει με μικρές τρύπες και γίνεται σαγρε κάπως toixos toixos
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΣαβ 11 Ιουν 2011, 14:03

tromokratis έγραψε:
mitsos έγραψε:
Για ρίξε μια ματιά στο κάτω πλαστικό της ουρας μετα απο burnout καταστρέφεται και Αφτο συνήθως απο το καμένο λάστιχο που κολαει επάνω γεμίζει με μικρές τρύπες και γίνεται σαγρε κάπως toixos toixos

ειναι λιγο τραβηγμενο αυτο που λες (οτι καταστραφετε το πλαστικο απο το λαστιχο απλα κολλαει πανω το λυωμενο λαστιχο και ειναι θεματακι να το καθαρισεις...)

λοιπον σημερα αλλαξα το πισω φτερακι μου και εβαλα το νεο καρβον που ηρθε... Very Happy
δυστυχος το μπροστα δεν μπορεσα να το βγαλω πρεπει να θελει βγαλσιμο ο τροχος? και ειμαι στην δουλεια αρα δεν εχω πολλα εργαλεια ουτε την ευχερια να το ψαξω... αλλη μερα το μπροστα λοιπον....
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΣαβ 11 Ιουν 2011, 14:43

ειχα την πινακιδα απο κατω και το προστατεψε :p
AON33
Jr.gixxer
AON33

Άντρας Όνομα: : Tomas
Τόπος : ΕΠΑΡΧΕΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 38
Αγωνιζόμενος : Περασανε τα χρονια
Hμερομηνία εγγραφής : 13/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΣαβ 11 Ιουν 2011, 17:51

Σημερα πρωι-πρωι ειπα να καθαρισω το ρεζερβουαρ στο Κ4 και με την ευκαιρια να μετρησω την παροχη της αντλιας βενζινης εαν ειναι μεσα στα ορια του κατασκευαστη.Με εκπληξη ανακαλυψα οτι εβγαζε 300ml λιγοτερα(το μετρησα 3 φορες) συμπερασμα: Φιλτρο βουλωμενο, για αλλαγη δεν ειμαστε (εχει 200 γιουρια) οποτε εκανα την γνωστη πατεντα με το ανοιγμα δευτερης τρυπας στο μαμα φιλτρο και εν συνεχεια εξωτερικο φιλτρο καυσιμου πριν τα μπεκ.Ευκολη πατεντα, η παροχη καυσιμου επανηλθε στο κανονικο και το μηχανακι μου φαινεται ''ανεβαζει" λιγο πιο ευκολα.Το τι βρωμια εβγαλε το μαμα φιλτρο(καθαριστηκε οσο ηταν δυνατον) δεν λεγεται.Αυτα και απο μενα
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 13:37

Σήμερα επιτέλους ήρθε μετά από μια βδομάδα υπομονής και αγωνίας ο σωλήνας από την εξάτμιση που είχα ήδη στα χέρια μου αγορασμένη από γνωστό μαγαζί με ανταλλακτικα.

Τα σπάει ο ήχος...είχα ξεχάσει πόσο γλυκός είναι ο ήχος της με εξάτμιση ανοικτή και πλέον ακουγεται πολύ πιο μπάσα και λιγότερο ξερα από πριν.

Ευχαριστώ πολύ τον NKTR για την εξυπηρέτηση και την μαμά σουζουκι που έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο σελακι του οδηγού. (γ@μηθηκα η αλήθεια είναι αλλά τακατάφερα) cheers cheers cheers
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 13:50

GIXXERAKIAS έγραψε:
Σήμερα επιτέλους ήρθε μετά από μια βδομάδα υπομονής και αγωνίας ο σωλήνας από την εξάτμιση που είχα ήδη στα χέρια μου αγορασμένη από γνωστό μαγαζί με ανταλλακτικα.

Τα σπάει ο ήχος...είχα ξεχάσει πόσο γλυκός είναι ο ήχος της με εξάτμιση ανοικτή και πλέον ακουγεται πολύ πιο μπάσα και λιγότερο ξερα από πριν.

Ευχαριστώ πολύ τον NKTR για την εξυπηρέτηση και την μαμά σουζουκι που έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο σελακι του οδηγού. (γ@μηθηκα η αλήθεια είναι αλλά τακατάφερα) cheers cheers cheers

Ε βαλε και ενα βιντεο μωρε...!!!

Ολα εμεις πρεπει να στα λεμε??Οχουουουουου........... tongue
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 13:55

Τι βιντεο εδω δεν μπορω να ανεβασω φωτο βιντεο θα στειλω απο το κινητο εισαι τρελος??? lol! lol!

Αυτη ειναι απλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο.Τιτανιο και καρμπον μειον 4 κιλα απο καταλυτη και τελικα και τα μυαλα στο γκαζι! :P

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 R77gsxr100fullaniumb

nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 14:19

GIXXERAKIAS έγραψε:
Τι βιντεο εδω δεν μπορω να ανεβασω φωτο βιντεο θα στειλω απο το κινητο εισαι τρελος??? lol! lol!

Αυτη ειναι απλα δεν μπορω να ανεβασω φωτο.Τιτανιο και καρμπον μειον 4 κιλα απο καταλυτη και τελικα και τα μυαλα στο γκαζι! :P

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 R77gsxr100fullaniumb

μεγιες σου αγορινα

κουκλα !!!!! good good good
http://www.gixxer.gr
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 14:40

nasos-v έγραψε:

μεγιες σου αγορινα

Ευχαριστω Νασο!!Αντε ενα ενα βημα μπουσουλησαμε και σε λιγο καιρο θα περπατησουμε ξανα στας Καπας. Wink

Μιλαμε θελω να την οδηγησω!!!Εκανα ενα τετραγωνο μονο στο σπιτι και πορωθηκα!!Εκανα χρονο ρεκορ μεσα σε 20 λεπτα την επαιρνα μπροστα με την καινουρια εξατμιση!! fafoutis fafoutis

(να φανταστειτε την φορεσα σκαστος απο την δουλεια...με το που πηρα τον σωληνα εφυγα σουμπιτος στο σπιτι και ξεκινησα να λυνω-δενω!) trella
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 21 EmptyΠαρ 24 Ιουν 2011, 14:45

GIXXERAKIAS έγραψε:
nasos-v έγραψε:

μεγιες σου αγορινα

Ευχαριστω Νασο!!Αντε ενα ενα βημα μπουσουλησαμε και σε λιγο καιρο θα περπατησουμε ξανα στας Καπας. Wink

Μιλαμε θελω να την οδηγησω!!!Εκανα ενα τετραγωνο μονο στο σπιτι και πορωθηκα!!Εκανα χρονο ρεκορ μεσα σε 20 λεπτα την επαιρνα μπροστα με την καινουρια εξατμιση!! fafoutis fafoutis

(να φανταστειτε την φορεσα σκαστος απο την δουλεια...με το που πηρα τον σωληνα εφυγα σουμπιτος στο σπιτι και ξεκινησα να λυνω-δενω!) trella

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

ελα τα υπολοιπα απο εδω και εισαι ετοιμος.... https://gixxer.forumgreek.com/t4668-topic#71452
http://www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com