Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1

Πήγαινε κάτω 
+125
Gixxerm@n
brwmogazos
bolek76
Vasilis Bourlokas
suzukaros
sxlogo
ernestogsxr
paul22
No Fear
ENDURASX
Vortex
mx5
filippos
sofia_gsxr
ripper
cpantelo
Antonios_gsxr
jord136
demk6
gsxrakias
Aristosk8
louk6
WotU777
valkyrion 84
dante_gsxr
ηλίας
roskoup
naturalboy
kostasva
Menidiatis_gsxr
gsxrk71000
frozen
k8 600 kk
cb130081
Akis_s3
fab
AON33
tromokratis
mitsos
kontos 750
kwstask6
tati
mixalhsk6
konstantine89
spastos
thodoris
TheoDo R
Hlektrologos
black rider
boutser
Black Eagle
ripseventh
190troxo
potis
kostaskr6
Miou
maikstain
gkourv
georgeIII
Darksoul
kouzinas
mike
mistiriodis_tsantakias
giannisp
Jpan
AggelosK8
stavroulis
Lelos69
magfaria
magiaklaniakeksatmisi
Leroy
lakisman46
poulitzer
Sotoner
riderspower
martza
fox
kentaurosk8
1ndianos
Zuki
kahi
STELIOS
κωστας
valentinosgsxr
Kydo
sakisole
kapamarou85
panosk8
FnS
gixxermak
makak0s
GSXR
papagym
G.E.B. R-09
thanasis gixxer
nikojim
kospoz
R evolution
Sotos27
Panosgsxr1000k9
andRewR
T.R.E
DimSTriple
teo46
divinaeve
fanr
kantalis
cbr600f4
nasos-v
κολτρέϊν
thanosk6
adrenalinestavros
JIMK7
GIXXERAKIAS
crockh2001
gregory_gr
giatros
alex k8
gsxr1000nitro
gat0s
stavrosrodo
DrIoannis
Hamamatsu
GSX-R 1000
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
129 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 28 Μάης 2012, 14:34

Στην πενα το εργαλειο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 28 Μάης 2012, 14:55

καλα που δεν το γυαλισες ρε χρηστο γιατι θα στραβωνομασταν δικε μου .....

trella fafoutis fafoutis
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 28 Μάης 2012, 15:00

τυχεροι ειστε γιατι μου τελειωσε το γυαλιστηκο (εδω και κανα χρονο) :P αλλιως.. με γυαλια ηλιου θα βλεπατε τις φωτο. :P
sxlogo
Full gixxer
Full gixxer
sxlogo

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 982
Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed)
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 28 Μάης 2012, 17:34

Στανταρ περασα κερι δισκοπλακες και λαστιχα...... fafoutis fafoutis
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 14:23

μιας και ουτε απο εξω απο το μαγαζι δεν περναει κοσμος σημερα εκατσα και το ελυσα μπας και το συνεφερω απο την τουμπα στα μεγαρα ....

εβγαλα τα πισω πλαστικα λοιπον και το υποπλαισιο και πηγα για κολλημα το κομματι που μου εσπασε ...

να δω εαν θα καταφερω να το ξαναδεσω χωρις να περισεψουν τιποτα βιδες .....
lol! lol!

αν και ειναι μια καλη ιδεα για ελαφρωμα .... fafoutis fafoutis fafoutis
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 15:14

Είμαι πολύ κοντά στο να γίνει slick το ελαστικό μου και να φανούν τα λινά σιγά σιγά, οπότε μέχρι τότε, φροντίζω να γ........ το ελαστικό μου με κάθε δυνατό τρόπο, μέχρι να βάλω σετ πάλι και να πηγαίνω σαν "κυρία"...

Πήγα το μεσημέρι στον πλαταμώνα με ένα ακόμα gsxr 1000, το απόγευμα πήγα στην Λάρισα για καφέ με ένα άλλο (διαφορετικό) gsxr 1000 και το βράδυ κατά τις 03.00 πήγα μια βόλτα στην έρημη λάρισα, πέρασα από το καλύτερο οδόστρωμα της πόλης, από την ηρώων πολυτεχνείου κάνοντας drift και στην επιστροφή, επέστρεψα στο σπίτι από τον άδειο πραγματικά αυτοκινητόδρομο, δοκιμάζοντας μερικές εκκινήσεις και βλέποντας την 5η στις 14000 στροφές να πιάνει κόφτη.

Δεν έβαλα 6η..

Μια ακόμη ωραία μέρα με το gsxr!

* Με βλέπω να βάζω διάφανη ζελατίνα, γιατί το βράδυ μέσα από την μαύρη, δεν παλεύεται...
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 16:13

Εγω χθες πηγα απο πολιτικά Χαλκιδας.

Για κυριακη μια χαρα ηταν (ας ειναι καλα το 3ημερο), δεν ειχε πολυ κινηση , αλλα ειχε πολυ ζεστη.

Ειδικα μετα την χαλκιδα αρχισα να γινομαι μουσκεμα!
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 20:05

platonas έγραψε:

Για κυριακη μια χαρα ηταν (ας ειναι καλα το 3ημερο), δεν ειχε πολυ κινηση , αλλα ειχε πολυ ζεστη.

ελα ρεε
λιγα χλμ ποιο κατω ειναι το χωριο του μιου...η Δαφνη
που κ που πεταγομαι κ γω για καμια βολτα...να συντονιστουμε καμια φορα! beer
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 20:07

σημερα του εριξα ενα γερο πλυσιμο...μετα απο ενα μηνα... :(
και οπως παντα μου εσβησαν τα xenon... Suspect mal@kies sos
Gixxerm@n
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Gixxerm@n

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΔευ 04 Ιουν 2012, 23:40

μονοήμερη βολτίτσα στη Θάσο,καφεδάκι, μπανάκι,ταβερνούλα,καφεδάκι,παγωτάκι κι επιστροφή.με αυτή τη σειρά...(2 καφέδες Mad ,μεσ΄τα νεύρα ήμουνα μετά...)τέλειο νησί η Θάσος καταπράσινο με καταγάλανα νερά και χρυσαφένιες παραλίες.όποιος δεν έχει πάει να το επιδιώξει.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤρι 05 Ιουν 2012, 09:49

aristos750 έγραψε:
platonas έγραψε:

ελα ρεε
λιγα χλμ ποιο κατω ειναι το χωριο του μιου...η Δαφνη
που κ που πεταγομαι κ γω για καμια βολτα...να συντονιστουμε καμια φορα! beer

σκ μαλλον εκει θα ειμαι ... ssss file
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 10:26

Σημερα οχι,χθες ομως επεσε γενικο πλυσιμο,κερωμα,γρασαρισμα και μπηκαν προστατετικα καπακια κινητηρα της GB Racing και μανιταρια τροχων 4 Racing.
Σε αναμονη καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι,να ερθει και το κουστουμι απο Auctmarts να τελειωνουμε.
Αληθεια,ποσο κανει περιπου,αν θυμαμαι καλα γυρω στον 1 μηνα?
Επισης,μιας και καθαρισα την αλυσιδα με φωτιστικο πετρελαιο,αν καθαρισεις στα γρηγορα και την ζαντα και την πλυνεις εξισσου γρηγορα,μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο χρωμα?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 10:32

κανενα προβλημα δεν εχει παρουσιαστει στο δικο μου ... ετσι καθαριζω και εγω την ζαντα σχεδον παντα....( μερικες φορες βαζω το καθαριστικο για τα φιλτρα του αερα,πολυ αραιωμενο με νερο, αν δεν εχω πετρελαιο εκεινη την στιγμη)

τα πλαστικα κανουν πιο λιγο για να ερθουν ... το θεμα ειναι ομως ποσο καιρο θα κανει ο κοντος για να τα στειλει .... εκει ειναι που αργει παντα....δεν τα εχει ετοιμα και αφου παρει τη παραγγελια τοτε ξεκιναει να τα φτιαχνει ( τουλαχιστον ετσι λεει)
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 10:33

εγω πλαινω ζαντα-αλυσιδα με καθαρο πετρελαιο και δεν βιαζομαι κιολας. δεν υπαρχει φοβος για το χρωμα η για την γυαλαδα. Wink
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 10:34

No Fear έγραψε:
Σημερα οχι,χθες ομως επεσε γενικο πλυσιμο,κερωμα,γρασαρισμα και μπηκαν προστατετικα καπακια κινητηρα της GB Racing και μανιταρια τροχων 4 Racing.
Σε αναμονη καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι,να ερθει και το κουστουμι απο Auctmarts να τελειωνουμε.
Αληθεια,ποσο κανει περιπου,αν θυμαμαι καλα γυρω στον 1 μηνα?
Επισης,μιας και καθαρισα την αλυσιδα με φωτιστικο πετρελαιο,αν καθαρισεις στα γρηγορα και την ζαντα και την πλυνεις εξισσου γρηγορα,μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο χρωμα?

και εγω με παραφινελαιο τη καθαριζω τη ζαντα εδω και 1 χρονο και ειναι σα καινουρια !
απλα με το που τη καθαρισεις μη το παραφησεις να στεγνωσει απλα ξεπλυνετο και εισαι οκ !
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:08

Αυτο ακριβως εκανα.Επλυνα σιγα σιγα την αλυσιδα και το γραναζι,μεσα και εξω,μετα ειδα πως με τριψιμο δεν βγαινει απο την ζαντα το γρασο που ειχε πεσει,και πηρα το πινελο και την εκανα και αυτη με παραφινελαιο.
Το πλυσιμο με νερο εγινε αμεσα!Ειδα αργοτερα πως δεν εχει πλυθει 100% η ζαντα,οποτε αν πλυνει ο Μητσος το Busa,θα την κανω ξανα με ενα πανι βρεγμενο με παραφινελαιο και θα την ξεπλυνω.
Παρατηρησα παντως πως ξεπλενεται καλα με το νερο,οποτε δεν υπαρχει προβλημα,επλυνα καλα και το πισω λαστιχο,μην γλυστρησω πουθενα.
Τα πλαστικα λογικα θα μου αργησουν γιατι ζητησα custom σχεδιο,το φετινο απο WSBK.Το μονο κολλημα μου ειναι αν θα καταφερει να το βαψει στο ιδιο χρωμα με το τεποζιτο μου,ειπε πως θα κανουν οτι καλυτερο μπορουν,για να δουμε!
Αλεξανδρε,τα paddock stands λες να σκουριασουν αν την επομενη φορα,πλυνω την μοτοσυκλετα με την βοηθεια τους?Χθες εβαλα μονο το πισω για να γρασσαρω την αλυσιδα.
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:12

κολτρέϊν έγραψε:
εγω πλαινω ζαντα-αλυσιδα με καθαρο πετρελαιο και δεν βιαζομαι κιολας. δεν υπαρχει φοβος για το χρωμα η για την γυαλαδα. Wink
Χρηστο,απο οσο ξερω το πετρελαιο καιει τα o-ring της αλυσιδας,ετσι δεν ειναι?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:16

ρε φιλε δεν τα βαζω ποτε οταν ειναι να πλυνω την μηχανη ....
αν εχεις παρει τελικα αυτα τα φθηνιαρικα τα κινεζικα απο τον ricambi ειναι πολυ πιθανο να αρχισουν να σκουριαζουν....
αλλα με τετοια τιμη που εχουν οταν σκουριασει αγοραζεις καινουργιο...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:20

No Fear έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:

και το φωτιστικο που εβαλες το ιδιο κανει ....
υποτιθετε οτι το παραφηνελαιο ειναι το καλυτερο αλλα ειναι πολυ μικρες οι διαφορες ...
θυμμαι ο οικοπεδοφαγος ειχε ανεβασει παλια ενα λινκ που ενα τυπακι ειχε κανει μετρησεις
με διαφορα καθαριστικα ( πετρελαιο-παραφινελαιο,βενζινη και διαφορα αλλα ...)

μπορεις αν θελεις να αγορασεις τα ειδικα καθαριστικα για αλυσιδες που υπαρχουν στο εμποριο
και υποτιθετε οτι δεν χαλανε τα λαστιχακια ...
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:21

No Fear έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:

ρωτησα μαστορα και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα.

τωρα για το σταντ που λες, συνεχεια το βαζω οταν ειναι να πλυνω την μηχανη. δεν εχει παθει τπτ απολυτως.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:22

σωστος, ασε που και να σκουριασουν δεν εγινε και τιποτα σταντ ειναι,
τριψιμο με γυαλοχαρτο ενα σπρευ και εγιναν καινουρια !

παντως και εγω τη μηχανη τη πλενω πανω στα σταντ και δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα !
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 11:36

Ναι,αυτα που λεγαμε απο τον Γερμανο πηραμε.Χθες δεν τα εβαλα γιατι δεν ειχα καποιον να με βοηθησει.
Θυμαμαι πως η διαφορα του πετρελαιου με το φωτιστικο,ειναι στην τιμη και το χρωμα,για αυτο και ρωτησα.Αλλα παντου διαβαζα εδω και χρονια,πως ετσι καθαριζουν τις αλυσιδες.
Kαι κατι αλλο,στην αλυσιδα,περα απο τα βαρελακια και το γραναζι που γρασσαρονται,στο πλαι την γρασσαρετε και εκει?Εχει σε μερικα σημεια οξειδωση αλλα αν βαλω και εκει γρασσο,θα γινει ο χαμος με το πεταγμα.Ελεγα καποια στιγμη να την βγαλω και να την καθαρισω με παραφινελαιο οσο πιο καλα μπορω.
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 17:08

προχθες πιγαμε μια βολτα με την κοπελια μου και εναν φιλο μου με fazer 1000 Θεσσαλονικη για καφε στην παραλια και μετα για τσιπουρακι!!
[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 Dsc0035mw

[/img]
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 19:21

σαβουριαστηκαμε ! παλι καλα ανεξοδα και αναιμακτα με 20 χλμ ! τους δρομους μου μεσα !
να ναι καλα τα μανιταρακια ! eleison
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 37 EmptyΤετ 06 Ιουν 2012, 19:32

k8 600 kk έγραψε:
σαβουριαστηκαμε ! παλι καλα ανεξοδα και αναιμακτα με 20 χλμ ! τους δρομους μου μεσα !
να ναι καλα τα μανιταρακια ! eleison

γμσετα!!! sos
πηγε να κανει αναστροφη ενα ποδηλατο στην Πατησιων κ απο τερμα δεξια...μπηκε αριστερα για να προλαβει τα φαναρι mal@kies mal@kies
απο τυχη δεν τον εμβολισα...ουτε τη μανετα δεν προλαβα να πιασω... toixos eleison cryme

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 37 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com