| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 28 Μάης 2012, 14:34 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 28 Μάης 2012, 14:55 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 28 Μάης 2012, 15:00 | |
| τυχεροι ειστε γιατι μου τελειωσε το γυαλιστηκο (εδω και κανα χρονο) :P αλλιως.. με γυαλια ηλιου θα βλεπατε τις φωτο. :P | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 04 Ιουν 2012, 14:23 | |
| μιας και ουτε απο εξω απο το μαγαζι δεν περναει κοσμος σημερα εκατσα και το ελυσα μπας και το συνεφερω απο την τουμπα στα μεγαρα .... εβγαλα τα πισω πλαστικα λοιπον και το υποπλαισιο και πηγα για κολλημα το κομματι που μου εσπασε ... να δω εαν θα καταφερω να το ξαναδεσω χωρις να περισεψουν τιποτα βιδες ..... αν και ειναι μια καλη ιδεα για ελαφρωμα .... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 04 Ιουν 2012, 15:14 | |
| Είμαι πολύ κοντά στο να γίνει slick το ελαστικό μου και να φανούν τα λινά σιγά σιγά, οπότε μέχρι τότε, φροντίζω να γ........ το ελαστικό μου με κάθε δυνατό τρόπο, μέχρι να βάλω σετ πάλι και να πηγαίνω σαν "κυρία"...
Πήγα το μεσημέρι στον πλαταμώνα με ένα ακόμα gsxr 1000, το απόγευμα πήγα στην Λάρισα για καφέ με ένα άλλο (διαφορετικό) gsxr 1000 και το βράδυ κατά τις 03.00 πήγα μια βόλτα στην έρημη λάρισα, πέρασα από το καλύτερο οδόστρωμα της πόλης, από την ηρώων πολυτεχνείου κάνοντας drift και στην επιστροφή, επέστρεψα στο σπίτι από τον άδειο πραγματικά αυτοκινητόδρομο, δοκιμάζοντας μερικές εκκινήσεις και βλέποντας την 5η στις 14000 στροφές να πιάνει κόφτη.
Δεν έβαλα 6η..
Μια ακόμη ωραία μέρα με το gsxr!
* Με βλέπω να βάζω διάφανη ζελατίνα, γιατί το βράδυ μέσα από την μαύρη, δεν παλεύεται... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 04 Ιουν 2012, 16:13 | |
| Εγω χθες πηγα απο πολιτικά Χαλκιδας.
Για κυριακη μια χαρα ηταν (ας ειναι καλα το 3ημερο), δεν ειχε πολυ κινηση , αλλα ειχε πολυ ζεστη.
Ειδικα μετα την χαλκιδα αρχισα να γινομαι μουσκεμα! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 04 Ιουν 2012, 20:05 | |
| - platonas έγραψε:
- Εγω χθες πηγα απο πολιτικά Χαλκιδας.
Για κυριακη μια χαρα ηταν (ας ειναι καλα το 3ημερο), δεν ειχε πολυ κινηση , αλλα ειχε πολυ ζεστη.
Ειδικα μετα την χαλκιδα αρχισα να γινομαι μουσκεμα! ελα ρεε λιγα χλμ ποιο κατω ειναι το χωριο του μιου...η Δαφνη που κ που πεταγομαι κ γω για καμια βολτα...να συντονιστουμε καμια φορα! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 04 Ιουν 2012, 23:40 | |
| μονοήμερη βολτίτσα στη Θάσο,καφεδάκι, μπανάκι,ταβερνούλα,καφεδάκι,παγωτάκι κι επιστροφή.με αυτή τη σειρά...(2 καφέδες ,μεσ΄τα νεύρα ήμουνα μετά...)τέλειο νησί η Θάσος καταπράσινο με καταγάλανα νερά και χρυσαφένιες παραλίες.όποιος δεν έχει πάει να το επιδιώξει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 05 Ιουν 2012, 09:49 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 10:26 | |
| Σημερα οχι,χθες ομως επεσε γενικο πλυσιμο,κερωμα,γρασαρισμα και μπηκαν προστατετικα καπακια κινητηρα της GB Racing και μανιταρια τροχων 4 Racing. Σε αναμονη καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι,να ερθει και το κουστουμι απο Auctmarts να τελειωνουμε. Αληθεια,ποσο κανει περιπου,αν θυμαμαι καλα γυρω στον 1 μηνα? Επισης,μιας και καθαρισα την αλυσιδα με φωτιστικο πετρελαιο,αν καθαρισεις στα γρηγορα και την ζαντα και την πλυνεις εξισσου γρηγορα,μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο χρωμα? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 10:32 | |
| κανενα προβλημα δεν εχει παρουσιαστει στο δικο μου ... ετσι καθαριζω και εγω την ζαντα σχεδον παντα....( μερικες φορες βαζω το καθαριστικο για τα φιλτρα του αερα,πολυ αραιωμενο με νερο, αν δεν εχω πετρελαιο εκεινη την στιγμη)
τα πλαστικα κανουν πιο λιγο για να ερθουν ... το θεμα ειναι ομως ποσο καιρο θα κανει ο κοντος για να τα στειλει .... εκει ειναι που αργει παντα....δεν τα εχει ετοιμα και αφου παρει τη παραγγελια τοτε ξεκιναει να τα φτιαχνει ( τουλαχιστον ετσι λεει) | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 10:33 | |
| εγω πλαινω ζαντα-αλυσιδα με καθαρο πετρελαιο και δεν βιαζομαι κιολας. δεν υπαρχει φοβος για το χρωμα η για την γυαλαδα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 10:34 | |
| - No Fear έγραψε:
- Σημερα οχι,χθες ομως επεσε γενικο πλυσιμο,κερωμα,γρασαρισμα και μπηκαν προστατετικα καπακια κινητηρα της GB Racing και μανιταρια τροχων 4 Racing.
Σε αναμονη καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι,να ερθει και το κουστουμι απο Auctmarts να τελειωνουμε. Αληθεια,ποσο κανει περιπου,αν θυμαμαι καλα γυρω στον 1 μηνα? Επισης,μιας και καθαρισα την αλυσιδα με φωτιστικο πετρελαιο,αν καθαρισεις στα γρηγορα και την ζαντα και την πλυνεις εξισσου γρηγορα,μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο χρωμα? και εγω με παραφινελαιο τη καθαριζω τη ζαντα εδω και 1 χρονο και ειναι σα καινουρια ! απλα με το που τη καθαρισεις μη το παραφησεις να στεγνωσει απλα ξεπλυνετο και εισαι οκ ! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:08 | |
| Αυτο ακριβως εκανα.Επλυνα σιγα σιγα την αλυσιδα και το γραναζι,μεσα και εξω,μετα ειδα πως με τριψιμο δεν βγαινει απο την ζαντα το γρασο που ειχε πεσει,και πηρα το πινελο και την εκανα και αυτη με παραφινελαιο. Το πλυσιμο με νερο εγινε αμεσα!Ειδα αργοτερα πως δεν εχει πλυθει 100% η ζαντα,οποτε αν πλυνει ο Μητσος το Busa,θα την κανω ξανα με ενα πανι βρεγμενο με παραφινελαιο και θα την ξεπλυνω. Παρατηρησα παντως πως ξεπλενεται καλα με το νερο,οποτε δεν υπαρχει προβλημα,επλυνα καλα και το πισω λαστιχο,μην γλυστρησω πουθενα. Τα πλαστικα λογικα θα μου αργησουν γιατι ζητησα custom σχεδιο,το φετινο απο WSBK.Το μονο κολλημα μου ειναι αν θα καταφερει να το βαψει στο ιδιο χρωμα με το τεποζιτο μου,ειπε πως θα κανουν οτι καλυτερο μπορουν,για να δουμε! Αλεξανδρε,τα paddock stands λες να σκουριασουν αν την επομενη φορα,πλυνω την μοτοσυκλετα με την βοηθεια τους?Χθες εβαλα μονο το πισω για να γρασσαρω την αλυσιδα. | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:12 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- εγω πλαινω ζαντα-αλυσιδα με καθαρο πετρελαιο και δεν βιαζομαι κιολας. δεν υπαρχει φοβος για το χρωμα η για την γυαλαδα.
Χρηστο,απο οσο ξερω το πετρελαιο καιει τα o-ring της αλυσιδας,ετσι δεν ειναι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:16 | |
| ρε φιλε δεν τα βαζω ποτε οταν ειναι να πλυνω την μηχανη .... αν εχεις παρει τελικα αυτα τα φθηνιαρικα τα κινεζικα απο τον ricambi ειναι πολυ πιθανο να αρχισουν να σκουριαζουν.... αλλα με τετοια τιμη που εχουν οταν σκουριασει αγοραζεις καινουργιο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:20 | |
| - No Fear έγραψε:
- κολτρέϊν έγραψε:
- εγω πλαινω ζαντα-αλυσιδα με καθαρο πετρελαιο και δεν βιαζομαι κιολας. δεν υπαρχει φοβος για το χρωμα η για την γυαλαδα.
Χρηστο,απο οσο ξερω το πετρελαιο καιει τα o-ring της αλυσιδας,ετσι δεν ειναι?
και το φωτιστικο που εβαλες το ιδιο κανει .... υποτιθετε οτι το παραφηνελαιο ειναι το καλυτερο αλλα ειναι πολυ μικρες οι διαφορες ... θυμμαι ο οικοπεδοφαγος ειχε ανεβασει παλια ενα λινκ που ενα τυπακι ειχε κανει μετρησεις με διαφορα καθαριστικα ( πετρελαιο-παραφινελαιο,βενζινη και διαφορα αλλα ...) μπορεις αν θελεις να αγορασεις τα ειδικα καθαριστικα για αλυσιδες που υπαρχουν στο εμποριο και υποτιθετε οτι δεν χαλανε τα λαστιχακια ... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:21 | |
| - No Fear έγραψε:
- κολτρέϊν έγραψε:
Χρηστο,απο οσο ξερω το πετρελαιο καιει τα o-ring της αλυσιδας,ετσι δεν ειναι?
ρωτησα μαστορα και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα. τωρα για το σταντ που λες, συνεχεια το βαζω οταν ειναι να πλυνω την μηχανη. δεν εχει παθει τπτ απολυτως. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:22 | |
| σωστος, ασε που και να σκουριασουν δεν εγινε και τιποτα σταντ ειναι, τριψιμο με γυαλοχαρτο ενα σπρευ και εγιναν καινουρια !
παντως και εγω τη μηχανη τη πλενω πανω στα σταντ και δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα ! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 11:36 | |
| Ναι,αυτα που λεγαμε απο τον Γερμανο πηραμε.Χθες δεν τα εβαλα γιατι δεν ειχα καποιον να με βοηθησει. Θυμαμαι πως η διαφορα του πετρελαιου με το φωτιστικο,ειναι στην τιμη και το χρωμα,για αυτο και ρωτησα.Αλλα παντου διαβαζα εδω και χρονια,πως ετσι καθαριζουν τις αλυσιδες. Kαι κατι αλλο,στην αλυσιδα,περα απο τα βαρελακια και το γραναζι που γρασσαρονται,στο πλαι την γρασσαρετε και εκει?Εχει σε μερικα σημεια οξειδωση αλλα αν βαλω και εκει γρασσο,θα γινει ο χαμος με το πεταγμα.Ελεγα καποια στιγμη να την βγαλω και να την καθαρισω με παραφινελαιο οσο πιο καλα μπορω. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 17:08 | |
| προχθες πιγαμε μια βολτα με την κοπελια μου και εναν φιλο μου με fazer 1000 Θεσσαλονικη για καφε στην παραλια και μετα για τσιπουρακι!! [img] [/img] | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 19:21 | |
| σαβουριαστηκαμε ! παλι καλα ανεξοδα και αναιμακτα με 20 χλμ ! τους δρομους μου μεσα ! να ναι καλα τα μανιταρακια ! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 06 Ιουν 2012, 19:32 | |
| | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|